Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Renca13
steklounka
| 21. 6. 2010 22:53
Ahoj renčo,tak jsem koukala na Tvé foto,co blázníš není to hrozný,nevím tedy jak si vypadala před tím,ale sluší ti to...a jestli si myslíš že máš zadeček,no a co...aspon si Tvůj chlap má pořádně na co šáhnout ,a jak jsi psala že máš problémy s lýtky,no tak na ty moje asi nemáš ,já je mám jak dva špalky,máme to taky v rodině a nic s tím asi nenadšlám,jedině že by mi je ořezali
Ivonn
steklounka
| 21. 6. 2010 22:50
tak teda musím tě mooc pochválit,na té fotce Ti to moc sluší,klobouk dolů,jsi kočka
Taky Ti moc děkuji za pochvalu účesu,díky.....chlap mě málem doma nepoznal moc se mu to líbilo
a ještě jedna....
steklounka
| 21. 6. 2010 22:48
no nebudu vás tu hltit fotkama ,kdo by chtěl vidět více ,písnu mu na meil
zdravím všechny
steklounka
| 21. 6. 2010 22:47
ahoj holky
tak jsem zpět z Třeboně...to vám povím,pěkně jsem si mákla ale zase jsem měla trošku pohybu...ale musím říct,že ted je to super....pak přidám fotečku aby jste viděli jak to tam vypadá a třeba by se tam některá z vás chtěla podívát.Pronajímáme to všem ..jinak pár dní tu nejsem a zas mám co číst..........
to je dobře a taky se musím přiznat že se mi po vás holky stýskalo

