Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

víno
simin
| 17. 4. 2011 13:17
Zrovna včera jsem si dala dva vinné střiky a bylo to uplně v pohodě.Určitě záleží na člověku a jak ti to zrovna sedne.
alkohol
slunicko38
| 17. 4. 2011 12:58
Ahoj Mystique, sibu a lkohol mi nedělají dobře - stačí mi dvě sklenky vína a druhej den poopiční stav , mám to vyzkoušený už z loňska. Takže opatrně
Nováček
zeLenina
| 17. 4. 2011 11:47
Ahoj holky, tak se k Vám přidávám. Tuto diskuzi čtu už několik měsíců a na základě většiny pozitivních komentářů jsem si objednala Sibu taky. Měl by mi přijít někdy příští týden, ale brát ho raději začnu později - mám ATB na zánět močových cest a nechci riskovat mícháním dohromady.Ale mám dotaz - co Sibu a alkohol? Má s tím někdo zkušenosti? Ne že bych byla alkoholik, ale čas od času je to prostě slušnost si s někým dát, že
sibu
simin
| 16. 4. 2011 16:23
ahoj jsem tady nováček,ale každý den si čtu nové příspěvky.Začínám na 83kg/173 cm.Asi před dvěma lety jsem brala Lindaxu a bylo dole 10kg.Pak přišly nějaké problémy a teď jsem je zase nabrala.Po přečtení Vaší diskuze jsem šla do Sibu.Přišel ve čtvrtek od Silvy a za tři dny mám 2kg dole.takže to určitě není padělek.Mám stejné vedlejší účinky jako u lindaxu-sucho a ústech,a lehký spánek,bušení srdce se zatím nekoná a mám více energie.Jestli to tak bude pokračovat dále,budu spokojená.Někdo tady píše,že mu sibu nezabírá,ale myslím,že je to individuální,protože mám dvě kamarádky a ty také užívaly Lindaxu.Jedna musela přestat ze zdravotních důvodů a druhé to nezabíralo.Proto jedna hubne víc a druhá třeba nic.Hezký den a kila dolů
sibutramin
sharrins
| 15. 4. 2011 22:44
nehazej, ja ho od tebe koupim...
Claudibaby - Sibutramin od Cloette
Francesca
| 15. 4. 2011 22:44
Nedá mi to nereagovat, taky jsem si koupila Sibutramin přes Cloette, jako Claudibaby - tedy na základě pozitivních ohlasů z téhle diskuse jsem jí kontaktovala a ona mi napsala, že už Sibu neprodává a přesměrovala mě na někoho jiného - e-mail se jménem Romča Sluníčko. Koupila jsem Sibu v hnědé lékovce s liánou, modro bílé kapsle. A fungují. Neberu ho pravidelně a i s úletama typu dort Sacher (jako právě dnes, mňam mňam) mám od konce února dole cca 5,5 kg. I když teď už to tak rychle dolů neleze jako na začátku, ale to jsem brala Sibu pravidelně a víc cvičila. Flákám se, flákám!!!
problémy II.
fox
| 15. 4. 2011 22:06
Sibu jsem dneškem definitivně odpískala. Tlak mi stále lítá nahoru a dolů, jsem zralá na vybulení.....ani poloviční dávka mi od vedlejšáků nepomohla. 14 dní prekolapsů stačilo. Zbytek sibu sypu do porcelánu......
pomoc
slunicko38
| 15. 4. 2011 20:56
Kat, nechci tu dělat někomu reklamního agenta, ale kontakt na Silvu je:
sibutraminum@centrum.cz
Cena za 100 tbl je 2500Kč + pošt. - posílá i menší množství, ostatně - napiš jí, zeptej se a uvidíš sama.
P.S. Nejsem Silva, aby bylo jasno
pomoc
braunbum
| 15. 4. 2011 20:44
ahoj holky, jsem tu nová :) kdysi jsem brala Meridii, napsal mi ji gynekolog... a opravdu jsem zhubla a cítila se konečně prima :) otěhotněla jsem, malej je rok a já mám pořád 15kg nahoře :( v těhu jsem přibrala 38 :( chtěla bych sehnat Meridii, ale asi se to nedá :( a docela se bojím, aby to nebyl nějakej podfuk :/ četla jsem o Adipexu, ale to riskovat nebudu :( přemýšlím o Sibutraminu... můžete mi někdo poslat kontakt na tu Silvu? kterou máte vyzkoušenou, že to není žádnej průser? a na kolik to vyjde, jestli se můžu zeptat? děkuju vám moc Kat
sibu
slunicko38
| 15. 4. 2011 18:26
taky
Sibu.
minokav
| 15. 4. 2011 18:06
Jinak mám taky sibu od silvy holky ale přišlo to od chlapa žejo?Taky tak u vás?
