Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Ahojte!
Zdenicka
| 17. 7. 2008 22:52
Přišla jsem Vám popřát dobrou noc a pěkně se vyspinkejte!MAJI - já jdu k zubařce v pondělí a už teď když na to pomyslím tak je mi šoufl.protože já mám ze zubama furt problémy! A zubařka když mě vidí,tak už křičí že mi nic spravovat nebude,protože ví,že tam na druhej den jsem tam hned ráno! No jo,já a zuby to bych mohla psát knihu! Pa,paZdenka
Ahoj holčičky moje
Majka33
| 17. 7. 2008 17:58
Mě zas dnes nějak není nejlíp.Hlava mě bolía druhá osmička dole v pravo mě začíná zlobit.Nedávno mi vytrhl zubař na té stejně straně ale nahoře jednu osmičku a už abych se asi nenudila začala zlobit druhá ach jo.a mám i závratě.ale to je tím počasím.Jeden den je dusno,sotva že dycháme a na druhý den se ochladí a vytahujeme bundy.Doufám že je vám líp než mě.V září jdu na preventívku,tak doufám že ten zub chvílku vydrží a nebudu muset jít tam dřív.Přejí všem hezký den a jdu si lehnout.pa pa Majka.
ahoj všem
Dorka
| 17. 7. 2008 14:07
přeji pěkný den
je,je překlep!
Zdenicka
| 17. 7. 2008 13:57
má tam být úspěšný den!!!!!
Ahojte holky!
Zdenicka
| 17. 7. 2008 13:55
Přeji Vám krásný upšený den,právě jsem se vrátila z Olomouce.Manžílek tam jel služebně,tak jsem se svezla s malou s ním.Co budeme doma sedět když prší!Chtěla jsem malé v knižním klubu koupit knížku,ale neměli ji,tak příští týden a teď mě malá otravuje že chce hrát hry na počítači,to je hrozný vždyť má 3a půl roků! Tak ji na chvilku pustím,ale opravdu jen na chvilku,nemám ráda když mi tady sedí a hledí na ten monitor!Tak se mějte moc hezky pa,pa Zdenka
Ahoj holky!
Ameli
| 17. 7. 2008 10:46
Taky vas vsechny zdravim. Dnes jsem mela v planu jit do mesta, chtela jsem si koupit nejake koralky, myslim, ze by me bavilo vyrabet vlastni "sperky", a pak si zajit na obed do bio jidelny, ale v tom desti se mi nikam nechce. Jsem hrozna...
Baro, doufam, ze dnes uz to s tim barakem vyjde!
Tak se mejte
Zdravím
anonym
| 17. 7. 2008 08:51
pěkný den přeji
Včera to byla náhoda já spíš čekala že vyfásnu nové papíry a pojedu na po druhý no ale štěstí se usmálo jak se říká na vola.
Dnes to bude asi horší pak povím .Mějte se všichni moc hezky a hlavně zdravíčko ať alespoň trochu slouží
Ahojík
rezama
| 17. 7. 2008 08:05
Zdravím moje klábosilky.Koukám zase jste toho napsaly,jeden den a taky je co číst.Holky já to mám nějaký rozhádaný s časem,nějak mě to nevychází.Já už chystala na dovču,v pátek jdu na kapačku tak toho moc nepodělám a v sobotu už aby jsme to napakovali do karavanu a do auta a tak to tak nějak chystáme postupně dopředu a pořád je něco,no a v neděli v 8 razíme.Ještě jsem splkla s Dášou, no a pak už mám skluz.Tak dnes jede ségra do Hypernovy a veme mě sebou a tak vás musím alespoň pozdravit,teda snad se sem ještě dnes dostanu,ale to nevím jistě.Tak přeju všem krásný,i když zamračený s deštěm, den a nenechte si ho ničím a nikým zkazit.Páček shledáček.
ahojte
Dorka
| 16. 7. 2008 22:49
taky vám jdu popřát dobrou noc a hezké sny
(já měla dnes děsivý a celý den jsem na ten blbej sen myslela, no hrůza! Co vám budu povídat)
Musím se nějak dobře naladit.

