Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

steklunka
ladyR
| 17. 5. 2010 12:53
no koněčně další fotečka...to je super....sluší ti to moooc,sladké neřešte holky a dejte si,kdy to tělo žádá!!!
Ivonn
ladyR
| 17. 5. 2010 12:51

teda já se tu lámu od smíchu....teda soucítím s tvou bolestí a mrzí mě,co se ti přihodilo,ale tvé podání je prostě úžasný!!!! Teda teď vůbec nevím komu dřív napsat,jelikož jsem v pátek skončila se čtením na str.137 a dnes je tam 149 teda.....Ivonn jestli ti to hniše mám rádu báby kořenářky-nastrouhat sirový brambor a přiložit na ránu,obvázat a nechat působit...vytáhne to horkost i hnis,ale samozřejmě neznám rozsah zranění,pokud je to něco většího,tak to asi né....Ach to vaření,viď!!!Teda aspoň se tu s tebou nasmějem,doufám,že přijedeš na srazík!!!Budeš dobrý bavič
a do třetice
weja
| 17. 5. 2010 12:24
se zakletym princem... a ty špeky na břiše!!!!no já padááááááááám
další
weja
| 17. 5. 2010 12:22
Tady další..jeje, omlovám se, že je to dvakrát
:-D
weja
| 17. 5. 2010 12:21
Ahoj holky,
ozývám se po delší době a nestíhám číst!! co vy toho zvládnete nakecat

Srázek by byl super a Českej ráj mám téměř za rohem.. a pro mě je i to září skvělý

Jinak mám teď zkoušky, navím sem neměla Sibu, takže děs s bídou. Snědla jsem na co jsem přišla, něco sem do sebe rychle hodila, abych se aspoň najedla a bylo mi jedno co.. Dneska sem si vzala první prášeček z novýho balení a snad zase najedu do těch správnejch kolejí.. Protože nervy na dranc a do toho vymejšlet jídlo není právě skvělý
Jinak přikládám fotky z loňskýho léta, kdy jsem měla o pět kilo víc než teď.. Schválně jsem vybrala ty, kde vypadám fakt jak sud, ale na jinejch to není o moc lepší Tak se můžete pobavit
:-D
weja
| 17. 5. 2010 12:21
Ahoj holky,
ozývám se po delší době a nestíhám číst!! co vy toho zvládnete nakecat

Srázek by byl super a Českej ráj mám téměř za rohem.. a pro mě je i to září skvělý

Jinak mám teď zkoušky, navím sem neměla Sibu, takže děs s bídou. Snědla jsem na co jsem přišla, něco sem do sebe rychle hodila, abych se aspoň najedla a bylo mi jedno co.. Dneska sem si vzala první prášeček z novýho balení a snad zase najedu do těch správnejch kolejí.. Protože nervy na dranc a do toho vymejšlet jídlo není právě skvělý
Jinak přikládám fotky z loňskýho léta, kdy jsem měla o pět kilo víc než teď.. Schválně jsem vybrala ty, kde vypadám fakt jak sud, ale na jinejch to není o moc lepší Tak se můžete pobavit
Ivonn
stella21
| 17. 5. 2010 11:46

