Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

................
Ivonn
| 23. 8. 2010 13:12
ta muška musela mít chrup jak Julia Robertsová...........
Pájo
Ivonn
| 23. 8. 2010 13:06
to mi povídej - mně to zjistili po 5. letech. Až jsem se motala, jak větr v bedně a měla asi 58kg. Prdli mi lumbálku a co myslíš - byla tam.........
Heparoid je na modráky dobrej, prdnu ho tam.
Furt něco....
Muchnička potvora
Pajajo
| 23. 8. 2010 13:01
ivonn, no nevím, co se v případě muchničky používá, ale naši na všechno dávají heparoid (jj, taky jsem čuměla) a prý to zabírá absooutně na všechno - komáry, ovády a podobná zvěrstva. Tak zkus, každopadně Ti to určo neublíží. Jinak já mám taky prodělanou boreliózu, ani jsem o tom nevěděla, přišli mi na to až když jsem to měla za sebou. jj, holt doktoři .... přijdou až když je po všem
Ahoj všichni
Ivonn
| 23. 8. 2010 12:44
dneska v panice - prosím vás, nemáte někdo zkušenost s kousancem od muchničky, nebo co to bylo za svini..... večer mě něco vykouslo díru do stehna, doma jsem zjistila, že to mokrý není pot, ale krev, asi hodinu to pořád krvácelo /po kapkách/ a dneska tam mám moncla jak prvnička, když se lekne a cukne... Ranka je taková červeňoučká, nic nenormálního, spíš ten moncl mě překvapil. A poněvadž jsem prodělala borelu, tak se mnou dneska není žádná ***...............
Víkend
weja
| 23. 8. 2010 10:41
Ahoja holčiny, moc vás zdravím..

A nedočkavě čekám na vaše výsledky, zatím mi je poslala jenom Jožinka (chválím ). Tak posílejte, ať vás můžu přidat do tabulky

Jinak já byla o víkendu na svatbě, bylo to mega a toliko jídla pohromadě jsem snad nikdy neviděla.. plácali jsme pátý přes devátý a bylo to teda děsný.. Taky díky tomu se u mě ve váze ani mírách nezměnil ani ťuk Takže ode dneška tvrdej režim
:-)
jozinka
| 23. 8. 2010 08:51
Dobré ránko v novém týdnu.. všem milé holky tady...jaký byl víkend??

já spokojenost, dítko jsem měla na jednu noc u babičky, tak že jsem se s manželem vykulturnila, tak super... váha to na štěstí neodnesla, tak jsem ráda.. super...

Renčo, jsi dobrá a gratuluju ti.. ono to půjde...

já míry verče odeslala před pár minutkama, tak se docela těším na celkové zpracování.. já jsem se sebou spokojená.. úbytky tam jsou, tak supeeeeeeeeeeeeer, opravdu mě znovunasazení sibu (který už od pátku zase nedlabu-myslím od pátku), cvičení a mazání krémikama mooooc pomohlo..

