Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

děkuji ladaax
annitram
| 26. 4. 2011 21:27
Ahoj, chtěla bych Ti moc podekovat za informace, opravdu jsi mi pomohla a usetrila hodne casu . Ozvala se mi na muj e-mail Petronela, tak bych se chtěla zeptat, zda s ni mate nejake zkusenosti? Nerada bych naletela . Ještě jednou dekuji a pokud vite k tomu víc, budu moc ráda, když mi zase napišete . Mějte se moc hezky .
děkuji ladaax
annitram
| 26. 4. 2011 21:27
Ahoj, chtěla bych Ti moc podekovat za informace, opravdu jsi mi pomohla a usetrila hodne casu . Ozvala se mi na muj e-mail Petronela, tak bych se chtěla zeptat, zda s ni mate nejake zkusenosti? Nerada bych naletela . Ještě jednou dekuji a pokud vite k tomu víc, budu moc ráda, když mi zase napišete . Mějte se moc hezky .
Sibutramin pro Annitram
ladaax
| 26. 4. 2011 20:40
čauky, tak název je Sibutramin a emaily na ty naše "čarodějky"
, které nám pomáhají zhubnout jsou tyto
sibutramin.adipex@gmail.com - Petronela
sibutraminum@centrum.cz - Silva
songare@hush.com - Agátka
Všechny ti podají informace i ceny.Některá více podrobné, některá méně...ve výsledku stejně sama poznáš co ti sedne nejvíc.Myslím tím ta komunikace.Lada
pajdasek
zeLenina
| 26. 4. 2011 20:33
já jsem na diety nikdy nebyla a na cvičení nemám tolik času, co bych chtěla... tak doufám, že mi pomůže aspoň trochu tento způsob...
..
zeLenina
| 26. 4. 2011 20:30
stačí si pročíst příspěvky o pár stránek zpět...
dotaz
annitram
| 26. 4. 2011 16:10
Prosím Vás, mužete mi poradit, kde bych si mohla objednat prášky subotramin?? Byla bych vám moc vděčná, děkuji .
:-)
pajdasek
| 26. 4. 2011 07:30
jj byl to veliký úspěch rok a půl už i držím redukční dietu to k tomu úbytku taky pomohlo Ale ty prášky udělaly větší část práce S tím jídlem jsem to u meridie měla podobné A s tím suchem v puse :-
zeLenina
| 25. 4. 2011 21:46
wow, to je pěkný úspěch takže spíše na udržování váhy, aby neskákala nahoru? mě trochu zaskočilo, že dneska je to s žízní oproti včerejšku nic, necítím takové sucho v puse, v krku je všechno jak předtím... jídlo sice vnímám stejně, jako včera, mám dost po pár soustech, které musím do sebe tlačit, ale snad to nedopadne tak, že i na jídlo se vrátí velká chuť
pajdasek
| 25. 4. 2011 16:06
mystig no brala jsem drive meridii bohuzel uz neni dostupna a kila lezou neřízeně nahoru Takže proto sem zkusila objednat tyto léky Kéž by pomohly Jinak už nevím s tou meridií jsem dala dolů 10kg za 3 měsíce
zeLenina
| 25. 4. 2011 16:04
taky možnost a co přesně tě vedlo k tomu si ty prášky objednat?
pajdasek
| 25. 4. 2011 14:59
mystiq tak jsem si od ní již objednala zatím jen těch 50ks kdyby mě náhodou nedělaly léky dobře A jak si psala skvělá komunikace Tak se už začínám těšit
...
zeLenina
| 25. 4. 2011 09:27
Jinak, vím, že po jednom dni nemůžu nic moc hodnotit, ale první dojmy jsou zatím takové, že mám takové zvláštní sucho v ústech a v krku trochu cítím jakoby knedlík při nachlazení, ale není to tak strašné... takže pořád piju, tím pádem lítám i na záchod. Je pravda, že přestože jsem včera snědla celkem málo jídla, vůbec nepociťuji hlad, ale hlídám se, abych jíst nezapomněla. Hlava mě nebolí, zrychlený tep taky (zatím) nepozoruji a spánek byl docela normální, žádné zlé sny nebo časté buzení, jen mi trvalo dýl, než jsem usnula a jelikož jsem z práce navyklá vstávat před 6, tak jsem se probudila a už nezabrala. Přesto se po 6 hodinách spánku cítím vyspaná, což u mě není zvykem (Nevím, jestli to tu vůbec někoho zajímá, ale nikdo z okolí neví, že to beru a já své pocity prostě někde ventilovat musím..)
re: sibutramin
zeLenina
| 25. 4. 2011 09:09
Pajdasek: Ahoj, já jsem objednávala od ní a komunikace skvělá, jak už tady bylo řečeno - určitě o tom dost ví a je moc hodná a příjemná. Všechno přišlo v pořádku a podle toho, jak se cítím, by to měly být ty správné
sibutramin
pajdasek
| 24. 4. 2011 21:51
Ahojik holky ženy tak jsem právě napsala Petře co tu inzeruje sibutramin mejl máte s ní nějaké dobré zkušenosti? Nerada bych "vyhodila peníze". Dík za informace Petra
Simicek
| 24. 4. 2011 17:54
A jééééé a teď budu mít průšvih asi já od paní Květy, že jsem to sem dala, no ale tak proč ne.
Ten slíbený příspěvek
Simicek
| 24. 4. 2011 17:52
Začátek je odpovědí na jiný příspěvek, ale tady máte link

