Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Baruš
Zdenicka
| 19. 7. 2008 12:33
Jo,jo určitě vím, kde jste to kupovali,ale název dědiny si nemůžu vzpomenout,jelikož je jich moc na Č a ta dědinka myslím začíná na č,ale jde vidět že nejsem odtud,pletou se mi! Tak snad okurky koupíme a já zavařím! To se pozná! Ještě musím udělat dřeň z měruněk - padavek,je jich letos málo a ještě jsou skoro všechny spadané.Je škoda že to nedozrává postupně celý rok! Tak si nech chutnat kafíčko a já jdu opětovně pracovat!pa.pa
Zdeničko
anonym
| 19. 7. 2008 11:42
a všechny krásný den.
K nám měli včera dovézt okurky nakladačky jezdí sem soukromníci tak po různu ale nepřivezli prý je hodně napršíno a nedají se zbírat Tak vydrž ono my jsme jedou kupovali za Prostějovem je tam nějaký družstvo či co a měli je levné.Bylo to směrem na Kroměříž ale už je to nějaký ten rok zpět a všechno se tak mění
Já mám uvaříno , jdu poklidit a s kámoškou na kafčo.Pěkný zbytek dne
Krásný den!
Zdenicka
| 19. 7. 2008 10:25
Teda holky vy jste si včera večer pěkně dlouho vykládaly,a Teď tady není žádná z Vás ! Spinkáte,že? AMELI - přeji krásný výlet,asi se i počasí podaří,sluníčko svítí! Já mám Kroměříž v plánu už asi 3 roky a to mám kousek ,ale nějak není čas! Tak se mějte všechny krásně ahojky Zdenka P.S.: jdu dělat meruňkové knedlíky,manžílek byl na trhu jestli nemají okurky nakladačky a nic,tak to asi budeme bez okurků,ale já kupovaný nerada,ach jo! Tak už fakt odcházím makat ahojky
Tak
anonym
| 18. 7. 2008 23:44
jo posílám pelíšek a šup do něj
Zhasínáme
Dorka
anonym
| 18. 7. 2008 23:41

tak to je dobře smích je koření života tak proč si ho neosladit že jo?
tak ale
Dorka
| 18. 7. 2008 23:38
teď už se opravdu odpojuju. Tak šupky do postýlek zítra je taky den. Nic nám neuteče . papa
Báro
Dorka
| 18. 7. 2008 23:36
Barunko, už jsem měla zhaslý, ale zase jsem rožla. Jdu ti říct, že jsi mě pěkně rozesmála .
Dorka
anonym
| 18. 7. 2008 23:33
Krásné sny a pěknou sobotu
:-))
Dorka
| 18. 7. 2008 23:32
Ameli, tak ať se výlet zadaří . V Kroměříži jsme už byly asi třikrát a moc se nám tam líbilo . Slyšela jsem, že květná zahrada je zavřena, ale ne zámecká a ta je taky kouzelná .
Díky moc za tip na životopis na prace.cz určitě se kouknu.

Tak už jdu do pelechu, papa zítra
Dorka
anonym
| 18. 7. 2008 23:29
Dobrou děvče zlatý zhasneš ?
Ameli
anonym
| 18. 7. 2008 23:26
Tak pěkný výlet.Kroměříž je moc hezká
A pozor teda večerníček jsem já
večerníčci
Ameli
| 18. 7. 2008 23:22
To jsme se tady pěkně sešly...
Dobrou
Ameli
| 18. 7. 2008 23:19
Taky vám jdu popřát dobrou noc.
Báro, děkuju za recepty, na výlet by jsme měli jet zítra, pokud teda nebude pršet. Máme v plánu Kroměříž.
Dnes jsem se objednala na kontrolní vyšetření srdce, na thajskou masáž, kterou jsem dostala k narozkám a na kurz francouzštiny. Chtěla bych oprášit znalosti ze střední školy. Taky jsem si vystavila životopis na prace.cz, jako dovednost jsem uvedla psaní všema deseti, tak teď musím trénovat a zase začít používat diakritiku. Strašně jsem si na to odvykla, když jsem pět let psala hlavně anglicky, tedy bez háčků a čárek. Snad se do toho zase dostanu.
Dorko, zkus si tam taky vystavit životopis, je to jednoduché a mělo by to pomoct při hledání. Jinak na ČSSZ jsem vyčetla toto: Předpisy o důchodovém pojištění neobsahují žádné ustanovení, které by omezovalo výdělkové možnosti poživatelů plných invalidních důchodů nebo částečných invalidních důchodů. Poživatelé těchto důchodů jsou ve svých možnostech výkonu zaměstnání omezováni jen svým nepříznivým zdravotním stavem. Takže si nechám i důchod a když si něco najdu, tak budu mít peněz jak želez. No i když pri dnešní inflaci a růstu nájmů, nevím, nevím.
To jsem se ale rozepsala. Tak dobrou.
Ameli
Dorka
| 18. 7. 2008 23:18
taky svítí, že bych přece jenom nebyla dneska poslední?
jé Báro
Dorka
| 18. 7. 2008 23:14
to je ale náhoda , že jsme se tady teď potkaly. Dneska nebudeš dělat večerníčka poslední dneska jsem poslední já.

