Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

:-))
eflique
| 6. 8. 2010 17:37
rozkaz jsem moc zvědavá, jestli se mi bude lišit údaj boky a zadek ... jestli odjedu na chatu asi nebudu vědět, jestli vydáš pokyn, tak se raději v pondělí ráno přeměřím ...nervy mám už teď
měření
weja
| 6. 8. 2010 17:31
Tak tedy!!!

Navrhuju měřit se vždy v pondělí ráno, hmmm?? A to takto :

Váha:
Nad prsama (jakoby v podpaží)
Prsa (nejširší místo)
Pod prsama (přesně pod nima)
Pas (nejužší místo)
Boky (nejširší místo)
Zadek (nejširší místo)
Stehno (nejširší místo)

Co vy na to? Posílejte návrhy, připomínky a tak...

Reni, když se na tom dohodnem ve více lidech, vezmu si pak od tebe ty údaje ještě jednou, aktuální, až vydám pokyn

Hahááá, rozkaz!
jojo
eflique
| 6. 8. 2010 17:26
těším ...přítel měl ještě nedávno takovej blbej nápad, že jako ještě prcka my, tak mě tímhle děsně odfouklo řešit puber´táka v šedesáti, to může napadnout akorát tak chlapa
holky mám problém ...asi nenajdu pas, nikdy jsem žádné užší místo pod žebrama neměla, teď tam mám tukový óbrzáhyb, tak leda v něm jsem ještě v práci, tak míry dodám v pondělí ...
pajajo
Janule1
| 6. 8. 2010 17:23
ahojky,tak pití jablečnýho octu mi nevadí. Spíš nějak nestíhám. Znáš ten fofr. A co se týče hubnutí,u mě je problém,že piju strašně málo. Když se nenutím,tak vypiju za den třeba půl litru vody. do toho dvě kafe a jsem v mínusu.A od toho se odvíjí únava,zácpa a tak.A potřebovala bych cvičit. Ale to už si říkám asi půl roku
eflique,weja
renca13
| 6. 8. 2010 16:57
jé náhradní babča to je super těšíš se??jéé svatební fotky no jo,to jsem měla ehm cca o 15kg méně bych brečela když to píšu.Já jsem se tak naštvala,že prostě musím začít fakt hubnout hned a ne až v září jojo.Já se měřím:přes prsapas-nejužší místo hned pod žebramapřes pupíkpřes zadekboky-oblast bikinstehno-nejširší částa rovnou dávám dnešní výsledky.Bohužel od posledního měření mám skoro ve všech partiích o pár cm vícprsa 108cmpas 85cmpupík 110 cmzadek 114 cmboky 113 cmstehno 68 cmto je mazec co
:D
weja
| 6. 8. 2010 16:38
Moni, náhradní se taky počítá

Já bych snad ani na konec prázdnin nečekala..aspoň se to teď naučíme a pak už to půjde samo..

Normálně bych to sem vložila jako příspěvek, to jde, dát sem tabulku..

Tak já počkám, a když se ozve ještě pár lidí, dám vám instrukce
jauvajs
eflique
| 6. 8. 2010 16:30
to wejo bolelo, to se dělá milým stařenkám??? už jsem ti chtěla pohrozit tělesným trestem až tě uvidím a hned mi došlo, že vlastně já už babča budu, sice náhradní, ale budu...přítelova dcera má mít mímo za 3 měsíce

jinak s tím měřením...já bych do toho šla...ale jak jsem pochopila, začátek hubnutí se odkládá na poprázdinový čas?..ale mě by to asi pomohlo ..no spíš víc motivovalo ...ale nevím kde to chceš vyvěsit?

mamince strašně gratuluju, to je skvělé jak to zvládá, se štítnou žlázou to skoro nejde co vím, tak jí budu držet pěsti....já jsem naštěstí úplně zdravá, jsem tlustá jen tak ... z jídla a pití ...ale doufám, že také budu moci za čásek nahlásit cenťáčky mínus