Báro, tak to je dobře, že jsi měla úspěšný den

Zdeni, snad je líp. Dneska jsem pořád lítala po zahradě a užívala si sluníčka a teploučka. Snažila jsem se čerpat ze slunka energii. Máš hodnýho manžílka, že ti pomáhá ten můj mě taky musí pomáhat. Občas se mu nechce, ale komu by se pořád chtělo , že?

Majko, tak to máme podobný. Moje švagrová bude mít sice dvojčátka, ale dvojvaječný . Moc se těším, snad všechno dobře dopadne.
Ameli, s tím vaším pejskem to bylo jak naschvál . Nic si z toho nedělej, hlavně, že je mu už OK. Není všem dnům konec tak snad příště to výjde .

Všechny ostatní taky moc zdravím, pa
Ahojte zlatíčka!
Zdenicka
| 16. 7. 2008 20:38
Tak tu máme zase večer,toto letí!DORKO - s prací to nepřeháním,ale snažím se aspoň po chvilkách udělat to,co zvládám,aby všechno nemusel dělat manžílek i tak už toho má dost.Já když si potřebuji lehnout a odpočinout,tak si lehnu a vše tady doma je mi ukradený! BARUŠ - tak to jsi měla dneska úspěšný den,když jsi na úřadech potkala samé rozumné lidičky,to se zase tak často nestává! MAJKO - taky mě čeká žehlení,potřebovala bych na to žehlení nějakou služebnou (ha,ha) AMELI - co to ten pejsek na Tebe zkoušel?Asi si chtěl vyžádat více pozornosti a chtěl být doma!Už je OK? Holky moje zlaté,přeji Vám krásnou dobrou noc! A krásné sny plné erotiky!Pa,pa Zdenka
ahoj holky moje
Majka33
| 16. 7. 2008 15:15
všechny vás moc moc zdravím.Mám chvilku čas.Sestru mám ted´u rodičů,tak můžu zase za váma.Ještě mě čeká žehlení.DORKO moje švagrová taky čeká dvojčátka jednovaječná.Má se jí to narodit už příští měsíc.Bude mít holčičky.AMELI jsem ráda že ti to vyšetření dopadlo dobře.Hned je líp co?Jinač vás všechny pozdravují REZAMKU,BARU,ZDENICKU a ostatní.Přejí hezký den pa Majka.
Ahoj
anonym
| 16. 7. 2008 14:34
kočeny moc zdravím pěkné odpoledne přeji
Já byla dnes po úřadech , ještě jsem si ani kafíčko nedala tedy kromě rána bez něj bych z domu asi nevylezla chtěla jsem napsat z pelíšku ale kdo by mě ho tam donesl? Ke všemu jsem se navlíkla a ono takové teplo štěstí že všude byli ochotní a já vyřídila vše co potřebovala a teď hurá na kafčo
Dorka
Ameli
| 16. 7. 2008 12:03
Mela jsem pozvani na vylet od byvalych kolegu z prace a jejich psu ... Melo se jet autobusem do Marsova a od tam pesky udolim Bileho potoka az do Vev. Bitysky. Jenze nas pes vcera a predevcirem nechtel zrat a mel prujem, tak jsem to odmitla. No a hadej co. Dneska ma plno energie a nic mu neni. Tak me to ted mrzi...
Ja jsem zatim byla jen povesit to pradlo, ale obed jeste nemam. A ani nemam hlad, tak ted mozna ani varit nebudu a udelam to az k veceri. Meli jsme ke snidani tu vanocku a byla docela syta.
Ameli
Dorka
| 16. 7. 2008 11:14
holka zlatá, kampak se chystáte dneska? Nebude nějaký ten výlet? Teploměr mi ukazuje 29,5 C je to paráda . Léto je opět tady.
jéé
Dorka
| 16. 7. 2008 11:09
koukám, že Ameli a Zdenka svítí
Hlava skoro nebolí , trošku jsem spala tak je mi líp. Zdeni, děkuji, že jsi na mě myslela. S tou prací to nepřežeň, zdraví máme jen jedno.