Tak dobrou noc holky moje zlaté
Holky
anonym
| 18. 7. 2008 23:10
dobrou noc přeji všem
Zdeni:Ty jsi jak já jsem spokojená když jsou všichni kolem mě spokojení Bohužel posledních hodně let se nějak nedaří.
Rezamko:krásnou dovolenou už se těším na fotečky.AT vám počasí vyjde
Dorinko:ať ručka nebolí a když tak co nejméně .Nějakou práci časem snad najdeš budu Ti moc držet pěstičky.
Ameli:byla jsi dnes na výletě a co pejsek zdráv?
Dobrou
AHojte holky!
Zdenicka
| 18. 7. 2008 21:39
Móóc Vás všechny pozdravuji! Dneska jsem jaksi nestíhala přijít dřív,ale už jsem tu a všechno jsem si přečetla.Rezamko - přeji Ti krásnou dovolenou a odpočívej,relaxuj a doufám,že i to počasí Vám vyjde! Dorko- jsem ráda že jsi OK,i když ta ruka nedá pokoj,asi to dělá i to počasí!Přeji Ti ať na úřadech potkáš normální lidi! Baruš - držím všechny pěstičky co dokážu udělat, aby ten prodej vyšel! A konečně ten klídek! Dneska jsem byla s malou v kině,byla uchvácená tím velkým plátnem a má teda zážitek.Měla jsem strach, že nevydrží sedět hoďku a půl,ale mile mě překvapila.Tak jsem šťastná, že moje dítko je šťastné!Mějte se krásně,přeji dobrou noc a buďte také šťastné
Ahoj holky.
Ameli
| 18. 7. 2008 16:15
Mam toho dnes hodne, tak vas jdu jen rychle pozdravit.

Marti, peknou dovolenou preji, at vam aspon trosku vyjde pocasi, a hezky si odpocin a nacerpej energii.

Majko, at te ten zub moc netrapi a Zdenicku at netrapi v pondeli. :) A k zubarce bych sla radsi hned, aspon to budes mit driv za sebou.

Dorko, tobe preju pevne nervy na uradech, ale treba to nebude tak strasne a budes mit stesti na lidi jak nedavno Bara.

Baro, nemas recept na nejaky dobry chleba do dom. pekarny, ktery se
vzdycky povede? Ja kdyz si najdu neco na netu, tak se mi to nepovede...
Tak zatim pa
Ahojík
rezama
| 18. 7. 2008 14:31
tak holky kontrola je za mnou a další kapačka taky.Tak stav se nezměnil,pořád zůstávají 3 nádorky na játrech,jen se trošku zhoršili tumormárkry,ale to prý bývá normální,někdy prý stačí i nachlazení a je to o něco horší.Jinak jsem se zeptala jak to bude dál a pan doktor povídal že tenhle stav je výbornej,prý to málokdy vymizí všechno a pokud nemám s touhle léčbou žádné potíže tak takhle můžu chodit do 50.Tak mě potěšil aspoň tím věkem to je ještě dlouhá doba,takže to není zase takové akutní,aspoň něco,když už se to nedá úplně vyléčit.
Jinak holky budu na vás všechny moc myslet a jak se vrátíme tak hned napíšu.Zítra už budeme vše balit a tak za váma asi nepůjdu.Tak se rozloučím už dnes.
Takže Dorinko hlavně ať jsi fit a úřadů se neboj,nic to není jen to vyřizování dlouho trvá.
Ameli přeju krásné léto.
Baruš Tobě hodně pevné nervy a už konečně ten vytoužený klideček.
Majulko hlavně aby tě ty zoubky brzo přešly a užij si se setrou.
Zdeničko tobě taky přeju krásné léto.
Tak se tady mějte a snad to po vás za těch 14 dní přelouskám.
Páček shledáček po dovolené.
jen nakukuji
Dorka
| 18. 7. 2008 12:09
Báro, Majko vy jste se tak hezky rozpovídali . Jste moc hodné, že na mě myslíte . Mě to trvá než se ráno vyhrabu z postele a pak jsem tu měla návštěvu. Dojela teta se strýcem a odvezli si nějaké "krámy" po dědovi.

