Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

sibu
macuska
| 22. 6. 2010 12:13
Ahojky holky, tak jsem se rozhodla zaregistrovat, abych si s Vami mohla dopisovat. Teda smekam pred Vami, jak Vam to jde.
Ja kdysi brala Meridii a byla jsem nadsena. Shodila jsem 23 kilo, jenze pak jsem je pekne vsechny nabrala. Musela jsem na operaci, takze jsem musela vysadil a pul roku naprosteho nehybani a prehazena strava a vse udelalo sve. A take mozna klidny a spokojeny zivot.
Jenze ted uz se na sebe nemuzu ani podivat. Mam 97 kg a vysku 160 cm. Takze si asi dovedete predstavit, jak vypada. Des a hruza. A protoze bych se rada brzicko vdavala, potrebuju nutne kilca dolu.
Poradite mi, kde sehnat sibu? Od nekoho spolehliveho?
Dekuji moc:)
weja
Pajajo
| 22. 6. 2010 11:48
Téda, cítím s těmi zuby s Tebou! Já mám docela velkou fobii ze zubařů a když tam mám jít, tak se celá třesu. S osmičkama zatím klepu na dřevo, ale hrozím se dne, kdy s nimi budu mít problém. To se asi nechám uspat! tady v tomhle jsem fakt neskutečný strašpitel a vyvádím jak malá! vždycky zubařku dopředu upozorňuju na to, že se může stát, že budu řvát apod. V tom jsem fakt hrozná, proto chodím k zubaři až když mě fakt něco bolí a nic nezabírá
renca
Pajajo
| 22. 6. 2010 11:41
jéé, tak to mám stejný problém jako Ty. Horní polovina těla 42, dolní 44. Na základce jsem byla docela vyžle, ale od puberty šla váha nahoru a dost mi to vlezlo na dolní partie, což mě docela štve. Protože zhubnout břicho není takový problém jako shodit něco v zadku
ha ha-Ivonn
Pajajo
| 22. 6. 2010 11:36
jéé, ta reakce výše je pro Ivonn. Jsem to tam nějak zapomněla dodat
ha ha
Pajajo
| 22. 6. 2010 11:33
AHojky, Teď jsi mě úplně dostala - požírači rýže se tu plácám smíchy vždycky mě u nich taky naštve, když si zkouším něco ve velikosti ***L a stane se mi, že do toho nevlezu! A to jsem na tom jako ta, vel. 42-44. To si potom člověk říká, jestli je tak tlustej, nebo to mají prostě tak blbě ušité
Weja
Ivonn
| 22. 6. 2010 11:16
ták, a teď si dej ty zoubky pod polštářek a v noci, až budeš spinkat, přijde zoubková víla a dá ti za to, jak jsi byla statečná, dárkový poukaz na nákup ve značkovém butiku, v hodnotě 10.000,--Kč. A to všechno se stane díky platíčku Valetolu a Brufenu, který do sebe ,chuďátko naše opuchlý, do večera naláduješ kvůli bolesti.......
Doufám, že ti aspoň dala prášky od bolesti, mně zabírá Brufen.
:-D
weja
| 22. 6. 2010 10:34
Teda holky, vy mě bavíte... Sice mám rudý oči, mokrý kapesníky a pokapaný tričko, ale tady se nasměju
Byla jsem v 9 na trhání dvou osmiček, hystericky sem se tam rozbrečela, až doktorka nechápala (ne z bolesti, ale z toho, že už sem prostě nemohla, to prostředí - hadr přes hlavu jen s dírou na pusu, jedna vám hákem zve tvář, druhá hlavu na druhou stranu...).. A teď týden antibiotika, nesmím na sluníčko, jíst jen kašovitou stravu - už při tom slově se mi zvedá žaludek , to bude dietička... takže raději vysadím sibu.. Teď to začíná přicházet k sobě, se asi po***!!!

