Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dukanová dieta - Hubněme společně

Diskuze

JItka369
| 5. 3. 2012 18:04
ahoj ahoj, ty moravské koláče - moooooc pěkné. Ty včerejší bochánky jakoby zvlhly, nejlepší jsou teplé, ale dá se to. Příště to naleju na plech, udělím placku, upeču, nakrájím na obdélníky, fláknu mezi to zmrzlinu a zmrazím. Bude falešná ruská.
stistko12
| 5. 3. 2012 18:04
Včera jsem si koupila ***ový aroma, teď jsem si ho přidala do tvarohu s kakaem a připadá mi ta chuť úplně žluklá. To jsem si zase něco koupila :-\
Flora
| 5. 3. 2012 18:17
TO stistko12: ja dala ***ove do snehovych pusinek, ze jako ***ky a jeste ted se otrepu vzdy kdyz si na to vzpomenu. A to jsem jak slipky od Staminy...snim skoro vse.
stistko12
| 5. 3. 2012 18:32
TO Flora: Já právě taky nejsem vybíravá, ale tohle ***ový aroma je trochu moc. Zase nemusím mít všechno. Asi budu taky dlouho vzpomínat...
Vivianka
| 5. 3. 2012 17:41
A nebo s vanilk či ***ovým pudinkem! S nějakým aroma...mlask!
Flora
| 5. 3. 2012 17:37
pardooon, ze je to tak dlouhy
Flora
| 5. 3. 2012 17:38
TO Flora: ale taky nemam vyzkouseno :D udelej pokusneho kralicka.
Hanka45
| 5. 3. 2012 18:01
TO Flora: tak sem to napsala,a uvidíme.Ale s tím špenátem to může být dobrý.Ted sem viděla čerstvý,a přemýšlela,kam bych ho jako nápln dala
Hanka45
| 5. 3. 2012 17:24
bože já vím,že chyby neřešíme,ale píši a nekontroluji
Vivianka
| 5. 3. 2012 17:29
TO Hanka45: Od další akce tam mají silikonové a na ty nedám dopustit. Těsto používám jako na chleba. Buď na slano či na sladko...podle toho, zda mi stojí za zadkem mlsná či ňykolyf .-) Ať v tom nejsi sama
Hanka45
| 5. 3. 2012 17:32
TO Vivianka: já jsem jednou zkoušela bábovku v silikonu,a nějak se mě nee
Hanka45
| 5. 3. 2012 17:20
Ahojky holky,tak sem se vrátila z Lídlu Z plechem na muffiny.Takže babo rad Musím hledat recept.Jen sem dnes v práci slyšela,že se do toho dává papírový košíček ještě před pečením.Kuchařinky,to jako fakt? To se peče i s tím?No,sem z toho jelen Jo a dnes sem naplnila tlačenkový papír s masem na šunku.Rozdělila sem to.Jedna bude jen lehce s grilovacím kořením a do druhé sem přidala nakrájenou červenou papriku a dvě lžičky Harisse.Takže bude pálivější.Vařit budu až zítra.Sama sem zvědavá,jak to dopadne
stistko12
| 5. 3. 2012 17:25
TO Hanka45: Ahoj Hani, do plechu na mufiny, jestli je s nepřilnavým povrchem, jsem nikdy nic nedávala. Max. ho můžeš potřít ubrouskem s trošinkou oleje. Na šunku jsem tedy moc zvědavá
Hanka45
| 5. 3. 2012 17:31
TO stistko12: já sem na ni taky zvědavá.Páč sem koupila úzký sáček a neměla sem to čím udusat.Takže obalem jen od šumivých vitamínů
Misicka88
| 5. 3. 2012 17:54
TO Hanka45: Šunku si taky udělám. Už jsem ji nedělala týden, naposledy jsem dala gyros koření a byla výborná. Jestli chceš muffiny pro rodinu, tak mám odzkoušený tento recept: http://www.mimibazar.cz/recept.php?… Košíčky nedávám, protože jsem ještě nebyla schopná si je koupit Formu vystříkám olejem ( mám speciální na pečení) a vysypu moukou. A dávám míň čokolády než je v receptu a dávám po lžičce nutely. Vždycky lžíce těsta, nutela, lžíce těsta. Já je neochutnala, ale všem chutnají, tak budou asi dobrý
Hanka45
| 5. 3. 2012 17:58
TO Misicka88: Olej ve spreji mám taky,jak oliv. i s bylinkama .I slunečnicový.Ale já potřebuji recept pro sebe.A viděla sem nějaký na FCB.Tak to musím prohledat
Flora
| 5. 3. 2012 17:26
TO Hanka45: No ja mela u receptu na muffiny napsano, ze kdyz nedas kosik tak musis vymazat. S papirem to jde lepe vyndat a pak se to i lepe serviruje.
Hanka45
| 5. 3. 2012 17:28
TO Flora: a ten papír jde potom lehce sundat?Aby se to nepřilepilo k těstu
Flora
| 5. 3. 2012 17:30
TO Hanka45: no mi se trosku prilepil, ale slo to sundat. Ony se muffiny treba v kavarnech prodavaji v tom kosicku.