Sluníčko mě taky nabíjí energií
Ahoj holky
Ameli
| 16. 7. 2008 11:05
Pripojuji se k prani krasneho dne!
Dorko, doufam, ze prasek zabral a dobre jsi se vyspala...
U nas zatim slunicko vykukuje dost line, tak snad se jeste trosku probere.
Tak se mejte. Jdu varit obed a povesit pradlo. Papa
ahoj
Dorka
| 16. 7. 2008 11:05
vítám do nového dne
já toho včera moc neudělala (bylo mě mizerně) tak to jdu napravit . Jen jsem pekla jogurtovou buchtu s třešněma a něco málo poklidila a měla jsem dost .

Pěkný den, pa
Ahoj holky!
Zdenicka
| 16. 7. 2008 11:00
Přeji Vám všem krásný den! Před malou chvilkou vykouklo sluníčko a hned je veseleji,jsem tu jen na skok abych Vás pozdravila a musím utíkat zalít durmana, chudáček nemá vodu.DORUŠ - co hlava?už je lépe?Snad se nám všem udělá líp, když už to sluníčko vykouklo a mrká na nás! Mějte se krásně a já jdu zase pokračovat v domácích pracích! Pa,pa Zdenka
...
Ameli
| 15. 7. 2008 23:10
Dnes jsem stihla vse, co jsem si naplanovala, tak mam radost. Ted jsem jeste dopekla vanocku (v pekarne), aby jsme meli na rano ke snidani.
Taky preju krasnou dobrou noc.
ahojky
Dorka
| 15. 7. 2008 21:42
taky přeju dobrou noc. Musím si dát prášky, aby mě už přestala bolet hlava jinak zas neusnu.
Hani, tak tě zdravím . S tou posudkovou to je teda smola, ale že by ti třeba dali vědět předem?... to snad není možný. Doufám, že jsi měla aspoň pěknou dovolenku a jsi odpočatá.
Zdeni, s těma plísněma to je teda blbý . Má se začít oteplovat tak snad bude líp.