tak tady ta slíbená fotečka.....
renca 13
Marti77
| 21. 6. 2010 21:38
Ahoj.můj syn mě říká mobidik.Tak to jsme na tom stejně.Tak,dnes jsou nějaké erubce na schovaném slunci.Já jsem snědla celé balení oplatek kolonád a takový ty pěkně masný hospodský brambůrky.Tak to jsem zvědavá co zítra řekne váha.Dobrou,zítra se pochlubím.
renca
terka07
| 21. 6. 2010 19:58
Tak jsem to tu jen prolétla a zjistila jsem, že jste tu zabrousili na vitamíny, já jsem totiž děsně ujetá nebo anine tk ja jako moje adoptivní babi, ten termín adoptivní babi vysvětlím jindy, ale v každém případě vitamíny beru hodně pro děti ,ale i pro sebe, řeším tím i vánoce babičkám a mám jedu super firmu, kde je přez net objednám a do dvou dnů je mám na dobírku doma, co je výhodas tak je to , že jsou podstatně levnější než lékárna yuku mají taky tak se mrkni sem a pročítej, objednávast můžeš klidně hned nebo se zaregistruješ což je zadarmo a hned máš o 15 procent nižší ceny:) mimo to jsou tam děsně ochotní a když něco není tak hned druhý den volají a domlouvají se co a jak dál, fakt supr komunikace a vstřícnost takže tady je odkaz kdo by jste chtěl mrknout
http://www.vitaminy-mineraly.cz/…60-cps-_g24.html
hojda..
jozinka
| 21. 6. 2010 19:54
Ivonn, díkes.. už jsme oky.. malá to ustála kupodivu asi nejlépe.. s těma brambůrkama nevěš hlavu, dle fotky jsi opravdu čupr baba, tak že.. sem tam tě to nezabije ne??
Renčo, nic si z nich nedělej, ze synka a maminky.. je to nepříjemné, ale pracuješ na sobě , tak co.. si řekni, že za pár měsíců budou koukat, jak budeš štíhlejší..bulvy jim vypadnou.. uvidíš..
Jo a sladké knedlíčky.. klídek , můj manžel si dneska, zrovna dneska když jsem znovunasadila sibu, vymyslel k večeři palačinky.. no co si myslíte, sežrala jsem je a to 5, fakticky 5, ale i se svou dceruškou, tak ve finále si myslím tak 3, možná 4, necelé.. ale co, když to chutná, tak si člověk může dát, myslím si, né moc, ale občas a v rozumné míře.. proč ne..
tupci
koky
| 21. 6. 2010 19:39
Promin, ty jsi to nebyla. Ještě jednou se ti omlouvám.
koky
renca13
| 21. 6. 2010 19:33
tupce? nechápu asi jsem tupec já.nic takového jsem nenapsala
tupci
koky
| 21. 6. 2010 19:30
Milá Renčo, dík za toho tupce, ale mohla by jsi toho číst poněkud více, na jiných diskuzích píšou, co všechno se prodává za blafy, tak promin, že snažím být opatrná. A co se týče vaší diskuze, tak jsem toho četla dost a stejně nevím.
prase
renca13
| 21. 6. 2010 19:06
Holky já jsem takový prase to snad není pravdasežrala jsem k večeři 5!!!!!!!!!!!! jahodových knedlíků(tvarohových) s tvarohem,zakysanou smetanou a polité máslíčkem ale to bylo žrááááááádlo no nic nooo takže zase bude kilo nahoře
jozinka
renca13
| 21. 6. 2010 16:34
Jé tak jsi zase začala se sibu,no určitě se ti podaří dát něco dolů tak moc držím palce.Já vím že to nejde jen tak hodit za hlavu,vím jak umí být lidi hnusný a jak zlý mají pohledy ale já si vždycky řeknu že mi můžou políbit ten krásný velký zadek a hotovo jasně že mě to zamrzí a proto taky bojuju a snažím se aby se za mnou otočili jen s obdivemVíte můj syn byl v půl roce na operaci míchy a dodneška má na zádech viditelnou jizvu a hnědý flíček.A tady mě ty pohledy lidí mrzí nejvíc...když jde jen v plavkách a lidi se na něj otáčí a šuškají si co to má na zádech a co se mu asi stalo.A vidíte na nich jak jsou nechutně zvědavý jak by nejraději šli za mnou a vyptávali se..no hnus.A to je to jen pitomá jizva!!!Takže ať si lidi prostě trhnou nohou!!!!!!
marti77
renca13
| 21. 6. 2010 16:24
Ahoj Marti No neřekla bych teda že máš nejhorší míry máme docela stejné co? tak to musíš být kočka Však ona se ta váha ještě pohne uvidíš a cm půjdou taky dolů.jako mě dneska syn řekl že jsem tlusťoch a moje mamka jen přikyvovala že jsem tedy opravdu bývala hubenější no ty mě teda naprdli fakt.A to jsem si připadala štíhlejší tak nevím teda.optimistka??no snažím se,protože pak je život veselejší a problémů,strachu a slziček už jsem si užila ažaž.Já jsem hrozný živel a hrozně moc děkuju,pohladila jsi mě na dušičce,to je krásné jsem vodnář
pajajo
renca13
| 21. 6. 2010 16:20
Moc moc děkuju,hned zítra se vrhnu na lékárnu.Už ho chce i manžel a moje mamka tak je asi vykoupím.
Ahóóóóój všem
Ivonn
| 21. 6. 2010 13:30
Tak Jaňuli - vypadáš skvostně, ta barva tě pěkně rozsvítila a jsi šlank....
Jozinko - doufám, že tu kakací smršť máte všichni za sebou a jste OK, to je velká nepříjemnost, hlavně u dětí.
Marti - začínala jsem s necelými 81kg při 170cm a od jara jsem setřepla plus mínus, podle toho jak daleko jsou ode mně brambůrky, 6-7kg.
Ovšem v mém věku / 42/ každý deka je vykoupeno těžkým odříkáním, psychickým traumatem, téměř smrtelným sebezapřením, takže tibetští mniši jsou podle mě rozdovádění pařmeni...
Díky všem za obdivná slova na adresu mé tělesné schránky, co si budeme nalhávat - proti jsem ji tam taky pleskla, že?
Blani - cukly mi koutky, jak to ty nízkotlačky mají stejný. Já nosím ponožky doma i v parným létě, takže když mě viděl loni soused, kterej se uřícenej z horka táhl po zábradlí z posledních sil domů, jak v sibiřkách zalívám kytky na chodbě, měl dost.
Když jsem viděla, jak nechápe, chudák, tak jsem si ještě dejchla na ruce, aby mi jako rozmrzly....
Jinak jsem na vás všechny pěkně naštvaná, protože
v sobotu jsem v noci sežrala zase brambůrky................
ahojda ..
jozinka
| 21. 6. 2010 13:17
Čumáčku.. rozumné rozhodnutí sibu nebrat... spousty názoru ti tu bylo napsáno, tak že.. hurá.. určo to půjde i bez toho, myslím, že kdybych na tom před tím rokem, když jsem tuto diskuzi zakládala, byla tak jako ty.. s tou maličkatou váhou.. tak bych tuto diskuzi jistě nikdy nezaložila, pač by mě ani nenapadlo sahat po práškách.. myslím, že si se rozhodla správně...