Reni prohlížela jsem si svatební fotečky, tam jsi drobeček, přijdeš mi jako ten typ, co kuličkou prostě být ani nemůže ...teda jo, ale nemyslím si, že to je tvůj případ...
weja
renca13
| 6. 8. 2010 16:21
Tý jovka tak to velká gratulace k úbytku jak na váze tak v cm těžce závidím tedajá jsem pro,tabulku beru aspoň uvidím jaká jsem ostuda a nakopne mě to do boje
Teda!
weja
| 6. 8. 2010 16:02
Kdo to má stíhat číst a natož reagovat? Došla sem tak daleko, že si při čtení vašich příspěvků píšu poznámky na papír, abych pak při psaní na nic nezapomněla

K tomu běhání - ono když si člověk běhá svym tempem = hoooodně pomalu, že i slimák je rychlejší , tak to je v pohodě.. Jen ta chvíle, kdy se přemlouváte jít, to je nejhorší...

Janule, snad bude líp.. držím ti moc palečky, aby se všechno zlepšilo..a nechceš se nám pochlubit tou černobílou fotečkou, o který si psala?

Dneska ráno sem měla na váze o kilo míň a tak sem se rozhodla změřit se i metrem (už mi stačí ) a až sem čuměla, že jsou další cenťáčky dole.. Nevím, esi je to krémíkama nebo ne, každopádně je to príma pocit
A v návaznosti na to mě napadlo, esi si nechcete zavýst takovou menší "soutěž".. nebo ona to ani není soutěž.. Okoukala jsem to tady na jedný stránce a klidně bych si to vzala na starost.. Holky se tam jednou za 14 dní vážili, měřili, poslaly tý jedný výsledky, ta je zapsala do tabulky a zveřejnila v diskuzi... Všechny tak viděly přehledně, jak jsou na tom od minule i jak si vedou ostatní.. Stačí jen dohodnout přesný místa na měření a je to
Tak napiště, jak by se vám to líbilo

Moni, obdivuju, že ses dokopala na Zumbu..Já se na ní přemlouvám už několik měsíců a nějak se nemůžu odhodlat

Jinak co se mýho věku týče..některý z vás by mi mohly babičku dělat Hahááááá, jenom prudim
Mamka měla veliký zdravotní problémy, její doktor na to kašlal.. Když za 2 roky přibrala 30 kg, tak jí jen řekl, ať nežere... Tak jela do Jíčína k nějakýmu odborníkovi, ten se jí věnoval, udělal všechny testy a zjistil, že jí z 96 % nefunguje štítná žláza a po operaci dělohy jí nenasadili hormony, takže má úplně rozházenej metabolismus... Takže jí sestavil jídelníče, předepsal přímo na míru nějaký léky, co se musely nechat vyrobit, pravidelně jí kontroluje a tak... Do toho si mamka sehnala soukromou cvičitelku (ta jí sestavila taky jídelníček na míru), chodí třikrát týdně na cvičení (jednoduchý, protahovací, trochu posilovací.. do začátku. Ale je vždycky zpocená až za ušima).. Je to sice teprve asi měsíc, ale výsledky jsou vidět jak blázen!

