Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
pro petru 22
terka07
| 14. 5. 2010 23:06
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Holky, kamošky moje virtuální nedávno se tady nakousl nápad sejít se na kávu. A mě vám tak dneska při pokecu s Jožinkou napadlo jak by to šlo, je to zatím návrh, realizaci vidím tak na září.Tchýně má chalupu v českém ráji kdž budu hodná tak by nám i na víkend mohla pujčit pojedem, seznámíme e popijem, porušíme všechnyzásadyzdravé výživy a bude nám dobře, co vy na to?

no prostě den blbec
a tak tu popíjím vínko když už tomu dávám tak zabrat at to stojí za to. Teda holkyjá vám povím , že mě obřčas teda popadnou stavy a to prost z ničeho nic si tady pořád dokola říkám co blbneš, ale nějak to nepomáhá
. Ale víto co, pročítala jsem ted disusi a mám hroznou radost, většině z vás se dašří hubnout a to je dobře hrozně moc vám fandím, já sama už jsem to tak nějak vzdala, asi jsem se dostala prostě na váhu, kterou nepokořím, ale zvláštní je, že mě to ani neštve, je teda pravda, že mám to co jsem měla snad někdy ve druháku ato mi bylo 17 tkže před 20 lety. Ježiši to to letí
. Joíži ty fotky jsou supr, večer to probereme. Já mám problém ten, že jsem figurově typické jablko, takže prost chlap, nohy jak tyčky ,ale od pasu nahoru škoda mluvit, je fakt, že některé z vás se trápí zadnostmi ,ale ty se dají shodit, ale co mi chudinky se zádama jak letiště a s prsama ... no škodas mluvit, pak at se snasžím jak chci tak prostě pořád budu kus basby
,tak já taky sedím u pc,ale i jezdím po městě s papírama,pak ještě uklízím,takže pohybu mám dost
Já bych teda chtěla 69 kg. A by tam nebyla ta 7. Připíchni sem nějakou fotku. Třeba tě znám. No jsem trošku zvědavá
.Tak jít si lehnout.Jinak mám druhý den sibu.Sucho v ústech,lehké mrazení,nemám chuť k jídlu,hodně piju.To pití není změna.Pila jsem i před tím.Dodržuji docela přísný pitný režim.Jinak spím jako mimino,ale mám pocit,že jsem nervóznější...Nevím...Snad půjdou kilča dolů.Uvidíme.