Jak si Renčo napsala, vyprdnout se na lidi, ono se to lehko řekne, vím jak u sebe, když jsem měla metrák a valila se jak sud, tak vidíš ty pohledy lidí.. jak si říkají, no ta vypadá, prasnice jedna... milé to člověku není a proto chce se na sebe co nejvíce naštvat a makat na sobě, uvidíte holky, že to půjde a i když nebudem jak twiginy, pár kilčo dolů bude fajné a jistě to člověku pozvedne sebevědomí...

Hodně štěstí všem při hubnutí.. já dnes po dlouhé době zase sibu nasadila, vzala jsem si ho před obědem, tak uvidíme... kdybych se dostala ještě o kilčo, či více dolů, byla bych jedině ráda, uvidíme.. mám cca 50 TBL. tak uvidíme jestli je dodlabu a nebo si něco nechám pro jistotu.. ale asi ne, a´t se naučím fachat i bez spolehu na sibu..

tak pěkný den.. všeeeeeeeeeeeeem tady.. a díky, že sem chodíte, jsem fááákt ráda..
Pajajo
Marti77
| 21. 6. 2010 12:07
Díky za podporu,ale já jsem za celý měsíc sibu dala dolu 3,5 kg.Tak nevím jestli si ho mám znovu objednat, nebo ne.I když asi bych měla být ráda i za tohle viď.Když to bude každý měsíc,tak do vánoc jsem jako laňka.
Marti7
Pajajo
| 21. 6. 2010 11:52
Marti, mě to nepřipadá tak strašné. jak já říkám, vždy to může být i horší Hlavu vzhůru, to půjde! Uvidíš!!
všem
Marti77
| 21. 6. 2010 11:39
Ahoj holky,tak vám také posílám své míry.Vypadá to,že na moji výšku mám nejhorší míry.No tak,alespoň mi to vyburcuje k tomu,aby jsem něco dělala.

Prsa :105 cm
Boky :110 cm
Pas :85 cm
Stehno:65 cm

Měřím 170cm a vážím 82,5 kg

Renčo ty jsi věčná optimistka viď.Dodáváš tady všem docela dost energie.Ještě,že tě tu máme.Jaký jsi znamení?Jestli se můžu zeptat.
vsem
cumacek27
| 21. 6. 2010 09:50
Zdravim vsechny kockytak ja uz jsem Sibu prestala brat, po 6 dnech mam asi kilo dolu, to je fakt,ale strasne me z nej bolela hlava a brnely spanky, bylo to fakt neprijemny, asi z nevyspani...zkratka mi nesednul,ale co se da delat...tak uz jsem si ho vcera nevzala a vecer jsem hned mela chuteale ovladla jsem se, clovek zkratka musi chtit a jde to...tak mi drzte palce, budu bojovat bez nej...ale budu hodne pit, jist petkrat denne a sportovat a to by bylo, aby to jeste neslo dolujo a taky jdu dnes na lymfo masaz, je docela draha,ale ma pry nastarovat obeh v tele, cimz by se melo urychlit i hubnuti... no tak uvidime....zatim se mejte krasne!
renca
Pajajo
| 21. 6. 2010 09:31
No já to koupila normálně v lékárně, ale měli poslední kus. Běžně ho asi lidi neberou, tak uvidíš, jestli si jej nebudeš muset v lékárně objednat. Já mám Yuccu od fa MedPharma.
pajajo
renca13
| 21. 6. 2010 08:49
Tý jo moc díky za info vypadá to skvěle.Koupím to i manželovi má hodně vysoký tlak a nějak se nedaří mu ho srazit ani léky.A dá se normálně koupit v lékárně??
renca-Yucca
Pajajo
| 21. 6. 2010 08:31
Ahoj Reni. Jj, jako výchozí míry to je fajn, aspoň bude líp vidět ta změna až něco shodím . A jinak k té Yucce, uvádím popis, který je na netu. já ji teď beru cca 9 dní, dost se mi zlepšila pleť (ikdyž ze začátku to bylo spíš naopak, ale prý to tak funguje), navozuje to i pocit žízně (takže dohromady se Sibu mám potřebu pořád pít ) a ten, kdo má více "zaneřáděná" střeva, prý furt lítá na záchod. U mě to takhle nepůsobí, asi jsem "čistá" A není ani nijak drahá, 67 tb stojí cca 120 Kč, bere se 1-2 tb denně. Takže indikace: Yucca

