Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

.....
Janule1
| 9. 8. 2010 21:49
fotka nic moc. já prostě nejsem vůbec fotogenická. ale přidám ještě fotku z víkendu aby jste viděli jakou mám pěknou soudkovou postavu. vůbec mi to hubnutí nejde.
Jinak Jozinko, ty fakt máš každou chvíli jinou barvu vlasů. Teď máš zase světlé vlasy?A to jsem myslela,že jsem divná s tím jak neustále měnim image. Nejdřív mám vlasy černé do pasu a za měsíc krátké s melírem.
jozinka
renca13
| 9. 8. 2010 20:22
Moc díky za odkaz,hned si jdu počíst héééj super fotky,jste kočky obě hrozně moc vám to holky sluší
:-)
jozinka
| 9. 8. 2010 20:14
tah do pěti do rána.. ale vypadaly jsme dobře ne? na to že tak dvojka v žilce...
:-)
jozinka
| 9. 8. 2010 20:13
tady je důkaz, že pijeme... já bumbám.. blanka fajčí... to byl takový předsilvestr... myslím, že vydařený..
ten blog..
jozinka
| 9. 8. 2010 20:09
http://blanka73.blog.cz/

nevím proč mi tam skočila ta děsná soustava písmen, pardon..
ahojda..
jozinka
| 9. 8. 2010 20:07
Co se srazíku týká, tak alkohol bude.. to se ví.. já se taky nedáám... to ne..
Renčo, jsem ráda, že se s tím taťka tak pere, to je moc dobře.. hlavu vzhůru..
tady je odkaz na blog... stojí to za přečtení...
http://redir.netcentrum.cz/?…
ale ona se s tím Blanka popere.. tomu věřím..

já mám za sebou dnes 1. sibu znovunasazený.. a myslím že oky.. ale dámy, to cvičení, jsem myslela, že tu rotanu ráno vyhodím z okna.. děs, jak jsem dlouho necvičila, tak jsem si přišla jak stařena. ach jo.. celá stuhlá.. ale myslím, že zítra už to bude dobré.. uvidíme..

tak všem hodně štěstí a kilům zdarec..
Janule1
renca13
| 9. 8. 2010 19:55
Jani super,jsi kočanda manžel je nadšen cooooo
čus
Janule1
| 9. 8. 2010 19:48
tak jsem vám tam dala jinou fotku. ale ty melírky nejdou vůbec vidět
Dobrý večííír
renca13
| 9. 8. 2010 19:40
Ahojda

