Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

jéé zadařilo se
terka07
| 30. 8. 2010 15:02
Takže milé dámy popis cesty je následující. Pokud pojedete od Jičína, tak se budete držet směrovek na Sobotku a bud budete chytré a pozorné a před takovým hodně velkým kopečkem nepřehlédnete odbočku na Mladějov , je to asi 20 km od sjezdu z Jičína, tak dorazíte na mapce po modré barvě. Pokud odbočku přehlédnete pojedete až do Sobotky, projedete Sobotkou směrem Mladějov tam už jsou cedule také a v tom případě by jste se přiřítili po červené. V obou případech dojedete na takové jako by náměstíčko, no náměstíčko sbíhá se tam pár silnic a místní tomu náměstí honosně říkají. V případě příjezdu po červené budete mít po levé ruce kopec ke hřbitovu a napříč křižovatkou obchod, to je ten zelený čtvereček na mapě. Pokud přijedete po modré, měli by jste mít obchod po pravé ruce přez hlavní silnici a zhruba tak někde naproti vám by měla být ta odbočka do kopce ke hřbitovu. Takže vyjedete kopeček ke hřbitovu a cesta vás povede dál kolem hřbitova a pak navazuje zámecká zeď, měli by jstee jí mít i hřbitov po levé ruce. Dojedete na konec zámecké zdi a tady jedna uzká cestička odbočuje do leva a pokračuje dál, ale vy se dáte tou naproti sovbě, je to asfaltka uzoučká, která vede mezi stromy a kousek dál už uvidíte chalupy. Tak přesně po té se dáte. Pojedete pořád pořád a pořád až do míst, kde se cestička bude uhýbat do leva ,ale tam vy nepojedete, protože v pravo odbočíte na polní cestu, no polní je to vyjetá cesta mezi loukama a na konci té cesty je naše chalupa

J

. No zatím tam nikdo bez potíží nedorazil, takže doporučuju dojet když tak na konec asfaltky auto píchnout někam na kraj a volat SOS na tel. 723012113. Ona totiž ta cestička k chalupě je jen pro odvážné řidiče, tak by jste když tak nechali auto dole a zbytek v rámci tréninku došli pěšo

J

. Přeji šťastnou cestu a už se na Vás těším. B.
popísek k mapce
terka07
| 30. 8. 2010 15:00
jéé ono to sem nejde, takže vysvětlivky přez mail
jak se dostat na srazík
terka07
| 30. 8. 2010 14:58
holky vytvořila jsem mapu a popísek skusim to sem narvast, ale nevim jestli mi to vezme.Tak obrázek to vzalo a popísek vložim do další zprávy tak si s tim poradte nebo pak přes mail
Blani
eflique
| 30. 8. 2010 11:37
jo...JOJOJO...jen ať mu ty uši upadnou, já mu dám

dneska přijdu domů a seřvu ho dokuličky, to si za nehet nedá ... sem vlastně tlustá jenom proto, že mě nervuje ... ne, asi to tomu fakt nepřidá, ale kdybych se hýbala, nepřiberu... a já se ještě nehla...a tréninky nezačínají dnes, ale až v pondělí 6.9.... tak musím něco vymyslet ...včera sice byl pohyb veskrze příjemný, ale aby to pomohlo musel by být každý den, nejmíň 2x a ... si tipnu že to nevyjde

