Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Holky všechny zdravím
rezama
| 23. 5. 2008 08:59
Tak Ameli to jsem ráda že jsi Ok.Jinak syn jde s kolenem,asi má natrženej meniskus a možná i něco s chrupavkou,ale to prý ukáže až ta artroskopie.On už před 3 lety měl takhle i to druhé a dost blbě,pomale 2 měsíce na to nesměl vůbec šlápnout,tak uvidíme jestli to bude lepší,to víš sportem ku zdraví,to je ten jeho fotbal.
Dorko tak co rajčátka a tvoje pěstování,copak ponožky pleteš,nebo ještě pořád nemáš návod,zkusím se zeptat sestry jestli její tchýně nemá,ona taky pletla,ale třeby už máš.
Zdeničko snad jsi to od malé nechytla,víš že po čem h.... tak to je hned.
Majko neboj ty zuby se spraví,mě teď taky zlobí a hodně,ale to je po té léčbě a prý to může trvat klidně i 3 roky něž to z tebe pořádně odejde a budeš mít pořád nějaké ty malé problémky.Mě poradila paní doktorka docela fajn zubní prostředky.Bylo jich teda víc ,ale nejlepší pro mě byli ty od Weledy,mají zubní pasty,vodičky na vyplachování,gely.A opravdu na ty podrážděné dásně,to ještě není paradentóza,ale je to po té léčbě horší jak paradentóza,to říkala i má zubařka a prý mám být ráda že mě zuby takhle zůstaly,hodně lidem i vypadají,tak na ty je třeba ten gel a nebo ta pasta výborná.stojí teda ta pasta okolo 120Kč,ale fakt je dobrá,můžu vřele doporučit.
Já už velké chemo taky nemám,ale takové ty problémy,jako zuby a suchá pokožka,tak ty jsou zatím pořád.Hlavně nohy ,tak ty mě taky zlobí,už jsem teda na ně taky vyzkoušela všechno možné,ale teď teda mám neutrogenu a je taky výborná.Jinak ruky mě od těch píchanců taky bolí,jsou takové unavené,a to je mám každý 3 týdny,ty píchance.Jak ale říkala zdenička,tak ten led hodně pomůže,mastičky mě moc nepomohly,ale hlůavně je chvilku moc nemaháje a ono to odezní.Já když jdu na CT tak mě berou krev,pak píchnou kontr.látku,to si teda nechám dát na krvi kanylu ,aby nem,useli dvakrát píchat,ale jak tam je dýl,tak to taky bolí,pak jdu rovnou k p.doktorvi na výsledky a taky většinou dostanu ještě kapačku,takže další píchanec.Hlavně holky ale že to púomáhá.Zatím mě žilky tak moc nezlobí a nechají se najít,takže port zatím nemusím.
Mě teď zlobily afty,nějak se mě to tentokrát vrazilo,ta léčba,asi do pusy.Ona tak nějak taky vždycky trochu působí,pokaždé trochu jinak,minule jsem měla bolavé pod pažema,předtím púod kolenama,no a teď mám boláky v puse,ale už odeznívají.Ale holky hlavně že je nám fajn.
proč teda přejmenovali Viktorii na Ženy mě taky není jasné,ale já se teda pořád přihlašuji na www.viktorie.cz a zatím to jde.
Tak přeji všem krásný pátek a taky pohodový víkend.
ahoj ahoj
Dorka
| 22. 5. 2008 22:17
Ameli,

tak s tou štítnou žlázou jsem na tom podobně. Taky jsem měla výsledky v
pořádku, ale brát prášky prý budu už celý život, aby se mi to
nezhoršilo, tak si zvykám. Dííky moc, že ses ptala na tu soju jsem teď klidnější. Já jdu na kontrolu až za půl roku takže to bych se načekala.

Majko,
už jsem se přemohla a udělala jsem první krok. Objednala jsem se k tomu
ortopedovi, ale vůbec se mi tam nechce. Každýho půl roku mě rentgenuje
a to se mi vůbec nelíbí. Mám strach, aby mi to neublížilo.

