Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Dukanová dieta - Hubněme společně
DiskuzePřidat názor
jajka12
| 20. 2. 2012 09:55
0
0
Reagovat!
Didi
| 20. 2. 2012 05:40
růžový panter
| 20. 2. 2012 07:32
JItka369
| 19. 2. 2012 22:28
jajka12
| 20. 2. 2012 09:18
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Na mailu jsem si založila do tabulky váhu, jen nevím jak to dál doplňovat.Napsat a zase odeslat s novou váhou na mail?Koukala jsem na tu konzervu a znám ji, kupuji ji v Penny a Lídlu.
blahořečím cibulovo-bramborové prsní léčbě,děkuji moc za rady
příštího půl roku se vám budu klanět 

TO **jajka12 fakt zkus bez chleba - anebo pár dní fakt jen tolik, co můžeš, protože otruby bys měla dodržet denní dávku 2ovesných+1pšeničných - kvůli čištění. Aby to pak nemělo opačný efekt. Jenže stejně to každému funguje jinak, takže to prostě musíš vyzkoušet a najet si to, co Tvoje tělo nejlépe přijme.
jen občas šlapu na kole u TV a mám starou točnu z předminulýho století,jo ale co mě baví tak je Flexi-bar,ten je fajn.

, alebo teda definitne zistím, že ich u nás nemajú 
. Rozmýšľam že či niečo robím zle, jediné čo proznávam je, že jem viac DD chceba ako by som mala (niekedy), ale tak neverím že by mi to mohlo spôsobovať tak dlhú stagnáciu, lebo veď žiadne biele pečivo nechalujem, žiadne sladkosti zemiaky, ryžu ... no fakt všetko podľa DD - bez oleja, všetko vo vlastnej šťave ..... tak neviem v čom je čert zakopaný. A spomínam, že som čítala o nejakom bielom dni, ale netuším kde to bolo, písali ste o tom aj tu, v čom to spočíva ? pls....

mno prostě začarovaný kruh jj 
určitě cvičit, protože zaprvé tělo se Ti zpevní a budeš vypadat ještě mnohem štíhlejší (kdežto špeky jsou takové rozkydlé), a za druhé - a to je teprv něco - svaly spotřebují mnohem víc energie, a to dokonce, i když necvičíš!!