Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Pinky3
steklounka
| 16. 6. 2010 12:53
No tak ot máš jak já..taky jsem ze začátku měla šílenou žízen....ale ted se to trochu uklidnilo,takže vypiju tak 2-3l. denně ,ale na záchodě jsem pořád
pro Papajo
Pinky3
| 16. 6. 2010 12:49
..tak tu šílenou žízeň jsem měla asi za dva dny po tom, co jsem si vzala první tabletku. Teď vypiju v práci tak 2 - 3 litry a doma tak další litr a půl. Takže jsem pořád na záchodě ! Ale jelikož já nikdy pitný režim moc nedodržovala, tak je to pro mě super úspěch
nováčci...
steklounka
| 16. 6. 2010 12:47
Ahoj holky,koukám,že jsme se zas rozrostli o další řda,pabafi ,pinky3 ,sofi1....všechny Vás mezi Náma vítám
Přeju hodně úspěchu v schazování...i když jak jsem četla Vaše míry,myslím že to zas až tak nebude s Váma hrozný co já bych dala za tu Vaši váhu..... Já tu začínala s 92kg /168cm....a ted po měsíci mám 88kg...ale jsem i tak štastná,že ot jde dolů a snad i půjde dál
sofi1
Pajajo
| 16. 6. 2010 12:44
Ahojky. To je super, další bojovnice. Jéé, ty máš váhu, kterou bych minimálně chtěla mít! Taky mám sibu od Clloette, jak píšeš, je to opravdu milá paní, taky mi to hned došlo a jednání bylo bez sebemenších problémů. Od včerejška se snažím jíst 5x denně, dopoledně něco lehčího, oběd normál (co zrovna mají v kantýně) a odpoledne taky něco lehčího. A pokud zbyde čas, tak chci přidat trošku cvičení. Ale mám toho celkem doost v práci a ještě předělávám diplomku, tak času moc nění . Takže s chutí do toho a půl je hotovo
nováček :)
sofi1
| 16. 6. 2010 12:37
Ahojky holky, tak jsem tu taky nováček :) včera mi došel sibu, tak jsem si hned včera jeden vzala a opravdu to asi tak za 2 hodinky začalo působit - sucho v puse, žádná chuť k jídlu a v noci jsem trochu nemohla spát. Ale to bylo určitě tím, že jsem si to nevzala hned ráno..snad to bude dneska dobrý. Začínám se 72 kg a se 170 cm :) potřebovala bych se dostat tak na těch 63 - 62 kg..ale jsem moc ráda že to zabralo :) jinak jak tu tak pročítám tu diskuzi tak se mi moc líbí jak se tu všichni navzájem podporují a drží palce je to tu fakt super, hlavně trochu uklidní i potěší, že ty problémy co řešíme, řeší i jiní a nejsme v tom sami sibu jsem si objednala od clloette a musím říct že je to moc příjemná paní/slečna a je velmi milá a sympatická :) jeden den pošlu objednávku a druhý den ji mám doma tak se potom pochlubím, jak to pokračuje, spojila jsem to i se cvičením a lehkými jídlem, tak snad se to povede, taky se už nechci stydět v plavkách...
Pinky3 + Pabafi
Pajajo
| 16. 6. 2010 12:21
Ahoj holky. Já jsem taky nováček! Dnes mám první den. Začínám na 83 kg při výšce 175 cm. Tak yuž bych ráda vylezla v plavkách, aniž bych se musela stydět! Zatím nic nepociťuji,, ani žízeň ani to, že by mi to nějak zahánělo hlad, ale to je jasné - první den . Pinky - za jak dlouho si začala cítit větší žízeň a že tak moc nemáš hlad? ´Jinak holky držm palečky, ať nám to jde pěkně dolů
dalsi novacek
pabafi
| 16. 6. 2010 12:05
Ahoj devcata,tak jsem tu dalsi nova,ja Vas znam,protoze uz asi tyden procitam vasi diskuzi.Vcera mi prisel sibu,tak mam dnes druhou tabletu.Funguje to!!!!Kdyz jsem vcera otevrela obalku se sibu a videla jsem to balenicko,tak jsem trosku propadla zoufalstvi,vypada to spise jako nejaky prirodni preparat a tak jsem si rikala,ze jsem zase vyhodila penize za nejaky vitaminy.Ale jsem prijemne prekvapena,hlavne z toho,ze opravdu nemam hlad a vecer usnu jako mimino.Pri adipexu jsem se celou noc prevalovala a nemohla jsem spat.Tak uvidim,jake budou ubytky.Jeste chci zacit chodit na lymfaticke masaze,ktere maji take pomahat s ubytkem vahy-celulitidou,....tak se chci zeptat jestli s tim nekdo nemate zkusenosti tak se zatim mejte krasne-klanim se vasim uspechum
začínám :-)
Pinky3
| 16. 6. 2010 11:47
Dobré skoro poledne , tak jsem se odhodlala začít se Sibu . Beru ho od pátku, začínám na váze 81,5kg při výšce 173cm, tak jsem zvědavá, jak mi to půjde. Nemám ani moc daný cíl..tak jsem zvědavá, čeho dosáhnu . Hlavně bych se chtěla přestat stydět v plavkách..a budu spokojená ! Na váhu vlezu zase v pátek a určitě se pochlubím, jak to jde. Zatím nepociťuji hlad, jen šílenou žízeň..tak piju a piju. Jím jedno teplé jídlo denně a kolem se snažím o zdravé potraviny.. Ale taky leckdy ujedu . Ale co by to bylo za život bez čokolády a zmrzky TAk držím palečky i ostatním!!
