Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

renca13
terka07
| 22. 6. 2010 20:00
Renčo ty vitamíny jsou dobrý všechny, já si beru yuccu, guaranu, občs anacid, a hlavně dětem beta karoten a ty želatinový medvídky, ty jso usupr děti je slupnou spíš než nějaký vitamín v prášku, jo a taky céčko a na podzim pak echinaceu s vitamínem c . Adoptivní babi už od nich bere skoro všechno i na klouby, minerály prostě od každého něco, už od nich objednáváme víc jak rok a fakt spokojenost. určo vyzkoušej pro děti ty medvídky našim děsně jedou tka jsem to ochutnala i já a je to možná měkkčí než normální gumáci z krámu a je to vlastně samej vitamín, stačí jeden deně a je jich tam 55 za 155 kč. Jo a taky jso udobrý ty lízátka proti nevoklnosti při cestovnání ty taky beru když vim že někam jedem, děti je lížou a pak neblijou:). ještě mají při nachlazení ,ale ty našim dětem nejeli mají takový divný ocásek. Určo to stojí za to odzkoušet .Já jsem totiž děsně línej tvor abych lítala po lékárnách tak když jsem zjistila, že tady je to o třetinu levnější než u nás v lékárně tak bylo rozhodnuto, ted se vždycky domluvim s babi objednáme společně , nepolatíme žádné poštovné a přivezou ti to až dom, prostě pohoda.
ahoj holky
steklounka
| 22. 6. 2010 19:58
tak Vás tu všechny zdravím i nováčky....jj svatba to už je dávno no zas tak dávno ne,letos v červenci to bude 10let co jsme se vzali a 12co jsme spolu ,taky už kus života....občas bych ho teda taky klepla ,ale jinak je milionove,když tak poslouchám kolem své kamarádky tak bych ho měla nosit na rukou ,ale to tu říkám jen Vám ,muž to vědět nemusí,ještě by mu to stouplo do hlavy

Jinak fotečky nevěst...no krásný ,fakt Vám to sluší,Renčo13,Marti77
wejo trpím s Tebou,taky mi trhali 8 vím co to obnáší,ale neboj bude to dobrý uvidíš
weja
terka07
| 22. 6. 2010 19:54
jéé to mi je tě líto, zuby jsou fakt prevít,ale zas na druhou stranu aspoň nemáš nutkání něco slupnout co by jsi neměla. Uvidi jak ti to hubnutí ted pujde jedna radost. Já vždycky říkala, že by mi museli zašít pusu abych do sebe nic nenasoukala a pak měl brácha bouračku a fakt měl zdrátovanou čelist 3 měsíce shodil 10 kg. No jo jenže jak hudák musel trpět ani ne tak tou bolestí jako tím ja ks kolem něj všichni cpali a on jen mixovaný a brčkem. Měl kliku, že si při tom vyrazil přední zub, tak tam vždycky prostrčil brčko a všechno pil. Vzpomínám si jak přijel po dlouhé době k mámě a ona udělala svíčkovou, naložil si to pěkně na talíř, načinčal pak udělal ach jo a všecno to shrnul do mixeru a rozmixoval a pak to tím brčkem cucal, fuj se mi uplně zvedl kufr . Tak než za tuhle cenu tka to raděj nic . V každém případě držim palečky ast to moc nebolí a zkus si koupit šalvějovou tinkturu nebo čaj a proplachovat to mě to vždyck pomohlo, já jsem přes ty bilinky a docela jim věřim za zkoušku nic nedáš.
svatební bláznění
weja
| 22. 6. 2010 19:28
Teda teda, co se tu to strhlo za svatební bláznění Jedna začne a už to jede Ale všechny jste byly krásný nevěsty a zbytek z vás jistojistě bude taky!

