Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

my jsme včera nebyli jedna
ladyR
| 26. 5. 2010 19:04
....byli jsme čtyři........a dalších deset v soukromé sekci....takže si pročti,co se vůbec řešilo,vždyť ani pořádně nevíte,kdo co řek...
weja
ladyR
| 26. 5. 2010 19:02
To jsi asi špatně četla,to jsem nebyla já,kdo měl v minulosti problém s léky,to psala jiná paní ...ono těch nespokojených je totiž mnoooohem víc.....ale jak jsem již psala nechte si své názory já vám taky nevnucuju mé!Cloetee nám všem lhala a prostě a jasně myslím,že my podvedení máme proč se rozčilovat....a já teda rozhodně žádný hnus nepsala,psala jsem jen a jen pravdu!!!!A slušně!!Až začnu sprostě,pak si teprve počtete.......Je zajímavý,že nikdo z vás neodsoudil to sprosté jednání cloeete....to je teda fakt zajímavý,jako kdyby jsme byli my viníci,co jsme vyšli s pravdou ven....
rada
renca13
| 26. 5. 2010 18:52
holky nemáte někdo tip na nějaký super lehký moučník,dortík nebo něco podobného???U nás frčela hodně střecha z bebeček,ale to je kalorická bomba a tak chci něco lehčího.Díky
ahoj holky
Janule1
| 26. 5. 2010 18:44
ahoj holky, já se divím,že ty krasavice co sem píšou ty hezký věci si nenechaly udělat rozbor adipexu. Každý prášky na hubnutí nejsou dobrý pro organismus. Takže vyzívám tady všechny aby sem chodili lidi,který si chtěj pokecat. Tohleto číst nemíním. A donedávna jsme si rozuměli. Jen tady jedna ženská něco napíše a nejmenovaná osoba se nervově hroutí a uráží lidi.
Takže klídek. Tohle mě fakt nebaví.
terka07
renca13
| 26. 5. 2010 18:44
Ahojkyhezky napsáno Já bych byla fakt ráda kdyby se to už uzavřelo a kdyby se k tomu už nikdo nevracel.Ale pochybujuk tomu srazíku....já bych jela hned,strašně ráda bych Vás poznala,protože jste super babyJá věřím tomu,že by to proběhlo v přátelské atmosféře a že bychom si to užily.A ty bubáci přece nepojedou tak se neboj
téééda
terka07
| 26. 5. 2010 18:32
Já se tu chviálku neoběvim a hned je tu tak dusno. Teda to co je na posleedních několika stranách jsem nezvládla ani dočíst, normálně se mi otočil žaludek. Doprčic, tuhle diskusi založila Jožinka proto, aby jsme si tu mohli normálně pokecat, vyměnit zkušenosti a ne ten hnus co se tu probíral poslední dva dny. Já na to mám jen jedno jediný, mirka je v pohodě at už prodává co prodává, nikdy mě to nenapadlo zkoumat, protože to prostě pomahalo a tím to pro mne končilo a pokud někdo touží vědět co se v tobolkách skržývá je to jeho volba, udělejte si s tobolkou co chcete, třeba i rozbor, svůj názor jste tady řekli a dost, myslím si, že tohle až Jožina uvidí tak ji mrskne. Takže prosím nejen za sebe, ale i za nás, co nemáme pocit, že jsme byli podvedení, neunasvujte a neduste tady okolí nějakými podezřeními a házením špíny, nikdo nato není zvědavý, svůj názor jste řekli a dost. Chtěla bych se vrátit k normálnímupokecu o hubnutí , chlapech a jejich neřestech a o plánovaném srazíku. Opravdu ted vážně přemýšlím, jestli ten srazík dát dohromady, protože aby jsme se tam poštěkali na to opravdu zvědavá nejsem.
