Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

jirinka
Mishiinka
| 7. 5. 2011 17:27
No jo, s tím vařením je to blbý, to u nás naštěstí oběd dělám jen o víkendech, a to taky ne pokaždý a přes týden jsem dřív dělala teplý večeře, ale teď už nakupuju jen tak, aby si každý mohl vzít, co chce, kdy chce, hlavně abych to nemusela připravovat já... Takže se nemusím koukat, jak se ostatní ládují nějakou uvařenou mňamkou zatímco já mám zeleninový salát :)

O těch víkendech se snažím obědvat co nejpozději, protože mám ozkoušené, že když mám oběd až mezi druhou a třetí hodinou (vstávám mezi osmou a devátou), tak pak ani nemám chuť jíst večeři, ale vezmu si třeba jen pár cherry rajčátek. Ale i když vařím a mám na to jídlo děsnou chuť a pocit, že bych to nejradši všechno snědla sama, tak si naberu míň a pak mi to překvapivě stačí

A taky teď asi týden míň piju, tak 2-2,5 litru denně, ze začátku sem byla schopná vypít i 4 litry, ale s tím menším množstvím vody se mi zdá, že teď už se dostavuje ten efekt co si pamatuju od Meridie, kdy mám i několik hodin po jídle pocit, že sem najedená a při pomyšlení na další jídlo je mi zle.

Ale jak sem psala, účinky nebyly hned a váha mi začala jít viditelně dolů až po celkem dlouhý době. Takže pokud ti po sibu není nijak špatně, tak ho ještě zkus.. Může se stát, že ti prostě fungovat nebude, ale třeba mu to prostě jen dýl trvá:)
...
zeLenina
| 7. 5. 2011 13:16
Ahoj holky, tak po dvou týdnech dole asi 2 kg... nic moc a prakticky nejím, protože nestíhám a ani nemám hlad... sice je pravda, že nestíhám ani cvičit, takže nemůžu chtít, aby to šlo rychle, na druhou stranu, byla jsem zvyklá jíst tak 4x víc než teď...
ahoj
jojo1
| 6. 5. 2011 20:37
taky mám hnědou lékovku s bílou etiketou s nějakou rostlinou.. 2 týdny, 4 kg.. téměř vůbec nemám hlad, jím 3x denně jako před sibu, ale mnohem menší porce.. a chutě večer řáděj, přiznám, že si dám kus čokolády.. a to beru sibu cca v deset v půl jedenáctý, jak se povede.. asi zkusím posunout na ještě pozdějc, aby mě ty chutě nehonily..
nic cic dokonce něco navíc!
jirinka
| 5. 5. 2011 17:32
Já jsem moc ráda, že konečně někdo píše. Jsem ráda za každou radu či zkušenost. Já už jsem to ale vzdala, protože dnes jsem měla dokonce o půl kila víc!!! K cvičení se prostě nedonutim a když mám vařit pro 3 chlapy, tak pak nechci žvejkat mrkev...No na otázku ohledně pauzy mezi braním odpovím tak, že já brala poprvé Meridku a tu jsem měla v kuse půl roku a vše bylo v pohodě. no a jestliže je sibu šetrnější, tak bych se toho taky nebála. Půl roku a pak třeba 3 měsíce pauzu. Pokud ty léky pořád zabíraj tak bych je brala....Já jsem ovšem taková pitomá vyjímka, že to neni ani možný.
sibu
Mishiinka
| 5. 5. 2011 11:00
Ahoj Jiřinko,
já zkoušela sibu v modrobílém balení (getm labs) a teď mám hnědé s tou rostlinkou na obalu. Příjde mi, že i když chuťově nejsou stejné, účinky stejné jsou. Nemám po nich hlad a většinou ani chuť. Beru sibu přes měsíc s tím, že 1. polovinu sem brala getm, pak sem měla 3 dny pauzu a začala ty hnědé, oboje mi ze začátku moc neúčinovaly, až tak po týdnu.. Ale dole mám zhruba 2 kila, s tím, že sem teď vůbec neměla čas na nějaký sportovní aktivity a jím všechno to, co dřív, obědy si nevařím, chodíme na ně s kolegy, takže většinou vybírám z denní nabídky, která nebejvá úplně dietní . Určitě ale nesním tolik, co dřív, co nesním, to si nechávám zabalit a buď z toho mám večeři a nebo si to beru na oběd druhý den.
Hodně piju, se spánkem a srdcem už problémy nemám, ale už zase ebru jen polovinu. Ty celý jsou na mě prostě moc silný.