Jinak musím vám říct, že takhle nateklou držku sem ještě neviděla A doktorka ještě povídá: "Vy máte takový baculatý tvářičky, to když půjdete ven a nebudete ledovat, tak vám natečou jedna radost!" No neflákly byste jí??

Jinak Steklounku vítám zpět, koukej odpočívat A problémy se ***uální výchovou svých dětí naštěstí nemám, ale bavím se při těch vašich
Sibutramin 20mg
SilvaS
| 22. 6. 2010 09:52
mám Sibutramin 20mg, přípravek obsahující skutečně 20-22mg účinné látky, baleno v lekovkách s bezpečnostními uzávěry po 30, 50 a 100tbl, vše originál zabaleno, označeno, a s příbalovým letákem v češtině, dodání do druhého dne, nejedná se přípravek určený pro lékárenský trh, jelikož byl stažen z prodeje,a není ho možno koupit nikde ani v USA! využijte možnosti nákupu z dlouhodobě ověřeného zdroje. email sibutraminum@centrum.cz
ivon
Marti77
| 22. 6. 2010 09:26
Z toho si nic nedělej,42 let není žádný věk.Mě je 37,s váhou bojuju od 25 let.A u nás chlapi říkají:,,z mojí krásný,mladý,štíhlí ženy se po letech stal tlustej kamarád!"No a mi stím nic nenaděláme.Ale až zhubneme,tak to jim teprve vytřeme zrak.A z nich budou senilní dětci a mi si začneme užívat!Juchůůůůů
renca 13
Marti77
| 22. 6. 2010 09:20
No,to teprv přijde,náš mladej:je mu 11 let,nám minulý týden řekl,že už ho nebaví být panic a že si při ***u vezme káčko.A mi jako na něj co to je to káčko.A on:,,no přeci kondom ne.Tak jsem mu řekla,že mu musí napřed pinďour dorost do toho kondomu a pak může mít ***. Tak doufám,že mu neporoste moc rychle!Velikost já mám taky na hoře 42 a dole 44,to jsme na tom tedy opravdu podobně.
.....
Ivonn
| 22. 6. 2010 09:19
no já jsem vždycky byla zastánce upřímné a otevřené výchovy, a tohle byly perný chvilky...... Já jsem byla všeobecně za macechu, protože se mi příčil i Ježíšek, takže kluk od malého robátka ví, že dárky nosí rodiče za odměnu a z lásky, pár si vás teď přede mnou odplivlo, co?
***uální výchova u nás probíhala aktuálně, dle dotěrných otázek, ovšem díky dostupné literatuře, kamarádům a klíčové dírce, mám pocit, že tak v deseti letech by mi mohl dávat školení on......
marti77
renca13
| 22. 6. 2010 09:04
No tak na to musím zareagovat prostě chlap s měkkým mě prostě dostal do kolen S tím teda manžel naštěstí potíže nemá ale holky náš Mates:Seděl ve vaně a volá na mě.tak tam přijdu a on mi ukazuje šulina a povídá:No prosím tě podívej co mi to dělá.jednou je malej pak zase velkej to je hrůza co?? málem to se mnou švihlo,co mu na to jako říct že
ivonn
renca13
| 22. 6. 2010 09:00
No jako ale můžu ti říct že 42 bych ti teda netipovala ani náááhodou!!!Max 35 a to teda fakt maximálně.Vypadáš skvělepožírači rejže tak u těch nenakupuju,protože prodávej hadry!!Předražený(pryč jsou doby kdy se u nich nakupovalo levně) a nic to nevydrží.To v Tescu nakoupím krásné věci,za krásné peníze a se zárukoujá jsem na tyhle šikmooky přímo alergická,roztahujou se snad všude a ještě jak jsou drzý no mazec.lovná jo? no já bych to brala spíš tak,že tě chlapi loví protože jsi kočanda
marti77
renca13
| 22. 6. 2010 08:57
Fakt kilo nahoře jo?To jsi se určitě jen hodně napila,nebo jsi nebyla na záchodě a nebo jsi byla oblečená zítra bude zase dole uvidíš to jedno,dvě kila..to je hrozně pohyblivé.tak kraťasy 42 bych taky neoblíkla!!Já mám trička 42,plavky taky,ale kalhoty a vše na spodní partie prostě 44Váha se určitě pohne,kilča poletí dolů uvidíš
velikost
Ivonn
| 22. 6. 2010 08:48
no Renčo a Marti - sice mě tady většina pohodnotila pomalu jako zdechlinku, ale já mám taky vel 42-44, příjde mi to jako standartní velikost, navíc 42 let, tak 42 velikost, ne?