Jinak já jsem za celý dnešek vypila dva hrnky banánovýho koktejlu.. no abych se náhodou nepřejedla Jdu si zakousnout další prášek na bolest..
Pajajo
weja
| 22. 6. 2010 19:17
děkuju moc Já sem se furt ptala, esi to bude bolet.. je teda fakt, že samo trhání nebolelo.. ale teď!!! já jsem snad v životě nezažila takovou bolest.. od rána brečím, takže mě bolí hlava a oči mám tak napuchlý!!!
Ivonn
weja
| 22. 6. 2010 19:13
Ani mi je hazli nedali! Takže žádnej poukaz nebude a obávám se, že ani spánek ne.. Prášky na bolest mám, brufen mi řekla, že na to nesmím a napsala mi něco silnějšího.. A do toho mám antibiotika..
ahojky všem
terka07
| 22. 6. 2010 16:29
jojo přesně jak tu bylo řečeno nezáleží na tom jak jsme při svatbě vypadali e to fajn vypadat pěkně, ale to manžeství nedělá .Já o své svatbě no hrůza mluvit. Měla jsem na sobě 25 kg navíc a v 7 měsíci těhotentví, takže jsem se vešla s bídou do starého letního kalhotového kostýmu, tkaže ze mě byla taková neformená koule na nožičkách. Manžu jsem si brala po tříměsíční známosti a každý nám říkal že je to bláznovství, že nevydržíme víc jak rok. Bylo ošklivo, 22.12. jen my dva a svědci, já nevěsta škaredka, obtloustlá koule a vidíte jsme spolu skoro 9 let, občas(teda skoro pořád) bych ho zabila, ale přes to jsme spolu furt , Určitě ale oběma nevěstám čekatelkám přeju hodně štěstí a holky neblázněte kilčo sem kilčo tam, hlavně když budete štastné a spokojené vy.
Pajajo
Marti77
| 22. 6. 2010 16:24
No,díky za pochvalu,však vždyť ty budeš taky určitě úžasná nevěsta.A na konec,hlavně,aby to manželství vyšlo ,to je to hlavní.Kolikrát to může být sebekrásnější a hubenější princezna a co je jí to platný,když jim to neklape!!!!No,ale nám to všem určitě klapne,že jo děvčata. Některým třeba na podruhý nebo na potřetí,ale jednou to vyjít přece musíííí!!!!!!!
renca 13
Marti77
| 22. 6. 2010 16:19
My jsme taky neměly žádnýho fotografa,jen svatebčani co měli foťáky,tak fotily co se dalo.Fotky nemám na žádným odkazu.Já jsem ráda,že jsem se zvládla zaregistrovat tady do tý diskuze.A musím říct,že jsem ráda,že jsem to udělala.Alespoň se tady necítim tak sama než přijde mladej domů.
marti
Pajajo
| 22. 6. 2010 14:32
vypadáš tam moc pěkně, fakt paráda. A manžel vypadá jako správnej chlap .
sibu
macuska
| 22. 6. 2010 14:30
Tak holky Clloette uz mi odpovedela a dneska by mela sibu posilat. Takze uz se tesim, az zacnu. Doufam, ze to bude fungovat.
marti77
renca13
| 22. 6. 2010 14:07
Moc děkuju no jo datum jsme si museli rezervovat už v lednu aby bylo volné .A na poslední chvíli nás vypekl profi fotograf a samozřejmě jiného jsem neměla absolutně šanci sehnat takže profi fotky nemáme jen video.Hrozně jsem to obrečela a do dneška mě to hrozně mrzí,protože jsem měla jasnou představu profi fotek a mám prd a vrátit se to prostě nedá no.Tý jo ale ty jsi byla nádherná nevěstinka,krásný moc krásný!!!A v těch černých šatech vypadáš jako mega hubeňourek!!!!!!!Moc ti to sluší a mažel borec super fotky klidně házej další já se hrozně ráda koukám nebo hoď odkaz třeba na rajče jestli máš.
macuska
renca13
| 22. 6. 2010 14:02
Moc děkujuNeboj si i 20kg se dá shodit však já jsem vlastně teprve taky na začátku.Je dobře že jsi zavítala k nám,tady to nemá chybu super podpora a úžasný holky
a poslední
Marti77
| 22. 6. 2010 14:00
abych vás tady neunavila fotkama.To je manžel a jeden ze svatebčanů.Jinak holky,taky mam teď o12 kg více než kdysi.
všem
Marti77
| 22. 6. 2010 13:57
tady je můj druhý manžílek na svatbě.
a ještě
Marti77
| 22. 6. 2010 13:56
vám pošlu,jak to tam vypadalo později.Já jako nevěsta v černém!Blbý co,ale já byla spokojená.
ahoj holky
Marti77
| 22. 6. 2010 13:47
tak já už se vdávala po druhé a klidně bych do toho šla znovu.Renčo to jsou ty datumy,které jsou absolutně plné viď?Já měla druhou svatbu 7.7.2007 na zámku v Mirošově u Rokycan.Pojaly jsme to spíš jako pořádnou žranici.Už jsme nebyly nejmladší.Za to tobě to tam fakt sluší.
Renca
macuska
| 22. 6. 2010 13:43
Teda nevestinka jsi byla krasna. Mam predstavu podobnych saticek a ve stejne barvicce, uz jsem si je dokkonce nasla v salonku u nas.
No treba se do nic vejdu:) Ale u me je to jeste trochu daleko:)

