Diskuze

Zpět na výpis diskuze

antikoncepce

Tato diskuze byla uzavřena, nelze přidávat nové příspěvky

Diskuze

anonym
| 30. 7. 2011 11:39
Ahoj, užívám osmým rokem HA minerva a teď ji budu muset ze zdravotních důvodů přestat brát (vysoký tlak). Je mi 25 let. Než jsem Minervu začala brát, měla jsem docela silné akné, ale to jsem byla v pubertě (17 let). Do půl roku od začátku užívání HA byla pleť v pohodě. Chci se zeptat - jaké máte zkušenosti se změnou stavu pleti po vysazení dlouhodobě užívané HA? Mám se připravit na katastrofu? Co můžu popřípadě preventivně dělat? Děkuju :)
Vixen1111
| 30. 7. 2011 11:31
už asi 5 let používám antikoncepci lindinette 20, nevím jestli můžu být těhotná. Poslední prášek jsem měla 20.7. a první jsem si měla vzít po pauze až 28.7. jenže jsem si ho zapomněla vzít a 29.7. mi skončila menstruace a taky jsem měla nechráněný styk. Můžu být těhotná?
Vixen1111
| 30. 7. 2011 11:28
Ahoj lidi potřebovala bych pomoc, mám menší problém
anonym
| 16. 7. 2011 09:28
Ahoj všem.Prosím o radu.Příští týden jdu na miniinterrupci a lékař mi řekl,že při výkonu mi rovnou zavedou do dělohy nitroděložní tělísko.Týden potom odjíždím na dovolenou.Pokud máte některá zkušenost s tělískem tak prosím napište co mě čeká.Jsou po zavedení nějaké problémy,jako např.větší krvácení,bolesti atd.?Četla jsem,že u toho bývá každá menstruace silnější a bolestivější...díky za odpovědi.
Sandruschen
Kloa
| 30. 6. 2011 19:43
Nehloupni. Raději si s hormony nezahrávej a užívej je tak, jak se má. Má to smysl. Nejsem proti HA, naopak jsem za tuto vymoženost ráda, ale vše musí člověk dělat s rozumem. Pak není divu, že se objevují různé abnormality, nežádoucí účinky apod. A za to ti to přece nestojí.
Yasminelle
Katyha
| 28. 6. 2011 17:10
Velmi dobrá antikoncepce je Yasminelle...
Začátek braní antikoncepce
Sandruschen
| 27. 6. 2011 23:38
Prosím, prosím o radu. Přestala jsem používat antikoncepci asi před třemi měsíci a teď bych se chtěla vrátit zpět. Používám Lindynette 20. Chtěla bych začít hned a další menstruaci mám mít až za tři týdny. Tak jsem chtěla zjistit, jestli je možné začít antikoncepci užívat i mimo menstruační cyklus.. A po jaké době od prvné pilulky začne ochrana fungovat. Při užívání od prvního dne menstruačního cyklu je účinek okamžitý, ale takto ?
začátek užívání HA (Logest-u)
naija
| 15. 6. 2011 12:20
Dobrý den,
mám dotaz ohledně začátku užívání HA, konkrétně Logestu. V příbalovém letáku je uvedeno, že je možné vzít první pilulku 2.-5. den menstruace, ale že je potřeba se chránit prvních 7 dní prvního menstruačního cyklu. Máte s tím nějaké zkušenosti? Těch prvních 7 dní - tím se myslí menstruační cyklus, kdy se začne brát Logest? Anebo je jistější se chránit ještě jinak po celý ten měsíc? Máte s tím nějaké zkušenosti?
Děkuju všem za odpověď.
přibírání , pleť
anonymkaa
| 10. 6. 2011 16:21
zdravím , chtěla bych se tu zeptat , protože vidím že tu máte s HA hodně zkušeností , jeslti je pravda že se po HA skutečně přibírá.? Hodně holek co znám říkají že prej přibrali když jí začali užívat , jiné dokonce že po ní i zhubli , tak nevím .. skutečně se po ní může i zhubnout.? Dále bych prosím potřebovala poradit , která antikncepce by mi pomohla na pleť a akné.. děkuji moc
Lunafem
Katarinka
| 23. 5. 2011 13:26
Ahoj holky,

rozhodla jsem se přestat užívat antikoncepci a zbyla mi dvě platíčka Lunafemu, tak bych je ráda někomu prodala, cena je 200 Kč za obě platíčka plus poštovné.

Nebo pokud by měl zájem někdo z Brna, tak je možné osobní předání.