S rukou to lepší nikdy nebude. Tu nemocnou mám podloženou polštářem a datluji tou druhou . Pomalu se porozhlížím po nějaké práci. Nevím, nevím, jestli mě někdo zaměstná. Ale z částečnýho důchodu se žít nedá. Zatím jsem na nic nepřišla co bych mohla dělat. Ještě mám chvilku čas, příští týden budu mít úmrtní list dědy a pak mě začne lítání po úřadech . Se moc těším.
Báro, přeji hodně síly s tím prodejem a co ty léky, ptala ses??

pa
BARO
Majka33
| 18. 7. 2008 11:57
děkují a všem vám přejí krásné sluníčkové dny a žádné trápení.Mějte se moooooc fajn pa pa Majka.
Jeden citátek
anonym
| 18. 7. 2008 11:57
Až přijde den, který na kusy rozbije tvůj sen,
buď silák a nebreč, zatni pěsti,
vždyť střepy přinášejí štěstí!
Majka33
anonym
| 18. 7. 2008 11:54
Děkuji moc za podporu ani nevíš jak by se mě moc ulevilo.Se sestřičkou si každičkou minutku hezky užijte a hlavně žádné bolístky a trápení
Ahojky
Majka33
| 18. 7. 2008 11:47
Baruš tak konečně že by se to povedlo?Moc ti to přeju at´už se stím tolik netrápiš.Držím moc moc palečky
DORKO
Majka33
| 18. 7. 2008 11:44
ahojky tak už je ti o něco líp?Ty naše sluníčko,máš toho taky hodně a samé trápeníco?Zuby pořád bolí.Nevím jestli nezajdu dřív k zubaři.Tak nerada chodím po těch dochtorech.Příští útery jdu na kontrolu na alergologií.Od dneška tu budu mít sestru,tak se zase nachvilku odmlčím.A příští týden hned za váma zajdu.Nebo už pojede domů.Ach jo.Bude mi smutno.Ted´je u nás veseleji a člověk zapomene nachvíly na starosti.
Dorka
anonym
| 18. 7. 2008 11:44

hurajda, hurajda Dorka je tu už jsem měla starost kde jsi celé dopoledne a nic
jen si pěkně odpočiň a načerpej sílu a ručička ať bolí co nejméně s domkem to snad tentokrát vyjde naděj malá je ale uvidíme jak se říká
Tak pěkný zbytek dne všem
ahojky
Dorka
| 18. 7. 2008 11:29
všechny vás moc zdravím
Holky, omlouvám se za ten včerejšek. Nechtěla jsem vás vyděsit, nějak mi nebylo dobře a ještě jsem měla plno práce. Musela jsem uvařit, poklidit, nakoupit a pomáhala jsem mamce zavařovat meruňky. Bylo toho na mě moc. Myslela jsem, že vám napíšu aspoň večer a to už mě bolel opravdu celý člověk tak jsem vám poslala aspoň přání na dobrou noc. Zdeni, vůbec jsem si tě včera večer nevšimla to bude tím, že jsem to hned vypla a šla do hajan. Nebojte, já když nemůžu psát (mám problémy s rukou) tak vás čtu pokud se dostanu na PC . Nic mě nesmí uniknout .
Majko, co zoubečky? Pořád bolí nebo je to lepší? Chuderko malá, ty máš ale trápení.
Zdeni, tobě taky přeji ať tě zuby moc nezlobí. Já mám počáteční paradentózu, tak si zoubky čistím každý den půl hodiny hezky poctivě. Poradila mě to zubařka a musím to zaklepat je to lepší.
Baruš, už aby jsi měla klid s tím barákem . Moc na tebe myslím.
Rezamko, jak dopadlo zavařování okurek? Už máte sbaleno? Přeji ti pěknou dovolenou. Zasloužíš si to

Měj te se moc hezky, pa
Pěkný
anonym
| 18. 7. 2008 07:53
den přeji všechny moc zdravím a posílám

U nás zatím svítí a snad i vydrží.S domečkem svitla včera kapka naděje.........uvidíme.
Dnes jedu na hřbitov maminka by měla zítra 74let , stavíme se pro tatínka ........a ještě pojedeme pro okurky .Mějte se tu všichni krásně večer přijdu zkontrolovat
Dorinko jsi v pohodě?

Doruško!
Zdenicka
| 17. 7. 2008 23:28
vidím že svítíš,jsi OK? Dneska jsi nenapsala skoro vůbec nic,jen ráno na uvítání,večer na usínání,tím nechci říct nic špatného,jen že vždy píšeš víc.Tak proto se ptám! Trošičku mám pocit jako by se něco dělo,bolí Tě něco?!Nemusíš odpovídat,asi jsem trochu víc zvědavá!Tak se měj moc hezky a žádné bolístky pa,pa dobrou noc Zdenka
dobrou noc
Dorka
| 17. 7. 2008 23:20
všem lidem dobré vůle

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
17. 8. 2025 09:09
14890
Markta Zahlkov