ahoj všem
Ivonn
| 16. 6. 2010 09:07
Renčo, díky za optání - jsem z toho už celá rozmrzelá, packu mám porád nezhojenou. Ten zaříkávač v ordinaci na mě vždycky čumí, jak pět na šest, vypadá spíš jak brigádník z kantýny, a navíc se tváří vždycky tak překvapeně, když to odmotá.... Já bych se ani nedivila, kdybych na nějakým skalpelu viděla kus salámu. Asi ho vyměním.
Dělám uzávěrku, tak se musím pekelně soustředit a nerada od toho odbíhám, taky jsem už dáma v letech, a když od něčeho odejdu, tak sice vím, že se mám vrátit, ale zapomenu k čemu.....
Gratuluju zhublinkám, a taky těm, co si drží kila, to je taky někdy masakr, to zase nedožrat zpátky, co?
Zrovna včera večer jsem si musela na rukách udělat suky, lítal mi jazyk, jak větr v bedně. Muka.......
Když jsem to řekla mýmu, tak si dovede jistě představit, co mi doporučil za náhradní program... No, chutí tisíc, ale tahle zrovna nic moc, tak jsem dělala, že nejsem doma...
Tak pokladi, mějte se všechny přelíbezně a pááááááááá.
Večerní chutě
Pajajo
| 16. 6. 2010 07:09
Ještě jen jedna věc, přes den moc nemám problém s udržením jídelníčku, v práci moc nemám čas nmyslet na jídlo, ale nejhorší je to odpledne či večer, kdy už jsem doma. To mě přepadnou chutě a pak sním na co přijdu. A pak si to samozřejmě vyčítám ... snad mi v tomhle Sibu pomůže a budu večer bna ledničku dělat tohle
První den
Pajajo
| 16. 6. 2010 07:06
Ahoj kočky, tak mám před sebou první den. Sibu jsem si vzala hned ráno v šest, chci zjistit, jak to bude působit na můj spánek. Pokud to bude v poho, tak jej budu brát o něco později. Jak jej berete vy? Četla jsem, že jej klidně berete i kolem desáté dopoledne, někdo i až odpoledne ... Jak jste si upravovaly se Sibu jídelníček? Stalo se vám někdy, že by jste třeba neměly hlad a musely se do jídla nutit? Ocením každou radu, díky
Silva
kristina
| 15. 6. 2010 22:10
..no přesně můj případ....na spaní mi sibu fakt nevadí a nevadil....takže jdu zobnout...teda asi až zítra...te´d jsem koukla kolik je hodin
Sibu
SilvaS
| 15. 6. 2010 21:56
no pro mě za mě , komu Sibu nevadí na spaní a přes den lítá a nemá čas a večer by sežral i slona, klidně si ho mrskněte i kolem 17-18té hodiny a lednice je v bezpečí až do rána za to ručím
Sibu
SilvaS
| 15. 6. 2010 21:56
no pro mě za mě , komu Sibu nevadí na spaní a přes den lítá a nemá čas a večer by sežral i slona, klidně si ho mrskněte i kolem 17-18té hodiny a lednice je v bezpečí až do rána za to ručím
2 tablety najednou....
