Po tom, co se mi podařilo trochu zhubnout se mi kůže povolila a ďolíčky zvýraznily. Zajímalo by mě, jestli je možné se celulitidy opravdu zbavit a kolik sezení musí člověk podstoupit, aby viděl nějaký efekt. Děkuji
Určitě to možné je. Já jsem výsledek viděla už po pátém sezení. Celulitida pomalu mizí a kůže je pevnější. Ale může to být u každého jinak. Paní doktorka mi sestavila plán na míru a jsem moc spokojená :)
Co se týče počtu sezení, tak to je hodně indivuduální, ale v každém lepším centru ti doporučí ošetření, které by mělo být vhodné přímo pro tebe nebo aspoň já jsem měla to štěstí a mně to paní nakombinovala ze dvou ošetření a musím zaklepat, že to s celulitidou zamávalo, Jestli můžu poradit, tak co se týče výběru salónu, tak dávej hodně na recenze než aby ses vydala někam naslepo.
Celulitida je prevít, přesto boj nevzdávám, ale chce to ustavičně něco podnikat, protože má tendenci se znova velmi brzy objevovat. Zkoušela jsem vše, i jak tady někdo zmiňoval přístrojové odstranění celulitidy, tady byl sice efekt, ale tak zanedbatelný, že to za ty peníze nestálo. Byla jsem v Praze a deset ošetření mě přišlo na deset tisíc a to prý byl ještě výhodný balíček. Podle mne je nejúčinnější každodenní masáž nějakým masážním válečkem a pohyb. Z cenově dostupné kosmetiky mi pomohl březový olej od Weledy
( balení 400 ml cca 600 Kč) a zeštíhlující náplasti na tělo proti celulitidě od Puredermu, 8 kusů stojí něco kolem 500 Kč, ty jsem si dávala na noc.
TO laura.isova@seznam.cz: Mohla bych vědět, jak se dnes cenově takové ošetření pohybuje ? Co jsem se dívala tady u nás v Brně po salónech, tak už nevědí, kolik by za to chtěli :(
Dámy kašleta na másážní gely, tabletky nebo masážní legíny... Místo toho ty peníze radši investujte do odborníka, který vám řekne PROČ tu celulitidu máté a JAK se jí nejlíp zbavíte
TO kamila.336@email.cz: masiruji pokozka pri pohybu. jsou takove trochu vrobkovane a jsou moc prijemne. ma to proto vetsi vliv pri cviceni na pokozku-dala mi doporuceni kamaradka tak nevim jestli to take vyzkouset nebo ne
holky dostala jsem k vanocum skoricovy herbamedicus krem, je napsano, že je na celulitidu i na celkove odbouravani tukovych bunek. Chtela bych zacit s mazanim, ma to cenu? funguje? Samozrejme cvicim apod. necekam, zadne zazraky :D
Já jsem měla jisttě zdravotní problémy, začala jsem kvuli tomu chodit na Ajurvédu (masáže) a společně s problémy, které zmizely, mi to opravdu hodně pomohlo na celulitidu a je to lepší a lepší. Ty terapie zlepšují metabolismus a to se potom projeví
i na zlepšení problémů.
TO Erika:
Dobrý den Eriko. Ajurvédu pomohla na celulitidu? Jako já jsem o Ajurvédě taky už slyšela hodně, ale s celulitidou jsem si to nikdy nespojila.
Vždycky jsem to chtěla zkusit, jestli to pomáhá i na zdravotní problémy.
Já mám problémy s bolestmi halvy, a spánkem a mimo jiné ta celulitida teda. Myslíš, že to mám zkusit taky?
TO Dana:
No za mě určitě doporučuji, pokud si zkusila vše možné a nic, tak to zkus. Nebo i kdybys měla jiné problémy, tak Ajurvéda je skvělá. Je to přírodní medicína. Mě to pomohlo mimo jiné i na nespavost a opakující se záněty. Dystak mrkni sem, tady se dočteš víc (centrumrevital.cz)
Nebo můžeš kontaktovat přímo paní Robošovou, ona ti jistě ráda odpoví na případné otázky
TO Erika:
Tak jsem si tam před chvíli volala, a s paní jsem si domluvila konzultaci :)
Působí velice příjemně, tak jsem zvědavá
Moc děkuji za doporučení a zkušenosti.
Doporučuji na celulitidu přírodní kosmetiku Tepezcohuite strom kůže a to hlavně medové mýdlo, fakt dobré. Jinak i ostatní přípravky jsou super, stojí za vyzkoušení, www.tepezcohuite.cz/zdraviakrasa
No já mám celulitidu hlavně na zadní straně stehen.nejhorší to je, když si zmáčknu kůži prsty,to se mi dělají celkem velké ďolíčky.Zkoušela jsem nespočet krémů, které se na celulitidu používají a nic.Teď přemýšlím,že bych objednala přístroj celulife,našla jsem ho ecl.cz.Tak doufám,že tohle už fungovat bude.
A ještě mám v plánu kupovat skořicový gel,ten se hodně chválil v diskuzích