Kdysi sem měla Meridii (nebo Lindaxu, sou to už snad 4 roky, tak si moc nevzpomínám). Po tý sem tenkrát shodila asi 5-6 kg, měla jsem 30 tablet ale brala jsem je spíš ob den.. Tak když nad tím přemýšlím, že sem jí vlastně brala dva měsíce a úbytek cca 5 kg, a teď jí beru měsíc a mám dole 2 kila, že to jde asi skoro stejně...

Jinak sem teď pročítala na netu různý příbalový letáky a většinou se tam píše, že tyhle léky by se neměly brát víc jak 3 měsíce a pokud chci pokračovat, tak mám dát takovou pauzu, jak dlouho sem je brala. Dělal jste to někdo tak? Mě by takhle ta pauza vyšla na léto (červenec, srpen, září) a tam zrovna je velká šance, že budu mít dostatek volnýho času, zdravýho jídla i pohybu, tak bych to ráda doplnila o sibu..
sibu
alfinka
| 5. 5. 2011 01:16
Ahojky brala jsem sibu cca 14dni, ani velka zizen ani moc hlad, jen mi prislo ze drive vstavam a vecer jsem drive unavena, prvni tyden mi prislo ze nic a po dvou tydnech jsem se vazila a skoro pet kilo dole, po trech tydnech dalsi vazeni, a vaha stejna na nestesti jsem dostala zanet, tak mam antibiotika, radsi jsem sibu vysadila a vaha sla o kilo nahoru tak jsem spokojena, hlad mi prijde ze prasky utlumi ale na chut myslim jeste zadny prasek nevynalezly, jinak mam modrou lahvičku s rostlinou, od patku zase zacnu brat sibu tak napisi dalsi pro me snad uspokojive vysledky
slunicko
jirinka
| 4. 5. 2011 13:52
Ahoj ,,slunicko,,. Jsem moc ráda za názor, radu a příspěvěk. Já vím, že tělo si asi po té Meridii hůře zvyká, ale když jsem měla dva roky pauzu a navíc všude čtu, jak je tento sibutramin 20 silnější, tak mi je to prostě divný!!! Ještě se chci zeptat jaké tady kdo bere, protože já mám sibu v hnědé lahvičce s bílou etiketou a je na ní jakási rostlina nebo co...a jinde jsem viděla obrázky lahve s bílou etiketou jen popsanou údaji o obsahu atp., prostě bez obrázků. Třeba mají všechny hubnoucí zrovna ty jiné než já. Budu proto ráda když zde ty co hubnou snadno, jaké mají....!
pro Jiřinku
slunicko38
| 4. 5. 2011 08:34
Ahoj Jiřinko,
tak trošku zhodnotím uplynulých 14 dnů. Zhubla jsem 1-1,5kg, no nic moc, že. Někdy mám hlad a chuť snad ještě větší, než bez sibu, někdy nemám chuť ani hlad, prostě každej den jinak! Bohužel nemám hlavně chuť na zdravý jídla, tak to pak řeším nějakou ptákovinou(paradoxně mám chuť na čokoládu - asi jako rychlý zdroj energie, nevím ).
Takže pokud nějaký den jím zdravě a vydržím to do sebe soukat (suchary, cottage, zelenina, kvalitní nízkotučný jogurt, libové maso, rýže apod.), hodně chodím čůrat a váha jde dolů. Bohužel to prostě i se sibu chce dokopat se k něčemu správnému.
Pokud někdo bere sibu poprvé a ještě k tomu nikdy nezkusil ani Meridii, Lindaxu, pak věřím, že jsou úbytky rychlé - tělo totiž není zvyklé. U nás, co jsme to už párkrát s něčím podobným zkusili, je problém v tom, že je tělo přizpůsobivé a brání se . Nevím, jestli jsem ti v něčem pomohla, ale fakt zkoumám na sobě, co a jak a experimentuju i s časem, kdy sibu brát. Brala jsem ho spíš až po poledni, abych večer nejedla blbosti, no a vrátila jsem se teď k braní nalačno hned ráno. Zase se ozvu, jak to pokračuje. Držím palce, pa
hubnutí
Laden
| 3. 5. 2011 14:25
Prosím, kde se dá Sibutramin koupit?Ráda bych ho také vyzkoušela. Díky za odpo..
