Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Pájo
Ivonn
| 9. 8. 2010 08:50
že ti kila nejdou z těla
to teď není hlavní věc
co bys taky ještě chtěla
teď jsi hlavně učenec....

To jsou nervy, kde mám žvanec?
Že jím pátou laskonku?
Pozor - nejsem nenažranec,
zajídám svou diplomku.....
Renčo
Ivonn
| 9. 8. 2010 08:29
co tatínek? Myslím na něj, jak bojuje a jestli mu není moc blbě. Dělají mu nějaký vyšetření?
A nenaříkej na kila - tobě bude stačit k tomu, abys hubla, když propustíš na svobodu zmrzlináře....
Dobré ránko všem
Ivonn
| 9. 8. 2010 08:24
Wejo - to se to hubne v pubertě, až budeš velká holka, budeš mít domachrováno......A mazej si koupit sešity a pastelky, v září bude v papírnictví nával.......
Blani - burčák už bude určitě, to už bude i po prvních odrůdách, co se vozí z Rakouska. Teď je otázka, jestli by vás ten pravej burčák neodstřelil, vy jste zvyklí na ten šampíčkovej jabčák......Já burčák nepiju, a když tak jen skleničku červenýho. Ale vyberu vám, to nejlepší, co bude.......
Jestli mě tedy vůbec pustíte přes práh, už tu někdo trousil nemístné poznámky o hubeňourech. Abyste mě hned u dveří do chaloupky nezmlátily, nesebraly víno a neměla jsem napliváno na vycházkových galoškách....
Míry vám taky nedám, kdo by to poslouchal.....metrážní sudoku......
Weja a všichni
Pajajo
| 9. 8. 2010 08:09
Ahojky! Taky se přidávám k měření V rychlosti jsem přečetla všechny příspěvky, a Weji, to je dobře, že jsou všichni v pořádku! Ty povodně jsou děs a hrůza. Já jsem z Havířova a tady je to naštěstí vždycky dobré, jsme položeni trošku na vršku. Jinak ohromné gratulace k váhovému úbytku!! Já začínala na 83 (cca někdy před 1,5 měsícem) Teď se pohybuju mězi 80-81. A to už jsem byla na 79 Njn, dobřě mi tak. Každopádně po státnicích a po dovolené začnu zas m¨chodit na zumbu! Neskutečně mi to chybí a teď fakt nemám na nic absolutně čas. V pátek jsem dodělala diplomku, dnes ji jdu odevzdávat a vrhám se na učení. A do toho ještě práce, takže času není mnoho No nic, jdu se změřit a naspat mejlíka s mými maxi mírami
ahoj
jozinka
| 8. 8. 2010 19:45
wejo gratuluju k úbytku.. je to hezký 13kg dole, za tak krátký čas, super.. s tou vodou je to síla, ach jo, oheň člověk uhasí, ale co voda.. ta se valí a nenaděláš nic.. hrůza, ale dobře to na štěstí dopadlo..
renčo, ty nesmutni, uvidíš, že to taky půjde... i když pomalu, tak půjde..
já začínám bojovat teda od zítra... i se cvíčem a sibu, od pátku sem se začla hlídat v jídlu, pravidelnost a tak.. a od zítra přidám ostatní, tak jsem na to zvědavá.. doufáááááááááááááááááááám, že to půjde, jinak se votelím.. jako měla jsem krásných 75kg a vyčunila jsem se.. tak to ne... tak že.. budu průběžně informovat... tak se mějte všechny krásně.. papa
weja
renca13
| 8. 8. 2010 17:47
Tý jo ty jsi prostě dobráááá!! tleskám ještě jednou a klobouk dolů!! máš 13kg dole to je bomba!Já 3kg brečela bych vzteky fakt
Děkuju
weja
| 8. 8. 2010 17:06
Díky holky, jojo, hlavně, že jsou v pořádku! A škody taky nejsou u nás tak strašný.. Ale je to strašný, je mi těch lidí děsně líto..

