Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
Pájo
Ivonn
| 9. 8. 2010 08:50
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
V rychlosti jsem přečetla všechny příspěvky, a Weji, to je dobře, že jsou všichni v pořádku! Ty povodně jsou děs a hrůza. Já jsem z Havířova a tady je to naštěstí vždycky dobré, jsme položeni trošku na vršku. Jinak ohromné gratulace k váhovému úbytku!!
Njn, dobřě mi tak. Každopádně po státnicích a po dovolené začnu zas m¨chodit na zumbu! Neskutečně mi to chybí a teď fakt nemám na nic absolutně čas. V pátek jsem dodělala diplomku, dnes ji jdu odevzdávat a vrhám se na učení. A do toho ještě práce, takže času není mnoho
No nic, jdu se změřit a naspat mejlíka s mými maxi mírami 

máš 13kg dole to je bomba!Já 3kg
brečela bych vzteky fakt

ale baví mě to to zase jooo
jinak jsem se dneska vážila a po týdnu alkoholové abstinence mám 1,5 kg dole. Dneska jsem chtěla jít na brusle ale prší jak z konve. Tak aspoň večer vytáhnu tu rotanu. Začnu po zvolna. Četla jsem dneska o běhání a prý je to dobrý sport. Pro tělo,hubnutí a tak.Mě teda pomáhají brusle. Hodinu jezdím a pot ze mě vyloženě stříká. Tak jestli nebude pršet,tak půjdu zítra.

A jsem zvědavá jestli něco zhubnu. Tak já se změřím v neděli večer,protože v pondělí mám hoňku a napíšu na emai. ono to stejně bude zajímavější tak za dva týdny až uvidíme nějaké výsledky.ale já teda pojedu bez sibu,protože jsem po sibu nic nezhubla,tak na to prdím a nebudu vyhazovat peníze.zkusím to vlastní vůlí. Myslím,že Blanka to taky zvládla bez sibu. A moje kamarádka chodí na K2 a za dva měsíce zhubla 8kg.takže pevnou vůli a hubnutí zdar