Sibu.
minokav
| 15. 4. 2011 18:04
Hooj tak dneska mi došel tak jsem odpoledne hnedka vzala jeden došla mi menší butelka hnědá s nakou kytkou.Zatím jsem si objednala 50 tablet za 1360kc i s pošt.tak uvidíme sama jsem zvědavá no mám strach zte nespavosti po meridii jsem taky špatně spala ale pak to nak ustalo.Začínam na 84kg 160cm ale vážit se budu tak za 3 týdny min.snad pujde něco dolů.Se cvičením to u mne bude těžší nosnad se hecnu naten rotoped.Ale bolí mne ztoho kolena tak uvidíme něco vymyslím seděo mi třeba kicbox aerobic ten byl super no ale makačka tak holky pisajte jak vám to jde.At jsou taky zase pozitivní komentáře tak papa
sibutramin hcl
slunicko38
| 15. 4. 2011 18:03
Mám úplně stejný a zabírají dobře. Beru třetí den a buší mi spánky, pořád piju proto, že mám velkou žízeň a kdybych nebyla zvyklá pořád do sebe něco ládovat, tak bych asi ani jíst nemusela (ale to nemám v úmyslu ).
Brala jsem sibu od stejnýho dodavatele loni, včera to byl přesně rok , loni jsem zhubla 7kg a držela si během roku pořád těch 5-6kg i bez sibu. Letos na začátku roku jsem otěhotněla, ale dopadlo to špatně, takže nějaký to kg přibylo.
Tak jsem nasadila sibu a doufám, že to bude OK. Možná si někdo ještě vzpomene .
Mám sibu od Silvy a zatím spím docela dobře, jen ta žízeň a bušení na spáncích, suchá kůže a občas zimnice, takže se to dá. Měla jsem loni ještě prášky od někoho jiného a ty na mě nepůsobily - navenek úplně stejné .
Začínám na váze 80kg, 170cm, míry 103-81-103, stehno 56,5. Tak dám vědět, jestli a kolik kg půjde dolů.
Držím palce všem
sibutramine hcl
alfinka
| 15. 4. 2011 17:09
Ahoj, jiz dlouho pročítám tuto diskuzi a nedalo mi to a objednala jsem si sibutramine taky, beru jej jiz tyden, a ani kilo dole, vse je tak jak kdybych jej nebrala jen mam potize se spanim. Hledala jsem jak vlastne baleni vypadá a to co jsem nasla na internetu za obrázky vůbec neodpovídá tomu co mi doslo, tak nevím jestli je to nove baleni nebo si ze me nekdo vystrelil, prosím o radu, obrázek zasílám
sibutramin
sharrins
| 14. 4. 2011 16:16
moje em.adresa je sharrins@seznam.cz...
sibutramin
sharrins
| 14. 4. 2011 16:14
Ahoj holky. Jsem tady nova. A potrebuju nutne zhubnout, po porodu jsem nabrala 30 kg a do niceho se nevejdu na nejake cvico jsem unavena a kamaradka prave brala sibutramin a dobre se ji po nem hublo. Ja uz brala adipex, ale nemuzu si ho uz dovolit, protoze na netu to vsechno prodavji predrazene. Nemate nedo zbytek sibutraminu 20 mg, nebo proste nemate ho a chcete se ho zbavit..Uz jsem zoufala, hlavne z tech cen na netu.....muzu zaplatit nanejvic 500 kc...Dekuji za odepsani..papa Sarka
Olivka
Mishiinka
| 14. 4. 2011 08:26
Jé to je milé, já se ještě zkusím někde zeptat, mě příjde divné, že by ne internetu byly volně prodejné v normálních e-shopech, a v lékárnách by to byl takový problém..:)
Mishiinka
Olivka
| 14. 4. 2011 07:49
Ahoj, já jsem je kupovala v malé lékárně. Kdyby jsi chtěla, tak mi pošli do zpráv adresu a já ti ty svoje daruji. Nemám je k ničemu Jinak fakt nevím značku, paní lékárníce mi je prodala na kusy, možná ze svých zásob co používají když někomu připravují léky na namíchání, nevím no, ale klidně ti ty své dám
děkuji
tetyja
| 13. 4. 2011 20:53
Moc děkuji , vyzkouším !
tetyja
Mishiinka
| 13. 4. 2011 16:43
Zkus na ty pupínky od Ryoru přípravek Aknestop, já kdysi používala tenhle http://www.napetrinach.cz/index.php?… a účinek to mělo dobrý :) Seženeš ho v Tescu, Globusu a určitě i v drogeriích a lékárnách, vždycky okolo 100 Kč.. Naleješ trochu na vatový tampónek a očistíš s tím obličej.
minokav
Mishiinka
| 13. 4. 2011 13:34
Když jsem brala celé, tak sem po nich měla takovou arytmii, hodně nepříjemný, ale ty poloviny jsou v pohodě.