http://diskuse.doktorka.cz/…min/archiv/2080/

23.4.2011 16:38 - A zase ta SILVA

Kazdy ma pravo napsat tu svuj...

Takova odpoved se dala cekat. Nahraj a dozvis se vic. Je tu i vic jinych od koho koupit Sibutramin. A ani Songare a ani Petronela se neresi a proc? Jednoduche-hodnoceni jinych nemaji zapotrebi. Presvedciva je jejich komunikace na rozdil od Silvy. Vsem trem jsem psala abych si udelala vlastni obrazek a nejvic na me zanechaly dobry dojem Petronela a Songare.
A Silva? - nejslabsi clanek, jak se rikalo v jedom souteznim poradu-Byl jste nejslabsi (sice podezrele nejlevnejsi), ale mate padaka! Komunikovala jsem tak s nimi tak pres tyden a nejvic informaci jsem dostala od Petronely, skvela a rychla komunikace, otevrenost, zadne sliby, pise opravdu realne, nekdy neco napise formou vtipu, ze zivota atd. Takze kdyz uz tu stale chvalite neco, co nechapu-na me proste nejvic zapusobila komunikace s Petronelou. Jeste jsem to dlouho zvazovala, zda objednat od Songare nebo Petronely, ale nakonec jsem vybrala paní P. ikdyž zboží od Songare je uplne stejne i cenove, ale dostala jsem spoustu rad i kolem stravovani do budoucna, ruzne dalsi pomocniky, kterym se trosku vykompenzuje ta chemie. Ta zenska proste vi o cem mluvi a neslibuje zazraky od tzv. zazraku Sibutramin.
Takze zaverem, asi se budete na me zlobit pani Petronelo, ale diky moc za skvelou komunikaci a pomoc. Ale proste jsem to musela napsat i verejne ne jenom Vam. Květa S.
Výsledky zhruba po měsíci a pár dní
Simicek
| 24. 4. 2011 17:48
Ahojky holky,

přeji krásný sváteční podvečer. Takže uběhl mesíc a mám 5kg dole, no před 4 dny jsem se vážila a bylo to skoro 6kg, hmm....... no je pravda, ze účinky trošku zeslábly, ale nějak jsem přestala pociťovat tolik žízen, ale stále mám v krku jako kdybych tam měla knedlík, ta nechuť k jídlu ještě stále přetrvává, jen už né tak intenzivně. Do konce boje mám ještě dlouho dobu, chci zhubnout ještě dalších 6-7kg. Občas brouzdám po netu a hledám i nějaké dizkuze komu jak se daří a narazila jsem na jeden hezký příspěvek od paní Květy, tak snad se nebudete zlobit, ale když tady každá váháte a nevíte kdo je důvěryhodný zdroj od koho objednat a nenaletět.
Překopíruji sem ten příspěvěk a hodim i link