Sibu
JarmilaKr
| 26. 5. 2010 18:03
Moc mě mrzí, že se to tady tak zvrtlo. Já osobně se musím clloette a Sibu zastat. Zkoušela jsem už spoustu přípravku z lékárny a občas to bylo taky dost hustý. Třeba takovej Lipoxal Direct, po tom jsem vůbec nemohla spát a motala se mi hlava, že jsem ho nemohla brát. A jelikož je to doplněk stravy, tak u toho žádnej příbalovej leták nebyl, aby mě varoval. A co Alli? Najděte si na netu diskuse. Taky žádná sláva, musíte odbourat skoro veškerý tuk, jinak se můžete odstěhovat na WC a když ho odbouráte, tak vám potom v organizmu chybí vitaminy rospustné v tucích. To taky není moc pozitivní. A pokud se u někoho projevily vedlejší účinky, tak je má vysadit. To se přeci může stát u kteréhokoliv léku. Já osobně si shozených kil cením.
!!!
weja
| 26. 5. 2010 17:51
LadyR, ty jsi teda vostrá!!! Možná by stačilo trochu ubrat na páře, jít si zaběhat nebo já nevim a pak to pokud možno v klidu vyřešit.. doteďka jste tu psala jak jste strašně spokojená a já nevim co a teď takovejch sprostejch slov, ironií a fakt hnusnýho chování.. nechci vám kázat nebo něco podobnýho, ale sem fakt zaskočená takovym chováním od dospělýho člověka.. A teda, jestli jste měla v minulosti dost vážné problémy s léky, proč si do háje na netu objednáváte kdo ví co a cpete to do sebe?? To mi přijde jako největší hazard se zdravím!
!!!
weja
| 26. 5. 2010 17:50
LadyR, ty jsi teda vostrá!!! Možná by stačilo trochu ubrat na páře, jít si zaběhat nebo já nevim a pak to pokud možno v klidu vyřešit.. doteďka jste tu psala jak jste strašně spokojená a já nevim co a teď takovejch sprostejch slov, ironií a fakt hnusnýho chování.. nechci vám kázat nebo něco podobnýho, ale sem fakt zaskočená takovym chováním od dospělýho člověka.. A teda, jestli jste měla v minulosti dost vážné problémy s léky, proč si do háje na netu objednáváte kdo ví co a cpete to do sebe?? To mi přijde jako největší hazard se zdravím!
:-)
renca13
| 26. 5. 2010 17:43
Tak myslím že tam je to popsáno dokonale a opravdu věrohodně!!A já tomu věřím,protože společnost sanuslive nikde ve světě neexistuje.Clloette je mi fuk že to není z USA (jak jsem psala skoro nic nepochází z USA)Ano neměla by jsi uvádět že je z USA i když je mi jasné že to zní líp.Ale přes to všechno já ti věřím a díky za pomoc snad se nezlobíš že jsem to sem hodila,ale musela jsem aby byl klid.Nejsme totiž zdaleka jediné forum kde se sibu v posledních dnech tak přetřásá.nevím co za tím je,ale jak už tu bylo dnes jednou napsáno vsadím se že konkurence kterou štve že clloette má hodně spokojených zákaznic.
oprava
renca13
| 26. 5. 2010 17:37
tradáá
renca13
| 26. 5. 2010 17:36
Tak holky pátrala jsem na netu a našla jsem pár velmi zajímavých stránek!!http:/http://diskuse.doktorka.cz/…iv/2960/poslední příspěvek mluví naprosto jasně!!!!!!a velmi zvláštní je,že potrefená husa co se ozvala tady včera se ozvala na všech dalších forech a všude očerňuje clloette.
ppp
weja
| 26. 5. 2010 17:35
Promiň, že reaguju aniž bych dočetla diskuzi do konce, ale nedá mi to.. Pokud máš takovéto vedlejší účinky, tak si dojdi k doktorovi! Rozhodně si nemyslím, že je chybou Mirky, jak na tebe Sibu působí, ať už je legální nebo nelegální.. Asi z nějakého důvodu ho z trhu stáhli..a příznivé účinky pro tělo a organismus ten důvod asi nebude... A samozřejmě na každého to působí jinak, což se tady taky několikrát řešilo. Někdo se potí, někomu padaj vlasy, někdo se po tom pose*e.. pokud to na tebe působí pícháním u srdce (nemusí to být ani způsobene léky), je to pitomé, ale Mirka za to nemůže...
diskuze
ena
| 26. 5. 2010 17:18
holky,
strašně ráda jsem na ty toto stránky chodila,minulý týden jsem byla s holkama z práce na vínečku a povídala jsem jim o tom jak jste tu super jak se tady probírá vše ,rodina ,mužský ,děti jak se tady všichni podporujeme. To co se tu píše od včera teda nic moc. Myslím ,že už to stačilo ,jsme plnoleté a každá si udělá podle svého rozumu,opravdu tady ty urážky a vnucování názoru nikomu nepomůže. Každý napsal svůj názor a teď už je to na každém z nás jak se rozhodne jestli Sibu brát nebo ne.