všem hezký den...
Reni super!
Pajajo
| 23. 8. 2010 07:59
moc Ti tleskám Já teda s prominutím žrala jak prokopnutá! radši jsem ani na váhu dnes nelezla. Ale dnes jsem si do práce udělala šopák a na teď snídám musli s ovocem a mlékem. Jéé, a dnes je měření a vážení, já úplně zapomněla! Kruci, no tak tedy až zítra.
že by??
renca13
| 22. 8. 2010 20:10
Krásný večer tak jaký byl víkend??Holky já byla vzornáááá,dala jsem si jen kousek masíčka,ale jinak nic,jen zeleninku a lahvinku lambruscano jooo,ale dneska večer!!!!!oblečená a váha ukazuje -1kg
Sibutramin od Silvy
SilvaS
| 22. 8. 2010 19:31
mám Sibutramin 20mg, přípravek obsahující skutečně 20-22mg účinné látky, baleno v lekovkách s bezpečnostními uzávěry po 30, 50 a 100tbl, vše originál zabaleno, označeno, a s příbalovým letákem v češtině, dodání do druhého dne, nejedná se přípravek určený pro lékárenský trh, jelikož byl stažen z prodeje,a není ho možno koupit z oficiálního zdroje nikde ani v USA! využijte možnosti nákupu z dlouhodobě ověřeného zdroje.možnost dodání na Slovensko, email sibutraminum@centrum.cz
subi
lendulka
| 21. 8. 2010 10:41
Ahoj vsem,muzete mi prosim nekdo dat kontakt na pani co prodava subitramin?Dekuji moc a preji hezky den.
Ahojky všem!
Pajajo
| 20. 8. 2010 23:11
Dlouho jsem tu nebyla, snažila jsem se přečíst všechno, co jsem zameškala, ale protože jsem hlava děravá, tak jsem zas zapomněla, co kdo psal. Jen si pamatuju, že někdo psal něco o HEATu a Zumbě. .HEAT mě osobně nabaví, jednou jsem to zkoušela a když jsem z toho pásu slezla, tak jsem sebou málem sekla! Ono když šlapu na místě a kolem mě se nic nehýbe, tak je to pro můj mozek asi nějaký divný Ale Zumbu vřele doporučuju!!! Je to skvělé, jelikož jsem člověk, který miluje tanec, tak je pro mě jako bych byla furt na diskotéce Jelikož teď nemám moc času ()urt ležím v knížkách a připravuju se na státnice) ale vzhledem k nedosatku času to nevidím moc valně), tak jsem si stáhla z netu Zumbu na DVD a pokouším se aspoň trošku zumbovat doma. Vždycky mě to nabije energií, ikdyž při pohledu do zrcadla po cvičení si připadám jak lokomotiva bez paliva. Celá uřícená a červená jak při prvním ***u Jinak, váha pořád kolem 80, v tom stresu, co teď mám, to moc ani neřeším. Ale myslela jsem na vás milé dámy a stáhla jsem z netu dva redukční jídleníčky kolem 5 - 6 kJ. Jenže je to ve wordu, tak jsem to přetáhla do PDF a ono mi to tady do přílohy nechce jít. Máte nějak tip? Tak zatím pa a všem, co se jim váha pohybuje klesající křivkou moc gratuluji!
adipex
| 20. 8. 2010 19:31
Ahojky holky, trochu se tady uhýbám tématu, vím jak si všechny chválíte Sibu, ale přesto mám velikou prosbičku, zda byste některá nebo některý neměli možnost sehnat za normální cenu (v lékárně stojí do 700,-Kč), 100 tablet Adipexu retard. Za nabídky budu vděčná a moc díííky nevím kam jinam se obrátit, všude je jen na recept, jako všechny tyhle zázračné prostředky. Takže ještě jednou mockrát díky Avatarka
Ahoj všem
Marketina
| 20. 8. 2010 16:14
Tak jsem tu pár dnů nebyla ale držím dietu od 2.8. a fakt jsem nezhřešila ani jednou ale se Sibutraminem to není zas tak velké úmění.Také gratuluji Weje že se dostala pod 80 kg doufám že se mi to podaří také.Jinak mi nepřijde že bych na sobě pozorovala že jsem aspon o chlup hubenější ale zvážit se nepůjdu.Řekla jsem si po měsíci tak to dodržím.Jestli to bude pak mín než 4 kg tak padnu.Jinak můj kamarád mi řekl že at si nedělám iluze že jsem tedy rozhodně nezhubla tak jsem mu říkala že je to podpora jako prase.No prostě chlap,je to vůl.Zatím se mějte fajn všechny co tu jste.
jozinka
| 20. 8. 2010 12:30
Jani, gatuluju k ušlým 5km, jsi dobrá.. jak píše ivon, i svižná chůze je dobrej pomocník.. to teda... tak to brzko zopákni ju?

wejo..gratuluju k pokoření 80-ky..znám jaké to je.. ten pocit štěstí a to skákání "jak debil" mám taky za sebou... člověk je prostě šťastnej, chápu...

Renčo, ty si to hezky užij... a třeba to zmákneš a odoláš všem dobrotám...

Já si dneska nevzala sibu, tak jsem zvědavá, zatím oky.. chutě nemám, tak snad to půjde.. ještě mám pár prášků, ale když to půjde bez nich, bude to přeci jen lepší..

hezký víkend všem..
................
Ivonn
| 20. 8. 2010 10:49
svatá pravda..........hřešit se nemá....

Já zase nechápu, jak někoho může pobavit skeč, kde někomu podklouznou nohy, něco padá na hlavu, zkrátka to vždycky je o hubu a zabolí to....
Ivonn
weja
| 20. 8. 2010 10:23
Jojo, s kamaádkou sme si taky vždycky říkaly:"mě by stejně nikdo nepřepadl, sem zrůda". A hodně sme pak zmlkly, když jí přepadli...

Pokusím se bojovat, nakoupím spoustu cigaret a budu vyhledávat salátový mísy
Veru
Ivonn
| 20. 8. 2010 10:15
ještě pořád můžu přijít o peněženku.........