To je fakt škoda, že ti ta stydlivost brání.... ...moje přirozená ženská zvědavost zase vyloženě prahne po zánětu bránice z tvýho zážitku...
Stella
Ivonn
| 17. 5. 2010 11:37
jen přirozená stydlivost dívky, vychované v kláštěrní škole, mi brání tu opsat , co se mi stalo, když jsem šla poprvé co by mrzáček na WC.... to bys dostala zánět bránice....
Nevím proč ty obvazy nedělají barevný, třeba já bych ocenila hnědou.......
Ivonn
stella21
| 17. 5. 2010 11:18
Ahoj, no teda bolest nezávidím a přeju brzký zahojení.
Jinak teda tvůj popis události je super! V tomto hnusným počasí jsem přesně tohle potřebovala, hned mám lepší náladu.
bebe
Ivonn
| 17. 5. 2010 09:25
no a hned to bolí míň.....
Díky, díky..
Bolelo to tak, že jsem si při převazu skoro cvrkla do textilu..
Ivonn
steklounka
| 17. 5. 2010 09:20
Ahoj Ivonn,no prosim tě to muselo ale bolet ne,úplně s Tebou soucítím ,měla jsi jít asi hned k doktorovi,tak hlavně že Ti prstík zůstal ,takže ted se hezky opatruj a moc to s vařením nepřeháněj jo,snad se ostatní členové rodiny dokáží trošku o sebe postarat chvilku,než Ti bude líp ,takže přeju brzké uzdravení
Dobré ráno
Ivonn
| 17. 5. 2010 07:56
tak já jsem víkend prolítala do špitálu na pohotovost. Skoro jsem přišla o prstíček - samozřejmě na pravé ruce.
Kuchala jsem drůbež a řízla jsem se o kost, nějak jsem to neřešila, ruku utřela do tepláků a dezinfikovala to Jarem v dřezu, znáte to. V pátek večer mi už doma říkali E.T. mimozenšťan a vypadalo to, že mi to každou chvíli exploduje. Sice by mi ještě devět prstů zbylo, ale tenhle je můj oblíbenej, tak jsem jela. Tak mi tam dali drén a musím chodit na čištění, Takže dneska žádný, kolik kdo váží a co kdo snědl, ale věřím, že dnešek věnujete projevům solidarity a soucítění s kamarádkou, co u plotny skoro položila život za plný bříška ostatních členů rodiny.........
renča
Janule1
| 16. 5. 2010 20:09
to je jasný,že budeš mít víc večer. Já bych se večer nevážila. Stačí ráno,ne? Já se budu zítra ráno vážit po měsíci se sibu. Tak doufám,že nemám víc jak minulý týden. To bych řvala jak lev
renca13
steklounka
| 16. 5. 2010 18:17
Ahojky,díky za pozdrav,je to milé,no vidíš to jak ti kilča jdou pěkně dolů,gratuluji jen tak dále že......
všem
terka07
| 16. 5. 2010 17:07
holky mám tu jednu rychlou objednávku na krémíky takže budu objednávat i ted během týdne, pak samozřejmě platí konec měsíce, ale jestli něco chcete vyzkoušet hned tak písněte a začátkem příštího týdne už to můžete mít doma a zkoušet, kdo ještě chcete katalog tak písněte na maila je uvedený i v deníčku. Zatim vám to hubnutí všem tak krásně jde tak to můžete ještě podpořit:)
Janule1
renca13
| 16. 5. 2010 12:07
Ahojky tak držím palec na zítřejší vážení,určo je zase něco dole.Já se vážila dneska....mimochodem jsi mě nakazila takže jsem se zvážila hned ráno a nahá mno váha ukazuje 83kg což jsou 4kg dole.Jsem úplně koukala jako blázen.Ale vsadím se že večer budu mít zase o kilo víc
steklounka
renca13
| 16. 5. 2010 12:04
ooo fotečka moc ti to sluší!!A dortík??no nevááá když to byl jen kousek a výjimečně.Na váze se to určitě neprojeví.
ljuba
renca13
| 16. 5. 2010 12:03
Ahojky vítej to máš dole 3,5kg za 5 dní?? to je mazec teda.To budeš za chvilku jako nitka
Jeanie
Janule1
| 16. 5. 2010 10:26
ahojky, tak buď to bude porucha nebo malý vetřelec v břišku. Tak si kup test,ne? Ale určitě se bojíš výsledku. Každopádně se subatrinem by to byl asi průser a k naštvání. Já teď měla taky menses a dostala jsem to až 5.den po posledním prášku a už mi bylo taky zle,protože vím co to přerušení je. A už bych na to nikdy jít nechtěla. Tak držím palečky a utíkej pro test
steklounka
Janule1
| 16. 5. 2010 10:23
ahojky, no to máš štěstí,že jsi sem tu fotku dala čekala jsem celý víkend. A k tý váze. Je lepší zhubnout 2 kg. Aspoň víš,že se ti to brzy zase nevrátí. Já taky měla za dva týdny ty samí kg dole. a za měsíc to hodilo asi 5 kg. A jinak se hlídám v jídle ale taky se bojím si stoupnout na váhu. Ale zítra se zvážím. Hezky se ráno svlíknu,skočím si na záchod a pak na váhu
problémek
Jeanie
| 16. 5. 2010 10:16
Téda, vy tu jedete jeden den tu nejsem a už tolik nových stránek :D
Vítám nové, Ljubo - ten úbytek 3,5kg je za půl týdne?
No a k tomu mojemu vynechání ms - Terko nestraš, už jen kvůli Sibu teď přírustek snad nééé, prckovi by ty tabletky určitě neprospívaly :/
Ljuba
steklounka
| 16. 5. 2010 10:01
Ahoj Ljubo,vítám Tě tu...no myslím,že Ti kilča půjdou dolů,to těch 3,5kg máš rychle dole....to ani mě tak nejde,já mám za 14 dní 2 kg dole....tak ti budu držet palečky aŤ ti to jde dál....měj se
Ahoj holky
steklounka
