Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

tak a ještě
terka07
| 26. 8. 2010 19:44
jedna rodinná
už se těšim Joži
terka07
| 26. 8. 2010 19:44
a vám ještě další fotka
:-)
jozinka
| 26. 8. 2010 19:42
čus.. vítám tě doma...jdu si uvařit kafíčko a za minutku sem na chodbě....
ahojkýý holkýý
terka07
| 26. 8. 2010 19:40
tak jsem po 14 dnech zase doma ne že bych z tohio měla radost, to opravdu ne, ale mám radost, že jsem tu zase mezi váma. Wejo jáý váhy tentokrát teda váhu a míry nezvládla, ale příšt seč přidám ještě jsem se neodvážila na tu mršku vylést a mám obavy, že po těch 14 dnech to zas nic moc nebudeč, ale naštěstí končí prázdniny tak už se snad srovnám i já. Jinak dovča supr Orlické hory jsou prostě nádhera. Jo ma mám konečně fotku čerstvou nvu takže přikládám. Všechny vás holky moje zdravím i ty nově příchozí a už seč těším na 24.9 pomalu a nenápadne začnu chystat aby nám nic nechybělo
ahojda
jozinka
| 26. 8. 2010 19:36
No hurá, tabulka je na světě... ale je pravda, že tam toho moc není, ony se holky jistě polepší...
Jen pro ospravedlnění sebe.. holky... já ten úbytek fakticky vydřela.. sibu+krémiky+denní cvičení..skorem hodinové, tak že.... teď už to tak hrrr nebude, to je mi jasné... ale kdyby jo, nezlobila bych se..

Vítám slečnu Novou... ať se ti mezi námi líbí... vl.zkušenost s takovejma práškama nemám, tak že nemůžu sloužit... ale souhlasila bych s tím, že to moc dobré asi nebude... aby to s tebou fakticky neseklo...

Hele holky, já začínám mít fakticky strachy o tu ivonn...nevíte o ní některá něco????
pro slečnu Novou
xxxxxx
| 26. 8. 2010 16:13
Ahojky i já jsem tu teprve 14 dní.Také jsem rozjela hubnutí za pomoci berličky "Sibu"a musím uznat,že to jde pěkně dolů,ale bylo by dobré aby se ti dostal do rukou překlad příbalového letáku léku,protože konkrétně vím,že Sibutramin je neslučitelný s léky na deprese a jinými léky ovlivňujícími psychiku.Dej si na to pozor, stav se ti může zhoršit a bereš to na vlastní riziko!!
dekuju!
slecnaNOVA
| 26. 8. 2010 15:59
weju, díky za radu!
Obdivuji a ctu vase prispevky, holky RESPEKT!!
A JESTE NEMATE NEKDO ZKUSENOST, kdyz beru antidepresiva asi dva tydny a ted jsem zacala Sibutramin, pry se to nema brat dohromady?nemate zkusenost? dekuji
tabule 23_8
weja
| 26. 8. 2010 15:49
Tak co další měření? Chcete do toho jít nebo ne??
Nazdárek ženy!
weja
| 26. 8. 2010 15:40
Dlouho jsem se neozvala, jsem ostuda . Přítel byl v nemocnici a tak jsem hlídala trhače malejch dětí, takže sem neměla skoro přístup na net.. Tabulku za chvilku doplnim a hodím sem.. Jen tam budem asi 3, škoda, no

Stekli, vítám tě zpátky, jsem moc ráda, že sis to užila a teď zase krutá dřina, co