Že by se dneska venku oteplilo jsem si vůbec nevšimla. My jsme doma začli zas topit, abych neomarodila úplně.
Mějte se fajn, pa pa
ZDENIČKO
Majka33
| 22. 5. 2008 19:26
NIC SI Z TOHO NEDĚLEJ.JÁ MÁM TAKY PROBLÉMY SE ZUBAMA.CO JSEM PO CHEMOTERAPIÍ TAK MĚ TY ZUBY POBOLÍVAJÍ A CHODÍM POŘÁD PRAVIDELNĚ CO 6 MĚSÍCŮ K ZUBAŘI.POSLEDNĚ MĚ CHTĚL VYTRHNOUT ZUBAŘ POSLEDNÍ STOLIČKY NA KAŽDÉ STRANĚ NAHOŘE ALE JÁ JSEM ODMÍTLA A DIV ŽE JSEM Z ORDINACE NEUTEKLA.Z TĚCH STOLIČEK MÁM PROBLÉMY A BOLÍ MĚ D´ÁSNA A I KRVÁCEJÍ ASI MI ZAČÍNÁ PARADENTOZA.DOCHTOR MI STEJNĚ ŘEK ŽE SE TOMU NEVYHNU.TAK MÁM S TOHO HRŮZU AŽ PŮJDU V ZÁŘÍ NA KONTROLU.CO MI ZAS ŘEKNE.JÉÉÉÉ AŽ TED´JSEM SI VŠIMLA ŽE PÍŠU VŠE VELKÝMA PÍSMENAMA................... .A POŘÁD NĚCO.NESTAČÍ ŽE MÁM PROBLÉMY GYNEKOLOGICKÉ,TAM JSEM VAŘENÁ,PEČENÁ,TAK TED´JEŠTĚ ZUBY BOLÍ.TO ABYCH SE ASI NENUDILA .TAK HEZKÝ VEČER PŘEJÍ A ZOUBEK AT´UŽ NEBOLÍ...
DORKO
Majka33
| 22. 5. 2008 19:16
tak to je dobře že je ti trochu líp.Ale ty dochtory moc dlouho neodkládejčím dřív tam půjdeš tím líp.Aspoń to budeš mít za sebou.Já taky šla a mám do srpna klid.Doufám.... ještě nemám výsledky........ Taky jsem si toho všimla že už to není viktorie.cz ale žena .cz.Nevím proč to přejmenovali,možná se jím ten název už nelíbil a chtěli udělat změnu..............Tak se drž sluníčko a dlouho to neodkládej...pa pa paMajka
Ameli
Majka33
| 22. 5. 2008 19:09
jsem ráda že jsi v pořádku...................hned je líp vid´???
Dorka
Ameli
| 22. 5. 2008 16:33
Dnes jsem byla na te endokrinologii. Ultrazvuk stitne zlazy i hodnoty v krvi mam v poradku, ale prasky budu brat dal, aby se mi to zase nezhorsilo. Ptala jsem se na tu soju. Doktorka rikala, ze vetsina omezeni se tyka zvysene funkce stitne zlazy a ja mam snizenou, takze kdyz chci muzu jist soju, brat antikoncepci, nechat si pichnout umrtvovaci injekci u zubare atd. Takze se nebudu nijak omezovat.
Holky, jak se mate? Uz se trosku oteplilo, tak jeste to slunko by se mohlo ukazat.
tak koukám
Dorka
| 22. 5. 2008 16:29
holky, že se Victorie přejmenovala na Ženy.cz, ale proč? Victorie byl hezký název. Teď to vypadá, že je to diskuze jen pro ženy.