| 16. 5. 2010 09:56
Tak jsem si konečně přidala taky mezi Vás fotku,aby jste věděli s kým si píšete a taky plním slib Janule1 ,vidslíbila jsem Ti že si sem fotku přidám....holky musím se přiznat dcera slavila v sobotu 16 narozky,tak jsem zhřešila,měla jsem kousek dortu,ale zase to bylo vyjímečně,jinak se snažím dodržovat režim,Doufám že mi no na váze zase nepřidalo nějaké to kilčo,ani se neodvážím na ní stoupnout ,tak se tu mějte a pěknou neděli,Petra
Sibutramin
Ljuba
| 16. 5. 2010 09:36
Ahoj, jsem tady taky nová, sice už jsem sem nahlížela asi před 14 dny, ale ted jsem se rozhodla napsat taky něco k hubnutí.
Sibutramin jsem sehnala přes internet-možná to byla i diskuze někde tady-začala jsem ho brát ve středu a mám dnes 3,5kila dole.Dřív jsem nejedla 14 dni a nic....
Jen jsme se chtěla zeptat...četla sjem tady cosi o Sibutraminu 10,15,20 - je to někde na lahvičce napsané? Já mám jen sibutramin a číslo nikde.Každopádně to funguje!!Váha mi šla v poslední době úplně neřízeným způsobem nahoru-někdy jsem třeba nic nejedla a stejně jsme měla ráno o 0,5kilo víc. Kdyz jsem se na začátku května podívala do zrcadla, tak jsem si řekla, že takhle to dál nejde....potřebovala jsem nastartovat hubnutí a lékař řekl..cvičte...běhejte...Bohužel mám nějaké zdravotní problémy, takže mi ani to dost dobře nešlo....Dlouho jsme se přemlouvala,bála jsme se si něco objednat, aby to nebylo zdraví škodlivé jako třeba zlatá vajíčka....tak po dlouhém zvažování jsem si objednala Sibutramine a jsem fakt ráda, že to nejenom že jde, ale je vidět každý den, že to funguje. Před 6ti lety jsem při svých 160cm vázila 56kilo a minulou neděli, t.j.11.5.2010, když jsem viděla váhu 77,9kg, tak jsem si řekla DOST. No a dnes ráno mám 74,5kg - dřív jsme nosila podpadky a mini. Ted osim ortopedické boty, protože mě bolej nohy a v pase jsme měla pomalu metr...A to vše navzdory tomu, že nevečeřím, jím k obědu poloviční porce, kteréé ani nedojídám....
Už po těch 3,5kilech cítím,že to půjde dolu a chtěla bych se dostat zase na svoji váhu!!! Jestli se k tomu dopracuji, tak si clověk dokáže sám pro sebe, že má trochu vůli a snahu. Jinak přibírala jsem tak rychle díky mé kombinaci špatných hormonů,ale žádnej z doktorů mi nedokázal pomoct....nebo nechtěl, já nevim....
Je tady hodně mamin po těhotenství, já už jsme trošku starší. Přesto bych zase ráda nosila mini a měla 75 v pase jako v roce 2004.Držte mi palce.Libuš
Sibutramin
Ljuba
| 16. 5. 2010 09:36
Ahoj, jsem tady taky nová, sice už jsem sem nahlížela asi před 14 dny, ale ted jsem se rozhodla napsat taky něco k hubnutí.
Sibutramin jsem sehnala přes internet-možná to byla i diskuze někde tady-začala jsem ho brát ve středu a mám dnes 3,5kila dole.Dřív jsem nejedla 14 dni a nic....
Jen jsme se chtěla zeptat...četla sjem tady cosi o Sibutraminu 10,15,20 - je to někde na lahvičce napsané? Já mám jen sibutramin a číslo nikde.Každopádně to funguje!!Váha mi šla v poslední době úplně neřízeným způsobem nahoru-někdy jsem třeba nic nejedla a stejně jsme měla ráno o 0,5kilo víc. Kdyz jsem se na začátku května podívala do zrcadla, tak jsem si řekla, že takhle to dál nejde....potřebovala jsem nastartovat hubnutí a lékař řekl..cvičte...běhejte...Bohužel mám nějaké zdravotní problémy, takže mi ani to dost dobře nešlo....Dlouho jsme se přemlouvala,bála jsme se si něco objednat, aby to nebylo zdraví škodlivé jako třeba zlatá vajíčka....tak po dlouhém zvažování jsem si objednala Sibutramine a jsem fakt ráda, že to nejenom že jde, ale je vidět každý den, že to funguje. Před 6ti lety jsem při svých 160cm vázila 56kilo a minulou neděli, t.j.11.5.2010, když jsem viděla váhu 77,9kg, tak jsem si řekla DOST. No a dnes ráno mám 74,5kg - dřív jsme nosila podpadky a mini. Ted osim ortopedické boty, protože mě bolej nohy a v pase jsme měla pomalu metr...A to vše navzdory tomu, že nevečeřím, jím k obědu poloviční porce, kteréé ani nedojídám....
Už po těch 3,5kilech cítím,že to půjde dolu a chtěla bych se dostat zase na svoji váhu!!! Jestli se k tomu dopracuji, tak si clověk dokáže sám pro sebe, že má trochu vůli a snahu. Jinak přibírala jsem tak rychle díky mé kombinaci špatných hormonů,ale žádnej z doktorů mi nedokázal pomoct....nebo nechtěl, já nevim....
Je tady hodně mamin po těhotenství, já už jsme trošku starší. Přesto bych zase ráda nosila mini a měla 75 v pase jako v roce 2004.Držte mi palce.Libuš
petra22
Mirka72
| 16. 5. 2010 09:30
Ahojky Péťo! Díky za optání cca za 8 dní 1kgale ted mám před svými dny tak šla ručička zase nahoru. Já mám vypozorováno ,že až 2kila mi vyhoupnou a pak zase mě opustí