Ale u těch požíračů rejže, co nám zprasili velikosti mám tak ***L.
Akorát, že já ve svým věku už začínám i uvadat a kůži si budu do oblečení rolovat.
Holt, jak říká kamarád hajnej - už nejsi chovná, ale jenom lovná - to jako na odstřel.....
steklounka
Marti77
| 22. 6. 2010 08:43
Ahojky,prosim tě neomlouvej se,Marti s měkým nebo s tvrdym! U nás je topřece jedno ne,ale u chlapů byto byl průser ,kdyby byly pořád jenom s měkým nééééé!Tak to je ,fajn,že už máš po víkendovém úklidu a teď je třeba dohonit lehký odpočinek,kafíčko a tak.
renca 13
Marti77
| 22. 6. 2010 08:37
Ahoj Renčo,tak jsem se tedy zvážila a opravdu kg na hoře.Takže dnešní váha 83,5 kg.No hrůza!Dnes jen zeleninku a žádně vínečko.No,to se mi teď říká,večer ještě daleko.Velikost jsem dřív mívala 38-40.Teď mám to samé jako ty.Kraťasy jsem si teď koupila 42 a neskoušela.A co myslíš?To víš,že mi nejsou!Tak jsem to nikomu neřekla a schovala do skříně.Včera jsem si tedy objednala další balení sibu a uvidím jestli se to ještě hne.Musííííííííííí!!!!!
ivonn
renca13
| 22. 6. 2010 08:29
krásné ránko jako teď jsem rudá až na zadku hrozně moc děkuju za tak krásnou pochvalu tý jo mňam třešně to bych si teda dala,ale bez těch následků co jsi mělaale když ty to umíš tak hezky podat že promiň,ale válím se tu smíchy já exotické země miluju hned bych jela.Léky jsem tam teda nekoupila,ale dovezla jsem si asi 5 kartonů cigaret jsou tam šíleně levný.ještě že už nekouřím
steklounka
renca13
| 22. 6. 2010 08:25
Ahojky pracante to musel být docela záhul,to je určitě kilčo dole co? moc děkuju za pochvalu,no dřív jsem nosila velikost 38 takže hrůza děs.Teď mám něco 42 a něco dokonce 44žjů taky tě trápí lýtka?? Taky bych je potřebovala ořezat je to fakt šílený,jako kozačky na sebe neseženu ani náááhodou protože je prostě nenatáhnukdyž vidím holky jaké mají krásné nožky,těžce závidímkrásné nohy jsou mooc ***y a já mám hnáty jak chlap na tom ***y není vůůbec nic.
marti77
renca13
| 22. 6. 2010 08:20
No tak teď jsi mě dostala To mi teda řekni kam na to ty děti chodí uuáá oplatky miluju a brambůrky...hhmmm tak ty jsem neměla snad rok já jsem prostě bohužel čokoládová.A co ukazuje váha??Já na ni ráno lezla s hrůzou,ale stále 82kg tak nevím jestli se radovat a nebo být naprdnutá
terka07
renca13
| 22. 6. 2010 08:18
AhojkyJů moc moc děkuju to je super odkaz hned jsem na to koukala.Pořádně to prostuduju a určitě objednámmůžeš mi něco doporučit,máš určitě víc zkušeností než já
Dobré ránko všem
Ivonn
| 22. 6. 2010 07:36
Reni - dívala jsem se na tu tvou fotku a musím ti teda říct, že máš v sobě takovej "***epíl", že už se nedivím těm 3 minutám, jak jsi onehdá komentovala váš kontaktní večer s manželem.... Jako chlap bych taky měla asi popraskaný žilky v očích.....
