Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
diskuze hubnutí
sitana
| 15. 5. 2010 21:11
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Jsme jenom ženksý,takže image měním jak ponožky
teď jsem vůbec neměla čas.Celé dny jsem jen lítala a sháněla věci do školky v přírodě.Do toho plavčo s Fildou a práce doma,takže jsem večer ráda že jsem padla do postele.Musím se do toho zase obout,jinak to asi nemá moc smysl no.co ty??
sluší sluší... čupr baba..

to by bylo určo super.. pokecat si osobně, to teda... si to dokážu živě představit... wau.. tak holky, doufám, že to dáme dohromady...
tak dámy, pěkný zbytek víkendu.. vám všem.. kilčům zdar.. a nebojte se, občasné hřešení s dobrotama, ať už se sladkejma, nebo slanejma... neřešte to, přeci jsou na světě horší věci než jedna snědená hořická trubička ne??? já dneska vyfutřila celouuuuuuuu zmrzku z McDonaldu s lentilkama.. a jak mi chutnala...
snad mě to zase přejde.
neskutečný.On má hrozně rád velká prsa a strašně trpěl že se na ně může jen koukat,ale nemůže si sáhnout
teda já jsem na to nepřišla.Jo je to přesně jak píšeš,jak člověk dosáhne takového úspěchu tak chce víc a víc....je to jako s penězma,když člověk získá najednou hodně peněz tak chce taky pořád víc a víc a pořád se mu zdá že má málo.Když jsem měla 68kg tak jsem si pořád říkala jak jsem tlustá a pořád jsem viděla všude špek.No teď se tomu směju,co bych za takovou váhu dala že.Máš svalnatá záda??To by možná pomohlo nějaké posilování ne??Břicho se spravuje(obzvláště po dětech)hrozně špatně
to jsou ty povolené svaly no.Mě se to všehno vrazilo do boků a stehen
Břicho mám taky,ale nemám na něm ty převisy,takže tam hubnu nejrychleji a je to hned vidět.Boky nejdou vůůbec
.Jen jestli by mě pustil manžel