pa
Ahojte holky!
Zdenicka
| 15. 7. 2008 21:08
Jdu Vám popřát dobrou noc!Nikdo tady není,tak se všechny pěkně vyspinkejte a ať Vás nic nebolí pa,pa Zdenka
ahojky
Hana
| 15. 7. 2008 20:14
Vrátila jsem se z dovči a tak Vás jdu pozdravit. Dneska jsem byla pozvaná na posudkovou a doktor měl napsanou dovolenou, prý na mně zapomněl.No dobrý tak já si počkám ale ti doktoři mi už nebaví.
Taky bych chtěla popřát Ameli, že výsledky byli o.k. Je to moooooc dobrá zpráva.
Zdeničko ten citátek je opravdu pravdivý.
Dorko určitě se babička s dědou převtělí. Mně umřel táta pár měsíců než se dcera narodila a myslím si, a nebo jsem někde četla, že když někdo v rodině umře tak se duše nastěhuje do narozeného děťátka. I když moc nevěřím ale někdy se tak utěšuju. Tak jdu koukat na telku ahoj,
Ahojte!
Zdenicka
| 15. 7. 2008 19:06
Tak jsem tu zase jen na skok než se malá půjde koupat!Doruš - tak to bude doma slávy s taky práce!Já si nedokážu představit mít dvojčátka,asi bych se z toho zbláznila!Malá mi dává dost zabrat a kdybych měla mít dvě stejně staré ach jeje! To počasí mě zmáhá,začíná se hlásit mé astma,je venku plíseň a já jsem na ni alergická a tak to je zajímavé!už ať to sluníčko vyleze!Toto je léto! No hrůza!Já možná ještě večer přijdu tak se zatím mějte pěkně ahojky Zdenka
A ještě
anonym
| 15. 7. 2008 17:44
vtípek:
"Pan Volekule si každý den zkracuje chůzi po schodech
# jízdou po zábradlí, což se nelíbí uklízečce. A tak mu namaže zábradlí
máslem a
# zeptá se ho:"Tak co, pane Volekule, jak se vám dneska jelo?"A Volekule
na
# to:"Jako po másle."Tak tam napatlá med a zeptá se ho:"Jak se vám dnes
jelo?"A
# Volekule odvětí:"Jako po medu."Tak se uklízečka naštve jde do železářství
a
# koupí hřebíky nalepí je na zábradlí a čeká. Po hodině čekání přijede
pan
# Volekule a ona se ho zeptá jako tradičně:"Tak jak se vám dneska jelo,
pane
# Volekule?"A Volekule odpoví:"Už mi můžete říkat Vole, kule jsem nechal v
5.
# patře..."
Ameli
anonym
| 15. 7. 2008 17:43
řekla bych že jsme tenkrát o kolo takového stromu šli i ten čáp tam byl ale tam je asi takových stromů víc viď?
Bara
Ameli
| 15. 7. 2008 17:40
Trefilas to. Ta fotka je z Lednicko-Valtickeho arealu...
Holky
anonym
| 15. 7. 2008 15:13
moc zdravím
Ameli:fotka suprová připomínala mě Lednický kraj kdysi jsme tam byli na dovolené krásně se tam jezdí na kolech.
ještě
Dorka
| 15. 7. 2008 11:29
pozdravím Zdenku , taky mě to napadlo, že se třeba děda převtělil a je už někde jinde.
Švagrové se mají příští týden narodit dvojčátka, chlapeček a holčička. Můj brácha říká, že se znovu narodí babička a děda proč ne? Každopádně rod bude pokračovat a naše geny se předávají dál. Tím je zajištěna jakási nesmrtelnost.
jo
Dorka
| 15. 7. 2008 11:20
tak tam to znám, byly jsme tam se školou a je to tam supr . Památky jsou tam nádherný tak to se tam budu muset zase někdy jet podívat. Ten můj tam určitě nikdy nebyl, díky moc za tip na výlet.
Už jsme byly se podívat i v tom Mariánským údolí a ten můj ač je Brňák tam nikdy nebyl jsem se divila. Fotili jsme čmeláčky těch tam bylo. Moc se mu tam líbilo, došly jsme k tomu prvnímu rybníku a měla jsem dost. Bolely mě hrozně nohy a druhý den jsem nemohla chodit . Nevím, co to se mnou je. Od té doby co jsem prodělala Streptokoka nemůžu moc chodit a jsem pořád taková nějaká unavená..... Doktoři taky neví co mají se mnou dělat. Ale už dost ať si pořád jenom nestěžuji.
Každý si neneseme ten "svůj kříž".

Tak holky zlaté, jdu něco dělat jinak se odsuď nehnu.... . papa
Ahoj holky!
Zdenicka
| 15. 7. 2008 11:12
Moc Vás zdravím! Dorko - dědovi je určitě teď dobře a už se prohání nahoře a možná že už je i znovu na světě! Žijeme více životů! Ameli - ten čáp je pěknej,ta projížďka mudela být fajn!Holky já jsem dneska mluvila s kamarádkou přes ICQ,ona bydlí v Žilině - to je paráda! Ještě že mám už ten novej PC. Tak zatím se s Váma loučím,peču buchtu ,dovařím oběd a jdu ke kámošce na kafčo! pa,pa Zdenka

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
16. 8. 2025 23:12
14887
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18