Chtěla jsem se zeptat, jak tu Olivka psala, že koupila ty prázdný tobolky, jestli to byla nějaká malá lékárna a nebo nějaká ta větší, co má různý pobočky po ČR a jestli ty tobolky maj nějakou značku, výrobce.. Já se dnes ptala ve třech lékárnách a všude mi tvrdili, že se prázdný snad ani nevyrábí, nebo určitě volně neprodávají.. A ještě na mě koukali jako na feťáka..:D Viděla jsem různý druhy na internetu, ale vždycky tak 80Kč + poštovný.. Není to moc, ale Kdyby se vešly do dvacky, byla bych raději..:)

Jinak vyloženě na cvičení teď nemám moc času, ale hodně chodím pěšky, denně tak 6 km, někdy i víc, o víkendu, když je hezky, tak jdu s kamarádkou na brusle, a když je hodně hezky, tak jedem někam na kole. Určitě mám ale víc pohybu než dřív.. Snažím se jíst zdravěji, hlavně zeleninu, ryby, ovoce, žádný bílý pečivo, ale taky si občas dám k obědu svíčkovou. Tam ale vidím, jak sibu funguje, protože sním 2 knedlíky a mám dost.. 2 měsíce zpátky jsem byla schopná do sebe naládovat 6 knedlíků a přidat si..:D

Taky bych potřebovala shodit tak 15 - 20, určitě ale musim dát dolů aspoň 10kg :)
Pre Minokav
claudibaby
| 13. 4. 2011 13:19
Ahoj, ja som si spatne prečítalá celú diskusiu čo tu je a veru bolo tu dosť takých istých skúseností ako mám ja. Ja som si kupovala Sibu 50kusov, vyšlo ma to na skoro 70eur, ale hned ako som ho rozbalila, to bolo divné. Žiadny výrobca na flakóne proste nič, len taká tmavohnedá priesvitná flaška, na ktorej bola nálepka zelenej rastlinky a napísané že Sibutramin. Dúfala som, že so nekúpila blbosť, ale opak bol pravdou, keďže Sibu vôbec nezabral. Inak kupovala som od cloette.Takze asi tak, dufam, ze ten tvoj bude pravý ale moc by som bola zvedavá na balenie toho tvojho Sibu. Inak prajem veľa šťastia v hubnutí...a ozvi sa ako ti to ide...pa
jak to jde ?
tetyja
| 13. 4. 2011 13:15
Tak jsem se chtěla pochlubit, kamarádka co jsem jí objednala Sibu od Songare , má už dole 2kg za týden, mě ted tak rychle nešlo ,asi protože už ho beru po několikaté :(
Ale zase nepotřebuji tolik dolů jako kamarádka, já ted jen udržovačku na léto.
Jinak jak se tu píše . žádné bušení srdce jsem neměla , a ani moje okolí, jen u mamky trošku vylítl tlak,ale to je prý normální u hubnoucích léků .
Jo ještě jsem měla na začátku trošku beďárky ,což mě štvalo,ale přestali se mi mastit tolik vlasy.
Máte někdo zkušenost ?
Jinak na Sibu nedám dopustit. A tenhle Getmlabs není špatný, dokonce jeden známý blázen do posilování od nich kupoval i nějaké tablety k posilování ,ale tomuto nerozumím , cvičení v posilce není muj svět.
Dámy co Vám fungovalo na ty pupínky ?
Já používala peeling, pak nějaký léčivý korektory,ale stejně mě to lákalo nípat ,vím že se to nemá,už je to lepší ,dala jsem si trošku solárka,když není sluníčko .