ale už se na to naše drndání u vínka moc těším, fakty ...já Blani kosmetiku ještě mám, zase jsem se ráno zapomněla napatlat...jak jsme se přes léto nepatlala ničím, bude trvat než se do toho dostanu ...i ksicht mám jak štěně šarpeje a krémíky vesele žluknou ...no jo, byla volba, namazat se a hodinu se potit jak čuně nebo jít bez...ale už není vedro, tak bych měla ve svém věku zase začít pečovat
po nějaké době
Annabelle
| 30. 8. 2010 11:28
Ahoj holky, tak od té doby co jsem psala naposled jsem zhubla cca 7 kilo - s tím ale že jsem sibutramin brala jen občas a jen půlku do vody. Nijak jinak se neomezuju - teda sladký nejím, ale na to moc nejsem, ale jím všechno v lepším množství:) cítím se určitě líp, i když zkraje mi ten Sibutramin vůbec nedělal dobře - proto jsem brala jen půlku....teď už je to ok, sice chodím dost na záchod, ale to je asi zadržováním vody po antikoncepci a to mám YAdine(má odvodňovat) - jsem schopná po sibu ztratit 2 kila na vodě....no síla... nicméně mám před sebou ještě dlouhou cestu.
Viděla jsem, že to tady nějaká paní chce dát 17-leté dceři - to bych teda nedělala...ne že bych se bála, že jí to něco udělá, ale takhle mlaďounký holce se musí hubnout líp a zkusila bych zajít k doktorce, aby jí vyšetřila a zhodnotila jídelníček...někdy stačí tohle. A v 17 se cpát práškama mi nepřijde moc rozumný, i když chápu, že jí to musí trápit - ale pokud zhubnout chce, zvládne to i bez sibu.
Tak jsem se chtěla zeptat, jestli jste taky u Sibu měli takový odvodnění?
ahoj holky
terka07
| 30. 8. 2010 11:06
No nazdáár Mončo jsem se lekla, že jsi se nám ztratila a ono ne , tak to je dobře. Já na tom byla obdobně, taky 14 dní bez netu a na rozdáíl od tebe jsem přibrala to co jsem pracně shoila, takže taky žádný zázrak. míry zašlu až příští týden, ten už to hrotit nebudu. Hele mončo s tím stresem, to znám. Já tloustnu taky ze stresu, jak zlobí chlap a docházej peníze, tak to je přesně to bodobí, kdy přibírám už to mám pár let vyčíhaný, takže věř tomu, že je to pravda. Takže pokud začne zlobit, odstřelit a je to:) no jo mě se to kecá, já bych ho musela odstřelit už před 9 lety asi tak měsíc po svatbě:) , ale já se vždycky ze všech krizí vyhrabu chvilku jsem v pohodě, hubnu a pak zase bác ho začnu si to připouštět, dostanu se do depky a už váha letí nahoru. A fakt to není tím, že bych hodně jedla, spíš bych řekla, že ještě míň ,ale tělo je prostě neskutečný, jak zjistí, že nervíky pracujou tak se tím troškem co mu přei jen musím dát, začne zásobovat na horší časy a dokudnejsem psychicky v pohodě tak si to prostě ukládá. Takže žádný stres, na chalupě to proberem.

Holky bacha naše plánovaná akcička se blíží já počítám, že bych během dopoledne 24.9 už byla na chaloupce něco málo tam připravila a hlavně koukla v jakém je stavu, protože dědek tam má akci týden před námi a pochybuju o jeho zručnosti uklízení tak aby tam nebyl moc velký marast. Nop teda dopoledne tam budu pokud se mi podaří nenápadně zdrhnout z práce a někdo mi píchne, ale to snad dopadne. Takže přijet můžete klíďo už v pátek a vsobotu to zopakneme a prodrbeme opozdilcema, co se jim nepodaří přijet v pátek. Jo takže ještě jednou opáčko pro všechny je to Mladějov v čechách a pokusím se vytvořit nějakou mapku a označit místo. takže kdo už opravdu víte, že pojedete tak mi písněte na mail juricovab@seznam.cz a já pak na vaši adresu odešlu popis cesty a mapku. Jo a pokud některá chcete kosmetiku s dovozem na sraz tak mi písněte objednávku. A jinak holky moje už se na vás moc těšim, to bude drbárna, to těm našim chlapum upadnou uši jak jim v nich bude zvonit:)
ahoj sluníčka moje
eflique
| 30. 8. 2010 10:50
moc vás všechny po takové době zdravím.... a moc se omlouvám....minulý týden bylo tak hezky, že jsem zůstala do pondělí na chatě, odtam jela rovnou na kurz a nestihla se ani změřit a už vůbec ne někde se připnout na net .... tak po týdnu a kus hrdě hlásím....mám certifikát na dornovu metodu v kapse a jako odměnu další půlkilo nahoře....jasně, masáže nejsou sport a pravidelné jídlo v rozhodně ne miniporcích, samé minutky, byť se zeleninou ( jiná volba tam nebyla )...a přiznám se i vínko víc než jsem chtěla...tak holt si ponosím nadváhu o trochu víc, ALE....naskakuju znova, dnes, ode dnes už žádné výluky, už žádná dovolená ani trachtace, až to řádění u Blanky a týden před tím synkovi 18náctiny....ale to zvládnu... šup do toho, už žádné výmluvy...

