život v invaliditě není nuda - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Pěkné
anonym
| 3. 7. 2009 07:44
ráno vám všem. Tady je zatím polojasno, tak jsem zvědavá, co se z toho vyklube. Jen doufám, že nebude pršet. Už je toho deště dost. Měla jsem v plánu, že půjdu dopoledne plét, ale k večeru dost sprchlo, takže je to ještě dost mokré. Odpoledne jedu na bolesťovku, tak jsem zvědavá, co na mě p. doktorky vymyslí, ty léky od bolesti, co mi posledně dala, mi nesedly, točila se mi po nich hlava a zvracela jsem, takže ještě, že jsem měla doma tralgit, sice jsem ho musela brát častěji, ale nic jiného mi nezbylo, dříve mě p. doktorka vzít nemohla, má tam nyní strašně plno a příští týden má dovolenou.
Dorko - velmi obdivuji tvoji statečnost, ta vyšetření jsou opravdu velmi nepříjemná, ale nic jiného nezbývá než je podstoupit, když to musí být. Tak se drž a ať ti ty bolesti co nejdříve ustoupí.
ahoj
Dorka
| 2. 7. 2009 22:46
zdravím, dneska je mě celý den hrozně špatně ani prášek mi nezabírá. Snad to bude zítra lepší. Aspoň, že jsem u zubáka dopadla dobře . Vypravěčce moc děkuji za slova útěchy a za obrázky jsou superkroje jsou opravdu nádherný. Jsem ráda, že jste si s Regínkou užily pěkný den . Ta poslední fotka mě opravdu rozesmála, takovou dobrou snídani mňám, ale já bych snědla jeden větrník a měla bych dost. Tolik sladkého naráz bych nezvládla
.
Jak jsem byla včera na tom "drastickém" vyšetření tak mě dneska bolí od toho krk, jak mi doktorka cpala hadičky do nosu, mám to celé podrážděné jsem myslela, že z té židle vyskočím teď se tomu směju, ale nepřeju to nikomu fuj a to mě ještě čeká vyšetření žaludku atd. no raděj na to nemyslet. Už se z toho celá klepu.
Rezamko, ty máš na zahrádce tak krásné kytičky, radost pohledět moc se mi líbí.
Už máme koupené čerpadlo konečně kdyby nás zase stihla průtrž.
Majulko, tak co? Už je líp?
Všem co na mě myslíte, děkuji
Mějte se fajnově, papa
a takto
anonym
| 2. 7. 2009 17:49
včera Regina snídala a ani já jsem nezůstala pozadu jen s tím rozdílem, že jsem předtím ráno doma snídala.
a takto
anonym
| 2. 7. 2009 17:46
vypadá hlučínský kroj. Kromě panenek byly totiž na výstavě k shlédnutí i některé kroje ve skutečné velikosti
ještě
anonym
| 2. 7. 2009 17:42
nějaká panenka v kroji
Pěkný
anonym
| 2. 7. 2009 17:40
zbyttek dnešního dne přeji všem. Včera jsme byly s regínou v Hlučíně, shlédly jsme výstavu krojovaných panenek, prošly se městem a skončily jsme u Regíny. Od ní jsem se před třetí vrátila domů, ale to včerejší vedro mi taky dalo dost zabrat. Dnes bylo od rána velmi dusno, přes poledne začlo pražit sluníčko a kolem čtvrté se hrozně zatáhlo a začlo bouřit. Před chv íli přestalo lít, ale vypadá to, že se každou chvíli spustí liják znovu. Doufám, že vás některou nezatopí.
Dorinko, je mi tě velmi líto, ale, bohužel nevím, jak bych ti mohla pomoci, snad ti alespoň trochu pomohou slova útěchy a vědomí, že na tebe spolu s ostatními děvčaty myslíme. Hlavně, že vás to nezatopilo více a že jste to s maminkou zvládly.
Radko - taky na tebe jsem myslela a jsem ráda, že se vám to vyhlo.
ještě obrázeček
rezama
| 2. 7. 2009 15:23
ostatním
rezama
| 2. 7. 2009 07:18
posílám pozdraveníčko a přání klidného a pohodového dne
Dorinko
rezama
| 2. 7. 2009 07:17
mocinky děkuji za přání a neboj já se toho úsměvu jen tak nevzdám
Hlavně ať tě to tvoje zdravíčko moc nezlobí a moc to na zahrádce nepřeháněj,aby ti to neuškodilo,jen tak zlehka
Já bych taky měla rajčátka postříkat proti plísním,tohle počasí je na ně jako dělané,ale taky se mě nějak nechce,ale asi na to dneska,teda pokud zase nepřijde odpoledne bouřka,vlítnu.
Tak se měj
Dorinko
anonym
| 2. 7. 2009 00:27
také to nemáš lehké,,ještě že jste vodu měli jen ve sklepě ,ale mákli jste si to věřím,holka musíš se trošku šetřit,aby jsis něco neudělala ,já to vím podle sebe,dřela jsem na baráku u mámy,dneska,když nemohu,ani mi nevolá,ale já už se citově vydírat nenechám.Jinak všem přeji nej týden
ahoj holky
Dorka
| 1. 7. 2009 22:22
Dorinka se toulá hlavně po doktorech a už mě to nebaví zase mě chtějí operovat už toho mám dostnikam nepůjdu! Řezat do sebe nenechámaby mi zase všechno zhnísalo to teda ne! Až mě bude hodně zle tak na operaci půjdu, ale teď ne. Jinak mě pořád není nějak dobře, hlava mě bolí atd. jinak hodně času trávím na zahrádce to je pro mě supr relax, ozobávám maliny, sem tam něco pokopu a nebo sedím a lenoším i když to já moc neumím. Nevydržím dlouho na jednom místě a pak když něco dělám tak mě bolí celý člověk. Předevčírem se tady objevil přívalový déšť a už jsme plavali, kanály nestačily brát a museli jsme vylívat ze sklepa vodu to jsem si s mamkou mákla, zrovna nebyl žádný chlap domabylo to jak naschvál.
Jinak vítám Zdeničku z dovolené a doufám, že si to opravdu užila a nabrala hodně síly .
Rezamce chci ještě dodatečně popřát k narozeninám. Marti, k těm Tvým krásným kulatinám Ti ze srdce přeji všechno nejlepší, hoodně zdravíčka, štěstíčka, pohodičky, lásky a aby jsi byla stále tak usměvavá