No nějak mě to nejde do hlavy
Ahoj holky
Dorka
| 22. 5. 2008 16:17
všechny vás moc zdravím
Majko, jsem ráda, že tě ta ruka už tolik nebolí. Já dneska migrénu nemám to je super. Když mě to chytne tak je mi opravdu na nic a vždycky se jdu někam uklidit. Měla bych jít k ortopedovi a k obvoďákovi, ale vůbec se mi nechce. Zatím to úspěšně odkládám. Bojím se vyšetření, která mě čekají, ale jestli se to nezlepší budu muset jít. Jinak mě teď hodně trápí zánět v očích. Každý den si tam kapu kapky, ale moc to nepomáhá už nevím co mám dělat. Byla jsem na oční a napsali mi hormonální mast, to se mi tam dávat nechce, fuj. Tak si tam dávám gel Vidisic aspoň to pěkně chladí.
Ameli, ještě, že sis to všechno vyřídila a máš to v pořádku. Já když jsem si poprvé vyřizovala invalidní důchod tak jsem se málem vůbec důchodově nepojistila (nevěděla jsem to), byl by z toho taky pěkný malér asi bych si to musela zpětně všechno zaplatit . Naštěstí mě na to úřednice na sociálním pojištění upozornila sice to bylo až po roce, ale naštěstí mě to uznali zpětně. Teď si na to dávám bacha.
Rajčátka jsem sázela s mamkou tepr včera, pořád jsem čekala až přestane pršet. Ještě jich tam mám dost, pár jich ještě zasadím až nebude takový blato strašně se to lepí a nechce to jít do země . Co budu dělat s tím zbytkem nevím. Je mi to líto vyhodit. Vypěstovala jsem jich zas nějak moc něco kolem 50.
Ameli, přeji příjemnou zábavu na festivale. Taky bych se někdy ráda přišla podívat. Teď na mě něco leze tak musím být pěkně doma v teple zabalená pod dekou. Už se těším až vykoukne sluníčko a pěkně se ohřeju . Zima mi vůbec nesvědčí.
Zdeni, ten vylomený zub ti teda nezávidím, hlavně aby tě nebolel. Já už taky asi stárnu nic si z toho nedělej. Vyklou se mi zuby a je otázka času kdy mi postupně vypadnou
.
Rezamko, snad se máš dobře naše sluníčko.
Měj te se co nejlíp to půjde, papa
Ahoj holky
Zdenicka
| 21. 5. 2008 22:01
krásný večer Vám všem!!!! V noci jsem už spala,hurá!!!!Malá sice začala
kašlat,už ale normálním kašlem,vypadá to že už začne odkašlávat,tak
snad už to bude dobrý!! AMELI - teď se Ti nechce učit,ale jednou ještě
ráda zavzpomínáš jak bylo fajn! Můj synovec teď dělá zkoušky na
vysoké a vím jaké to je!Brble, ale je rád že chodí do školy!
Stále říká že je to lepší než makat! A to jedu v červnu na
přivýdělek do ameriky! Holky moje zlaté mě se dneska ulomil zub,1
nahoře,já mám fakt dobrej týden!!!Ještěže když se směju nebo mluvím mi nejdou vidět zuby,jinak bych nikam nechodila.Vypadám fakt krásně,ha,ha
K zubařce jdu až 17.6 no musím to nějak vydržet!!!Nějak se mi ty zuby
začínají rozpadat,asi už mají dost-musím se smířit s tím že stárnu!!! Mějte se moc pěkně a sladké sny pa,pa Zdenka
Ahoj holky
Ameli
| 21. 5. 2008 20:29
Dnes zase bylo tak skarede, doufam, ze uz brzo vykoukne slunicko. Hlavne aby v sobotu neprselo. Jdeme s pritelem na Meziploty - divadelni a hudebni vestival v brnenskem "blazinci". Porada se i v Praze a myslim i v Plzni. Je to vzdycky moc fajn. Letos uz jdeme po pate. Meli jsme tam nasi prvni schuzku, tak udrzujeme tradici a pripominame si tak vyroci.
Mela jsem nejake vyrizovani ve zdravotni pojistovne. Nesla jsem tam rozhodnuti o prideleni inv. duchodu a ukonceni nemoci v ochranne dobe. Mela jsem to tam zanest uz nekdy v lednu, ale vubec jsem nevedela, ze neco takoveho musim. Upozornila me na to segra, ona tam totiz pracuje. Jeste ze tak, jinak bych z toho mohla mit pekny prusvih. Nechala jsem si taky vytisknout prehled vykazane zdravotni pece a sumicky jsou to pekny. Jedna prohlidka u gynekologa stoji 676Kc, jedno chemo 1528Kc, CT + kontrastni latka 4239Kc atd.