Jani, začínala jsem v dubnu na 93 kilech...

Jasný Reni! A nejlepší je když se zvážim ráno, pak se nasnídám, jdu na váhu a najednou mám o 3 kila víc.. No to je jak kdybych snědla divočáka .. Takže odteĎ chodit vážit jen k babičce, hmm?
weja
renca13
| 8. 8. 2010 15:33
Ahojdateda to je strašný tyhle záplavy to je fakt horor.Hlavně že jste v pořádku a nikomu se nic nestalo!!K váze moc moc gratuluji,to je paráda!!holky taky se vám stává že na jedné váze máte třeba o 2-3 kila rozdíl než na jiné váze??mě váha co mám doma ukazuje o 3kg víc než váha u babičky zajímavé.Mě se teď moc nedaří a hlavně nemám vůbec čas cvičit.Přes den jsem s dětma a večer sednu k pc a makám a makám..rozjíždíme s kamarádkama podnikání a je kolem toho šíleně lítání,papírování,shánění a tak podobně.ale baví mě to to zase jooo
weja
Janule1
| 8. 8. 2010 13:53
ahoj,tak to je mi moc líto. Ale hlavně,že jsou živí a zdraví. Ta voda je zrádná.
To je hezká váha. Na jaké váze jsi začala. Ale myslím,že jsi měla kole 90 kg,ne? Už si to moc nepamatuju. Já jsem se do toho taky opřela. Včera jsem dokonce cvičila. Dneska jsem chtěla jet na brusle. Ale zatím to vypadá,že bude pršeet. Tak uvidíme
:(
weja
| 8. 8. 2010 13:48
Ahoja holky,

tak záplavy se nás dotkly víc než z blízka, přítel bydlí na Fojtce v Mníšku.. mě stihl ráno odvýst do práce, zpátky dom se ještě dostal a pak stihl se psem utýct za minutu dvanáct.. museli jít tou vodou proti proudu a naštěstí se jim nic nestalo.. Ale teda včera sem měla TAKOVÝHO NERVA, že mi bylo jen do breku.. ..Ale hlavně, že jsou v pořádku

Nicméně, dneska sem se zvážila na digitální váze a měla sem tam 80,5 kg, juchuuuuuuuuuu

Tak doufám, že ste všechny v pořádku!
Renča
Janule1
| 7. 8. 2010 19:39
můj názor je ten,že se nehodí Kájínek někomu do krámu.
A jinak dneska mě teda honí chutě.Teď jsem si aspoň dala sušený meruňky. Ale spíš bych sežrala nějaký pořádný žrádlo.
Koukáme na zprávy. A ty záplavy,to je katastrofa. Myslím si,že za deset let tolik povodní,to snad neni ani normální.
ahojda
renca13
| 7. 8. 2010 18:43
Ahojda holkyJani taky věřím v jeho nevinu a myslím že film je taky na jeho straně..uvidíme.Gratuluju moc k úbytku váhy,to je parááááádaMy dneska byli u našich na chalupě,šli jsme na houbyjen ta cesta..museli jsme jet přes zatopené vesnice,tak jsem to obrečela,protože když jsem viděla tu hrůzu a ty nešťastné lidi tak jsem se tloukla do hlavy že tady skučím kvůli sežraný čokoládě a oni???no člověk by si měl vážit toho co má a nedělat z komára velblouda!!
holky
Janule1
| 7. 8. 2010 18:08
tak ten film mě taky láká. Já teda věřím v jeho nevinu. Tak doufám,že po tom filmu nebudu nasraná.jinak jsem se dneska vážila a po týdnu alkoholové abstinence mám 1,5 kg dole. Dneska jsem chtěla jít na brusle ale prší jak z konve. Tak aspoň večer vytáhnu tu rotanu. Začnu po zvolna. Četla jsem dneska o běhání a prý je to dobrý sport. Pro tělo,hubnutí a tak.Mě teda pomáhají brusle. Hodinu jezdím a pot ze mě vyloženě stříká. Tak jestli nebude pršet,tak půjdu zítra.
weja
renca13
| 7. 8. 2010 10:49
hmmmm jako že je nevinný??No to vím i bez filmu ale stejně na něj půjdu,mě to docela zajímá celá ta kauza.údaje pošlu
film
weja
| 7. 8. 2010 09:46
Reni, byli sme na tom Kajínkovi.. no, teda nevim nevim..Jako film nic moc, vlastně si tam udělali svůj závěr a podávaj ho tam jako úplně jasnou věc..přitom v reálu na to nikdo důkazy nemá.. Ze začátku super a pak mi přijde, že se to ztrácí mimo realitu..