kristina
| 15. 6. 2010 21:01
tak holky, já bych se toho nebála, za zkoušku nedáte nic, sami uvidíte, jak se budete cítit. Mě to napadlo proto, že jsem v příbalovém letáku 15mg meridie četla, že dávkování dle rady lékaře může být i dvě tablety denně. tak jsem to zkusila se sibu a pomohlo to. Fakt je, že když už jsem dobírala 100 tabletové balení, tělo už bylo zvyklé a nereagovalo ani na ty dvě. Fakt pomohlo týden vysadit a nanovo. zabíralo to znovu skvěle. Taky byl rozdíl jestli jsem jedla jednu ráno a jednu odpoledne. ze začátku to takhle bylo skvělé, po cca 50 tabletě jsem brala obě najednou po poledni a pohoda. Záleží na tom, v kolik chodíte spát. Já poměrně pozdě, takže někdy jsem se v klidu nasnídala, v poledne najedla a tablety snědla najednou kolem 15 hodiny. To bylo vůbec nejlepší. prostě dají se s tím dělat kouzla a Silva všem poradí. Mirku neznám, ale předpokládám že také, protože je mi sympatická z toho co tady čtu. Dietu fakt nedržím, touhu po sladkým zaháním jahodama,(někdy i s cukrem :))), a hroznovým vínem. přesto hubnu, jak jsem psala pomáhá mi i sladké kafe. Ale když píšu sladké, fakt myslím 3 cukry .)) Nestíhám ani cvičit, mám celkem 4 děti, dceru už dospělou, takže doma tři. Na lidech.cz mám vyplněný profil pod nickem Fran.n , s fotkama, tam je vidět jak jsem vypadala. přimyslete si k tomu 25 kilo!!!!! a budete vědět proč jsem se do toho pustila
Prošla jsem fakt obdobím totální bezmoci a deprese...a fakt nepřeháním, když řnapíšu, že sibu mi ovlivnil život ve všech směrech, myslím v dobrém.Strašně jsem se bála, ale jak jsem zjistila v jeden zoufalý den, dvě tablety, (dokonce ani tři) v jeden den mě nepoložily. nakonec, na stupnici "nebezpečnosti" byl sibutramin zařazen pod č.2, takže jako paralen, atd. zanmená to, že neovlivňuje kvalitu běžného života...antikoncepce je tuším někde mezi 4 -5.A upřímně, která z nás, když ji třeba braly zuby nesnědla někdy třeba 4 paraleny nebo ibalginy denně.Rozhodně vás k ničemu nenavádím, ale mě to pomohlo.....
ahooooooooooj
jozinka
| 15. 6. 2010 20:19
zdarek holky.. taky omluva, nějak není čásek vysedávat u pc, a jak je venku hezky, tak radši lítám venku.. s malou, tak že.. pardooooooooon..
všechny nové příchozí tu vítám a děkuji, že jste mezi nás zavítaly..doufám, že se vám tu bude dobře krafat.... většinou se to daří skvěle.. až na občasné chvilky, kdy se najde nějaký rýpálek..
Ohledně braní dvou sibu najednou.. hmmm, zajímavý, mám jích ještě asi 40 tabl.doma, tak že bych to prubla.. no uvidíme.. to mě vůbec ani nenapadlo.. i když na druhou stranu, mé obžerství posl. dobou je dosti velké, tak že. bych se měla zkrotit bez sibu.. myslím si... uvidíme.. na váhu radši nelezu, stejnak mám své dny, tak že.. to by bylo o ničem.. myslím si..
Ale dneska jsem si udělala radůstku, koupila jsem si krááááááááásné šatečky.. tak jjupííí.. ač jsem si na pohled myslela, že je na sebe nenarvu, ale jo, jsou mi.. a super..
tak holky.. pádím vařit kafe a dát čouda s terkou07-Blankou.. tak papa a všem hezký večer..
Subitramin
Ladybird146
| 15. 6. 2010 19:54
Koukám, že s tím pitím to bude u všech prášků stejný,ale zase to má výhody k dodržování pitného režimu ......risknu to (Sub.) a uvidím...........snad budu mít to štěatí jako vy a dám to v poho.......
Děkuju za odpověď..........
Subitramin
Ladybird146
| 15. 6. 2010 19:51
Děkuju....hned od příštího týdne se do toho vrhnu.......asi už totiž tloustnu ze vzduchu či co
všem
terka07
| 15. 6. 2010 19:47
Holky strašně moc se omlouvám, že nereaguju na všechny příspěvky na spoustu bych reagovala zvlášt ,ale nějak už nestíhám, začínám se v té naší diskusi ztrácet ,ale jsem ráda, že nás je tu čím dál víc. Je fajn vědět, že v tom trápení není člověk sám. Takže pro všechny i nově příchozí jen rekapitulace co se tu děje. Všichni hubneme, některé z nás ujíždějí sem tam na sladkostech(hlavně čokoládka) , navzájem se podporujeme i když se vlastně neznáme.Našla jsem tu spoustu fajn lidí a jsem ráda, že tu s vámi jsem. No a aby jsme se poznali pokud to jen trochu bude možné plánuju na konec září výjezdní poradu o hubnutí s trošičkou uzeného, větším množstvím vínečka u tchýně na chlaupě v Českém Ráji( už na tom intenzivně pracuju a díky joži máme o gaučík na chasloupce víc, takžže počítám nejméně 15 lidí se vyspí). No co dál, snad jen to děti necháme manžílkům at si je užijí, popijeme, pokecáme a těm co hubnou víc a víc tak těm nalijem panáka at se taky zastaví. Jo holky bacha kdo bude mít podměrečnou váhu bude z kulubu vyloučen vychrtliny pod 60 kg neberem a nebo jo ,ale pěkně vás vykrmíme aby jste měli zas co hubnout. Tak jo a ještě vlastně poslední věc, jak jsem psala dřív, kdo ještě chcete zázračné krémíčky na hubnutí rychle piště poslední objednávky v sobotu a pak až v září.