Marti, a s cim jde syn na operaci? At mu to dobre dopadne! Zdenicko, to mas ale trapeni. Doufam, ze antibiotika brzo zaberou, at muze mala zase do skolky a ty si oddechnes.
Majko, jsem rada, ze ti masticka pomaha.
No a Dorko, tebe snad taky nic netrapi. Jo a co ty rajcata? Zasadila jsi je nakonec? Nevadi jim ten dest?
Tak se holky mejte co nejlip. Ja se jdu zase ucit. Uz me to neba, a to nejsem ani v pulce.
AMELI
Majka33
| 21. 5. 2008 18:54
ruku jsem si prvně mazala olejíčkem a pak jsem si dnes odpoledne zašla koupit mastičku a zdá se že to pomáhá.Ještě jednou ti děkují a doufám že mě ta bolest už nepotrápí a bude už líp .pa pa
Ahoj holčiny
Majka33
| 21. 5. 2008 18:50
jdu vás takhle večer rychle pozdravit.Je mi o něco líp ale pořád to není ono.Ruka už mě tolik nebolí.AMELI děkují ti za radu.A co vy jinač jak se všechny máte?DORKO je ti už líp?Už nemáš migrénu?A co ty ZDENICKO co malá,jak jste to zvládly,doufám že dobře.DORKO,AMELI,ZDENICKO a REZAMKO přejí vám hezký zbytek dne i když pořád prší.....tak hezky večer a dobrou noc.....
Ahoj Zlatíčka!!!!
Zdenicka
| 20. 5. 2008 21:57
Moc Vás všechny pozdravuji!!!DORKO - nějak jsem si už zvykla, že v mém
životě nejde nic jednoduše,ale nejvíc mě mrzí když malá brečí a já ji
nemůžu vzít do náruče a pochovat,tak aspoň si sednu na postel a vezmu
si ji na klín.Už se to za ten rok taky naučila! Tak to
zvládáme,musíme!!!REZAMKO - držím pěstičky synovi!!!!ať ho to po té
operaci moc nebolí!!!!ORLOVANKO - lež a odpočívej!!!Šetři se !!!!!Tu
bolavou žílu leduj,dej si tam třeba kus zmraženýho masa
zabalenýho do utěrky!Fakt to pomáhá!!! V nemocnici po operaci mi taky
nosily led na žíly.Mějte se moc hezky a já jdu už spát,teda
chvilkama,musím ještě hlídat malou! dobrou noc pa,pa Zdenka
ahoj holky
Dorka
| 20. 5. 2008 18:59
vy tady máte samé velké trápení

Majko, jde mi mráz po těle z toho co jsi musela všechno vytrpět, ale jsi moc statečná
zvládla jsi to a teď budeš mít na dlouhou dobu pokoj. Já bych tam taky
s sebou sekla a tu hnusnou jodovou vodu bych asi taky nevypila celou,
fuj
se mi dělá špatně jenom co to čtu. S tou rukou je mi to moc líto, zkus
to co ti radí Ameli. Mě když berou krev tak mě taky vždycky bolí ruka.
Chce to asi chladit a ten Voltaren nebo Fastumgel jsem taky zkoušela.
Za dva dny o té bolavé žíle nebudeš vědět.
Zdeni, to musí být doma pěkný záběr. Dítě, tvoje záda a nedávno manžel. Vůbec ti to nezávidím, drž se holka. Přeji dcerce brzké uzdravení.
Rezamka, si taky užije se synem . Přeji pevné nervy a hodně síly . A co pejsánek, už je naočkovanej a nezlobí?
Mějte se všechny co nejlíp to půjde.
Mě je dneska vcelku dobře zatím. papa
Orlovanka
Ameli
| 20. 5. 2008 17:58
Majko, o zilach vim svoje. Mam je taky tvrdy a po kazdem odberu krve ci kapacce me boli ruka dva dny. Nekdy mi pomuze, kdyz si to natru Voltarenem nebo Dolobenem nebo nejakou podobnou mastickou. Tak to zkus
ahoj holčičky
Majka33
| 20. 5. 2008 14:34
moje,není mi dobře tak polehávám ale jsem v pořádku.Výsledky zatím nemám.Byla jsem na CT,rentgenu plíc a sono celého břicha.Byla jsem včera doma ve čtyři odpoledne.Odběry mi vzali hned v neděli večer jak jsem přišla.Za týden si mám zavolat na výsledky a za rok si to zopakují.A v srpnu normálně zase na gyn.kontrolu.Pořád mě bolí celá pravá ruka.Na CT mi dávali tu kontrastní látku a dochtorka říkala že tu žilu mám už tuhou z těch injekcí.Ale na konec se to podařilo ale ted´ mě ruka hodně bolí.Ještě mi přišlo v nemocnici když jsme přijeli z CT špatně,šla jsem omdlít.Musela jsem si lehnout a zachvíly to přešlo a šla jsem na další vyšetření.A ještě na tom cétečku nám přinesli,byla semnou ještě jedna paní,ve 2litrové láhví tu jodovou vodu,a že to máme popíjet hodinu a půl.No já jsem to celé nevypila,to se nedalo a ta paní taky ne.Asi mi potom z toho bylo špatně.Tak prozatím nic nevím.Doufám že budu mít všechny výsledky dobré.Pořád jsem taková slabá a ta ruka pořád bolí.Nevím co si na ní dat aby to přešlo.....Zatím pa pa Majka.
ahojda
rezama
| 20. 5. 2008 13:08
holky zdravím.Tak se hlásím že jsem v pořádku.Nebojte mě ten splín vždy rychle přejde,Včera jsem teda pro změnu byla naštvaná na strýce,ale už je to taky Ok.Dnes jsem vezla syna na předoperační vyšetření a čekám na veterináře,přijde oočkovat toho našeho Akimka.
Ameli jsem ráda že ti vše dobře dopadlo a CT bude v pořádku uvidíš,taky jdu v červenci,tak na sebe budeme myslet.
Dorko ono ti to počasí taky moc nepomáhá,hlavně na tu migrénu,ale neboj ona zase vyleze sluníčko a bude líp.
Zdeničko myslím na tebe a na tvou malou aby jste to co nejdřív zvládly,vím jaké to bylo když byli dětičky malé a nemocné,tak vydrž.
Orlovanka se zatím neozvala,posílala jsem jí SMS a zatím neodpověděla,tak ji pak zkusím ještě zkontaktovat,ale nechci ji zatím moc otravovat,veřím ale že je vše v pořádku.
Tak zatím papapapa
Další upršený den!
Zdenicka
| 20. 5. 2008 12:51
Ahoj včechny zdravím!!!Holky tak jsem v noci zase nespala,malá dostala
zánět hrtanu,tak zase hrůza,rychle jsem musela udělat olejový zábal na
krk,otevřít celé okno dokořán(ještě že je v noci hladno),
okamžitě čípek ,aby ten otok splaskl a hlídala jsem celou noc aby
mi nepřestala dýchat,to jsou strašné nemoce,ještěžě člověk ví co
dělat a má na to léky doma,jinak by jsme už byly v nemocnici,to by nás
domů nepustily. Dneska dostala antibiotika ,tak snad už to bude
dobré!Jinak tady u nás zase prší,ale mě to nevadí,aspoň se vyčistí
vzduch a stejně by jsme nemohly ven,a pro tuto nemoc je lepší když je
chladno.Zlatíčka moje mějte se moc hezky pa,pa Zdenka Jdu se věnovat
dceři,jsem tu jen na skok!
a starosti
Dorka
| 19. 5. 2008 20:47
hoďte za hlavu
Ahoj holky
Dorka
| 19. 5. 2008 20:45
jdu se taky ohlásit
, ve dvě ráno jsem měla pořád migrénu tak jsem si vzala ze zoufalství
prášek trochu to pomohlo. Maminka mě namasírovala zádička a je mi líp .

