Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Cítíte se z jakéhokoliv důvodu sami???Je tu někdo takový,kdo by si chtěl o tomdle tématu popovídat???
DiskuzePřidat názor
Re:
Adla Cvikov
| 23. 9. 2022 19:16
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
, ráda bych našla někoho kdo by si rád popovídal / svěřil navzájem. Nikoho v poslední době mám pocit nezajímám, komukoliv z lidí co znám, že jsme toho leckdy zažili - tak je uzavřených a akorát se jim líbí = pokud vymislím nějaký výlet a vše naplánuji. Potřebovala bych si tak popovídat. Kolikrát mi přišlo, že naslouchám a ten druhý z přátelů ne. Jsem sama a když mě někdo trochu nakopne tak jsem něco mezi introvertem a extrovertem (ani jedno ani úplně druhý). Je tady taky někdo, kdo si ráda popovídal a našel vzájemné pochopení. Když je přeci škoda, tady všichni žít jak samotné dušičky. Když by tak někdo měl chuť poznat nového človíčka a popovídat vzájemně. Psychologa nechci ani nějaké prášky. Schází mi si jen popovídat. Lidí jako já věřím, že je víc. Dřív měli lidé víc čas, teď jim stačí občas výlet a pak nic. Je mi 31, ale na věku mi nezáleží kdo by měl chuť si povídat. Raději bych si kolikrát i zavolala, můžu používat služební mobil i pro soukromé účely. Přála bych si, aby se mi někdo ozval a rád si povídal. Už dlouho jsem si pořádně nepopovídala o pocitech a zážitcích v posledním čase 
,před tím pejsek,pak před rokek a něco můj táta,tak je mi občas nějak smutno.

.

,holkýýý kdepak všecky jste???