Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Ataka panické úzkosti
DiskuzePřidat názor
Re:---
Irena Bernardova
| 12. 10. 2024 12:05
1
0
Reagovat!
anonym
| 10. 6. 2014 22:25
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Třeba když jsem si myslela že ataky mám tak nějak pod kontrolou, tak se objevila ta Zrůda v jiné podobě, jako například: Kopřivka, Tlaková kopřivka, Lichen planus a jiné. Tak že já chodila buď opuchla nebo plná pupínek, už jsem si myslela že ta zrůda jsem já. A taky stačilo aby někdo řekl že má tu a tamtu nemoc a já ji rázem měla také. Ta nemoc je jako chameleon dokáže na sebe brát neskutečně hodně podob. Hrůza!!! Já osobně jsem si nechala udělat veškeré vyšetření od A do Z celého těla a když jsem zjistila že jsem naprosto zdravá, učebnicově tak jsem začala s tím bojovat po svém a to tak, že když to na mně přišlo a to byť o půl noci, šla jsem něco dělat, uklízet, napít anebo koukat na svou malou holčičku a když jsem se na ni dívala jak poklidně spí, tak jsem si uvědomila že pro NI já musím být zdravá a normální. Chci ji vidět jak roste jak se směje a až bude plakat tak pohladit a utišit. Ale dělám to Já, nikoli ta osoba která je pod prášky, neschopná se ovládat. Potřebovala oporu a ne mámu feťačku. Já měla důvod, cíl a něco mě táhlo kupředu, byla jsem silná a statečná a uměla jsem se tomu postavit. Za to, jsem na sebe pyšná a to mě zvedlo sebevědomý, zdravé sebevědomý které mohu s klidem předat své dceři. A pro ti, kteří takovýto důvody nemají? Potřebujete CÍL, něco co Vás žene kupředu, tolerantního partnera a hodně sil. Musíte pochopit co je ta nemoc zač, porozumět jí. Začnete vládnout Vy, je to Vaše tělo a to co dovolíte jednou, dovolíte víckrát. Dnes je mi 43 let, jsem šťastná a klidná. Žijí naplno, jím co chci a taky a piju co chci. jsem totiž zdravá a Já mám nadvládu. Upřímně všem držím palce a doufám že se Vám podaří tu Zrůdu položit. Bude to dlouhá a těžká cesta ale STOJI TO ZA TO!!!!! 

Myslím, že to potkali ty citlivější z nás, kteří byly dlouho ve stresu a prošli si v životě větším množstvím špatných věcí ... je to běh na dlouhou trať a opravdu je to všechno jen o nás a našem myšlení...myšlenky dělají hodně...už jen ten blbý placebo efekt...Moc všem držím palce, hlavně to nevzdávejte, všechno se dá nějak vyřešit a odborníci umí opravdu pomoct a i lidé kolem nás, kteří nás mají rádi