Dobrá dobrá, holčiny, tak v pondělí ráno (přes den nebo v neděli) mi každá na mail veronika.kadleckova@gmail.com pošlete udaje, co sme tu psali, plus ještě věk, ju?? Já to během pondělka hodím do tabulky a pak to sem dám...
vínečko
Janule1
| 6. 8. 2010 20:50
tak já se s tím vínem hlásím jako pokusný králík pila jsem taky víno dost často. Takže ten smažák jsem měla tak 4krát do týdne. Teď jsem si řekla,že si dám maximálně jednou o víkendu. Ale zjistila jsem normálně,že mi to víno přestalo chutnat. To jako nechápu A jsem zvědavá jestli něco zhubnu. Tak já se změřím v neděli večer,protože v pondělí mám hoňku a napíšu na emai. ono to stejně bude zajímavější tak za dva týdny až uvidíme nějaké výsledky.ale já teda pojedu bez sibu,protože jsem po sibu nic nezhubla,tak na to prdím a nebudu vyhazovat peníze.zkusím to vlastní vůlí. Myslím,že Blanka to taky zvládla bez sibu. A moje kamarádka chodí na K2 a za dva měsíce zhubla 8kg.takže pevnou vůli a hubnutí zdar
ahoooooooj
jozinka
| 6. 8. 2010 20:15
teda holky, mazec.... opravdu jo, jak to člověk má stíhat číst..
tak, že jen tak pro rekapitulaci, mých 75kg zmizlo už někdy před měsícem, to jsem měla cca 77kg, ráno jsem stoupla na váhu a víte kolik tam bylo 80.5 kg, blééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé jsem prase, prase, prase, prase, kanec, kanec, kanec, kanec..prase, prase, prase, prase..kanec, kanec, kanec, kanec.. tak že.. žádné od pondělí, ode dneška jsem do toho buchla... je teda pravda, že zatím jen omezovačka v jídle, bez sibu a cvičení, to přijde až v pondělí, ale řekla jsem si, že uč čekat nebudu.. tak jen tiše doufám, že ty tři kilča zmizí tak rychle jak naběhla nahoru, myslím že jo, jak omezím sladké tak to jde dolů, tak uvidíme... a dál.. se budu holt muset snažit..

měření.. jo proč ne.. jen Renčo, tvé míry, myslím že jsem na tom s mírama zhruba stejně, tak že...

Ivonn, rudá záře.. juuu, pošli fotku, jsem zvědavá, já jsem taky furt barevná, jednou černá, pak hnědá, pak blond, červenou taky ráda.. u mě je to pomalu podle nálady... můj manža dokonce říká, že když jsem na červeno, že mě hezky najde v krámě, pač takových rudých hlav tam mnoho nebývá..