Pište mi do zpráviček
antikoncepce, sex
Lucin
| 9. 5. 2011 19:27
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda je možný při změně antikoncepce mít méně chuť na ***. Díky za odpověď
to Adik
Orangela
| 5. 5. 2011 22:00
Zdravím!
Nevím, jestli je pro tebe tato otázka ještě aktuální, ale třeba nejdu úplně s křížkem po funusu.
Možná tě to už napadlo, možná ne. Ale co používat Pharmatex v kombinaci s přerušovanou souloží? My to s partnerem úspěšně praktikujeme už několik let a to k oboustranné spokojenosti.
Ztráta chuti na sex
Kr3wet
| 5. 5. 2011 20:08
Beru Lindynette 20 už přez půl roku a pociťuji tětší ztrátu chuti na ***...Nemám chuť na *** skoro nikdy a když k němu přijde, nevlhnu. Docela mi to vadí. Bez ***u bych se teď téměř obešla, ale na co pak brát antikoncepci ? :) Také se cítím více unavená a bez nálady. Zhoršila se mi i pleť. Neznáte někdo nějakou lepší antikoncepci, která dokáže vyřešit můj problém hlavně s chutí na *** a s náladou? Určitě chci změnit antikoncepci, jen nevím jakou. U všech čtu nechuť na ***, bolesti hlavy....Děkuji za všechny názory.
minerva
jana69
| 28. 4. 2011 19:13
Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, jestli je možné být těhotná, když jsem měla pohlavní styk,když jsem v ten den brala 3. prášek z prvního platíčka a praskl nám kondom. n Napriklad kdyz budu mit tu 7 deni pauzu a pak zacnu brat dalsi antikoncepci jak dlouho mam cekat az muzu mit nechraneni styk?zabira to hned po prvni pilulce?Děkuji za odpověd.
První antikoncepce
alisak
| 4. 4. 2011 10:36
Chtěla jsem se zeptat za jak dlouho od užití první antikoncepce můžu mít ***?Děkuji za radu
První antikoncepce
alisak
| 4. 4. 2011 10:36
Chtěla jsem se zeptat za jak dlouho od užití první antikoncepce můžu mít ***?Děkuji za radu
jo sex je sex
dejfdej
| 24. 1. 2011 14:42

FemCap
Adik
| 23. 1. 2011 01:31
ou jés, už se nám to stalo, že kondom praskl - jednou jsme běželi na pohotovost, podruhé už jsme měli Pharmatex - na který nedám dopustit!!!!!

Ale jelikož chci dopřát příteli co nejlepší zážitek, hledala jsem, hledala a našla jsem něco: FemCap. Znáte to někdo? Prodává se to i u nás, za necelé dva tisíce myslím, je to na rok... moc o tom ale nevím, takže zajdu na gyndu se poptat, snad mi poradí... ale kdyby jste někdo věděli, tak šup sem se zkušenostmi
tenci kondomy
jituskaaa
| 19. 1. 2011 18:13
s jinymi druhy anti ti moc neporadim, jen ti dam radu - pozor na ty tenky kondomy!!! vydrzi o dost min! my jsme zezacatku pouzivaly pepina, ty jsou celkem tlusty a pak ze vyzkousime tenci, jenze jak jsme byli zvykly do toho "busit" tak najednou ten tenci praskl (nevydrzel naval spermatu) a museli jsme valit pro pilulku po, tak jen at se ti nestane to co nam bacha!!!
problémek
Adik
| 19. 1. 2011 16:24
Ahoj holky...
Mám takový problém. Mám nového přítele a tudíž trochu problém. Jelikož tomu předchozímu kondom nevadil, jenže tenhle si to evidentně s ním tak neužívá. Jednou dokonce říkal, že už to nemá cenu, že stejnak nic necítí a tak mě pak trochu přemluvil a šli jsme na to poprvé bez kondomu jen s Pharmatexem. A byl to celkem mazec, jelikož bylo evidentní, že bez toho kondomu to prožívá o 100% více. No... A můj problém?
Hormonální anti nechci. Z důvodu toho, že teď ji rok a půl neberu a *** si užívám, nejde ani říct že o 100% víc, ale že si ho konečně VŮBEC užívám. Chuť na to mám prakticky kdykoliv a během minuty jsem "připravená" na věc. A toho se nehodlám vzdát... Jenže pouze Pharmatexu nevěřím.. a když vidím přítelův ztrápený obličej, když bere do ruky kondom Tak jsem se chtěla zeptat, nemáte někdo nějaký tip? Třeba zkušenosti já nevím, s pesarem? Nebo tak? Prosím poraďte mi něco, jelikož už jsem i koupila nejtenší kondomy na planetě Zemi a stejně se tvářil na konci jako že nic moc A mě je líto, že já si to bez horm. anti užívám jak blázen a on musí tak napůl... protože mu nic jiného nezbyde
problémek
Adik
| 19. 1. 2011 16:24
Ahoj holky...
Mám takový problém. Mám nového přítele a tudíž trochu problém. Jelikož tomu předchozímu kondom nevadil, jenže tenhle si to evidentně s ním tak neužívá. Jednou dokonce říkal, že už to nemá cenu, že stejnak nic necítí a tak mě pak trochu přemluvil a šli jsme na to poprvé bez kondomu jen s Pharmatexem. A byl to celkem mazec, jelikož bylo evidentní, že bez toho kondomu to prožívá o 100% více. No... A můj problém?
Hormonální anti nechci. Z důvodu toho, že teď ji rok a půl neberu a *** si užívám, nejde ani říct že o 100% víc, ale že si ho konečně VŮBEC užívám. Chuť na to mám prakticky kdykoliv a během minuty jsem "připravená" na věc. A toho se nehodlám vzdát... Jenže pouze Pharmatexu nevěřím.. a když vidím přítelův ztrápený obličej, když bere do ruky kondom Tak jsem se chtěla zeptat, nemáte někdo nějaký tip? Třeba zkušenosti já nevím, s pesarem? Nebo tak? Prosím poraďte mi něco, jelikož už jsem i koupila nejtenší kondomy na planetě Zemi a stejně se tvářil na konci jako že nic moc A mě je líto, že já si to bez horm. anti užívám jak blázen a on musí tak napůl... protože mu nic jiného nezbyde
minerva
luckalucka
| 16. 7. 2010 21:10
ahoj..chtela jsem se zeptat jestli ma ha minerva vliv na rust prsou...diky
Kvalitní IQ test
lopezbimbo25
| 2. 7. 2010 12:29
Vyzkoušejte zde:
http://cz.***.eu/#576949
Vysazení HA
Lucka01
| 14. 6. 2010 08:51
Ahoj, chtěla bych se vás zeptat na rady, popř. zda-li některá máte podobné zkušenosti. Tady je můj problém:

Před měsícem jsem musela přestat s užíváním HA (konkrétně náplasti Evra), jelikož mé matce zjistili geneticky dané problémy s žílami (již 2x prodělala zánět) a já bych testy měla podstoupit také (HA výrazně zhoršuje výsledek testu). Ovšem po 28 dnech se mi nedostavila menstruace, četla jsem různě na internetu, že je to celkem běžné a ženy ji nemají až půl roku, nebo do té doby, než jim gynekolog píchne injekci. Problém ale je, že mám stálého partnera a ráda bych se nějak chránila a chci znovu začít užívat HA (samozřejmě jen pokud výsledky testu budou příznivé). Jenže jak ji znovu začít užívat, když nemám menstruaci a HA se začíná užívat v 1. den? Nemáte některá vás podobné zkušenosti? Vím, že je to samozřejmě otázka pro gynekologa, za kterým se chystám, ale třeba seněkterá dobrá duše podělí o zkušenosti
Děkuji
Hm hm
Martinbzb
| 8. 6. 2010 14:44
Teda já bych si tak opravdu stoprocentně jistý nebyl.
Pokud vím tak je to sice jedna z nejspolehlivějších ale jistě ne stoprocentních metod, pokud si dobrě pamatuji uvádí se 96 procent spolehlivosti . Ale storpocentní je pouze acylpyrin mezi koleny :)
minerva
Slecna16
| 7. 6. 2010 16:15
Dobrý den,antikoncepci minervu beru teprve měsíc ( deškem uz druhý) ,ale ztratila jsem jednu pilulku,nemohla jsem tedy dobrat plný počet (21),místo toho jsem dobrala 20.,a začala jsem sedmidenní pauzu. Chci se zeptat,jestli se tím neohrozila má ochrana ,a pokud ano,kdy zase budu plně chráněná?
anonym
| 2. 1. 2012 22:09
TO Slecna16: stalo se mi to same a nevim co ted, diky.
Mirelle
Ivikiwi
| 18. 3. 2010 17:51
Prodám 2 celá a třetí bez jednoho týdne antikonepce Mirelle za 300,- pište markova.iva@seznam.cz
Naty01
Kloa
| 22. 2. 2010 15:30
Už dříve ses na to ptala. A má odpověď je stejná - když HA užíváš správně, nemůžeš otěhotnět.

Základy fungování (princip) by ti měl vysvětlit lékař. Ve svém zájmu by sis o tom ale sama měla něco zjistit - přečti si o tom nějakou literaturu, články na netu, příbalový leták. To už se na škole nedělají přednášky o ochraně?

A když HA nevěříš, tak ji asi raději neužívej.
Antikoncepce
Naty01
| 22. 2. 2010 11:02
Ahojky všem, chci se zeptat..BEru HA Lindinette 20 a začala jsem brát už 3.platíčko.Když se do mě přítel ,,udělal" mohu být těhotná?=(=(

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 19:45
14519
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
17. 6. 2025 21:43