vhodná jako detoxikační (očistná) kůra - zbavuje organismus škodlivých látek
pročišťuje střevní trakt i cévní řečiště, působí zlepšené vstřebávání a trávení živin, vhodná u chorob zažívacího traktu
snižuje hladinu cholesterolu v krvi, cholesterol vychytává přímo ve střevě a vyloučí ho stolicí z těla
působí proti vzniku arteriosklerózy
snižuje krevní tlak
snižuje hladinu cukru v krvi - vhodná u diabetu
odstraňuje z těla usazeniny např. soli kyseliny močové - vhodná u léčení dny
zmírňuje záněty kloubů, i revmatické, působí proti bolesti u postižení páteřních plotének (vertebrogenní alg. syndrom)
působí proti vzniku metastáz - u onkolog. onemocnění vhodný doplněk léčby
rosnicka
renca13
| 21. 6. 2010 07:17
Lidi jsou tupci!!!!Hoď nám míry a uvidíme jak na tom teda jsi a nebo fotečkuJá měla po týdnu myslím 2kg dole a bylo to trochu znát.Splaskla jsem v obličeji a měla jsem prázdnější bříško takže jo bylo to trochu vidět.Ale opravdu to bylo znát tak po měsíci dole 5kg.hele vyprdni se na lidi,hlavní je aby jsi se ty cítila dobře.
koky
renca13
| 21. 6. 2010 07:15
Milá koky jestlipak jsi přečetla alespoň kousek z naší diskuse??Jestli ano tak informací je tu asi milion
pajajo
renca13
| 21. 6. 2010 07:13
Ahojkyno jako výchozí míry to je dobrýýý a po sibu to bude pohodička.copak je to yucca????
weja
renca13
| 21. 6. 2010 07:11
Já to říkám pořád že jsme na tom tak nějak stejněvýška podobná,váha stejná a cm skoro stejné.Tak jedéééém a za chvilku z nás budou kočičky k nakousnutí auauauau osmičky jo tak se drž!!!mě nevyrostla ani jedna
Janule1
renca13
| 21. 6. 2010 07:09
Já ti dám že to horší je za stolem to úúúrčitě.Jsi fakt kočka,krásnou postavu mášMíry super no jo rotoped jsem teď nějak zanedbávala,ale ode dneška zase tvrdě na věc a to by bylo aby to nebylo
Berlička v hubnutí - Sibutramin 20mg.
clloette
| 20. 6. 2010 22:49
Pokud opravdu chcete zhubnout a nemáte dostatečně pevnou vůli, tak vám
nabízím "berličku" Sibutramin 20mg. Odbourává pocit hladu a chutě, a
proto uhlídat se, je snadnější :). Pokud mě budete kontaktovat na email,
ráda vám na vše odpovím. Děkuju Mirka
(clloette@email.cz)
gratulace
rosnicka
| 20. 6. 2010 22:09
ahoj holky, gratuluji všem ke shozeným cm!je to úžasné!!

Já si připadám stále více širší, a nepřipadám si jen sobě, už mi to řeklo několik lidi, a dokonce měli podezření, že čekáme rodinu chjo, to tak to už je se mnou vážné! Musím teď hned se sebou něco dělat.
Hele, kolik jste asi shodily po týdnu se sibu?myslíte, že to už půjde na člověku poznat, že hubne?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
19. 6. 2025 13:20
14536
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
19. 6. 2025 00:23