tak údaje jsem poslušně odeslala
Koukám jak to tady frčí to mám radost velikou my jsme byli s Matýskem v kině na Shrekovi..byl nadšen.A dokonce jsem si nedala ani pop corn
Já víno nepiju,strašně mě po něm bolí hlava,jediné co můžu je lambrusco nebo mojito jinak fakt nic
ivonn děkuju moc že na mě tak myslíš,jsi zlatá fakt
tatínek bojuje jak se dá,dneska byl na druhé chemo tak uvidíme.Vlasy mu dost padají,ale oholit hlavu nechce,prý to nechá vypadat.Ale řekla bych že jinak vypadá velice dobře,dokonce líp než před chemo.
No podnikání...tajemství to není rozjíždíme svatební agenturu-svatby na klíč a poradenství,tak pevně doufám že vše půjde tak,jak si přejeme.
Blani a kde máš blog,hodíš odkaz prosíííím
vínečko
Janule1
| 9. 8. 2010 19:26
ahojky,ono je to taky o tom,že Ivonn je z moravy a tam mají víno kvalitní. My kupujem víno v supermarketech a to jsou podle mého patoky slazené jak prase. A to můžem koukat na etikety a platit velký peníze. Stejně tomu prd rozumíme. Jinak dneska má manžel svátek a koupil mi víno. Už teď mi naskakuje husí kůže. Normálně fakt nemám chuť. A hlavně,když vidím,že víno nepotřebuju k životu a váha jde dolu,tak ani nepotřebuju aby mi chuť nepřišla zpátky.
čauky holkýýý
terka07
| 9. 8. 2010 18:48
Tak se mi po dlouhé době podařilo vysmolit článek na blog, tak se můžete zas pobavit. veřejně se tam přiznávám jaká jsem hambářka.
Ivonn , neboj tebe ze srazu nevyženem ,a hlavně přivez nějakou pěknou fotku jak jsi vypadala před hubnutím at my všechny hambářky co nemáme pevnou vůli vidíme, co ta tvoje pevná vůle dokázala. jinak na burčák se těším, ještě doufám, že má babka prázdnej septikjestli né tak budou mít asi pohnojenou louku .
Jo a na sojový maso zapomeňte a na to , že se nebude bumbat vínečko taky, to než bych si nedala skleničku ,tak to raděj nebudu týden jíst, abych si pak něco užila a scházející kalorie mohla nahradit tekutým smažákem s hranolkama. Ivonn neboj, i když všichni budou abstinovat já tě v tom nenechám, na mě tahle choroba na stopro nevleze já se nedám. A uzo bude taky, dobrá nekupuju bůček ,ale dáme krůtičku ta je taky dobrá
ivonn
eflique
| 9. 8. 2010 14:03
ty to určitě zvládneš ... máš totiž už to, co je potřeba...nebýt na dietě, ale mít správné stravování zažité už napořád....já zhubla díky přísné dietě, co se ale celkem dala, byla jsem pod dohledem doktora a jedla jen instantní vysokoproteinový jídla, byla jsem 4 měsíce v ketóze...všechny v kruhu jsme hubly raz dva, nabídka těch jídel je pestrá, takže když jsem měla chuť na slané, na sladké, na palačinku, omeletu...vše bylo v nabídce ...bylo to děsně drahý, ale viděla si výsledky a hublo se s nadšením...jenže to s realitou nemá co dělat, co vím, všechny jsme časem přibraly zpět, přestože jsme se snažily jakž takž o správné jídlo, nedopadlo to....a do ketózy už nechci, zdraví mám jen jedno ... takže ...takže hezky 5 malých porciček ala ivonn denně a šup hejbnout kostrou, ať ten pupek a zadnice jsou pryč...
Jožinko
Ivonn
| 9. 8. 2010 14:00
to máš dobrý, že tvůj manžel dobře snáší barevné kreace, já když přijdu od kadeřnice, tak buď přijde zrovna tupá rána, nebo obrátí oči v sloup s otázkou v očích - a to mám za co?
.....
Ivonn
| 9. 8. 2010 12:44
......teď, když mám ta kila dole, zpětně si uvědomuju, v jakým jsem byla stavu nepřetržitýho nasrání sama na sebe, když jsem se zakulatila. A slíbila jsem si, že pokud bude v mé moci a zdraví dovolí, nedopustím, abych se do toho stavu nespokojenosti zase uvrhla.
A když čtu poslední příspěvky, kde si teď většina z vás zoufá, tak to odhodlání udržet si váhu ve mně jen posiluje. Tak všem, co šly do plusu - pevnou vůli a vytrvejte.
??
eflique
| 9. 8. 2010 12:36
z bylinkových čajů můžou být takové problémy? to jsem nevěděla....doma si vodu dám, ale v práci, máme ji jen přes průtokovou karmu...nepřevařená se nedá ...holt risknu ve stáří zlomeninku ...dneska do sebe leju urologickej, nějak na mě skočil bacil...už si nevzpomínám, kterou z vás to tady taky trápilo...ale nemyslím, že jsem to chytla tady