Jinak už shánějte řemeslníky, jak to tady tak vidím a poslouchám, po našem srazíku bude potřebovat Blančina chalupa veliký rekonstrukce
ivonn
renca13
| 6. 8. 2010 15:19
Ale to že jsi teď nejzářivější kus baby pod slunce jsem si přečetla tu tvou rudou barvu chci vidět fakt že joooo
šmarja
renca13
| 6. 8. 2010 15:17
baby co mi to děláte,to nestíhááááám no nic dočtu večer jen Moni děkuju za pochvalu ale já tam snad ani na žádných fotkách nejsem jsem taková rozkošná kulička obalená tukem
...
eflique
| 6. 8. 2010 14:20
to mi je jasný, vůbec se s tím netajíte ... a já jsem bohužel typická pražanda, co to nepozná......piju víno už dlouhá desetiletí a poznám tak akorát barvu...ale beru to pozitivně a jsem zvyklá tak, že už mě ani po patoku ráno hlava nebolí
....
Ivonn
| 6. 8. 2010 13:44
v pohodě, Pája je fajn....
Já nesním každej den pytlík brambůrek, zas nedivoč....
Ale po dnu na kole klidně i dvoje, to zas jo.
No vidíš, jak jsi šikovná gymnastka, nevadí, žes celou dobu vypadala, že se teprve rozcvičuješ, hlavní je začít.
Co se vína týče - jsem fajnšmekr, jak jinak......u nás na Moravě pijeme jen kvalitu, zbytek posíláme vám do Prahy...........
nebojte
eflique
| 6. 8. 2010 13:43
normálně vás takhle prudit nebudu, já jen že je dneska fakt klid, nikdo nechodí, nevolá... asi to počasí. Dělám v poradně a většinou je frmol ...a já se tady peru s těma hormonkama štěstí a vy jste to chuděry odnesly
tak
eflique
| 6. 8. 2010 13:39
a já si právě na aukru koupila nové kalhoty...zase úlet...ale ne, musím to brát jako potřebu...nemůžu chodit do práce v teplákách, no ne?... a ne jako rezignaci ....ale kdybych zhubla...kdyby jo....a já zhubnu ...tak radši už nic pryč dávat nebudu ...ale vypadá to na opravdu úlovek, úplně nové krásné černé lněné a hlavně dost dlouhé Gerry Weber, s visačkama, pův.2600 a já je mám za 399 ...ne že bych byla na značky, já jsem spíš sekáčový typ ...ještě aby mi byly
ivonn
eflique
| 6. 8. 2010 13:20
asi půjdu do červené, já přijdu od kadeřnice a nic, nikdo si nevšimne ... bajo, nedávno jsem přítele nazdvihla ze židle, nechala jsem si ufiknout ofinu nakřivo, na jedné straně nic a ne druhé až k obočí...vůbec z toho nebyl nadšenej a ani na nákup se mnou nechtěl jet ale uznávám, měl pravdu, sama jsem ráda, že to dorostlo
motivační
eflique
| 6. 8. 2010 13:14
ha, já tě ivonn zaměnila za páju, omlouvám se vám oběma...no, myslím, že se pivovary porvou, jsem děsně promiskutní....i značky vín střídám jak ponožky ...já vím, teď jsem hodná, ale jinak je to moje popíjení vážně napováženou...budu se muset rozmyslet, jestli chci být skoro štíhlý abstinent nebo více oplácený spokojený popíječ....no uvidíme uvidíme... i když bych si asi mohla tipnout, jak se tak znám.......ivonn musíš být kouzelnice, když hubneš přestože si denně dáš labužnicky pytlík brambůrek, budu tě muset pořádně prozkoumat

teď k té motivačce ...jsem se právě doploužila z hodiny zumby... konečně jsem se vykopala místo oběda, tašku s věcma jsem měla zaprkovanou v kanclu už dva týdny...vůbec se mi tam nechtělo, ale teď...super...sice se mi klepou nohy, jsem neuvěřitelně rudá a i teď skoro hodinu po ze mě leje voda, a to vám ani nebudu popisovat, jak jsem se snažila schvácená, byť osprchovaná tak uřícená, narvat do malech ale elastickech!! kalhot, už jsem to chtěla vzdát a jít do práce v propocenejch teplákách ...v tělocvičně jsem se snažila krýt za těmi přede mnou, ale šlo to ztuha, bo za a) se neschovám jen tak za někoho a dvě tak těsně vedle sebe jsem nenašla a za b) jsem musela neustále viset očima na cvičitelce, ne, že bych dělala pohyby co ona, ale abych byla alepoň přibližně....i když to taky nedopadlo, neboť zatímco cvičitelka a většina přítomných ladně kroutila boky a pažemi, já u toho vypadala jako bych se křečovitě držela nějakého kandelábru a snažila se přirážet...no děs...ale!! ALE !!! endorfiny fakt fungujou dokonce jsem přežila ještě hodinu po docvičení nejíst ...to se prý ještě spaluje...tak se jdu napucnout teď ....salátek s mozzarelou ... takže Jaňulko, musíme na to myslet ...nechce se nám, zaboha ne, ale!!! když budeme šikovné a vyrazíme, pak nám bude úžasně..... hormonků štěstí není nikdy dost
image...
Ivonn
| 6. 8. 2010 12:55
včera jsme byla u kadeřnice - trošku jsem si nechala "oživit" svou červenou pěticentimetrovou hřívu, takže večer měl můj zornice jak pětikoruny a kluk mě vyhodil z pokojíku, aby mu prý nechytly peřiny.........
...............
Ivonn
| 6. 8. 2010 12:08
pivo nemůžu, po něm já mám obrnu končetin.....
Ještě jsem ti kamarádko stařenko zapomněla pogratulovat ke krásným 6.ti kilům navrch v rekordním časovém úseku - mám pocit, že ti bude místopříslušný pivovar posílat každej rok Valentýnku, jako výraz vděčnosti za zvýšený výtoč....
Teď si ve fázi těla, blbečka - ústředí velí hubnout, a nic....
Já vím, jaký je to po té čtyřicítce očistec dostat kila dolů.
Teď vážně - 5x denně si sezobu pidi porci jídla, ovoce jen dopoledne, odpoledne jen zelenina - už mám přední zuby jak králík, večer po šesté už nic - jenom nějaký to béčko - tak ty 3l vody - neslazené - naštěstí nejsem ten typ, co visí na dveřích od cukrárny a chce adoptovat každýho zmrzlináře /že Renčo/, a jsem si plně vědoma toho, že když jsem tady kňukala, že mi to nejde a nejde, tak to bylo díky mým koníčkům - brambůrkám a vínu. A taky věkem to spalování je samozřejmě horší. Ale mám od jara 10kg dole. A protože koníčky mi zůstaly, tak to bylo na úkor jídla a díky kolu.
teda holky
eflique
| 6. 8. 2010 09:12
moc díky, mám papulu od ucha k uchu