Ivonn, jsi v pořádku? Začínáš nám chybět, tak se koukej ozvat

Jinak slečnaNová:) - mně osobně Sibu zabral výborně.. možná psychika, možná zázrak, každopádně jsem zhubla a to je hlavní A beru ho kolem 12, protože dopoledne to zvládám, ale večer mě honila mlsná..ale to záleží na každym a na to časem přijdeš.. Dřív sem ho třeba brala hned ráno asi v osm..
Berlička v hubnutí - Sibutramin 20mg.
clloette
| 26. 8. 2010 08:25
Pokud opravdu chcete zhubnout a nemáte dostatečně pevnou vůli, tak vám
nabízím "berličku" Sibutramin 20mg. Odbourává pocit hladu a chutě, a
proto uhlídat se, je snadnější :). Pokud mě budete kontaktovat na email,
ráda vám na vše odpovím. Děkuju Mirka (clloette@email.cz)
SIBUTRAMIN ??
slecnaNOVA
| 26. 8. 2010 02:25
ahoj holky, tesi me a doufam, ze se k vam muzu pridat. jmenuji ji se Aneta a je mi 28 let......behem dvou let jsem nabrala 12 kg a dnes jsem konecne dostala pres neznamou objednavku sibutramin 20mg, modro-bile kapsle, original v doze na leky, s navodem v anglictine, ale bohuzel jsem zklamana z toho, co se tady docitam, jestli vubec funguje?nechala jsem se osidit?
...pokud ne a mam to zkusit, jake je nejlepsi davkovani? dekuju a snad me prijmete mezi sebe..
SIBUTRAMIN ??
slecnaNOVA
ahoj holky, tesi me a doufam, ze se k vam muzu pridat. jmenuji ji se Aneta a je mi 28 let......behem dvou let jsem nabrala 12 kg a dnes jsem konecne dostala pres neznamou objednavku sibutramin 20mg, modro-bile kapsle, original v doze na leky, s navodem v anglictine, ale bohuzel jsem zklamana z toho, co se tady docitam, jestli vubec funguje?nechala jsem se osidit?
...pokud ne a mam to zkusit, jake je nejlepsi davkovani? dekuju a snad me prijmete mezi sebe..
SIBUTRAMIN ??
slecnaNOVA
SIBUTRAMIN ??
slecnaNOVA
SIBUTRAMIN ??
slecnaNOVA
SIBUTRAMIN ??
slecnaNOVA
SIBUTRAMIN ??
slecnaNOVA
SIBUTRAMIN ??
slecnaNOVA
Renča
Janule1
| 25. 8. 2010 20:26
ahoj, no to máš štěstí,že jsi mě tam dopsala. Četla jsem ty jména dvakrát a hned jsem si říkala. No ona na mě zapoměla. Normálně mi to bylo líto. Jsem dilinča. s kým budeš chodit na pilates? chodila bych taky.jinak výsledky z krve jsem měla dneska ale já hlava děravá jsem tam zapoměla zavolat.tak zítra se to dovím. pak ještě musím počkat týden na vysledky na boreliozu. A když to bude v poho,tak mi doktor pomůže s hubnutím. Už si nebudu objednávat prášky na hubnutí na netu. Mě nějak nepomohli a dala jsem za ně dva tis. Tak uvidím co mi pak napíše.
ivonn
jozinka
| 25. 8. 2010 19:53
žiješ? si začínám říkat, jestli tě ta potvora nesežrala celou?? jak se hojíš??
steklounka
jozinka
| 25. 8. 2010 19:52
ahojky...vítám tě doma...i mezi námi...
Je super, že sis to tak užila.. moc fajné.. a hlavně gratuluju k tomu, že si nešla s váhou nahoru, to je mazec... super...jsi šikulka...
tak a teď zpátky do tvrdé reality, že???? tak ať to moc nebolí...
Ahooj všem
steklounka
| 25. 8. 2010 14:34
Ahoj holky moje,tak jsem se Vám vrátila v pořádku z dovolené,moc jsem si to užila,bylo to super....Ivonn plaváček jsem byla,každý den,jsem plavala 1km,moc mi to pomohlo,měli jsme tam hezky na rozdíl od severu,záplavy síla,chudinky lidičky.I když jsme každý den grilovali,tak se musím pochlubit,nepřibrala jsem ani kilo .takže z mojí původní váhy 92kg mám ted 87kg ,takže jdu pomalu dolů,snad to půjde dále.
teda řeknu Vám být 14 dní mimo ,je síla,kdo to má číst ,konečně jsem všechny Vaše stránky přelouskala,ale odpovídat každému zvlášt nebudu,to bych tu trávila večery ,jinak zdravím stílice Ivonn,Rencu,Weju Pajaju,Jozinku,Terku..snad jsem na někoho nezapoměla a samozřejmě zdravím všechny nové...že je vás tu dost .Jezdili jsme na výlety,byli jsme v Českých Budějovicích,Jindřichově Hradci,Třeboni...v Jindřicháči jsem objevila super Outlet ...takže jsem si přivezla pár pěkných hadříků....a jsou mi krásně .Syn se tam zbláznil do Gormitů....takže nás pěkně pumpoval...je to příšerka ,kdo nezná. .Všem kdo hubli,moc gratuluji,kdo přibral,nic si z toho nedělejte,určo to půjde zas dolů...jéé zapoměla jsem na moji sousedku Januli,promin holka moje.Jak ti dopadli výsledky z krve??snad jsou v pořádku.Jo a musím Vám říct že začínám od září chodit na Pilátes,tak snad nepadnu