Blani, vydrž, dítko šlo pozdě spinkat, tak snad usne každou chvíli ju? vydržžžž

tak holky, hezký páteční večer a žádné ústupky, výmluvy, že přes léto to nejde.. holt se člověk na sebe opravdu musí nasr... snad mi to k něčemu bude...
tak pááááááááááááááááááááá
měření
terka07
| 6. 8. 2010 19:47
jo a ještě ktomu měření už tu půl hodky marně hledám nějaké nejužší místo a marně, já jsem fakt jak soudek, no aspoň jsem asymetrická mám asi metr na šířku i výšku i do stra i do boku, prostě asymetrie jak vyšitá
renča
terka07
| 6. 8. 2010 19:44
Hele neboj tchýňaje kus babby , vypadá hůř než já a o švagrovce, která je tam věčně nastěhovaná ani nemluvim ta má nejmíň 150 kg ,ale bacha, když jsem šla do hubnutí tak mi tvrdila že má necelých 80 a že ona to nepotřebuje, nosí těsná trička a špeky se jí hrnou pod nima, protože jak jsou krátkký tak je má nad pupík, do toho kozy jako vozy a hodně vysoké sebevědomí, fakt vražedná kombinace, nohu má jak já dvě a ještě někdo další k nám ,ale hrdě nosí vše na tělo, nevím jeslti to je tím, sebevědomím nebo tím, že prostě nic většího už sehnat nemůže. Takže pokud chalupa přežila tychle dvě, které dají velku tak za 6 nás tak je tovlastně skoro stejný tak se fkat nemusíme ničeho bát. Jo a že nekecám s tou švvagrovkou vám určo joži potvrdí ta jí viděla.
terka07
renca13
| 6. 8. 2010 19:33
Tak jsem se zase nasmála tři týdny dovči to je parádička krásně si to užijte.Miluju roubenky,taky jednu máme na Vysočině a je tam božsky...zrovna mi volal starší syn že našli plno hub a že dělají s babičkou smaženici..pomooooc já chci taky chudák tvoje tchýně..bude mít z roubenky třísky pod kopcem
weja
renca13
| 6. 8. 2010 19:30
nafalšovat dobrýjá jsem pro na co jdeš do kina??my se chystáme s manželem na Kajínka a s Matýskem na Shreka
ahoooj všichni
terka07
| 6. 8. 2010 19:29
Teda holky vy mi dáváte, člověk si odskočí do práce a pak tady hodku louskám příspěvky aby mi něco neuteklo Dítě v poklidu spinká tak mám chvilku času než zajdu se sousedkou na večerní cigárko.Takže jsem pro měření klidně taky už to tu kdysi proběhlo, ale já se přidám opravdu až v září čekají mě ted 3 týdny dovči a už vidim, že ty míry budou naprosto jiné než ted, takže já se ještě malinko zakulatím a pak se do toho dám taky .Pro mě nejsou hrob ani tak sladkosti a nai na jídle neujíždím ,ale pokud je pravda co tu psala Janule, tak je mi to už vše jasné, já spořádám skoro každý den hranolky se smažákem v tekutém stavu no a pak se divím. Já jsem vlastně takový soudeček plný vínečka na nožičkách a pak se divim, že mi metr nestačí a kalhoty se mi nějak přez léto zcvrkli, že ty špeky do nich ne a ne dostat.No jo jenže holky já si to vínko prostě neodpustím a vím to už ted předem, takže dobře budu se snažit to omezit .
Jo a někdo se tu ptal na kosmetiku tak už mám přesný datum, kdy budu objednávat je to 5.9 takže pokud něco chcete tak koukněte a písněte na maila.
No a co se týče chaloupky o tu bych snad ani strach neměla, stojí od roku 1858 tak snad přežije i áš nájezd, základy jsou teda nic moc, ale při nejhoršim nás pod kopcem zabrzdí stromy a tchýně bvude mít chaloupku přímo na samotě u lesa jjiank už přežila kde co je to stařičká roubenka z ještě poctivého dřeva tak nás určo unese i s tanečkem .Už jsem to vymyslela i s tím uzeným aby jsme měli dobrý pocit šoupneme udit kuřecí a krůtí maso a bude vyhráno. Holky moravandy, vy určitě víte kdy je burčák, nebude to náhodou v tom termínu co pojedeme? Docela bych si dala nějakej dobrej od kvalitního zdroje nikoliv ze silnice u cesty tak bych vás pověřila přivezením lahvinky. Burčák je totiž jediná věc po které se pěkně po.... ,ale bohužel není tak často jak bych potřebovalaa tak aspoň jednou do roka
Votrava!!!
weja
| 6. 8. 2010 19:27
Vim, že sem otravná a kdo to má furt číst , ale ještě mě napadlo něco