Blani...já nevím, jsi úžasně velkorysá, ale zrovna mě nabízet možnost tance po světnici když budu v ovíněném stavu ... abych pak nemusela shánět podlaháře, to víš roztančenej rozdováděnej metrák...ještě bych to raději přehodnotila být tebou

Reni...fotky jsou fakt úžasný...když už jsem k tobě nakoukla, projela jsem skoro vše...holka vždyť si jak lunt, co chceš hubnout? Já vím, žádná nejsme spokojená s tím jak vypadáme... ale ve tvém případě myslím, že si můžeš zmrzliny dopřát kolik jen chceš

wejo...týjo, mamka je stará jak já a zhubla levou zadní? to jí strašně moc gratuluju, co vím, všechny moje stářím stejně postižené kámošky mají problém jak já...ale my se trápíme dietama opakovaně, tvoje mamka třeba ne...já jsem brala sibu před dovolenou a celkem nic, ubrala jsem tak dvě kilča, ale mě stačilo, že jsem přestala nabírat...teď jsem to tak s odpuštěním "***a" a po dovče ( už to bude dva týdny) jsem si nasadila zbytek a teď dojídám lindaxu 15 co jsem doma ještě vyhrabala...no je lehounce prošlá, ale jedna nesmí být puntičkářka, že? ...a teda zatím nic...lehce nabrat, shodit to nejde...to je nejvíc ke vzteku, o dietách vím snad vše, takže piju čajíky a vodu, jím pravidelně málo a zdravě, do toho jsem to málo co jím začala dělit...kdysi to taky pomohlo...a nic...po deseti dnech necelé kilo, bych se z toho ....sibu si chci objednat, ale nejdřív bych chtěla vyzpovídat Blaničku, co dělá ta silnější verze, že bych si vzala tu...mám lehce vyšší tlak....jen když jsem v tomto tlusťošském stavu, s kily dolů se mi hezky snižuje taky a zase musím skočit zpět do tréninků, tak abych tam neexplodovala...faktem je, že jsem asi nabrala i díky tomu, že jsem se přestala hýbat, normálně jsem takový starý pošuk co si koleduje o nějakou mozkovou příhodu ...když jsem v bezúrazovém období, ráno trénuji aikido...ale v červnu jsem si hýbla s hrudním obratlem a dva měsíce jsem se až na plavání stylu paní radové, nehýbla...bylo děsný vedro a ze mě lil pot i když jsem si došla z chatky 20kroků do hospůdky pro čerstvé točené ....to je pro ivonn....pivo taky můžu ...já to pojmu tak...pokusím se něco málo do srazu shodit, na srazu to zase zvesela přiberu, na to se těším už teď a od toho října v tom pojedu zase s vámi...co? dobrý plán?
........
Ivonn
| 6. 8. 2010 08:24
a ty, co tady slibovaly, že ostatním ta kila určitě půjdou dolů a prd - tak vás jsem včera potrestala echt přesmaženýma brambůrkama a Renča velkou točenou.
Pajo
Ivonn
| 6. 8. 2010 08:18
ty musíš mít prsty, jak vodník Česílko......to jde vidět, že teď to psaní u tebe jede...
Vem na ten babinec diplomku, já snesu, jak kůň, a když já se začnu dostávat do nálady, tak zbytek už bude v hlubokým bezvědomí, tak ať se u té páté flašky vína sama nenudím.
Vlastně Monika taky vypadá, že zrovna nechodila do klášterní obecné, ale tam zase hrozí tlaková vlna, kdyby jsme seděly naproti sobě................