tady mas recept co jsem mela vyhlidly, ale nezkusila:
http://apetitonline.cz/…-s-chorizem.html
Vivianka
| 5. 3. 2012 17:33
TO Flora: Tím, že v tom není tuk se mi papír asi taky přilepil. Proto jsem šla do silikonových. Tuším, že je mají od čtvrtka? v akci znovu. Nevím jaký přůměr, ale zase 12ks. Dostala jsem i takové platíčko se šesti, ale zabere to místo. Včera jsem pekla sobě a manžílkovi chleba, pár našich mufin s tvarohem a synkovi zase s jeho tvarohem a trouba byla nahečmaná ažaž
Misicka88
| 5. 3. 2012 17:57
TO Vivianka: Tak se nám v šatech vyfoť a hoď to na mail, prosííííííííím
Hanka45
| 5. 3. 2012 17:34
TO Flora: ale to není podle DD.Já musím mít jasný popis.Jináč nevím
ale díky
Flora
| 5. 3. 2012 17:37
TO Hanka45: rozumis polsky?
Keks serowo-szpinakowy

Przygotowanie: 20 minut
Pieczenie: 30 minut
Faza diety: naprzemienna PW, utrwalania i stabilizacji (oprócz proteinowych czwartków)


Składniki
Na 2 osoby
500 g zamrożonych liści szpinaku
4 stołowe łyżki otrębów owsianych
2 stołowe łyżki otrębów pszennych
4 stołowe łyżki odtłuszczonego mleka w proszku
1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
1 jajko
2 carrées frais 0% (czyli ok. 200 g puszystego serka na bazie mleka krowiego, poddanego pasteryzacji i lekko słonego)
sól i pieprz


Przygotowanie
Rozgrzej piekarnik do temperatury 180°C.
Przygotuj foremkę na keks lub 2 silikonowe foremki na muffinki.
Na bardzo małym ogniu, rozmroź szpinak, następnie gotuj przez 10 minut.
Zmiksuj go i odcedź.
Ostudzony szpinak wymieszaj w misce razem z otrębami owsianymi i pszennymi, mlekiem w proszku, proszkiem do pieczenia, solą i ubitym wcześniej jajkiem. Wymieszaj.
Wlej połowę masy do formy (foremek). Przykryj białym serkiem, nasępnie wlej resztę masy.
Włóż do piekarnika i piecz przez około 20 minut, tak by keks (mufinki) był wyrośnięty i złoty.
Wyciągnij z piekarnika, ostudź przez 5 minut, następnie wyciągnij z formy.
Vivianka
| 5. 3. 2012 17:39
Beruško, něco otrub ovesných, něco pšeničných (vynásob si množství otrub a počet dní, na kolik to plánuješ), na cca 6 lžic a více 2 vejce, lžíci tvarohu nebo 2lž jogurtu (je řidší) lžičku kvasnic, doředit teplou - ne vařící vodou a buď sladit nebo solit a kmínovat a s česnekem, šunkou.... nebo se sladidlem a tvarohem, marmoškou D samo, skořicí, kakaem.....
Hanka45
| 5. 3. 2012 17:48
TO Flora: Tak většinu jo, ale co to je 500gr blablabla,2carrees frais
Flora
| 5. 3. 2012 17:52
TO Hanka45: haha...500 gr mrazeneho spenatu (ten mas 10 minut povarit a pak umixovat) a 200gr syra slaneho - rekla bych tvarohu. Vse smichas krome toho syra (neni mi z toho jasne zda bilky jako snih, protoze tam pisou na zaver pridat slehane vajicko. Pak das do fomicky to testo, na to syr a pak zase testo
Flora
| 5. 3. 2012 17:20
Priste to pro estety udelam v tech muffinech, ale tedy to bude urcite tak 30 sekund navic....
Flora
| 5. 3. 2012 17:14
foto Dezert pro krizi a pro lenochy. Cas pripravy 5 min...1 minuta testo, 3 minuty mikrovlnka (mezitim 1 minuta tvaroh a 2 minuty schrupnuti na pohovce) a 1 minuta zdobeni. .

Vim, ze umelcky to neni nic moc, ale kdyz honi mlsna ideal.
stistko12
| 5. 3. 2012 17:18
TO Flora: Ale jó, vypadá to jako z Alcronu .... když je kuchař na šrot Promiň, vílo, jen si tě dobírám
Flora
| 5. 3. 2012 17:19
TO stistko12: no taky je v tom srot. Mam doma formicky na muffiny, ale kdo by to pak myl, ze :D

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
11. 9. 2025 23:29
15057
Míránek Černohous
7. 9. 2025 08:49
48
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
10. 9. 2025 18:55
73787
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55
441
vlasta kandracova
5. 5. 2025 23:48
8780
ajax4502
19. 10. 2012 16:28
5
Dana Zummerová
15. 4. 2025 19:30
279
Marie77
1. 11. 2015 22:42
34
Zuki1
20. 3. 2025 06:40
440
Uivatel_5412851
16. 3. 2020 18:38
24
Killinka
28. 5. 2010 17:33
217
thatsme
25. 2. 2014 16:07
59
Pavol Szentivanyi
21. 2. 2025 09:48
21
DaTu
19. 2. 2025 19:56
100
Ka hov
7. 1. 2025 15:24
20
Libuse Pavlisova
1. 1. 2025 17:07
16832
strelenkalenka
22. 12. 2022 08:28
198