Takže zítra polštáře na naše zatím ještě baculaté zadečky
Začínám
zeLenina
| 24. 4. 2011 10:29
Ahoj, tak počínaje dneškem začínám brát sibu. Doufám, že to se mnou nesekne, včera jsem měla poslední ATB, navíc s takovými nebo podobnými prášky nemám zkušenosti.Začínám na 170cm/75kg. Nemám daný konkrétní cíl, ale aspoň těch 7 kg dolů by to chtělo... Každý den čtu tuhle diskuzi a dává mi velkou naději, že v létě se za sebe nebudu muset stydět... Za to dík
pokroky se sibu
alfinka
| 23. 4. 2011 13:58
tak se jdu pochlubit, jak jsem pred tim psala ze mi prijde ze to nezabira tak myslim ze to bylo tim stresem kolem, a nez jsem si zvykla, rano drive vstavam a jsem plna energie, coz je na tom to nejlepsi, s malou toho hodne udelame, jinak 4,5kilo dole jinak pas 3cm dolu a zadek 4cm, tak doufam ze to tech mych vysnenych svatebnich satu se nakonec vejdu :)
Lootseek
Mishiinka
| 22. 4. 2011 10:41
Jé, 64 kilo, to bych chěla mít - a doufám, že budu.. Ale to mě čeká ještě dlouhá cesta..
Já se dnes konečně dostala na 77 kilo, je to pořád hodně, ale na to, že po Vánocích sem na váze občas viděla i 82 ( !!! ) a od doby co mám sibu to bylo pořád 79, 78 a zase 79, tak z těch 77 mám radost..:) Už bylo načase, když toho sním tak 1/3 co dřív :P Od června budu chodit plavat, tak by to pak mohlo jít ještě líp. Doufám, že brzo budu mít 76 a 75 ... a až to jednou bude 69, tak to pořádně oslavím
Když koukám na fotky, kde sem měla 66, tak úplně žasnu, jak sem byla pěkně hubená a vůbec sem si to neuvědomovala.. Ale pokud mi bude v tý době sibu ještě zabírat, tak bych se dostat až k těm 60, to už pak budu opravdu hubená, pěkně hubená, ne vychrtlá

Jinak teď beru sibu tablety zase celé, vypadá to, že už sem si na ně zvykla a není mi po nich zle :)