Jozinko - tobě se muselo včera večer škytnout - snědla jsem třešně a zapíjela je vodou, takže jsem napřed skoro explodovala a potom porodila hejno ježků....Máme zrcadlovou výplň u dveří a teda nevím, nevím, jestli jsem takhle vypadala na porodním sále, tak by měl na mě můj chlap brát nějakou sociální dávku...
Steklinko - tam to znám, tam je móóóóóóóc krásně, všem doporučuju, kdo nezažil, neuvěří, jak tam je nádherně...
Egypt - já jsem tam byla předloni na Silvestra, je fakt, že v lékárnách mají hafo léků, který u nás nejsou volně prodejný. Jinak pro mě to bylo utrpení, jsem takovej domabejl, takže se mi tam stýskalo po rodné hroudě, a navíc blinkám v autě, v autobusu, v letadle, na lodi - takže jsem blinkala skoro pořád... Doma vrhám zadarmo, takže to bylo naposledy....Stejně se mi víc líbí králík, než velbloud.
a ještě jeden pozdrav
steklounka
| 21. 6. 2010 23:09
málem jsem zapoměla pozdravit Terku07 a Jožinku..........holky myslím,že jste obě dokázali hodněobě máte můj obdiv
mějte se zatím pěkně
doboru noc......
steklounka
| 21. 6. 2010 23:08
tak snad jsem na někoho nezapoměla,uff to bylo vzkazů zatím se loučím,jdu do hajan....ještě ted mě bolí tělo z toho úklidu..........mějte se hezky a brzy pááá
Bryketa
steklounka
| 21. 6. 2010 23:06
Ahoj vítám Tě tu
no ted nevím jestli jsi sem psala váhu,zajímalo by mě kolik vážíš,když chceš schodit 15kg.
A koukám,že máme stejný problém,můj muž je taky pěkný hubeňour,jako asi tvůj přítel.Jí za 4 a je jak lunt....kdo má pořád tak vařit ..ještě před tím,jak jsem měla 100kg..nám přátelé a kamarádi říkali Heduš a Ludánek ,ani nevíš jak mě to štvalo....
ted už nás teda tak netitulují,ale i tak mi to šve,když si na to vzpomenu

tak snad se ti aspon ulevilo...že v tom nejsi sama....
weja
steklounka
| 21. 6. 2010 23:02
no tak ti přeju konečně klídek ze školy,aspon trošku vypneš vid a na fotce ti to moc sluší,opravdu
maggmisss
steklounka
| 21. 6. 2010 23:01
ahojky,asi jsi ještě na dovolení v Egyptu....mi jsme byli v loni,bylo to super ,taky bych hned jela.
No a jak říkala Renca13..koukej přivézt zásoby prášků
omluva
steklounka
| 21. 6. 2010 22:59
Marti77 promin,špatně jsem napsala tvojí přezdívku
asi už bych měla spát...jen ještě odepíšu na pár vzkazů
MARTY77
steklounka
| 21. 6. 2010 22:57
Ahojky ,díky za podporu v mém pracovním pobytu,jo pěkně jsem si mákla,ale už to mám za sebou ..konečně
tak ted už můžou jezdit invaze zájemců
Janule1
steklounka
| 21. 6. 2010 22:55
teda Jani ,koukala jsem na tvou fotečku moc Ti to sluší,opravdu...co prosim tě chceš zhubnout?? jsi akorát,pak by jsi už byla vyžle...to aby ses styděla jít se mnou na to kafe teda jestli se k nějakému dokopem

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
19. 6. 2025 21:00
14540
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
19. 6. 2025 00:23