Tak se zatím mějte . T
misshinkce
minokav
| 13. 4. 2011 12:00
Hoj tak to jsem teda zvědavá no i sama na sebe mi by měl dojít teda zítra snad tak uvidíme a proč nejíš jednou denně celý ten prášek?Dělá tito asik nake bušení nebo jak?no a cvičíš utoho a držíš nakou dietku já nevím když to budu brát asik bysem se měla začít nak hýbat jenže taaaak semi neceeeee sem rada když jdem malá spát po obědě a ja mam vegoš.To bych aspon měla na tom rotopedu jezdit ale když mě taaak ztoho bolí kolena no mazec.a taky tam natom vydržím jen asik 20 min pak jsem hin.Achjo holky tady píšou jak zhubly 10 15 atak kéž by musím se hecnout zase a jit dotoho potřebuju takovích 20 kil dolu ufff to nevím teda jestli zvládnu no
sibu x sibu
Mishiinka
| 13. 4. 2011 09:14
Ahoj dámy :)
Tak akorát mi pošta doručila sibu od Silvy a mám hned první poznatek o rozdílu. Sibu od Petry byl míň hnusnej :) Jak už jsem tu psala, ty tablety si půlím, a vždycky tu 1. polovinu "jím" přímo, a protože jsem nemehlo, mám od toho prášku vždycky posypaný prsty a abych "neplýtvala" vždycky ho olíznu :) A zatímco sibuP(etra) je takovej mírně hořký, mírně sladký, tak sibuS(ilva) je už při malým kousku nejprve výzarně sladkokyselý a pak výrazně hořký. Takže i když samotný ty tablety vypadaly úplně stejně, obsah je teda určitě jiný.. Mám tady teď ještě oba ty sibu, abych mohla porovnat co nejvíc věcí .. Jinak po 3 týdnech pravidelného braní 1/2 20mg sibuP mám výrazně snížený pocit hladu po každém jídle (zasytí mě na delší dobu), celkově toho nesním tolik co dřív, ovšem dole jen tak 1 kg a ani centimetry se nijak výrazně nepohnuly..

No, uvidím po pár dnech sibuS, jestli i efekt bude tolikrát silnější, co chuť, tak budu mít do měsíce 15 kilo dole..:D
Pro Claudibaby
minokav
| 13. 4. 2011 08:17
Ahoj ja poprvé jsem měla taky strach si to objednat ,aby mi nepřišel balení brufenu třeba žejo ale tak jsem to riskla tedkom koupila jsem 50 tablet od silvy a dojde mi tedka v patek možná zítra tak uvidíme každopádně dám tady urřřo vědět jak mi to stím jde :) pokud budeš chtít email pisnu tito.Ale i jak jsi přečteš tady zpět příspěvky dočteš se všeho co potřebuješ. a jinak odkoho jsi to kupovala?To ja ko nasere celkem no
Sibu
Mirka72
| 13. 4. 2011 07:28
Ahojky tak hlásím po 4 týdnech mám -3 kg jde to pomaleji než jsem čekala,ale aspoň se to hnulo. Tak zatím Mirka
Sibu.
minokav
| 12. 4. 2011 22:52
Hoooj tak mám od silvy objednavku snad už v pátek dojde :) mám i 10mg od tety objednané jsou to ty slabší tak to budu nak tak střídat uvidíme.Ja mam 160cm,24 let a 84kg nak po porodu to nejde a nejde dolů tak zkusím subi.vaše příspěvky mě donutily a překvapily.Tak snad mi to půjde jak vám.Četla jsem zkroro všechny příspěvky,ale už nevím od silvy jaka je účinost u vás a zpatky se brouzdat to neeebysem zase ztvrdla utoho 2 hod. tak pisejte jak vám to jde zatím ale komentáře stou 10mg jsem tady nenašla tak ani právě nevím no zkuste poradit co mám začít brát první.Dííkes
Sibutramin
claudibaby
| 12. 4. 2011 12:46
Ahojte dievčatá, ja som zo Slovenska a chcela by som Vás požiadat o radu, ja som si cca pred 6mesiacmi kúpila Sibutramin, kočka z cz mi ho poslala na dobierku, ale ja Vám neviem, vôbec som z neho neschudla, nič sa nedialo a tu ho každý iba chváli. Mohli by ste mi prosím Vás napísať v akom balení ho máte, ako vyzerá to balenie ked tak zaberá prípadne odkial ho mate, aby som zase nenaletela podvodníčkam. Dakujem Vám...teším sa na odpovede
janinkakol
Avril
| 12. 4. 2011 12:25
Tak to jsem sama ráda,že jsem nebyla jediná ...opravdu po užívání adipexu byla u nás kolikrát italská domácnost a to opravdu z mé strany,jelikož jsem byla opravdu hned jak se říká startovací až hrůza,dokázalo mě vytočit i špatné počasí........ale dost o adipexu a k sibu,beru ho teprve druhý den a mohu říci,že zatím pohoda,žádné vedlejší příznaky,akorát pocit žízně.......brala jsem si včera první kapsli asi až v jedenáct hodin,protože jak jsem psala jsem spíše odpolední či večerní vyžírač........a spala jsem v naprosté pohodě sice jsem šla až skoro v půlnoci,ale ráno jsem vstávala naprosto odpočatá akorát v puse jako po flámu,sucho a žízeň,jinak naprosto žádné vedlejší účinky........váhu jsem si aspoň na týden zakázala,abych nebyla zklamaná,tak uvidíte jaký bude výsledek jinak při své výšce 160 cm,začínám na 70 kg,vím že to nezní moc,ale na moji výšku je opravdu každé kilo znát.....

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
30. 6. 2025 09:10
14592
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
30. 6. 2025 09:35