A co vy ostatní? Psalo sem spousta holek, že nakoupili sibu, tak by mě zajímalo, jak to jde s hubnutím :)
Alkohol
Lootseek
| 21. 4. 2011 09:40
Já jsem pivní tvor a ty svoje 3 dvandy jednou týdně si dám - pivo je skvělej iontovej nápoj po zátěži Nepozoruju žádné horší stavy. Myslím, že příbalový leták tím chtěl říct. že chlast je na tloušťku, ale jinak účinnost sibu neovlivňuje. Samozřejmě to ale každá můžeme prožívat jinak. Napadlo mě, zda to nemá souvislost s nižším příjmem potravy. Je logické, že opice je horší, pokud je člověk nenajedenej a taky na něj ten alkohol rychleji a intenzivněji působí. Mimochodem jdu se ještě pochlubit : Další dva cenťáčky v pase a další kilíčko. Byla jsem vybírat svatební šaty a často stačila velikost 36 - ou yeah Jsem happy... Už se pomalu sunu do cíle. Ještě 5 kilo a pokořím magickou hranici 60ky, čímž se dostanu na váhu, kterou jsem měla naposledy někdy ve 13ti letech a skončím, ale kdyby to náhodou nevyšlo, tak i tak se svět nezboří. Už teď se cítím tak báječně a ***y, jak nikdy Takže se zatím loučím s 173/64 a mírami 92/68/95
Silva/Petra
Mishiinka
| 20. 4. 2011 10:15
Přišly mi už dvě zprávy s otázkou na rozdíl mezi sibu od Petry a od SIlvy, tak vám po zase shrnu svoje nový poznatky..:D
Sibu od Silvy beru teď týden, začala jsem poloviční dávkou, (protože celý od Petry mi nedělal po pár dnech dobře na srdce, polovina byla v pohodě), teď zkouším brát zase celý, ale včera mi trochu víc bušilo srdce, takže jestli se to nezlepší, tak budu brát zase jen polovinu.
Stejně jako ten od Petry mi i tenhle sibu prvních pár dní moc neúčinkoval, začal asi po 4 dnech. Účinky jsou v podstatě stejné, mám sucho v puse, nutí mě to hodně pít, když se najím, tak ten pocit "nasycení" mi vydrží hodně dlouho, nemám pak už chutě. :)
Beru ho zatím jen týden a jak už jsem psala, váha se mi běžně hýbe během 2 dnů o 1 a půl kila sem a tam, takže na tý to zatím moc vidět není.
sibu
Mishiinka
| 19. 4. 2011 17:43
mystique - já si občas dám pivo nebo sklenku vína a je to v pohodě.. Nedávno jsem ale byla na narozeninové oslavě kamaráda, a i když jsem nepila moc (ale zase ne málo), tak mi z toho bylo celkem zle. Ale nedá se vyloučit, že by mi bez sibu nebylo stejně..:D Příště až budu plánovat pít ve větším množství, tak si sibu ráno možná brát nebudu.
Snažila jsem se najít na netu příbalový leták k Meridii, ale asi kvůli tomu stažení z prodeje stáhli i informace o ní. Našla jsem jen jeden, který vypadá, že by mohl být originál a tam se píše:
"Konzumace alkoholu se neslučuje s doporučenými dietetickými opatřeními. Bylo však prokázáno, že jednorázové podání sibutraminu společně s alkoholem nevedlo ještě k dalšímu ovlivnění reakčních schopností."

braunbum - Silva mi poprvé odpověděla asi po 2 dnech, při další komunikaci pak téměř hned. Asi záleží jak kdy, může být přes víkend třeba pryč :)
:)
braunbum
| 18. 4. 2011 21:22
děkuju moc za info, psala jsem, ale zatim se neozvala :(
braunbum
braunbum
braunbum
| 18. 4. 2011 21:21
holky a za jak dlouho se vám ta Silva ozvala? psala jsem jí už v pátek a nic :( a já už ho tak chciiii :) Kat
sibutramin Silva
moonca
| 18. 4. 2011 12:37
tak jsem tu dloho nebyla , sibu beru od konce ledna a s přestávkama a mám 10kilo dole , já se cítím skvěle je to bomba, ale určitě bych dala dolu víc, ale já nezměnila jídelníček, jedla jsem vše ale méně je to super věc :)
Já ho chci
ladaax
| 17. 4. 2011 18:06
..já se hlásím, že bych prosila ten sibutramin....je to možné si ho odkoupit? Dostala jsem se na diskuzi z roku 2010 a koukám že se za tu dobu hodně věcí změnilo...přesto doufám, že se zde někdo najde,kdo mi pomůže...Tak kdyby jsi se rozhodla jsem tady ladaax@centrum.cz
Vláďa
Alko
zeLenina
| 17. 4. 2011 14:29
No já nemám poopiční stavy ani po půlce flašky vodky, ale nerada bych tím nějak ublížila játrům, ledvinám..

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
29. 6. 2025 18:05
14585
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
29. 6. 2025 15:37