Diskuze
Zpět na výpis diskuze
L-karnitin
DiskuzePřidat názor
L-karnitin a kojení
Aknel
| 31. 8. 2008 22:04
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
....
Máš pravdu, že tvůj problém bude jistě v tom kofeinu - sama totiž taky vůbec nepiju kafe a když občas dostanu chuť třeba na cappucino tak mám pak stejné příznaky jako ty, je mi z toho hodně špatně, tělo prostě není zvyklé 
sikovne lidicky co na sebe dbaji a cvici. i ja jsem si koupila l karnitin nejaky tartar s kofeinem v jedne tbl. nejakych 600 vseho mg, protoze jsem ani nevedela, ze existuje neco tekuteho a ze je to ucinejsi, a pani v lekarne mela radost, ze ji tam udelam trzbu. 
... taky jsme se vyfotila jako Aknel, tak jsem zvědavá včera jsem si koupila nové opalovačky tak mám další motivaci
...tak mi držte pěsti zdravím Vás a přeju hezké dny volna pa pa
Zdravím Kajso a ostatní.Takže si svátky v rodiném kruhu a svatbu užij.Ptala jsem se v posilce na ten karnitin,zda ho můžou užívat lidé s vysokým krevním tlakem a prý je to přímo vhodné,že obsahuje omega3mastné kyseliny,které na tlak příznivě působí.Zase jsem chytřejší.Zatím pá.
Já odjíždím na svátky domů na Moravu, takže maminčina domácí kuchyně mě nemine, ale ona už si celkem zvykla na můj způsob stravování, takže by to mělo být v pohodě. V sobotu jdu ale na svatbu, takže se tomu hřešení stejně nevyhnu...
Zato ted papkám kozí sýr s rajčátkem,pojedu se projet na kole a zítra spinning.Mám dole zatím 15kg,doufám,že to půjde ještě dolů.Přeji všem at nám to jde a Tobě Kajso díky za rady.Pá.
Teď chodím do podilky s přítelem, který se věnuje kulturistice, takže mám trenéra, který mě hlídá a cvičím úplně všechno...
Jediné co teď pravidelně užívám je L-carnitin 50000 a chitosan nic jiného, vyhovuje mi to a jsem spokojená, taky se víc potím, víc makám a mám výdrž a řekla bych že se mi dost zlepšila pokožka a hlavně celulitida.
L-carnitin je spalovač a jeho efekt je tedy hlavně v tom, že pomáhá tuky lépe spalovat a to zejména tím, že uvolňuje energii díky, které člověk vydrží cvičit déle a taky více a tvrději. To tedy znamená, že čím víc energie, tím víc pohybu a tím více se tuky spalují...Já L-carnitin používám už dlouhou dobu a nemůžu si na něj stěžovat stěžovat