Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
jirinka
Mishiinka
| 7. 5. 2011 17:27
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
. Určitě ale nesním tolik, co dřív, co nesním, to si nechávám zabalit a buď z toho mám večeři a nebo si to beru na oběd druhý den.
).
. Nevím, jestli jsem ti v něčem pomohla, ale fakt zkoumám na sobě, co a jak a experimentuju i s časem, kdy sibu brát. Brala jsem ho spíš až po poledni, abych večer nejedla blbosti, no a vrátila jsem se teď k braní nalačno hned ráno. Zase se ozvu, jak to pokračuje. Držím palce, pa
... Sice jím méně a více piju, cvičit bohužel nestíhám, takže si neslibuju nějaké zázraky, ale říkám si, jestli to neberu zbytečně...Jinak tady padlo, že sibu atd snižují hlad díky tomu, že máme žízeň a pijeme a tím pádem si zaplníme žaludek a sníme méně, ale já bych to tomu tolik nepřičítala... Voda v žaludku chutě na dobroty nezažene a já jsem byla zvyklá i dříve hodně pít a i když jsem zaplnila žaludek vodou, tak po chvilce hlad i přesto přišel... Teď jsem za poslední týden pocit hladu ani jednou nezažila, chutě jsem taky měla menší a pitím to určitě nebylo...
Před měsícem a půl jsem se rozhodla zkusit Sibu objednaný přes internet. Moc jsem se bála, že vihodím peníze podvodníkovi, ale naštěstí se task nestalo. Za měsíc jsem schodila 3 kilča, ale je to málo, tak po týdenní pauze jsem včera začala opět brát a tentokrát mám 50kousků...Doufám, že tentokrát to půjde lépe, ale fakt nesnáším cvičení.....