No jinak holky ja potrebuju dolu aspon 20 kg, takze me ceka pekna fuska.
renca
Pajajo
| 22. 6. 2010 13:35
Díky za pochvalu hi hi Na té první fotce mám o 5 kg míň než teď, tzn. něco kolem 78. Je fakt, že jsem si na ples vybrala dobrý stříh šatů a ještě k tomu černé, takže tam nevypadám nejhůř. A taky jsem šla odvážně do kratších šatů-těsně pod kolena (kolena mám hrozné, ale lýtka mám celkem pěkné, tak mě to i na pohled trošku zeštíhlovalo).
no a s tou svatbou - s přítelem oba bydkíme v Havířově, takže svatba bude tamtéž. obřad by měl být v místním zámečku (takový pidi pidi zámeček), oběd a oslava asi proběhnou v restauraci u známého, který teď tu restauraci staví. Je to taky v Havířově, takže to budou mít všichni blízko domů . No a o zábavu se nám asi postará známý, který pracuje v rádiu a má i agenturu pro pořádání různých akcí. Ale to jsou zatím jen takové rozpracované plány, ještě uvidíme kolik bude penízků a podle toho se zařídíme.
hmm, svatba na hradě? To muselo být super!
pajajo
renca13
| 22. 6. 2010 13:16
Tý brďo taková kočka hrozně moc ti to sluší,prosím tě na té první fotce jsi hubeňourek!!To jsi měla jen 5kg nahoře?No tak to jsi za měsíc zase takhle krásně štíhlá.Fakt ti to moc moc sluší!!!!Děkuju za pochvalu šatičky měly barvu taková tmavší champagne ale na fotkách to nepochopitelně hází odstín růžové,ale růžové nejsou. byly nádherné,dlooouhá vlečka hmmmmm.prodala jsem je do svatebního salonu tak teď dělají radost jiným nevěstám.A jakou máš představu o svatbě??Miluju svatby Kde by jsi se chtěla vdávat??My se brali na Kunětické hoře..je to hrad tady u Pardubic a bylo to úžasný,úplně jiná atmosféra než na radnici.
renca
Pajajo
| 22. 6. 2010 13:07
Přikládám ještě jednu fotku z letošního plesu, akorát jak mám ty černé šaty, tak toho moc není vidět (ta druhá zprava )
renca
Pajajo
| 22. 6. 2010 13:04
jéé, móóóc Ti to tam sluší!! zdá se mi to, nebo měly Tvé šaty narůžovělouo barvu? Jsou krásné ... No já mám ještě rok čas, hlavně musím něco shodit, abych vůbec vlezla do nějakých šatů V příloze přikládám jednu fotku s mým bráchou z minulého roku, tam jsem měla cca o 5 kg miň než teď.
:-)
renca13
| 22. 6. 2010 12:47
Tak mě to nějak dojalo hodím ještě jednu je na ní vidět ten rozdíl 12kg opravdu dost.
macuska,pajajo
renca13
| 22. 6. 2010 12:45
Ahojky vítám tě v klubu clloette je skvělá určitě ti hned odpoví taky mám sibu od ní a max spokojenostjééééé holky vy se budete vdávat jééééé Já bych se hned vdávala znovu,to byla taková nádhera(to jsem ještě měla 70kg )brali jsme se 8.8.2008 asi si pustím svatební video,to si zase popláču koukněte jaká jsem byla nevěstinka
weja
renca13
| 22. 6. 2010 12:35
Ahojky teda ty si vytrpíš snad tě ta bolest brzy přejde.Paní doktorka opravdu velmi vtipná bych jí tu vrtačku narvala do otvorutak se drž a kašovitá strava??hmmmm dobrá dietka to teda jo
pajajo
macuska
| 22. 6. 2010 12:33
Dekuji moc za tip a privitani:)

Termin zatim jeste nemame, tak snad to bude brzo:)
Zkusim hned napsat na ten mailik, co jsi mi dala.
marti77
renca13
| 22. 6. 2010 12:32
Cožéééééééééé no to mi ani neříkej tohletoooo v 11 letech nechce být panic no mě snad trefí ovšem tvoje odpověď bravo Já se na tohle teda netěším,můj chlapeček přece nikdy nebude mít ***!!!!!!!!!!!!!!!!!
ivonn
renca13
| 22. 6. 2010 12:30
Tak upřímnou a otevřenou výchovu se snažím praktikovat taky..ježíška jsem teda zatím nezrušila,na to jsem moc velký srabík a hlavně miluju ty zvídavé otázky a psaní dopisu a táák A co se týká ***u tak nemám tabu,před dětma se nestydím,manžel taky ne.Matěj ví kde se berou děti,ale výrobu jsem mu zatím neprozradila na to je ještě malej.
macuska
Pajajo
| 22. 6. 2010 12:21
Ahojky, vítám Tě! Já mám sibu od clloette (clloette@email.cz) a jsem spokojená. Sibu zabírá a jednání s clloette úplně bez problémů . Kdy se vdáváš? Mě to čeká příští rok v červenci
sibu
macuska
| 22. 6. 2010 12:14
Ahojky holky, tak jsem se rozhodla zaregistrovat, abych si s Vami mohla dopisovat. Teda smekam pred Vami, jak Vam to jde.
Ja kdysi brala Meridii a byla jsem nadsena. Shodila jsem 23 kilo, jenze pak jsem je pekne vsechny nabrala. Musela jsem na operaci, takze jsem musela vysadil a pul roku naprosteho nehybani a prehazena strava a vse udelalo sve. A take mozna klidny a spokojeny zivot.
Jenze ted uz se na sebe nemuzu ani podivat. Mam 97 kg a vysku 160 cm. Takze si asi dovedete predstavit, jak vypada. Des a hruza. A protoze bych se rada brzicko vdavala, potrebuju nutne kilca dolu.
Poradite mi, kde sehnat sibu? Od nekoho spolehliveho?
Dekuji moc:)

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
19. 6. 2025 21:00
14540
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik