Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

vtípek
anonym
| 25. 9. 2009 00:45
Baví se dvě sousedky:

"Tak si myslím

, paní Procházková, že jsem se

omrzela svýmu muži."

"Proč myslíte?"

"No, tři roky

se už neukázal doma."
ahojky
anonym
| 25. 9. 2009 00:24
rezamko koukala jsem na minisrazík a byĺ super ,jse holky všecky.S těma nemocema to vím,mám kámošku učitelku ,ta vždycky hlásí jak to je,má docela přehled .I o ní se to občas pokouší,to je mezi dětma,který prskaj,takže mi i poradí co bych měla dělat a já jí také říkám co na co používám .Jinak nastydlá jsem,tak jsem ráda,že už bude volno a přítel si vezme číču,holt s ní jít ven musím .Co naše Dorinka,také je holka chudák nastydlá,tak ať Tě to všecko brzo přejde ..Jinak na všecky moc myslím a pozdravuju
Ahoj
Bara
| 24. 9. 2009 14:46
holky pěkné odpoledne hlavně hodně zdraví nemocným
Raduško:vtip je super

Hezký den
rezama
| 24. 9. 2009 09:27
vám přeji všem
Všem marodinkám přeji brzké zlepšení
Raduško po netu to šířit ani nemusíte,ono je toho všude plno,tady u nás taky,ve školce maj tak půlku dětiček a ve škole prý to začíná taky,asi je to taky počasím,nejsme na takové teplo zvyklí a jak se zpotíme a večer se pak zase ochladí,tak už je to hotové.
No hlavně holky ať vás to brzo přejde.
Dorinko tebe taky musí pořád něco trápit,že jo,ale neboj bude líp,musí
Tak všechny zatím ahojky a pak zase nakouknu
Dorinko
anonym
| 23. 9. 2009 22:29

,chudinko Ty jsi nastydlá,jako já ,ještě že se to nedá šířit po netu,to bych Vás holky litovala .Tak se brzo vymaroď,můžeš ležet,nemáš tady takovýho kočičího draka jako já ,jinak všem přeji pohodový týden
vtípek
anonym
| 23. 9. 2009 22:17
Mladík je na plese a strašně se mu tam zlíbí krásná mladá slečna. Začne
přemýšlet, jak ji nejlíp oslovit, aby neudělal ostudu. Otázka "Kolik je
hodin?" je trapná, navíc ona nemá hodinky. "Jak se jmenuješ?" To je
hned na začátek vlezlý. "Půjdeme si zatančit?" Co by tak tančil, když
to neumí. Jak tam tak sedí, nehty okousaný, najednou vidí, jak se zvedá
a odchází k toaletám. Tentokrát sebere všechnu odvahu a jde za ní.
Chvíli čeká přede dveřmi, když se najednou otevřou a vyjde z nich ona.
Zhluboka se nadechne a zeptá se: "Sralas?"
hezký den
rezama
| 23. 9. 2009 14:25
vám jdu popřát,blbne nám dnes net a tak jen v rychlosti,tak se všechny opatrujte a zatím papa
zdravím ve spolek
Dorka
| 23. 9. 2009 12:19
ahoj holky, užívejte sluníčka.
Raduško, vítej v klubu nachlazenýchtaké mě to postihlo a nechce utéct pryč. Jak já bych ráda vypadla někam ven, ale nemůžumusím to nějak přetrpět.
Vypravěčko, na tu neurologii si zajdi, ale hlavně pacinku nenamáhej a uvidíš, že se to časem spraví, dávej si obkládky.
Baruško, fotky jsou supermoc vám to sluší jste skvělá parta, ale nic se nemá přehánět to máš pravdu
Majko, já to věděla, že jsi šikulka už jenom to, že ses odhodlala přihlásit do autoškoly je obdivuhodné .

Všem bolavinkám přeji brzké uzdravení.