Ostatní také moc zdravím, přeji hodně síly a aby vás nepostihly ty blbý deště, mějte se co nejlépe, pá
rezamko
anonym
| 1. 7. 2009 09:55
děkuji,my jsme v pohodě,co se týče záplav,ale zase si přijjela sem na dva dny odpočinnout sestřenice,pak tady nechá kluka,na dva měsíce,přijela s tím tátou od kluka,co už s ním nepekla ,takže to je celá sestřenice .Každou chvilku jinej chlap ,u tchýně je to prý normální,že leckerej ženatej se zapomene a jde jinam,jenže ona teď nedávno skončila s jedním,on ještě trouba myslel,že se k němu vrátí .Takový hodný chlapy,ona s nima jen vymete,když jí začnou kecat do života,si musí holka užívat ,podle tchýně.
hezké ránko
rezama
| 1. 7. 2009 08:27
vám všem přeji
Holky na 40 už jsem pozdravila a tak vám jdu taky popřát hezký a klidný den.
Hlavně Radušce,Dorince,Ameli,Jituliikovi a Jarmulce,ostatní už jsem zdravila jak říkám na 40 a vás jsem si nechala na tuhle diskuzi.
Dorinko kdepak se nám touláš?
Ameli tu občas za náma nakoukne.
jituliik tu taky dlouho nebyl.
Jarmulka asi tvoří svoje obrázky,má je taky krásný.
Raduško doufám že máš aspoň trochu klidu a pohodičky.
Koukám že ty vlastně bydlíš kousek od Protivína,tam jsou taky záplavy,tak snad se vám vše vyhnulo.


Ták všem posílám vělikánskej pozdrav a mějte se,papapa
Zdravím
anonym
| 1. 7. 2009 07:45
vás všechny. Jsem tu jen na skok, za chvílí odjíždím do Hlučína, máme tam scuka s Regínou. Včera tady bylo velmi pěkně, k večeru začlo silně bouřit a taky opět chvílí pršelo, ale nic moc. Snad již je těm záplavám konec, ti lidé, které to postihlo, se z těch následků budou ještě dlouho vzpamatovávat.
hezký den
rezama
| 30. 6. 2009 08:35
přeji vám všem,snad už bude lepší
Majko neboj ono určitě bude líp,vím že nervy pracují,mě to nemusíš povídat,já v tom vlastně žiju pořád,ale ty se neboj,opravdu to může být jen třeba nějakej srůst a nebo od šití,uvidíš,bude dobře,hlavně se už předem nenervuj,nemá to cenu,jen si tím ubližuješ,tak se drž
Raduško doufám že vás ty potopy už ani nezastihnou a budeš mít dušičku v klidu
Kdepak se nám toulá Dorinka?
Ták všem přeji krásný a pohodový den
ahojky
anonym
| 29. 6. 2009 18:13
děkuju že na mě myslíte ,my jsme tady zatím v pohodě,akorát jinde tady je to horší .Přijede sestřenka se synátorem,takže žádná velká změna .Akorát netuším co tady ten kluk bude dělat .Majulíku je mi to líto ,přeji pevné nervy,aby už bylo zase brzo dobře.Třeba to nic nebude uvidíš
ahoj holky
Majka33
| 29. 6. 2009 16:34
přejí hezký den,u nás je tma jak večer,pršelo a ted´je bouřka.No ty povodně jsou strašné ,nemám na to slov,je mi těch lidí líto a hlavně dětí a starších lidí.