Zdeni, jsem ráda, že je malé líp už aby byla zdravá.

S tou migrénou jsi to napsala hezky, mě když je na nic tak taky zalezu někam kde je klid a ticho.

Ameli, to je dobře, že máš krevní obraz v pořádku a ty uzliny taky. Myslela jsem na tebe celý den.
Majko, holka zlatá na tebe taky pořád myslím. Dej nám vědět jak ti je. Snad tě tam moc v té nemocnici netrápili a budeš mít taky samé dobré zprávy
Rezamko, jakpak se daří tobě? Doufám, že jsi se té nemoci postavila čelem.
Mějte se všechny moc hezky, pa
Orlovanka
Ameli
| 19. 5. 2008 16:31
Malem jsem na tebe zapomnela...
Jak jsi dopadla? Snad ti to rychle ubehlo a vsechno je v poradku!
Ahoj holky
Ameli
| 19. 5. 2008 16:30
Dekuju, ze jste na me myslely i za poslanou energii.
Dnes jsem cekala jen hodinu, uf. Krevni obraz mam v poradku, uzliny mi zadne nenahmatal, takze dobry. No a v cervenci jdu na CTcka a ty snad taky budou v poradku.
I kdyz jsem cekala jen tu hodinu, stejne jsem byla unavena a do ted spala. Ted se musim jit zase ucit, dala jsem si zavazek za den pet otazek a dnes nemam jeste ani jednu...
Zdenicko, to jsem rada, ze uz je male lip. Ty vysoke teploty znely uplne hruzostrasne...
Dorko, doufam, ze uz te migrena netrapi!?
Marti, kdyz se dozvim, ze je nekdo z meho okoli onemocnel nebo dokonce umrel na rakovinu, mam taky hrozny pocit a jsem z toho pak spatna, ale proste to tak nekdy bohuzel je a neda se nic delat. Clovek se tomu hlavne nesmi poddavat, ale to ty vis!
Tak se holky mejte pekne, ja jdu na to uceni. Papa
Ahoj děvčátka
Zdenicka
| 19. 5. 2008 15:39
tak už jsem tady,a stráášně moc Vás všechny zdravím!!!
Holky malé je už lépe,teplota sice párkrát vyletí,ale po lécích
klesne.Tak snad to nejhorší máme za sebou! V neděli dostala škaredou
rýmu,p.doktorka jí dnes udělala výtěr z nosánku,tak ve středu si mám
zavolat.Doufám,že tam nic nebude! ORLOVANKO - celé dopoledne na tebe
myslím a posílám energii a také jsem Tě obalila do bílého světla,tak
doufám že tam na Tebe byli hodní a uvidíš,že vše bude OK!
AMELI - na Tebe jsem také myslela ,energii i bílé světlo jsem
poslala.!Doufám,že Vám je holky fajn!!!!DORKO - co ta migréna?už je to
lepší? Když to tak člověka přepadne tak nemá na nic náladu,že?Zavřít se
někam do klidu,kde není světlo a hlavně nic neslyší!Tak snad už Ti je
lépe!!!! Holky mějte se moc hezky pa,pa Zdenka AŤ VÁ NIC NETRÁPÍ
ahoj
Dorka
| 18. 5. 2008 23:34
všechny vás zdravím
Rezamko, nebuď smutná. Já vím, takovéhle špatné zprávy člověka rozhodí a pak má blbý myšlenky. Ale ty musíš být silná a nepodléhat tomu a hlavně si věřit. Říká se, víra tvá tě uzdraví.
Orlovanko, to jsem ráda, že se dort povedl a že vám chutnal trochu jsem se bála. Tak ať ti to tam v nemocnici rychle uteče, neboj za chvíli seš doma.
Ameli, budeme na tebe zítra taky všichni myslet ať to zvládneš.