Ahoj
Bara
| 23. 9. 2009 08:07
holky přeji pěkný den u nás svítí sluníčko ale je velké sucho potřebovalo by napršet.
S kamarádkami jsem si opravdu víkend hezky užila už plánujeme další ale až na příští rok nic se nemá přehánět že jo
Zdravím
anonym
| 23. 9. 2009 07:33
vás a přeji vám všem pohodový den plný sluníčka. Nemocným děvčatům přeji brzké uzdravení. V pondělí mi sundali dláhu, zlepšení nic moc, nateklé to mám stále, doktor mi říkal, že to bude spíše něno z neurologického hlediska, tak ještě pár dnů počkám a když otok nezačne mizet, tak na tu neurologii zajdu.
Majko, přeji ti aby sis jízdy užila, ty je zvládneš.
Dorinko, věřím, že u posudkové dobře pochodíš a taky ti přeji brzké uzdravení.
Raduško, stejně tak i tobě.
Baruško, doufám, že se vám s děvčaty víkend vydařil a že jste si jej řádně užily.
ahoj
anonym
| 22. 9. 2009 15:38
holky ,tady je nádherně,superpočásko ,takže se asi vyhříváte na sluníčku,já jsem nastydlá,tak odpočívám .Rezamko děkuji za pozdrávek,Baruško máš super kamarádky,přeju Ti to..Dorinko doufám,že je dobře,u posudkové budeme držet pěstičky Ji nak všecky moc zdravím a přeju pohodový týden
hezký den
rezama
| 21. 9. 2009 13:01
vám přeji všem.Hlavně Dorinko jsem moc ráda že jsi zase přišla,už jsem o tebe taky měla strach,no a posudkové se neboj,vždyť když už by tebe vyhodili tak to už by bylo opravdu moc.Hlavně se drž ať jsi jakž takž v pořádku.Majko přeji krásné jízdy.Raduško tebe zdravím a ostatní taky,zatím papapa.
no to snad neeeee
Majka33
| 21. 9. 2009 11:58
ve zdraví a ne vezdraví
ahoj holky
Majka33
| 21. 9. 2009 11:57

tak mám druhou jízdu za sebou.Ještě že je hezky a teplo.Za chvilku letím pro malého do školky.

DORINKO budeme ti všechny držet palečky,jsme stebou at´ti to dopadne dobře.

BARUŠKO hezky si užijte dámskou jízdu a všem přejí hezky den vezdraví a bez bolístek.
Ahoj
Bara
| 21. 9. 2009 11:35
holky přeji pěkné pondělí a celý týden.
Víkend byl supr vyšlo nám i počasí už plánujeme další dámskou jízdu
Doruško :u posudkové dopadneš dobře budu držet všechno co se dá
P.S.jedna kytička ze zámeckého skleníku

D
Majko
anonym
| 19. 9. 2009 22:27
užij si oslavy ,tak to chce asi s někým trénovat jízdy ,já bych asi za to nevlerzla
,to by byla kalamita .Jinak ten obrázek se moc nepoved,jsem zase zapoměla jak se to dělá ,jinak zdravím všecky a přeji pohodovou neděli
Přeji
anonym
| 19. 9. 2009 14:44
vám všem hezký víkend. Pěkně si jej užijte. Venku je krásně, mohlo by tak být ještě dlouho, ale muselo by častěji zapršet (ne však moc, tak přiměřeně).
Ahoj holky
Majka33
| 19. 9. 2009 12:02
přejí hezkou sobotu,odpoledne jdeme k mojí sestře,neteř slaví sedmé narozeniny.Jak se všechny máte?

DORINKO jsem ráda že jsi přišla za náma a držím ti palečky aby si u posudkové dopadla dobře .

HOLKY já byla v pátek na těch jízdách,zezačátku jsem nemohla se zžít s volantem ale už potom to bylo v pohodě.Známy mě potom vzal na cestu a nejela jsem nejhůř.Ted´ si jen opakuji kdy spustit spojku a kdy plyn.V pondělí ráno máme další jízdu.No ale na ty zkoušky se bojím,to budou nervy.Jinač nic nové.Tak se mějte hezky a přejí taky hezkou neděli,asi zítra večer tady za váma ještě mrknu.Tak ahoj
krásnou sobotu
anonym
| 19. 9. 2009 02:03
Dorinko
anonym
| 18. 9. 2009 18:34

,vždyť jsi naše ,držím Ti palečky,aby posudková a všecko bylo v pohodě ,já jsem na tom jak kdy ,tak holky bude Ulice
holky
Dorka
| 18. 9. 2009 15:35
vy jste mě moc potěšily, děkuji za krásné uvítání. Také jsem ráda, že jsme se tu sešly ve spolek .
Vypravěčko, mně se přidaly další zdravot. problémy, ale to tady nebudu rozebírat a ještě mě čeká koncem září posudková tak mám už teď nervy jak dopadnu.
Baruško, užij si ten výlet, má být krásně já bych jela hned.
Raduško, užívej kocourka mourka, já měla jako malá taky kocourka černýho, jmenoval se Mikešek je mi po něm moc smutno. Byl to můj mazel.