Dnes jsem byla na rentgenu plíc a dnes jsem volala na CT,tak mám zavolat zítra nebo ve středu,mají poruchu.Na levé straně mě břicho pobolívá,tak jsem z toho taková na nic,jen doufám že to nebude to nejhorší,strašně se bojím.Nic mě nebaví,jsem bez nálady.Ve středu jdu ještě na krev na odběry na gyndu a pak půjdu k mojí mamušce.

Byla jsem ještě dnes s malým na alergologií, na kontrolu jsme šli.Dostal ještě tabletky,lepší se mu to.Jdeme na kontrolu 5.8.Ale musím ještě sním na EKG,nebo slyšela že mu šelestí na srdíčku,tak musím za naším dětským aby nás poslal na vyšetření.

Holky moje mějte se moc fajn,bez bolístek a bez povodně,doufám že to některé nezasáhlo.Zatím pa pa
Zdravím
anonym
| 29. 6. 2009 07:25
vás všechny a všem vám přeji mnohem hezčí týden, než byl ten minulý. Snad se již počasí umoudří. tady je stále zamračeno, ale zatím neprší. Včera pršelo hustě celý den.
Věřím, že jste všechny v pořádku. Děvčata, co říkáte na prezidentův výrok ohledně povodní, já pro něj nemám slov, je z něj vidět, že jej prostí lidé po volbách vůbec nezajímají.
Radko- doufám, že se k vám voda nedostala.
Ahoj
Bara
| 28. 6. 2009 18:01
zlatíčka přeji pěkný podvečer.U nás dnes celý den prší ne moc ale vytrvale ,chtěla jsem se jít podívat ke kolotočům a sedím celý den doma.
Raduško:ať tam na jihu dobře dopadnete ,je to hrůza co se děje je mě lidiček které postihla povodeň moc líto .Myslím že si to ani neumím představit co prožívají.Něco jiného je koukat na televizi .............
Doufám že Ty i všechny Victorky jste v pohodě
ahoj holky
anonym
| 28. 6. 2009 13:10
tak u nás v jihočesku ještě nejsme evakuovaný,ale nemůžeme na jeden směr ,na Písek,Bavorov je evakuovanej u tý řeky Blanice. ,tak jsem na to zvědavá
Pěkný
anonym
| 28. 6. 2009 08:31
dnešní den přeji vám všem. Již jsou ty lijáky neúnosné. Je mi až do breku, když vidím ty záplavy, nyní i v jižních Čechách. Cudáci ti postižení. Doufám, že vás to žádnou nepostihlo.
obrázek
anonym
| 27. 6. 2009 19:18
Rezamce
Bara
| 27. 6. 2009 15:29
ještě jedno malinkaté přáníčko radosti,štěstí a pevného zdraví
narozeniny
Ameli
| 27. 6. 2009 11:17
Majce i Rezamce přeji k narozeninám jen to nejlepší a hlavně zdraví!!!
Majko, neboj, určitě to dobře dopadne!!! Myslím na tebe a věřím, že jsi zdravá!!!
Rezamce
anonym
| 27. 6. 2009 08:29
Pěkné
anonym
| 27. 6. 2009 07:53
sobotní ráno a celý víkend přeji všem děvčatům.
Majko, budu na tebe stále myslet. Věř, že to jsou jen nějaké pooperační srůsty. Zbytečně se nenervuj, vím, že se to lehce řekne. S děvčaty ti posílám energii, aby jsi to do dalšího vyšetření zvládla, a ty jsi statečná a zvládneš to.

Také zdravím všechna ostatní děvčata, jmenovat raději nebudu, abych na některou nezapoměla.
ostatní
Dorka
| 26. 6. 2009 21:38
také moc a moc zdravím a přeji krásný víkend. Z těch záplav co se dějí okolo nás jsem taky smutná je mi těch lidí hrozně lítojsou to opravdu chudáci. Už aby se konečně počasí umoudřilo!
Ještě Zdeničce přeji dodatečně všechno nejlepší k svátku hodně zdravíčka, štěstíčka a pěknou dovolenou.

pa
Regince
Dorka
| 26. 6. 2009 21:34
gratuluji k úspěchu ve školejsi opravdu šikulka

já to tušila.
Majulko
Dorka
| 26. 6. 2009 21:31
Tobě taky přeji všechno nejlepší

Majulko, hlavně se nenervuj ať si nekazíš svoje narozky. Určitě to není tak zlé jak se tváří, držím pěstí aby vyšetření dobře dopadlo.
Ameli
Dorka
| 26. 6. 2009 21:26
přeji Ti k Tvým narozeninám také všechno nejlepší

moc Ti to s přítelem na svatební fotce sluší

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
smudla4
20. 4. 2024 12:34
70269
helena.07
20. 4. 2024 10:33
11801
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video