Vzhledem k tvému víkendu ti snad ani nemá cenu gratulovat k úbytku, co???????????
Juchuuuu
weja
| 20. 8. 2010 10:10
K nas*ání všech: dneska ráno sem stoupla na váhu a bylo na ní (přibližně - nemáme digitál) 79,5 kg!! Že by magická hranice pokořena?? Je asi pravda, že kdybych na ní vlezla o půl hodiny dřív nebo později, nebylo by to tak, ALE.. bylo a já skákala po bytě jak debil

Jinak jsem si uvědomila, že v sobotu jedem na svatbu a budem tam až do neděle.. Tak se obávám, že vážení v pondělí bude katastrofa

Jani: gratuluju k takovýmu výletu, to je parádní

Ivonn. aspoň se nemusíš bát chodit večer parkem
krásný den
renca13
| 20. 8. 2010 10:00
Ahojda holký tak zatím se statečně držím a nežeru víc piju,ale na váhu nelezu stejně bych tam prd viděla.No jenže zítra máme velkou grilovačku a já jdu teď dělat střechu z bebeček ach jooooooo to jsem na sebe zvědavá.Jdu vám popřát krásný a slunečný víkend,budu až v neděli hubnutí zdar a v pondělí měření ajajaj.
.....................
Ivonn
| 20. 8. 2010 07:53
chlap na hubnutí je dobrej nápad - akorát já osobně bych brala tak Bárta Simpsona a cestu smíchu........pravda - já už se teda určitě nemusím bát, že by se na mě nalepil nějakej model v rozpuku.....
Já bych večer v parku už neukecala asi ani znásilnění......
Dobré ráno všem
Ivonn
| 20. 8. 2010 07:37
Jani - tobě už zase chutná víno? To se mi ulevilo......
Ještě k tomu hubnutí - opravdu stačí, když člověk začne víc chodit pěšky, a je to znát. Pokud zrovna nebylo vedro na padnutí, tak jsem si zvykla nasadit takovou svižnější chůzi a bohatě to stačí. Místo posiloven a kolektivního hopkání, který já moc nemusím.....
.....
Janule1
| 19. 8. 2010 21:26
tak holky,pohyb se nekonal. Co mě včera u vína nenapadlo.Manžel jel ráno do Prahy pracovně,tak jsem se s ním svezla.Jela jsem tam ke známí podívat se na mimčo. a zpátky pěkně vláčkem. A protože byli v pěkné prd....,tak jsem musela dakrát metrem. pak z nádraží vlakem. A v teplicích jsem tu únavu už neřešila a prubla jsem si to 5km pěšky domu. Teď tu sedím a všechno mě bolí a jsem utahaná jak prase.ale musím jít naházeet prádlo do pračky. a asi si otevřu víno aby ten den stál za to. Ale holky já,která bez auta nedojdu ani 300 m do večerky pro cigára. To se musím pochválit.a teď přemýšlím co zítra. láká mě ten HEAT. Tak se jdu podívat jak jsou na tom zítra ve fitku časově.prý je dobrá i Zumba. Ale mě nějak neláká. ale zkusit se může všechno Že bych zkusila nějakého chlapa na hubnutí
jozinka
| 19. 8. 2010 13:13
ahojda holky..
Jani, uvidíš, že to s těma kilčama půjde, je to mazec ale...budu držet palečky.. jak bylo na brusličkách? přežila si to???? pohyb je potřeba to jo, ale je to těžké se k tomu dokopat.. však vím o čem mluvím, má dvou měsíční pauza bez cvíča mluví za vše... tak hlavu vzhůru a půjde to..uvidíš..

icq bohužel nevedu, mívali jsme ho, ale zrušili ho, máme skype.. a nebo jak psala renča, facebook, díky za přidání do přátel.. a veru tobě taky..

díky ivon.. ale rozhodně se do tvé podoby krásného vzhledu - štíhlosti nevypracuju .. tak že se nemusím obávat nějaké vlny tady proti mě..

tak se holky všechny mějte hezky a kilčům zdar..
Veru
Ivonn
| 19. 8. 2010 10:27
to dáš -zač by stálo naše školství......
Ahoja
weja
| 19. 8. 2010 10:13
holky, přeju krásné ráno.. Já sem se teda skoro nevyspala, ale za chvíli běžím do práce...