a rozkaz šéfová ...možná jsme kolegyně stařenky, ale ty jsi vedoucí ...mísu uklidím vedle do kanclu a pohledám misky a mističky...i talířky jsem našla ... jen se bojím toho večera, nikdy jsem nebyla schopná si večer nedat vůbec nic, ani Sibu nepomáhá a to si ho dávám mezi 14 - 15 ...po tom masírování jako by tělo řvalo o doplnění energie... později to nejde, pak mám staršný problém s usínáním a ráno jsem jak zbitá....zkusím mít po ruce ten ledový salát jak psala Blanka .... JÁ CHCI, ZPŮSOB NAJDU
jídlo
Ivonn
| 9. 8. 2010 11:57
hlavně vyhoď tu mísu a opraš pavučiny z misek....
A nevím, nevím, v našem věku tolik čaje, zaděláváš si na problémy s řídnutím kostí.... Asi bych pila víc vody a míň čaje.
Ráno mi kufr taky nebere, jím až tak za hodinu po tom, co dám nohy z postele. Já teda vstávám brzo, to je fakt.
Jak říká Sylva- kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod...Takže hurá do boje kolegyně stařenko.
..
eflique
| 9. 8. 2010 11:21
jo, tak to jsi měla pravdu...je to v jídle, protože rozhodně nejím z dezertních talířků...také snídám, ale až v práci, po tréninku, tak po osmé hodině, což by mohl být taky problém, prý se má něco sníst do půl hodiny po tom, co se vstane, kvůli nastartování metabolismu. Nejsem ale zatím schopná ráno v šest nezapomenout něco zobnout ...k snídani jím většinou tmavé wasa nebo tmavé pečivo s něčím, dopoledne ještě nějaký kousek ovoce, ale mívám velké obědy......ne na KJ ale na objem, dělám většinou si saláty do velké mísy--asi si roztahuju břuch?... vše tak po dvou hodinách...odpoledne je to horší, někdy něco zobnu kolem páté než přebíhám na masáž, ale většinou nemám hlad...hodně piju čaje - bylinkové, zelené, rooibois...i 3 litry přes den...takže nejím, tak do sedmi, osmi masíruju a když přijdu domů najím se...něco malého - šunka, rajčata, nebo si podusím nějakou mraženou zeleninu...ale jím...a to vínko do toho....

no budu pracovat na správném systému, jen u mě bude problém s tím, že budu muset jíst než odejdu z práce a pak už nic? .... no co, pět nebo šest hodin ... snad budu šikovná
Beze srandy
Ivonn
| 9. 8. 2010 10:49
pozorně jsem si přečetla deníček Blanky - to ti doporučuju taky, tam je gró všeho opsaný.
Já jsem se naučila snídat - dřív jsem až polednovala.
Všechno začíná v hlavě. PŘESTALA JSEM PŘEMÝŠLET NAD JÍDLEM. To znamená, že jím po 2 a půl hodinách, malé porce - fakt jen z dezertních talířků, Tím, že jím pravidelně, tak po čase si tělo zvyklo a nedolízá, že chce ještě. Žádný pozobávání a uždibování. Poslední jídlo do 18.00hod, když je nějaká akce, tak pozděj, abych mohla něco vypít. A klasicky - ovoce dopoledne a odpoledne zelenina, k pití voda bez bublinek a příchutí. Ale jím všechno, jen málo. Pečivo spíš tmavý. Nejsem na sladký, což je výhoda. Brambůrky si vezmu tak jednou za tři - čtyři dny...místo večeře. No a jezdím na kole. Víno si dám skoro každej večer, přes den ne, to by nás zruinovalo... A v týdnu tak ty 2-4-6dl a na víkend to pokračuje geometrickou řadou výš.. Já to piju jen červený, což je na kila horší.
Myslím, že ten hlavní moment u mě byl ten, kdy si žaludek zvykl na to pravidelný jídlo a jindy se neozve hlad ani chutě. Ale nesmí se provokovat........
:-))
eflique
| 9. 8. 2010 10:07
přezdívka...to mám z mládí, taková blbost ze školy...eflikymnpq jsme používaly jako srandu odpověď , když jsme nechtěly na něco odpovědět ... mám pod tímhle nickem email na seznamu, tak jsem to šupsla i sem...
.............
Ivonn
| 9. 8. 2010 10:02
co dáš?
katastrofa
Ivonn
| 9. 8. 2010 10:00
teď jsem si teprve všimla, že Jaňuli píše, že jí přestalo chutnat víno - nikam nejedu, může to být infekční.

Renčo - v čem začínáte podnikat? Jestli to není tajný, v tom případě dotaz ignoruj, já se sice urazím a začnu ti vykat, ale rozchodím to. Já jen, kdyby to bylo něco do modelingu........
...
eflique
| 9. 8. 2010 10:00
Ivonn, mohla bys mi napsat co asi tak a kdy jíš? ... i kolik toho vínka si dáš? ...já jen pro srovnání, protože teď poslední 2 týdny se fakt držím, až na to víno a ty houby jsem nic špatně neudělala...si myslím...a ještě jsem na váhu přibrala...musím se přiznat, že z toho mám fakt už nervy, přešel mě humor nebo co
.............
Ivonn
| 9. 8. 2010 09:46
o to to máš horší, když natrávíš hřebíky i s hlavičkama, ale nasraná jsi správně a hubnout umíš, takže jdi na to, zlato.
Co znamená ta tvoje přezdívka?
:-))
eflique
| 9. 8. 2010 09:43
já vím ivonnko, já vím...ale mě z ničeho špatně nebývá, houbiček jsem měla 6 malých řízečků, mohly to být tak dvě houby ...