renca13
Pajajo
| 15. 6. 2010 19:42
Díky
steklounka
Pajajo
| 15. 6. 2010 19:39
Ahojky, při výšce 175cm mám 83 kg, což už je na mě opravdu hodně. Vůbec se v tom necítím a už i přítel mi začíná trošku dávat najevo, že by to chtělo pár kileček dolů. Tak se nechám překvapit, jestli mi Sibu pomůže nebo ne. Já tedy doufám, že jo Rozhodla jsem se i změnit trošku jídelníček a jíst pravidelně 5x denně. Tak uvidíme ....
kristina
terka07
| 15. 6. 2010 19:35
ahojky taky tě vtám a opravdu gratuluju to je fakt moc pěkné. Já tě obdivuju, že jsi riskla dva sibu najednou, já z toho měla strach ,ale ted jsi mě tak nahlodala, že to snad taky zkusim, něja stojím na váze a ne a ne se hnout a to už několik měsíců, tak ted teda nevim jestli do toho jít no je fakt, že napoprve to se mnou asi nesekne ,takže do toho nejspíš pujdu.
holky
Janule1
| 15. 6. 2010 19:34
tak holky, tak nakupování v Německu se mi nějak nevyplatilo. Do pr........!!!!!!!!!!!!!A teď tady čtu jak to paní jde. No tak počkej ty líná mrcho. To je jako na mě. Jdu si udělat lehký salát s tuňákem a od zítra taky začnu. Já bych potřebovala večer jezdit na bruslích. Ale jak můžu,když ten můj manžel chodí domu za tmy.
renca 13
kristina
| 15. 6. 2010 18:38
.jak se mi to povedlo..... Já ani sama nevím. Fakt je, že jsem nejdřív myslela, že jsem vyhodila peníze.První dny se s mou váhou nedělo nic.nakonec jsem se odhodlala a začala užívat tablety dvě!!! A hle, evidentně na mě bylo i 20 mg málo, začala jsem hubnout, prvních 5 kilo šlo samo, potom se to zastavilo, a asi po 10 dnech stagnování šla kila sama dolů.Fakt je, že jsem naprosto omezila mlsání mimo ovoce a sladkého kafe.Bez toho existovat neumím. Taky jsem první dny skoro nic nejedla, jen pila, využila jsem toho, že nemám hlad. Teď se fakt hlídám po nocích, chutě se vrací i přes sibu, ale jde se uhlídat celkem lehce.....a jak jsem psala dnes jsem vyhazovala nějaké věci do koše, úplně se sadistickou radostí

Kočko, jde to, pomaleji než jsem si já představovala, ale jde to.Důleřžitý je nepřestat v půlce
pajajo
renca13
| 15. 6. 2010 17:02
AhojkyTak tě vítám v hubnoucím kroužku a držím palečky do boje.Určitě se to povede
ivonn
renca13
| 15. 6. 2010 17:01
No ahojky copak jaké zděšení??Co dělá packa?
kristina
renca13
| 15. 6. 2010 17:00
Týýý jo obrovská gratulace to je parádajak se ti to povedlo? Já mám dole 5kg a váha se nehne ani o prd Je teda fakt že jsem sibu teď neměla,ale dnes dorazila zásilka takže od zítra se do toho zase obuju pořádně a věřím že se to zase pohne.
děkuji...
kristina
| 15. 6. 2010 16:23
...všem. Radost mám obrovskou, protože to vypadalo, že se to zastavilo, a fakt jsem si naopak myslela, že jsem možná trochu přibrala. No a dnes váha ukázala tuhle nádheru...Takže, hlavy vzhůru, vydržet...jde to
Pajajo
steklounka
| 15. 6. 2010 15:17
ahoj,tak tě vítám mezi námi,jasně že budem držet palečky a z jaké váhy hubneš??

Tak hodně zdaru
Kristina
steklounka
| 15. 6. 2010 15:15
Ahoj Kristínko,mooc gratuluji,to je pěknej úbytek,jen tak dále.......ale zase to nepřežen

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
18. 6. 2025 19:44
14528
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
18. 6. 2025 14:09