Jinak už se těším na vaše váhy a míry v pondělí, od Monči samozřejmě už v neděli

Jo, a taky jsem si dala do informací o mě číslo icq, tak kdybyste chtěly, klidně si mě přidejte.. Ovšem nevím, jestli vám můžu nabídnout tak kvalitní pokec jako Ivonn
................
Ivonn
| 19. 8. 2010 09:08
doplnila jsem si do profilu "ajsíkjů" - takže všichni, kteří jsou běžně zvyklí na debaty na vysoké úrovni, plné nových a zásadních informací ze světa vědy, techniky, kultury, ekonomiky- včetně aktuálního pohybu akcií na světové burze, piště.
Dobré ráno všem
Ivonn
| 19. 8. 2010 08:52
včera jsem byla na výletě, tak tu mám "áčko". No počítám, že jak dneska půjdu domů, tak už na mě bude před vcxhodem číhat "snajpr", ale co už.....protože špatně snáším cestování, tak mám další kilo dole. Je to sice blinkací úbytek, ale na nas*ání všech tady i to je dobrý...
U známých mi potom v dobré víře nabídli na svačinu chlebíček...........Ale já si říkám, že ještě je spoustu jiných, krásných míst, kam se dá zajet...........
Stelo - jak jde hubnutí? A co jinak nového?
Jani - to vypadá, že ty nalepený kila bys mohla tak do týdne vyčůrat, ne??? Vidíš, to je známka toho, že jsi v tom nevinně, je to těma patákama. A ten zákrok k tomu.... Tak hlavně, aby to bylo všechno už jen lepší. Taky jsi snědla svoji hořkou pilulku.....
Renčo - jak jste rozštíply to sdružení versus vos? Už mám ladit skřipky a kloktat bílky na hlas??????
Joži - jen tak dál, ať máš u ostatních taky svoji "vůdů" panenku.......
Ivko - gratulace a fanfára... vítej mezi náma velkýma holkama. Naše heslo - únik moči, řídký vlas,
na sobě máš vše, co sníš
vápník mizí, v zubu kaz,
přechodu jsme blíž a blíž...
janule1 a ostatní
renca13
| 19. 8. 2010 07:06
Dobré ránkoteda Jani to je hukot,no někomu antiko prostě nesedne a pak to takhle dopadá..mě taky nesedí takže ji prostě neberu.Tak držím moc palce ať jdou kila dolů i bez sibu já taky nemám čas ani chuť cvičit,jsem líná ale snažím se aspoň dupat na rotopedu.Ale my to dáááámeu mě sibu zatím v pohodě,žízeň je obří,hlad není,chutě nejsou a jsem v pohodě jupí tak hlavně aby šla kila dolů protože váha mi ukazuje 85,5kgjá jsem icq zrušila,ale mám skype a facebook mám taky
iva
Janule1
| 18. 8. 2010 22:26
ahojky, vítám v klubu nás silnějších. A zastávám stejný názor,že vyprazdňování je k dietě velký plus. Všude se dočteš,že pokud nechodíš na velkou,tak je důsledkem nadváha. Já jsem hodně o tom četla a některý lidi si dělaj domácí klyzma. a prý pak hodně zhubli. Takže něco na tom bude. Jde hlavně o matobolismus. a já ho mam hodně špatný. Co slyším holky v práci,tak hodně holek s tím má problém.Byla jsem u doktora kvůli tomu přibírání za poslední půlrok a on si myslí,že to zapříčinala antikoncepce. Tak mi doporučil jí vysadit. Nikdy jsem jí nebrala. Když jsme chtěli děti, a že jsem o to museli hodně bojovat co se týče vyšetření, snahy,léku,tak jsme i přes to bojovali několik let. Ale i přes to jsme to nechali přírodě a mimčo vždycky přišlo. Ale na podzim jsem přestala dělat noční, přišli manželský ...... a kupodivu já otěhotněla a ani nevím jak. tak jsem musela na přerušení a ten zážitek vedl k tomu,že jsem začala brát anti... Ale za měsíc a něco jsem přibrala 9 kg.Oteklý nohy a tak. Zítra jdu na vyšetření krve. Pokud bude všechno v poho,tak začnu redukci váhy na základě doktora doporučení.sibu nechci. chci toho dosáhnout normální cestou. Pro mě je problém,že sedím v kanclu. Tam dojedu autem, pak autem do školy a domu. Doma něco poklidím a to je konec pohybu. a to je ten probém. vím o tom a přes to jsem líná cvičit.ale musím něco dělat. Jozinka a Ivonka je můj obrázek. Když nebudu mít pohyb,tak prostě nezhubnu. vím o tom zt minulosti. když jsem prostě jen nevečeřela a donutila jsem se pohybovat doma alespoň 40 min,tak jsem za 2 měsíce zhubla 14 kg. ale to mi bylo 25.teď jsem poněkud starší. ale jdu do toho a budu bojovat.nechci být jak vepřice. je pravda,že mi lidi tuváhu nehádají. ale mě to vadí. takže zítra mám volno ajdu po obídku bruslit. u toho se spotím jak prasátko.
tím zdravím moje hubnoucí kamarádky
Jožinko: dneska jsem vlezla na facebook byla jsi online,tak jsem ti psala ale nic. tak budu brečet v noci. ale dala jsem si vínko,tak snad mě manžel uchlácholí jinak vy moje věrnice,bylo by fajn si dát icq a někdy pokecat tak nějak normálka aniž by člověk čekal půl dne po směně na nějakou reakci. co vy nato?
jozinka
| 18. 8. 2010 19:50
Děkuji za odpověď..

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
19. 7. 2025 08:48
14693
Ondrej Prikryl