Tak se mějte všichni moooc hezky a už v klidečku.
papa Renča
weja
slunicko38
| 26. 5. 2010 17:16
Nemáš zač
Těch 30 nedočtených stran ti nezávidím
Je to síla, že 30-40 stran docela fajn diskuse zabraly výlevy dvou psychicky značně nevyrovnaných dam - pořádek tu udělal až chlap
Přeju ti, ať ti leze učení do hlavy tak lehce, jako se hubne se sibutraminem od cloette
renča13
ena
| 26. 5. 2010 17:12
ahoj,
promiň musela jsem pryč. Jo ,tak tady už neprší, jinak nic nového ,tatínek se po 6 týdnech ozval ,že chce malého ,tak jsem ho poslal k šípku.
Uvidíš ,že to bude v pohodě, penízky dostanete a to příjmení taky klapne.
Milá ladyR,
clloette
| 26. 5. 2010 16:50
už toho tady bylo napsáno dost, ale kde jste prosím vzala to, že jsem přiznala, že je vlastně vyráběn tady v dílnách někde na koleni??????? Je vám doufám jasné, že všechny tady umí číst a že to tu nenajdou? Já nic takového nikdy nenapsala a ani takovou blbost neřekla. Už si asi pletete dojmy a pojmy, ne? NESTAČILO BY TO UŽ????
Jinak zdravím všechny, co si zde chtějí psát o hubnutí a o používání sibutraminu a ne řešit blbosti. Děkuju všem těm za podporu :)
sanuslive
renca13
| 26. 5. 2010 16:40
A abych to teda totálně rozsekla...Ten nápis sanuslive na obalu má být zřejmě výrobce že?Zkusil jste to někdo dát do googlu?
Slunicko38
weja
| 26. 5. 2010 16:16
Díky ti za komentář ze strany 176. Cítím to úplně stejně!!!Učím se na zkoušky a tak nestihám číst, takže mám teď před sebou asi 30 stránek a trochu se toho bojím, když to tak čtu..
LadyR
Hannisek
| 26. 5. 2010 16:06
Takže už naposled!!!! Přestaň se tady do každýho navážet že je bílej kůň a zavři tu svojí nevymáchanou hubu.. My všechny sem chodíme aby jsme si vzdělovaly pocity a úspěchy a né proto aby jsme se tady hádaly z nějakou takovou jako jsi ty.. Ta ženská která má problémy at si zajde k lékaři a vysadí sibu a bude mít klid.. Fakt už mě nebaví tady číst ty tvoje debilní narážky.. Nenavážej se pořád do nás.. Jestli máš nějakej problém ze sibu tak ho vysaď a dej nám už pokoj.. My nestojíme o to aby nás tady nějaká ženská komandovala.. SEŠ UBOHÁ ABYS VĚDĚLA.. Pořád si na někom jenom vylejváš vztek..
ladyR
genop
| 26. 5. 2010 15:53
Promin, ze Ti pisu, ale nedalo mi to.
Kdyz te pani zaclo pichat u srdicka nebo co tak proc nevysadila hned sibu?
Me kdyby se to stalo, tak ju dal neberu. A kdyz ju prestanes brat, tak bolesti urcite pominou.
Jak jsem jiz psala, mam hodne vysoky tlak (obcas mi pekne kolisa), beru na to dvoje leky plus leky na stitnou zlazu a zadne vedlejsi priznaky nemam.

A porad nechapu, proc potrebujes vedet z ceho je sibu vyroben? U nekterych leku nazvy slozek clovek ani nezna.
Dokonce si dovolim i tvrdit, ze i lekari nevi presne slozeni leku. Napr. muj doktor taky hledal v brozure co mi muze a nemuze dat (podle slozeni).

A jestli chces legalni leky tak si kup Alli. Utratis penezi a vysledek zadny.