Zekon...hele, fakt že jo, i když se někoho držím, vlastně ho táhnu já, protože jak jsem těžká a ty velký kola....je to holt nějaký rychlý ale jsem holka - obstarožní- takže vizuelně spíš Fibingerka než Zekon
......
Ivonn
| 9. 8. 2010 09:24
šak to tam taky kvůli vám lepíme, nám stačí ochutnat....
..........
Ivonn
| 9. 8. 2010 09:23
poklade, takže volně přeloženo ,ty potřebuješ, aby tě někdo donesl do parku, obul ti ty malý náklaďáčky, a potom to bude vypadat, jako když železnej Zekon předváděl v Prostějově, jak utáhne tahač i s návěsem, pochopila jsem to správně????????????????
P.S. - abys měla dobrej pocit ze smažených houbiček, tak by nesměly být smažený a vzhledem k tomu vínu, ani houbičky.....mohlo ti být pěkně blbě, na houby pít......
piju
eflique
| 9. 8. 2010 09:16
suchý, jasně...merlota, modrý portugal, z bílého nejraději šedou rulandu...dám si ale i suché s vyšší cukernatostí ...etikety čtu pečlivě, abych náhodou nekoupila něco sladkého, však víš, že to jinak nepoznám

máš ale pravdu, musí to být i jídlem....a u mě hlavně pohybem, roky chodím pravidelně ráno na hodinu, tak 3-5x týdně, občas do toho v poledne nějaké hopsání ..jinak sedím od osmi do pěti na zadku v kanclu, večer tak 3x týdně 2 hodinky masíruju, to je taky záhul...a teď dva měsíce skoro nic...to se musí někde odrazit ...
a
eflique
| 9. 8. 2010 09:05
všem šikulkám, co ubyly na objemu ...strašně gratuluju... budete mi holky vzorem

taky budu muset vytáhnout brusle, jsou na hubnutí perfektní...neumím ale na normálních, tak mám taková autíčka...jsou děsně super, nemusím nosit boty na přezutí, obouvají se na tenisky...mívala jsem podobný model v dětství, starší ročníky si je třeba vybaví, tehdy měly ložiska a červené pásky ...jenže ani na těchto neumím sama, musím se někoho držet ...takže potřebuju k tomuto sportování dalšího nadšence kterému nevadí, že má na sobě klíště
......
Ivonn
| 9. 8. 2010 09:04
když vás tak sleduju, tak bude nejlepší, když budeme udit sojový maso a zapíjet to acidofilním mlíkem.....
Skorobabčo - piješ suchý, nebo sladký víno? / Oboje dělá fleky, suchý - nepřislazovaný/. Ty přibíráš nějak moc překotně. Já taky piju víno pravidelně - furt - to bude víc tím jidlem, asi, tedy, se utěšuju......
krásné ráno holky
eflique
| 9. 8. 2010 08:51
moc vás všechny zdravím
poslala jsme weje moje "data" ...chce se mi plakat, vztekle řvát, někam se zavřít a nevystrčit nos....šmarjá, jsem to ale vymňoukla...jsem skoro zpátky tam, kde jsem loni začínala...chjo, ale naprdnutá jsme dobře, tak snad mi to vydrží co nejdéle...
taky bude můj největší problém tekutý smažák s hranolkama...o víkendu jsem si dala růžové, červené...takže taky, jako Jaňulka...žádné víno, jen vyjímečně a ne litr ...zrovna ten jsme zvládla včera během odpoledne a večera ..a do toho jsme se nechala přemluvit od přítele a dala si pár smažených kousků houbiček co dělal ...byly výborné a neměla jsem pocit hřešení, když byly jen tak bez ničeho...a bum, dneska dalších 1,5 kila nahoře ...joži, jsem stádo kanců a stádo prasat dohromady....ale s tím je konec a jdu na to

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
20. 7. 2025 13:12
14700
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
20. 7. 2025 14:28