Zdenko, snad už je malé líp. Mě dneska celý den bolí šíleně hlava. Mám migrénu, jdu si lehnout snad to do zítřka vyspím. Možná si vezmu nějaký prášek, ale to stejně nepomůže. Celý den je mi mizerně.
Tak jsem tu napsala aspoň pár řádků, aby jste o mě věděli a už mizím. Měj te se líp, papa
Holky
Majka33
| 18. 5. 2008 09:43
tak večer už pojedu kolem šesté do nemocnice,tak se mi tady mějte hezky a nezlobte,maminka se zítra odpoledne vrátí.................. .Kolem sedmé bych tam měla být.Tak ahojky a zítra k večeru se ozvu.Tak pa pa pa
DORKO
Majka33
| 18. 5. 2008 09:40
dortík se povedl a dětem mooooc chutnal i manželovi.Ale já místo borůvek dala jahůdky.I s něma to dobře chutnalo.Je to dobrotka.Příště zkusím tam dát ty borůvky anebo ovoce všeho druhu.To nemusí být též špatné že?Ještě jednou děkují za recept,který jsi nám tady dala.Přejí krásný den
REZAMKO
Majka33
| 18. 5. 2008 09:36
vím jak se cítiš,ale přejde to.Měla jsi takový zvláštní pocit že?Neboj bude dobře.Přejí ti krásný sluníčkovi den a drž se.Pa pa
zdravím
rezama
| 17. 5. 2008 17:25
Hezkou sobotu přeju všem.Já napsala že mám CT 7.6. a samozřejmně je to sobota,takže je to 6.6. ale to je taky ještě daleko.Ameli ono je jedno kdy to Ct bude,uvidíš bude v pořádku a s doktorama se dá určitě domluvit.Zdeničko jsou to starosti s těma dětičkama,snad už bude malé líp.Taky máš doma puberťačky có,to je něco že jo.Orlobanko s tím kolik lidí na tebe bude myslet se nemůže vůbec nic pokazit,takže jak říkám klídek.
Jinak jsem nějak naměko.Před chvílí nám volal dlouholetý kamarád o číslo na pohřební službu.myslela jsem si že se něco stalo s jeho babičkou,má 93 let letos.Ale omyl její maminka umřela,nevím teda kolik jí přesně bylo,asi 63,ale nějak mě to vzalo.Ona po novém roce se začala léčit taky s rakovinou a říkali že to snad bude dobré a najednou tohle,tak jak říkám mě to nějak vzalo.Ale mě to zase pžejde.Tak holky papapa a užívejte sluníčka
ahoj všichni
Dorka
| 17. 5. 2008 15:34
Orlovanko, jak dopadl dort? Doufám, že dobře.
Zdeni, to musela být hrozná noc. Je dobře, že už je malé líp. Třeba to nebude nic vážnýho, držte se holky jste bojovnice. Myslím na vás a posílám hodně energie.
P.S. Prý pomáhá srazit teplotu kompot, nejlépe ananasový. Zkoušela jsi to někdy? Měj se, pa
Ahoj holky!
Zdenicka
| 17. 5. 2008 14:15
Všechny Vás zdravím!!!! Přeji krásný víkend,
V noci jsem naspala asi tak hodinku,malá měla vysoké teploty(39.5) a
nešlo to ničím srazit.Pak jsem jí dala po vyčerpání všech možností
hormonální čípek ,který se dává při vysokých teplotách,ale
nezabralo to.Tak jsem hodně brzo ráno volala do nemocnice pro
radu,protože mi bylo řečeno,že u těch čípků se už nic na teplotu nemá
dávat,tak jsem chtěla poradit co z malou ,p.doktorka byla příjemná a
řekla nic nedávat ! Když tak přijet,tak jsem ještě chvíli čekala ale o
půl 6 jsme jeli do nemocnice,dostala injekci aby se srazily teploty, v
11.15 jsem jí dávala panadol,teď má 36.9! Tak snad už to bude dobré! Jsem zvědavá co z toho vyleze! Mějte se moc hezky ahoj Zdenka

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
12. 8. 2025 19:25
14852
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18