Tož nevím, nevím, Blani - když to tu tak sleduješ, nebude lepší dělat, že nejste doma??????????
Jaňuli
Ivonn
| 6. 8. 2010 08:07
taky mám ráda černobílý fotky - je to taková retro-nostalgie.
Sleduju, že se doma nic moc asi nepohlo, co? Jsi pořád taková celá naměkko....
Dobré ránko všem
Ivonn
| 6. 8. 2010 07:46
Mončo - no nazdar ty jedna mámo v letech. Ty si taky dobrá vichřice. Vytřískala jsi nám to tu, až mi ohryzek lítal.
Kolikrát já jsem tu dávala instrukce ke vstupnímu formuláři, a výsledek? No žalostný - akorát přezdívka, že by si člověk jazyk zlomil na třikrát, místo fotky prdlá nějaká kopretina ve váze a z příspěvku se dovíte akorát tak - já jsem byla menší, teď jsem větší, ach jo, já jsem fakt nemožná, jé krémiky, dneska mi došel S, kdy to holky berete, a zdar.....
Takže, pro příště,a pro všechny, tak má vypadat vstupní formulář.
Která ještě nevlastní tchýni a antikoncepci, informace nahradí počtem partnerů, který bude aktualizovat do té doby, než některému z nich nepodklouznou nohy, pak už pojede klasicky - maminka mého snoubence, je úžasná, maminka mého manžela, ještěže bydlí na druhým konci republiky, tchýně - proč jsem se nenarodila v Číně....babička, baba, rudý kruhy před očima, vražda....
Wejo - ty divochu - já bych tě mohla s Monikou napůl adoptovat...
Mám další kilo dole. Heč.

.
Pro všechny
Pajajo
| 6. 8. 2010 07:41
Ahoj kočeny. No ta diskuze se tady fakt zas pěkně rozjela.
Takže popořadě:
Eflique: Ahoj Moni. Moc Tě vítám mezi námi kráskami, které stále nechápou, co se chlapům líbí na těch vychrtlinách (ale i kvůli nim se snaží shodit pár nadbytečných kil). No, řeknu Ti, že 6 kg za 3 týdny je hustý! Tak snad to půjde co nejdřív dolů! Držím palce ať se co nejdřív zbavíš těch stresových situací, kdy nevíš, jestli si máš vzít na sebe pytel nebo radši rovnou létající balón, protože do ničeho nevlezeš (mluvím z vlastní zkušenosti ). Každopadně, co se týče tučných sýrů a vína, tak to jsme stejná krevní skupina, já tedy můžu i pivo. Mám to tak půl na půl Mimochodem zrovna včera jsem četla článek, že pivo je nejméně kalorický alkohol (samozřejmě nesmíš vypíít hned 3 půllitry ).

Weja: teda! Tak to Tě s tím běháním fakt obdivuju! Já tedy běhám jen v sebeobraně (a to se ještě rozmýšlím ) Já si chci taky objednat nějaké krémíky, potřebuju hlavně něco zpěvňujícího na zadek a taky na břicho. Říkám si, jestil jít do těch chladivých krémů nebo spíše do těch hřejivých. Nemám ráda moc zimu, ale zároveň se rychle zpotím A jak se cítíš dne po boxerském tréninku? Žiješ?

terka07: ahoj Blani. Teda, vy mě tu pěkně provokujete s tím srazem. Září je pro mě úplně nemyslitelné, tak na vás aspoň budu myslet, jak si pěkně užíváte. Prosím Tě, jak je to s objednávkou krémíků? Asi až od září, že? Potřebuju něco na zadk a břicho jako sůl! Je to hrůza a děs. Hirošima hadr! A moc se mi líbí Tvůj plán být do Vánoc modelkami! Jdu do toho (pokolikáté už?)