Baruško
anonym
| 18. 9. 2009 14:30

tak si užij výletu,tady začíná trošku svítit sluníčko,takl super.Ty dny mám jako Ty,když se všecko hroutí .Vypravecko jsem ráda,že pacinka bude v pořádku .Jinak jsem moc ráda,že se tady zase scházíme a Dorinka se ukázala
Dorinko,
anonym
| 18. 9. 2009 13:37
ruka mě již celkem nebolí, jen mi to hodně natékalo a prostředníček jsem nemohla ohnout, tak jsem vyfasovala na tu ruku tu dláhu, v pondělí jdu na kontrolu, tak doufám, že mi ji již sundají. Ten rámus ti nezavidím, my to měli před několika léty, celkem téměř 2 roky rozkopanou ulici a potom na opačném konci začli nějací zazobanci stavět, tak to jsme si těch náklaďáků taky užili. Tak ať to tvá hlavička vydrží a zase se brzy ozvi.
zdravím
anonym
| 18. 9. 2009 13:30
vás všechny a přeji příjemný den. Dopoledne jsem byla s dcerou autem na nákup v kaufu, pak jsme naplnily papriky do mražáku a nyní nám v troubě peč. rafaelo. Tady pěkně svítí sluníčko, tak až trouba dopeče půjdu ven pustit Lumpíka, aby se alespoň proběhl po dvoře.
Dorko - jsem velmi ráda, že jsi se ozvala, už jsem měla strach, jestli se ti něco nestalo.
Baruško ty si hezky užij toho srazíku, ať vám vyjde počasí.
Raduško, dostala jsi už nějaké ty vzorky toho krmiva?
Děvčata, mějte se všechny hezky, já se ještě juknu ke 40 a 55, než půjdu ven. Taky se mi stahuje z netu film.
Ahoj
Bara
| 18. 9. 2009 13:06
holky přeji pěkný den
Já se chystám na výlet do pekáren jsem šupla těsto na rohlíčky musím něco vzít sebou a něco nechám dětičkám doma snad to bude stačit
Doruško dík za optání mě je až na zdr.problémy a sem tam nějaký ten den blbec skvěle
Dorinko
anonym
| 18. 9. 2009 12:35

super,že jses stavila a děkuju za přáníčko .Vedle nás staví patro,když dělali střechu,to byl kulturní zážitek ,ty střešní okna,jak byli zas..... .Hlavně dávej na sebe pozor,abys byla o.k.Dneska jsme měli s kocourkem vařený kuřátko,tak se narval,doslova a teď si někde hladí bříško .Jinak zdravím všecky a přeji pěkný den.
...
Dorka
| 18. 9. 2009 10:36
Vypravěčko, přeji ti brzké uzdravení ať tě ručička moc nebolí.
Rezamko, fotečka je moc pěkná. Také ráda fotím motýlky
Majulko, ať dobře zvládneš ten řidičák, určitě se bude do budoucna hodit. Obdivuji tě, že ses do toho dala. Držím palečky, aby jsi to zvládla a jsem moc ráda, že vyšetření jsou v pořádku.
Reginko, ať si brzo zvykneš na nové prášky a je líp
Raduško, s tím spaním si nic nedělej, já to mám tak také. V noci nemůžu zabrat a ráno to doháním jak se dá. Teď nám tady rozkopali celou silnic, tak je tady přes den dost kravál. Budu to muset rok vydržet než to spraví no hrůza, úplně mě z toho brní hlava!
Baruško, jakpak je?
všechny ostatní také moc zdravím a přeji krásný víkend, pá
ahoj
Dorka
| 18. 9. 2009 10:21
zdravím ve spolek a doufám, že se máte všechny fajn. Ještě jsem vás nedočetla tak jdu na to.

Radušce jsem chtěla dodatečně popřát k svátku, moc se omlouvám, že jsem nenapsala dřív, ale není mi pořád nějak dobře. Tak to honem napravuji.
krásný den všem
anonym
| 17. 9. 2009 13:47
u nás je zataženo,kocour chrupe,já koukám na tv .Včera jsem koukala na Áčko,byl to tuším asi 100 díl,takže si tam vybrali lidi........,tý jedný mi bylo moc líto,byla to anorektička,pro kterou byl pořád ten vzor být štíhlá,ale byla děsně hubenná. .Tak už u nás začal slejvák dobrý .Škoda,že už to Áčko není.
Ahoj
Bara
| 17. 9. 2009 08:08
holky přeji pěkný den.U nás taky uplakaný zrovínka dnes se mě to moc nehodí ale je velké sucho a tak můžeme být rádi za každou kapičku.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
6. 8. 2025 20:10
14802
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
7. 8. 2025 09:54