Blani...strašně ti to sluší...máš moc hezkou rodinku...

všem ubylým...strašně moc gratuluju a snad se za chvilku připojím s hrdým hlášením i já

já holky zjistila, že za můj váhový přírůstek může mimo jiné snad i ten můj chlopík co se mnou žije...mám už dva měsíce dost stres, vyváděl přes léto nějaké neplechy ( klasika peníze a lži ) a já snad tloustnu i ze stresu...vždy, když se něco děje a já mám nervíky, přiberu i když podle jídelníčku nic navíc nejím...hodlám to nadále ověřovat a jestli fakt jo, na mou duši...ho sejmu ... teda po včerejšku doufám, že to bude dobrý a kdyby nemělo být ...budu holt zas singl se dvěma závazky, přeci ze mě kvůli chlapovi nebude dvoumetráček, no ne?

weji....moc moc se omlouvám, zašlu dnešní míry, klidně to dej do minulého týdne....a slibuju si, že příští týden už tam budeš psát míň
Sibutramin 20mg od Silvy
SilvaS
| 29. 8. 2010 15:25
mám Sibutramin 20mg, přípravek obsahující skutečně 20mg účinné látky, baleno v lekovkách s bezpečnostními uzávěry po 30, 50 a 100tbl, vše originál zabaleno, označeno, a s příbalovým letákem v češtině, dodání do druhého dne, nejedná se přípravek určený pro lékárenský trh, jelikož byl stažen z prodeje,a není ho možno koupit z oficiálního zdroje nikde ani v USA! využijte možnosti nákupu z dlouhodobě ověřeného zdroje.možnost dodání na Slovensko, email sibutraminum@centrum.cz
Dobré ránko
renca13
| 29. 8. 2010 10:15
Ahojda jasmine vítej a držím palečky ať jdou kilča rychle dolůjozi tak turecký med jo mě by z toho asi upadly zuby ke mě dorazila MS takže se můýu utlouct po sladkém samozřejměholky narazila jsem na tuhle prosbu a tak dávám odkaz i sem,prosím pomozte od rána tu bulím jako želva.http://www.promateje.cz/
:-)
jozinka
| 28. 8. 2010 22:30
Hojda holky.. musím se přiznat, jak jsem dneska krásně porušila svůj super rytmus... a nejen to, jistě i kila.. šla hore.. byli jsme s rodinkou na pouti a mňamky mňamky, sežrala jsem tunu tureckého medu..mňam, ten byl taaaak dobrej.. no co, od zítra zase utrum.. nedá se nic dělat.. holt úlet..

Jaňule, držím palečky, aby další testy dopadly lépe a aby si byla v pohodě...

Jasmine.. vítám tě mezi námi... a přeju aby kilča šla dolů..i když je pravda, že se sibu to jde.. a opravdu snáz..
dcerce přeju též aby byla v sundávání kileček úspěšná..
a jestli do toho můžu trošku kecat.. tak doporučuju pohyb, jakýkoliv, ale určo jo.. vím jak to funguje u mě.. kilča nic, stojí a lup, začnu cvičit a jde to dolů, je pravda že ve spojitosti s mazáním krémikama od terky-blanky a stravou tak nějak v pohodě + občas s lupnuním sibu, ale jo, jde to...
tak pevné nervy a ať to jde...

všem hezkou neděli..
Díky Tery :-)
Jasmina309
| 28. 8. 2010 13:46

Díky vám Tery za slova podpory. Toto si myslím též. Taky na Sibu nemám, ale snažím se na něj ušetřit, ptž vážně stojí za to.
I vám přeju úspěšný hubnoucí start!
neboj nezabijem tě:)
terka07
| 28. 8. 2010 11:43
Koukám, že prázdniny nebyli krizové jen pro mě taky nehubnu spíš naopak ,ale přes to sem lezu a tiše závidím holkám co jim to jde a doufám, že miu to od září pujde taky, já teda bez sibu, nejsou korunky, ale snad to pujde aspoň trochu.

co se týče nasazení dceři asi bych to zkusila, nejdřív s půlkou a uvidíš co to s ní bude dělat, pokud máš jistotu , že je 100 procentně zdravá tak bych to riskla, je mi jasné a docela jí chápu jak moc se musí trápit, sama jsem tohle zažila a dostalo mě to do podstatně větších problémů než podle mne může zavinit sibu( hladovky až jsem skončila v nemocnici protože jsem sebou ve škole sekla) takže já jsem pro sibu, prostě to zkusit a uvidíš, jsi její mamina, takže určo poznáš když se bude něco dít.
Jukám na vás co chvíli, jen nereaguji...Nezlobte se a nebijte mě :-)))
Jasmina309
| 28. 8. 2010 11:21
Všechny vás zdravím a přeju pěknou sobotu