jozinka: ahoj Jozi. Neboj, určo to s tou váhou nebude takk zlé! Tak v pondělí zas začínáš? A jaké cvičení chceš zvolit? já jsem včera zas trošku balancovala na míči, ale jen tak zlehka a zase jsem si málem nabila čuňu! Ale však já tu potvoru novnováhu jednou chytnu za pačesy! A zmrzlinky neomezuj, Ivonn vymyslela zmrzku s příchutí jablečného octa, tak to bys v pohodě mohala

Janule1: čauky. Jaktože Ti nejde hubnout? Jozinka můžná může slibovat, že zhubneš, ale tu právi za Tebe neudělá, to musíš sama Neděláš někde chybu? Je odcela divn, že jsi tak unavená. Možná by to chtělo doplnit vitamíny, spíš dost? Teda, obdivuju Tě, že nepiješ alkohol, to by u mě asi neprošlo pořád něco slavíme a nedovedu si představit, že všichni kolem mě pijí a já nic . A jak Ti vyhovoval ten jablečný ocet? Proč už ho nepiješ? No s tím Adipexem nevím, nevím. Prý je to fakt to největší svinstvo, co může být
ahoj
Janule1
| 5. 8. 2010 21:57
ahoj holčiny,nováčky vítám a přeju jim ať se jim daří hubnout. Mě senadaří a to Jozinka furt slibuje jak to půjde dolu Tak já teda nevím. Už jsem přestala pít i alkohol.Už jen piju vodu a čaje. A to je u mě co říct. Připadám si poslední dobou jak,když v noci skládám uhlí. Jsem vyřízená už popoledni. Jablečný ocet jsem pila taky první měsíc co jsem brala sibu a zhubla jsem za měsíc 5 kg.Ale to už mám zase zpátky. Normálně jsem z tý postavy poslední dobou nešťastná. Já jíst jak mi chutná,tak vážím 120 kg.To už jsem přemýšlela i Adipexu. Jednou jsem ho brala a zhubla jsem rychle. Jenže k doktorovi nechci a na netu se bojím někomu důvěřovat. No tak budu vážit 80 kg.Furt si říkám jak začnu cvičit. A prdlajs. Tak kdo cvičí ať sem natáhne nějakou motivaci.Jinak Renčo,opravdu nádherný fotky. Taky mám jednučernobílou fotku starou 13 let a jsem tak hezká,že to ani nejsem já.Miluju černobílý fotky. Jsou zajímavý. Nevím jak to popsat.
jozinka
renca13
| 5. 8. 2010 21:33
Ahoj jozi koukám že taky hřešíš se zmrzkou..to je moje prokletí ach jo.Jsi teda dobrá že zase začínáš bojovat,to ti moc moc fandím a kdyby jsi náhodou vlezla na váhu tak dej vědět jak jsi dopadla,ale 80 to určitě nebude.a moc děkuji za krásnou pochvalu,no foťák stojí přes 20tis tak mám co dělatHolky přeji krásný večer já jdu do postele papá
terka07
renca13
| 5. 8. 2010 21:30
Ahojky Blaninééé tahle diskuse nepadne,na to to tu máme moc moc rádi uuááá uzený mě čeká mňam já se tak těším na srazík,to bude parádní babinec hihia moc děkuju za pochvalu fotek...do profíka mám míle daleko,ale jen tak pro radost je to fajn.
weja
renca13
| 5. 8. 2010 21:27
Ahojdamoc děkuju za pochvaluHéj ty jsi dobrá!!!Já bych neoběhla ani barák,běhat neumím asi bych vyflusala plíce..blé.Držím palce ať se váha pohne,určitě to půjde když takhle sportuješ,to je paráda
Blanka
jozinka
| 5. 8. 2010 20:13
Čus susedo...dítko ještě nespí.. tak vyyyyyyyyyyyyyyyyyydrž..

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
21. 9. 2025 13:30
15105
Anna Vodičková
15. 9. 2025 07:55
36
Alena Davidová
13. 9. 2025 17:29