nesmutni
pajdasek
| 3. 5. 2011 13:30
Jiřinko neházela bych flintu do žita ještě vydrž ono to půjde
Já už mám dole 3kg jde to krásně Já ti neumím poradit na mě to funguje tak že hladík nemám
a zase já
jirinka
| 3. 5. 2011 13:20
Já jsem například strašně naštvaná, protože po 5 dnech se sibu jsem neshodila ani deko a jíst bych mohla snad bez přestávek!!! Jak je to možné? Proč většina uživatelů nemá na jídlo chutě a já jo? To neni fér, co mám dělat?....Kdybych měla alespon jistotu, že se mi to rozjede a ž po týdnu nebo později, ale kéž bych shodila alespon 6 kilo!!!......pomooooooooc
sibu
jirinka
| 3. 5. 2011 13:15
Tak to vypadá, že nemáte nikdo s čím by jste se podělili!? Nikdo nehubn? Nebo to všem jde tak krásně, že nemají čas mám to tu sdělit? Chci informace, rady a klidně i nadávky, ale pište!!!
:-)
pajdasek
| 1. 5. 2011 11:36
Mystique nebuď smutná ono to přijde ten úbytek.
Já beru sibu od středy a dneska vážení a mám dole 2,5kg a v pase o 2cm méně jupííí
:-/
zeLenina
| 30. 4. 2011 19:13
Tak je to týden, co beru sibu... Na kilech ani centimetrech se to prakticky neprojevilo ... Sice jím méně a více piju, cvičit bohužel nestíhám, takže si neslibuju nějaké zázraky, ale říkám si, jestli to neberu zbytečně...Jinak tady padlo, že sibu atd snižují hlad díky tomu, že máme žízeň a pijeme a tím pádem si zaplníme žaludek a sníme méně, ale já bych to tomu tolik nepřičítala... Voda v žaludku chutě na dobroty nezažene a já jsem byla zvyklá i dříve hodně pít a i když jsem zaplnila žaludek vodou, tak po chvilce hlad i přesto přišel... Teď jsem za poslední týden pocit hladu ani jednou nezažila, chutě jsem taky měla menší a pitím to určitě nebylo...
pajdasek
| 30. 4. 2011 11:21
Jirinko ja nemam vůbec potřebu jíst po tom sibu Je to super. Jen hodně piju. Ja se tesim az zitra dorazim domu a stoupnu si po trech dnech na vahu zda je tam nejaka zmena.
jojo1
jirinka
| 30. 4. 2011 06:38
No to je super! Takhle rychlý by se mi to taky líbylo...Jen jestli to neni moc rychlé, aby se ty kila později rychle nevrátila! Ale i tak je to super. Mě to vůbec nejde a jsem z toho neštastná...To nemáte chut na jídlo? Já si dám sibu a jíst můžu ůplně normálně, žádný pocit sytosti nemám. Když čtu ostatní, tak si připadám divná, ale vždy si řeknu, že se to asi ještě rozjede a čekám a čekám a čekám.....
sibu
jojo1
| 29. 4. 2011 19:41
Ahoj, jsem tu úplně poprvé Mám sibu od Silvy a po týdnu dvě kila dole Tak teď ještě dalších pětadvacet a máme to
sibu
jirinka
| 29. 4. 2011 18:17
Lidičky já jsem tady tak dlouho nebyla, že už mě tu nejšpíš nikdo nezná!!! Každopádně po porodu druhého syna jsem brala půl roku Meridii a ta mi pomohla shodit 14 kilo! Bylo to super, protože já jsem tip člověka, který miluje jídlo a nemá rád pohyb, takže to byly zázračné pilulky...Jenže je zrušily Před měsícem a půl jsem se rozhodla zkusit Sibu objednaný přes internet. Moc jsem se bála, že vihodím peníze podvodníkovi, ale naštěstí se task nestalo. Za měsíc jsem schodila 3 kilča, ale je to málo, tak po týdenní pauze jsem včera začala opět brát a tentokrát mám 50kousků...Doufám, že tentokrát to půjde lépe, ale fakt nesnáším cvičení.....
sibu
Mee
| 29. 4. 2011 10:36
Dobrý den,