Kdyby sme chtěly, aby to bylo ještě zajímavější, můžeme to udělat tak, že mi každá pošlete své výsledky (až dám rozkaz ) na maila a já sem hodím konečnou tabulku.. Abyste si to nemohly během dne samy spočítat, proměřit, nafalšovat a abyste se měly na co těšit)

Hmm?
kino
weja
| 6. 8. 2010 19:23
Jinak já za chvilu razím do kina.. a k filměčku přece musí bejt popcorn a cola, ne?? A zítra zase pěkně salátek
:)
weja
| 6. 8. 2010 19:22
Jani, já bych tam dala všechny ty údaje, ať je tam víc číslíček, buem vypadat zajímavějš A o tolik času navíc to nezabere...

No já boky měřím v tom nejširším místě, co nosím kalhoty...

Už pracuju na tabulčičce
Janule1
renca13
| 6. 8. 2010 19:11
jani co jsi mi to udělala?? zapečená houska mňááááám hned bych si dala,ježiš já se musím najísta dneska zmrzka nebyla mám radost ze sebe a ode dneška uvaluju embargo na sladkosti musím no.Jani tak si dej ještě dneska vínko a šlus jo těším se na fotečku
weja
renca13
| 6. 8. 2010 19:08
rozkaz jen teda upřesni kde jsou boky protože ty každý měří úúúplně jinde
ahojky
Janule1
| 6. 8. 2010 17:50
ahojky,já si myslím,že je to skvělý nápad. Aspoň nás to nakopne něco dělat. Jinak ti závidím to běhání. Budu muset taky něco vymyslet. Ale já furt jen vymýšlím a nic nedělám Jsem pro aby jsme se měřili každé pondělí. ale myslím,že by stačilo se měřit kolem prsou,v pase,přes zadek a stehna. Ten zbytek bych vypustila. A váha je samozřejmost. I když já se tý váhy bojím víc jak zubaře Jinak dneska jsem si koupila vínečko,tak to s taťkou rozjedem. Jinak tady byla zmínka o alkoholu. Tak jsem taky včera četla,že nejmíň kalorický je pivo. A když prý někdo udělá flašku vína,tak může rovnou sníst smažáka s hranolkama. Je pravda,že jsem vynechala alkohol,dám si max trochu o víkendu a pár gramů jsem zhubla. A taky by jsme si mohli sdělovat co jsme snědli. Viď Renčo? a žádný zmrzlinky.!!!! U mě je zase problém zapečená houstička. Hezky salámek,na to hermelín a šup do mikrovlnky. Na to mám závislost. Taky bych to potřebovala omezit. A žádný řeči typů: jen si dej zmrzlinku,nebo vínečko a tak. No je to každýho věc. Ale myslím,když se budem společně kontrolovat,tak nás to přinutí. Ivon do toho nepočítám. Ta si může dát brambůrky a víno. Hubeňourka jedna! Je pravda,že to kolo dělá hodně. Zvlášť,když pracuje v kanclu. Tak zatím pá. dneska nesportuju,dneska chlastám jinak zítra jdu k holiči,tak už sem snad dám fotku.
...
eflique
| 6. 8. 2010 17:48
ještě že nemíváme doma běžně šupléry...už nás vidím jak si rveme špeky do měřáků
:)
weja
| 6. 8. 2010 17:42
Ježkovy, ale v klidu, to já vás zas nechci stresovat!...

Neboj, bude to motivace jak blázen

Tak se předběžně připrav na pondělní ráno

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
20. 7. 2025 13:12
14700
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518