Ahoj, je mi 29 let a už od svých 18-ti let mám podobné problémy..... Vím, co to znamená, sama jsem poznala jaké to je, trápila jsem se s tím až do r. 2005, zkoušela jsem všemožné psychoterapie, ale nic nepomáhalo, spíše se to zdálo horší. Právě v zimě roku 2005 se mi hodně přitížilo, to jsem už nemohla vyjít ani z bytu, nebyla jsem schopná ani vynést smetí, panická ataka se objevila klidně i na schodišti našeho domu.... Bylo mi jasné, že horší to být již nemůže.... Dlouho jsem odmítala antidepresiva, ale tou dobou jsem již tak nějak tušila, že asi jiná cesta nevede a nechala jsem si napsat Asentru a Rivotril. Potíže ustaly prakticky ihned, od té doby mám relativně klid (třeba stále si netroufnu do přeplněného supermarketu), ale to co je teď a co bylo předtím, to je 1000000:1 !!!! Jestli si o tom chceš povídat, tak klidně písni, ahoj Anni
Je tady někdo, kdo také trpí panickou úzkostí? Já už něco přes 6 let a někdy je to opravdu peklo... Myslím, že když bychom si o tom mohli společně popovídat, mohlo by to pro nás být alespoň o maličko lehčí. Mně už hóódně pomohlo zjištění, že nejsem zdaleka sama...