Tak zatím se mějte,už se budu hlásit častějc...pááá
...................
Ivonn
| 24. 8. 2010 12:33
pro mě navždy K2 zůstane jako zkratka KFC - 2km
Jaňulko
Ivonn
| 24. 8. 2010 12:30
jsi odvážná žena................tak nějak začínala Xena a podívej se, jaká je to kost.........tak bojuj...............
Ahoj všichni
Ivonn
| 24. 8. 2010 12:26
..vidím, že Renča je v jednom kole - to ti půjde hubnutí v té panice samo....
Jožinko - vidíš, jak se říká, všechno zlý je na něco dobrý - díky mně jsi narazila na další živočišný druh - podle rozsahu mého zranění, to musí být nějakej mutant krokodýla, nebo co....
Pája, hodná, starostlivá - musela jsem do lékárny - doma se z tubičky jen zaprášilo a vyletěl nasr.... mol - krapátko prošlá exp. doba. Mám tam známou, tak jsem se k ní došourala pro Heparoid, že jako to mám na píchanec. Zamrčela něco o otravnejch simulantech, ale z principu svého poslání pomáhat mrzáčkům, jsem musela vyhrnout sukénku a ukázat "tu blbinu, s kterou otravuju v tom vedru".
Bez varování jsem vyvalila stehýnko v barvách podzimu - a podle toho,že to s ní švihlo zpátky mezi regály, přestala mi nadávat a nabídla mi vitamínový bonbon, si myslím, že to je lepra, upadne mi noha, dostanu od truhláře novou, na chajdě se ožeru, udělám si pohodlí u krbu, chytnou mi dřevěný prstíky, uhořím a bude konec......
No při mém štěstí, co se chorob týče, čekám jen to nejhorší.......zatím tomu barva, otok, podlitina a díra v noze nasvědčují.....
Protože už jako malé robátko - kde měli kopřivku, já už zrovna pásovej opar, angínu jsem přeskočila hned na zápal plic /2x/, díky pojistkám za moje zlomeniny
se rodiče vyšvihli mezi horních deset tisíc, alergie - samozřejmě na všechno a nejsilnější reakce ze všech napíchanejch soplilů, co tam chodí. Když cysta, tak jak kopačák, a brýle mám samozřejmě jako jediná z rodiny.
P.S. Když mi sundali sádru z ruky, to jsem byla v šesté třídě, tak jsem radostně zaskotačila na schodech u polikliniky, rubla sebou a šla zpátky na sádrovnu....kam mě dofackovala přes rentgen a ordinaci maminka.....
K2
Janule1
| 24. 8. 2010 11:56
Tak holky,dneska jdu večer na K2. Tak kdybych se tu už neobjevila,tak jsem tam chcípla. Tak se tu mějte
Julia Roberts
Pajajo
| 24. 8. 2010 07:24
No já se z Tebe Ivonn jednou pos ...! jak heparoid? Zabral?
Verun
Pajajo
| 24. 8. 2010 07:22
tak já nakonec nahlásím míry až příště. Nejen, že jsem se opět zapomněla změřit, já hlava děravá, ale taky mám zrovna MS a jsem nafouklá jak létající balón (a i ten má do mě daleko), takže bych se jen těma mírama a váhou stresovala...
ahojda
jozinka
| 23. 8. 2010 20:05
Ivonn, pání, to vůbec ani neznám, tendle druh hmyzu...doufám, že je to už lepší.. a ať to hlavně nebolí...
četla jsem o tom (dneska) pár příspěvků na netu co sem našla a diskuze a veselo.. jsou to pěkný sviňky.. to teda.. lidi na to klejou jak můžou..
omluva
renca13
| 23. 8. 2010 19:30
Holky moc děkuju,fakt jsem měla radost,protože to je po hooodně dlouhé době aspoň maliličkatý úspěch a to mi dodalo sílu do dalšího boje.Dneska ráno jsem vůbec neměla čas se změřit,tak se omlouvám a míry dodám hned zítra teď večer se měřit nebudu to by nesedělo krásný večer všem

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
18. 7. 2025 19:14
14692
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
18. 7. 2025 14:54