Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
renca13
terka07
| 22. 6. 2010 20:00
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
i nováčky....jj svatba to už je dávno
,ale jinak je milionove,když tak poslouchám kolem své kamarádky tak bych ho měla nosit na rukou
,fakt Vám to sluší,Renčo13,Marti77
,ale neboj bude to dobrý uvidíš
. Uvidi jak ti to hubnutí ted pujde jedna radost. Já vždycky říkala, že by mi museli zašít pusu abych do sebe nic nenasoukala a pak měl brácha bouračku a fakt měl zdrátovanou čelist 3 měsíce shodil 10 kg. No jo jenže jak hudák musel trpět ani ne tak tou bolestí jako tím ja ks kolem něj všichni cpali a on jen mixovaný a brčkem. Měl kliku, že si při tom vyrazil přední zub, tak tam vždycky prostrčil brčko a všechno pil. Vzpomínám si jak přijel po dlouhé době k mámě a ona udělala svíčkovou, naložil si to pěkně na talíř, načinčal pak udělal ach jo a všecno to shrnul do mixeru a rozmixoval a pak to tím brčkem cucal, fuj se mi uplně zvedl kufr
. Tak než za tuhle cenu tka to raděj nic

Takže žádnej poukaz nebude a obávám se, že ani spánek ne..
Některým třeba na podruhý nebo na potřetí,ale jednou to vyjít přece musíííí!!!!!!!
. No a o zábavu se nám asi postará známý, který pracuje v rádiu a má i agenturu pro pořádání různých akcí. Ale to jsou zatím jen takové rozpracované plány, ještě uvidíme kolik bude penízků a podle toho se zařídíme.