nabízím zbytek Sibu 20mg (Ge-Tm labs) 85 tablet ze 100. Nedělal mi dobře na srdce ani při menších dávkách..
Nedávno už jsem ho tu nabízela ale paní, co si ho objednala ho prý zapomněla vyzvednout, takže je opět na prodej.
Tentokrát ale kvůli špatné zkušenosti pouze osobní předání v Praze, nebo zdarma kurýrní službou v Hradci králové.
Cena 2300 Kč.

Ráda zodpovím jakékoliv dotazy na:
bea.trixie@seznam.cz
pajdasek
| 29. 4. 2011 09:24
Ahojik dnes druhý prášek Sibu Včera jsem do sebe natlačila jen minimum jídla Tak jako když jsem brala Meridii
Tak doufam, že to bude mít stejný účinek jako ta meridie kéž by
Pěkný den všem
přecho z ADI na SIBU ?
moona
| 29. 4. 2011 09:08
Ahojka všem.
Je tu prosím někdo,kdo bral Adi,nezabral (u mě za 6 týdnů jen -2kg),a přešel na Sibu a s tím to šlo?
Nebo nemáte někdo zkušenost s nějakým spalovačem tuků?
Děkuji na každou informaci,jsem z toho už docela rozladěná a léto a plavky se blíží
adi
janaja
| 28. 4. 2011 15:15
Ahoj, jsem tu nová. Beru Adi, něco jsem už zhubla..
Jen k tomu suchu v ústech - myslím, že to je to je práve to, co zabírá. Tím, že víc pijete, zaplníte žaludek a nemáte hlad. Já piju šíleně, včera mi bylo skoro zle jak mě bublalo v břichu.
Jinak jej beru tak nejdřív v 1 odpoledne - protože raději se najím dopoledne, a pak nemám hlad až do večera. Do jídla se spíš nutím..Na kilech jsem moc nezhubla (asi 3 kg) , přesto úbytek cítím na gatích..

Ještě k tomu vážení. Víte někdo jak by mělo vypadat rozložení tuku a vody v těle? Jaký je ideální poměr? Kdesi jsem kdysi četla, že ten tuk by snad měl jít pod 20% ale nejsem si jistá.. (poradíte?)

Co vím jistě, že moje kosti váží 5kg a to se nemění

Díky

J.
pajdasek
| 28. 4. 2011 05:45
Ahojik mám jeden dotázek. Po kolika dnech jste už měly úbytek na váze? díky Petra
pajdasek
Ahojik mám jeden dotázek. Po kolika dnech jste už měly úbytek na váze? díky Petra
pajdasek
sibutramin + adipex
moncicak37
| 27. 4. 2011 19:37
Asi máte pravdu, nebudu zbytečně riskovat. Snad sibutramin pomůže víc
moncicak3
Mishiinka
| 27. 4. 2011 13:29
Ahoj,
sice nejsem žádný expert, ale určitě bych ti nedoporučila míchat tyhle dvoje léky. Hledala jsem na internetu informace k adipexu a píšou:
"Adipex retard se nesmí užívat současně s jinými léky potlačujícími chuť k jídlu."
Stejně tak u Sibutraminu stojí:
"Přípravek Sibutramin neužívejte spolu s následujícími léky: ...léky používané ke snížení váhy.."
Tohle bych určitě nepodceňovala, opravdu radši vysaď ten Adipex a zkus Sibu.

Jinak já měla sibutramin od Petronely, měla sem po něm menší chuť k jídlu a větší žízeň. Teď mám od Silvy a funguje v podstatě stejně :) Obě jsou spolehlivé, takže můžu doporučit :)
pajdasek
| 27. 4. 2011 13:05
Ahojik dneska me přišly prášky od petronely a myslim ze ok Uvidime zda zaberou Vice sama poradit nemuzu
Mystig ja taky na cvičení nejsem i když kolem dvou děti je toho poletování dost a dost
pro moncicak37
moona
| 27. 4. 2011 13:00
Ahojka.
Ne,že bych tomu rozuměla nebo měla nějakou zkušenost,jen hlásím,že nejsi sama,kdo nemá výsledky.Já beru ADI už přes 6 týdnů a výsledek max.-2kg.Tak to jsem si od toho slibovala víc.
Jsem zvědavá,jestli ti někdo poradí,jestli už to někdo zkoušlel.
Já bych to osobně asi nemíchala,ale je to jen můj názor a v expedimentech tohoto druhu jsem dost srab.
Nechceš zkusit nejdřív SIBU samotný?Třeba ti Adi jen nesedl a Sibu pomůže...smíchat to nakonec můžeš vždycky-když na to budeš mít odvahu.
Každopádně držím palce a určitě dej vědět,jak jsi se rozhodla a jak pokračuješ.
sibutramin + adipex
moncicak37
| 27. 4. 2011 11:01
Dobrý den,
chtěla bych se obrátit na někoho kdo tomu rozumí, od doktora mám předepsaný adipex, ale mám za sebou víc jak měsíční kůru a žádný uspěch nevidím. Proto jsem se rozhodla pořídit si k tomu ještě sibutramin a chci se zeptat jestli mi to může hodně uškodit když budu brát oboje dohromady. Děkuji

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
29. 6. 2025 18:05
14585
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
29. 6. 2025 15:37