Ráda si vás pročítám, ale nemám čím přispívat, když nehubnu . Ovšem chystám se zakoupit várku Sibu a budu pokračovat jako před prázdninami. Šlo to úplně bezvadně dolů a tak doufám, že při nasazení další Sibu léčby tomu nebude jinak.
Kromě bolestí hlavy a žízní sem měla velmi mnoho energie a proto sem byla věčně v pohybu.Horší to bylo se spánkem, ten se mi o dost zkrátil. Budiž. Ale Sibutramin, je vážně jedinej prweparát po kterém kila šla dolů.
Poradíte mi ale někdo s tím, zda mohu Sibu nasadit i 17ti leté dceři, která mám skoro 20 kg nadváhy a ne a ne něco z těch nabraných kilogramů "sundat"?
Díky za odpovědi a vůbec za tuto celou diskuzi
šmarja
renca13
| 28. 8. 2010 07:43
pardoon chtěla jsem napsat nízkotučné blobosti a ne jogurty manžel začal jíst víc zeleniny,přestal pít pivo,používám jen olivový olej a místo ramy kupujeme floru,jo a žádné smažené.Ale myslím že ty jíš asi takhle pořád že?Nevím no,je to zajímavý,já jím jako čuně a cholesterol mám nízký
ahojky
renca13
| 28. 8. 2010 07:40
Dobré ránkoááá ztracená ivonka se našla jupííía dokonce i s nohou paráda Jani ty výsledky mě tedy mrzí,ale neboj to se dá zase do pořádku.Mému manželovi zjistili cholesterol 14!!!A za 3 měsíce už měl jen 5.Ony ty nízkotučné jogurty nejsou zrovna nejzdravější
Berlička v hubnutí - Sibutramin 20mg.
clloette
| 27. 8. 2010 23:45
Dobrý den Lucko, mrkněte do zpráviček, máte tam ode mě nabídku :) Hezký den Mirka
clloette@emai.cz
Ivonn
Janule1
| 27. 8. 2010 23:10
ahoj,tak to je mi líto,že máš takový stavy. A jak jinak,co já a krevní testy?Katastrofa. Krev špatná,moč špatná. Zjistili mi vysoký cholesterol(8,2). To nechápu z čeho. Furt kupuju nízkotučný blbosti. A v moči mi našli krev a hodně bílkovin. Tak mě čeká příští týden další podrobnější vyšetření moči a ultazvuk ledvin.Jinak se mám super. Hodně práce, málo se.....
Sibutramin
pantany
| 27. 8. 2010 22:24
Dobrý den Mirko,mělabych zájem o vámi nabízený sibutramin a info o něm,díky moc Lucka
Cvičení
Pajajo
| 27. 8. 2010 18:00
Tak mi to nedalo a hodinku jsem si zacvičila. Mám doma stáhnuté cvičení Tracy Anderson. Je to cvičitelka holywoodských hvězd - vřele doporučuji. Jsem totálně hotová A jdu pokračovat v učení (samozřejmě se skleničkou vínka, takže cvičení asi bude na prd )
....................
Ivonn
| 27. 8. 2010 13:43
kdo ještě nemáte uvedené a nemáte s tím problém - dejte si do profilu ICQ,.....prosím.........kvůli mně, občasnému mrzáčkovi...........pod kontrolou............
ahojky holky,
terka07
| 27. 8. 2010 13:25
díky všem za pochvalu, i když ono nní nic moc co chválit, to co jsem pracně před dovčou sundala, tak za dovču mám zas zpátky, ale ted už najedu do normálu tak to snad bude lepší jen se do toho zakousnout. Jinak jožině fakt tiše závidim, co tiše nahlas no jo holka tžo má za odměnu, že má pevnou vůli a dokáže cvičit, k tomu se v životě edojkopu a budu raděj brečet nad svou neschopností a vymýšlet si tisíce důvodů proč mi to nejde. Ivonn ta mrcha co tě hryzla by zasloužila zahrabat a praštit lopatou zrovna tak jako ty z toho finančáku a eboj , ty kdybs jsi akopala tak by jsi udělala spoustě lidí službu takže polehčující okolnost to určitě je.

Holky mám ještě jedn rosbičku , kxbx náhodu někd z vás měl možnost sehnat jakýkoliv propagační předměty beru všechno všemaeseti od propisekpřez pexesa prostě co kde bude. Upsala jsem se zase po letech jené dětské organizaciu, se kterou jsem spoustu let pracovala takže krmě pár brigádiček mám za úkol senat nějaké cetičky na dětské karnevaly, ale i dospělácké do tombol za soutěžže a tak, takže kdyby byla možnost myslete na mě, i když v dnešní době to asi jednoduchý není když se všude škudlí, ale zkusit jsem to mohla ne
.................
Ivonn
| 27. 8. 2010 12:36
hodná panenka si, starostlivá..........
Jožinko
Ivonn
| 27. 8. 2010 12:35
já asi už moc nežiju............
.........................
Ivonn
| 27. 8. 2010 12:34
ještě jsem blbě kafrala na živňosťák - čekám, že se ozvou tak po neděli.....
Panenko skákavá, smysl pro humor nula, studenej čumák, hadry z roku raz, dva, tři........jak já tu svou hubu uhlídám, to sou muka................když je umlátím lopatou a zahrabu za barákem, to mě přece musí osvbodit........
huráááá
jozinka
| 27. 8. 2010 12:27
Tak žiješ.. Ivonn, super... opravdu jsem se začínala bát.. tak hlavně ať se hodíš do pohody, jak se zdravíčkem, tak s kontrolou...