Tak papa a hezký zbytek neděle Mirka

P.S. fotečku na pokouknutí
Mirka72
petra22
| 15. 5. 2010 22:17
Ahojky Miruš.. , tak aspoň někdo si všiml že jsem si taky konečně dala novou fotečku.
No a jak ti to jde?
Já teď stojím a čekám až mi skončí moje dny,ale mám nově tělísko a nějak se mi to nechce skončit
papa
renča
Janule1
| 15. 5. 2010 21:57
tak si dej cigáro. Ale to by jsi se asi po tý době po....la. Jo mlsná,to je prevít. taky někdy jdu radši spát. Já si dala večer rajče a popíjím tady citronovou vodu. Tak na zdraví
Janule1
renca13
| 15. 5. 2010 21:21
no jooooo nová fotečka kočanda třikrát v týdnu to jsi teda dobrá!!!Já jsem teď tak šíleně unavená,že nevyjdu ani schody a jedu výtahem jojo škořicové zábaly jsou prý super,dělají je i po lymfodrenážích.No nic jelikož mě opět honí mlsná,tak jdu raději spát krásnou dobrou noc všem
jozinka
renca13
| 15. 5. 2010 21:18
jééj děkuju moc,to jsi mě tak potěšila že mě hned ta trubička přestala mrzet máš pravdu,co by to bylo za život,kdybych se bála občas něčeho uzobnout.Pokud nesežeru celou čokoládu tak je to dobrý Vy to máte holky super,že jste takový kousíček od sebe

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
9. 6. 2025 09:30
14478
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
9. 6. 2025 20:45