Jo a jeste bych zapomela na jednu vec. Ve skole nam rikali, ze na nekterych lekach je napsano pouze par slozek ne vsechny.

A pro pana Karla: Jde videt, ze jste vzdelany clovek. A obdivuji Vas, ze to tu vydrzite. Kdyby si to cetl muj pritel, tak by behem dvou minut zmizl pryc.
Ale vse co jste napsal ma logiku!
vyraben v cechach? pochybuju
maggmisss
| 26. 5. 2010 15:45
ted sem vsechno co cloette psala a i ty maily co sem holky postovaly od ni projela a nikde nic.. takze jestli sem to zase prehlidla tak prosim o prekopirovani
maggmisss
renca13
| 26. 5. 2010 15:40
Uff tak to jsem ráda,už jsem se lekla že jsem to přehlídla snažila jsem se fakt pročíst všechno.
vyraben v cechach?
maggmisss
| 26. 5. 2010 15:33
tak toho sem si teda taky nevsimla.. a cetla sem vsechno
ladyR
renca13
| 26. 5. 2010 15:02
Tak to jsem si fakt nevšimla,ono prokousat se tím vším to byl nadlidský úkol
renca13
ladyR
| 26. 5. 2010 14:58
Já jsem to vůbec nevztahovala na sibu,to bylo přirovnání,ale někdo by to z tvého příspěvku mohl tak chápat.........a tím jsem právě chtěla říct,že včera vlastně cloeett tady přiznala,že je vlastně vyraběn tady jestli si to nějak nepostřehla....právě v těch dílnách někde na koleni......
ladyR
renca13
| 26. 5. 2010 14:53
arogance??nevím jestli jsi tak vztahovačná nebo co,ale tohle nebylo myšleno vůbec zle ale jen tak mezi řečí.A zrovna jsem nenarážela na to,jestli sibu je a nebo není z číny!!!prostě jsem jen napsala že se dneska skoro vše vyrábí v číně nic víc nic míň.mě třeba vadí výrobky z Polska,vždycky jsem říkala že bych si od nich nic nekoupila.Kámoška tam koupila kočárek,který se jí po měsíci rozpadl.Další šílený nábytek který nevydržel ani půl roku atd.Noooo a teď se mažu krémíkama z Polska a jak jsem panečku nadšenájen jsem tady chtěla ukázat že v každé zemi je něco a to že je to z číny ještě neznamená že je to šmejd.co když sibu vyrábí v čechách,tady těch nelegálních dílen je myslím taky dost!
renca13
ladyR
| 26. 5. 2010 14:46
Jinak taky nemám,co říct,ale chtělo by to méně tvéarogance!!!Lidi nejsou zas tak úplně blbý........naštěstí
renca13
ladyR
| 26. 5. 2010 14:45
No ono by tak nevadilo,že je to made in china,ale ten foťák má alespoň příbalový leták,kde je přesně napsáno z čeho a jakých surovin je vyroben datum výroby atd....prostě záruka,že je vyroben za určitých podmínek ...........jinak by vůbec nevadila ta čína!!!!Jde o to (pro negramoty),že kdo očekává,že dostane sibu legálně vyráběný v jiné zemi i byť z čínských surovin,dostane místo toho *** vyráběnou bůhví kde a bůhví kým bez záruky co obsahují uvnitř.....Jinak vůbec nejde o nějakou Čínu!!!!Tady určitě v těch nelegálních dílnách nemají drahé přístroje,které automaticky dávkují gramáž a balí,proto já měla v dozičce místo 100ks tablet 99 vše je jen ručně dělané!!!!
China
renca13
| 26. 5. 2010 14:38
ještě k té číně tedy.Ono představte si většina výrobků je z číny!Například slavná společnost Kodak....Pro milovníky USA je to americká společnost se sídlem v NY.Hmmmm člověk by si řekl koupím si super americký foťáček že.Juj tak si koupím za nechutný prachy foťák a jaképak mě čeká překvapení když se podívám kde že toho fešáka dali dohromady???Made in China takže ty" čínské ***" prodávají američtí obchodníci.víc k tomu už fakt nemám co říct

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
16. 6. 2025 11:01
14513
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Remi - Mirka
16. 6. 2025 09:47