Blanko, i též já vysekávám poklonu, sekne ti to.... a perfektní rodinka... a manžel??

Renčo díky, ale opravdu to bylo a je vydřené... a musím makat dál..jinak by to nešlo a byla bych zpátky tam , kde nechci...

Pajajo... budu držet palečky, aby to dobře dopadlo...zmákneš to...

všem holky přeju hezký víkend...
Pájo
Ivonn
| 27. 8. 2010 12:22
tož šikovná si děvčica, jenom co je pravda......
Psát to já, tak už na druhé stránce je to čistokrevný komiks....
Díky za účast - mně se zdá, že jak mě tu někdo polituje, tak mi to splaskává a de mi dolů teplotka...
Ahoj ženy Apoleny! :-)
Pajajo
| 27. 8. 2010 11:41
Tak jsem tu jen na skok (opět).
Blani - fotky úplně luxusní! A ta Tv postava parádní!
Ivonn - tak co Ty marode? Teda, Ty máš ale pech., Nejen, že si užíváš s "leprou", ale do toho se T ještě do baráku cpou finančáci? Mimochodem, tu znáte: jeké je nejsprostší slovo na světě? ...................DPH !
No a taky jsem se chtěla pochlubit - přišly mi oponentury na diplomku a obě mám na "výbornou bez dalších dotazů k diskuzi" . Už vím i termín státnic - v úterý na můj svátek! No snad mi to přinese štěstí. Teď sedím už od středy doma, mám dovolenou, jakože se budu učit. A to byste nevěřily, jak si najednou všímám, co je třeba udělat, jen abych u toho učení nemusela sedět! Dokonce jsem i uvažovala, že si zacvičím - a to celou hodinu! No prostě maras! Vůbec se mi učit nechce. Ale jdu do toho, s takovou by to nešlo! Tak zatím pa, ještě se ozvu
Dobré ráno všem
Ivonn
| 27. 8. 2010 10:04
Joži - dojala jsi mě, úplně mě zachvátily výčitky, že přidělávám starosti.... Tak promiň mami.....já už to nikdy neudělám......
Mám trochu období na ho*no - všechny to známe.
Noha super - kdybych dávala teď míry přes stehno, tak jsem tak půl metru do plusu, přesně, jak jsem očekávala.
Při mým štěstí na choroby to zvířátko letělo z rautu infekčního oddělení tropických chorob z Brna Bohnic....
Nějaká teplotka k tomu.......A jako odměna za ty debilní kecy o finančákách mi došla kontrola.... Tak nevím - provaz, nebo prášky?
Blani - zkoumala jsem fotky, co mi můj zakalený zrak dovolil a můžeš být pyšná, jak na sebe, tak na toho pána, co může za ty dětičky, co se vám taky náramně povedly....
Holt ty hodiny dřiny se musí ukázat všude.
Stekli - tož vitaj ty tuláku. Tak konec lenošení a šup, šup žehlit....
Jaňuli - co ta krev a prášky? Výsledky OK?
Renča je v jednom kole......halóóóó, jak pokračujete?
Jsem zasažená morem a leprou, tak mě omluvte, jestli jsem něco zasklila.
Ale opět apeluju na nové duše - věnujte těm dotazníkům větší pozornost. Variantu - x-klonů příspěvku jako náhražku za doplňující informace, naše odborová organizace v žádném případě neschválí.....
Koupím..
Iveta71
| 27. 8. 2010 09:49
Ahoj,kdo mi prodá velké balení sibutraminu,jsem z Brna.nabídky posílejte na meil.Děkuji.Iveta
dobré ránko
renca13
| 27. 8. 2010 08:16
Ahojda holkyBlani vítej domááá krásné fotečky,hrozně moc ti to sluší jste super rodinka tak to má být wejuš super tabulička,škoda že holky neposlaly míry ale ony to napraví že jooooooo??jozi super super super tleskám a skláním se před tebou až k zemi,parádní výsledky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
18. 7. 2025 19:14
14692
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
18. 7. 2025 14:54