život v invaliditě není nuda - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Majčíku
Hana
| 25. 7. 2009 09:12



Paráda, já to věděla, že to bude v pořádku. Jen jsem ti už chtěla psát SMS, kdepak asi jsi a ty jsi uděla moc dobrou věc a jela jsi si odpočinout na chatu Tak už si nedělej z ničeho hlavu a hoooodně odpočívej a hlavně mysli jen na hezké věci. Pa, pa,
Majko
Ameli
| 24. 7. 2009 22:49
Výborná zpráva! Jsem moc ráda, že to dobře dopadlo.
Jinak přeju pěkný víkend a ať vás to náladové počasí nevyvede z míry.
jinak
anonym
| 24. 7. 2009 20:10
všecky moc zdravím ,přeji pohodičku,sluníčko a žádný stresy
Majulko
anonym
| 24. 7. 2009 20:08
jsem ráda,žes dopadla dobře,asi je to i tím,že jsme na Tebe všechny mysleli,užij si teploučka a pohodičky se známými.
Majulíku
Bara
| 24. 7. 2009 12:49
jsem moc ráda že jsi dobře dopadla juchů to je přímo na oslavu
Zdravím i všechna ostatní děvčata ,přeji prima víkend ,dobrou náladu a žádné bolístky.
Pohromy ,bouře a vichřice ať se zdaleka všem vyhýbají.
A kdo je na dovolené ať si ji co nejlépe užije
ahoj holky
Majka33
| 24. 7. 2009 10:45


hlásím se vám po dlouhé době,nečekaně jsme odjeli na chatu a nestihla se s váma ani rozloučit.A tak jsem dnes zde a v neděli zase odjíždíme na další chatu ale to už jedeme s manželovou sestrou a s jejím manželem a dětma a my celá rodinka.Na chatě bylo super,přijeli jsme ve čtvrtek.A mám tady sestru na návštěvě tak je takový menší zmatek.Jede domů zítra.V srpnu se k ní chystám s dětma na dva týdny,tak se děti těší.

Holky byla jsem dnes si pro výsledky na gyndě z CT vyšetření a mám v to vše v pořádku jsem tak moc ráda ,hrozně jsem se bála,i odběry mám dobré i rentgen plíc.Ale mám přijít za tři měsíce na kontrolu a ne až za půl roku.Ptal se mě gynekolog kdy jsem u něho byla tak říkám že v červnu no tak už to má za dva měsíce,mám přijít v září..Tak se mi hrozně ulevilo,holky jsem ráda že vás mám a stály jste při mě a myslely na mě,děkují vám všem za podporu.Přejí všem hezké léto bez úrazů a bez bolístek,mám vás všechny ráda pa pa
Zdravím
anonym
| 22. 7. 2009 07:43
všechna děvčata. Dnes to zatím venku jde, ale má být přes 30, takže zase velký. Předevčírem jsem koupila dceři soupravu přikrývky a polštáře do postýlky a včera a dnes jí na to povlečení. Včera jsme byly chvílí s dcerou v lese, dcera našla jeden suchohřib, takže nemohu říci, že jsme se vrátily s prázdnou. Užívejte si dle svých představ tyto letní dny a hlavně buďte všechny zdravé a nezapomeťe dodržovat režim.
Ahoj
Bara
| 21. 7. 2009 14:39
holky kdepak všechny jste doufám že si užíváte léta (i když je letos divné)prázdnin pohody a jste všechny v pořádku


Pozdrav ze Slezska
Regina
| 20. 7. 2009 05:48
- posílám vám všem., právě jsem vypravila Martinku - praktikuje u Zdeny v laboratoři. Opět další " upírek" v rodině -
Dnes snad bude hezky . nemusí být tak horko - ro je úmorné - přes poledne držím " siestu" - kdyý už musím ven - bez mokré šálky přes čelo nevycházímneb při přehřátí " jsem padací" -chlazený nám v láhvi - nejlepší je zelený čaj - moje bolavinky
ahoj všem
anonym
| 19. 7. 2009 23:03


,tak jsme dnes byli na houbách,našli jsme pár bedel a hříbka,byli řízky,já holt jen koukala .Ale vycházka byla super a číča se nechala odnést z venka až nahoru,když jsme přijeli .Vysprchovala jsem se,ležím tady a najednou po mě lezlo klíště,ale smetla jsem ho,snad je poslední .
Pěkný nedělní
anonym
| 19. 7. 2009 06:41
pozdrav z upršeného ostravska. Konečně včera k večeru po těch úmorných vedrech zapršelo. Odpoledne jsme byli s dcerou, jejím přítelem a jeho švagrem u mé tety. Mladí byli v lese, trochu hub našli a po návratu jsme chtěli grilovat. nejdříve jsme si opékli klobásky a pak jsem dala na gril kuřecí kousky, ale ty jsme již nedogrilovali, protože přišel prudký liják. Takže kuřata jsme dopekli v troubě. Nyní tam zase prší. Dceřin přítel má smůlu, když je hezky, tak se smaží v tom vedru v práci za volantem a když je doma, tak zae pro změnu prší. Ale co se dá dělat, hlavně, že má práci, moc si vybírat nemůže. V pátek mu byla dcera vyzvednout z opravy v záruce navigaci, oni ji neopravili, vyměnili mi ji za novou (tu původní měl měsíc), ale odmítli k ní dceři dát záruční list, tak se tam s nimi pohádala, ale stejně ji ho nedali, jen jí na opravenku napsali, že záruční list nebyl vydán, prý případnou reklamaci může uplatňovat s tím lejstrem. Tak jen doufám, že to nebude potřebovat.
Dorinko je mi velmi líto, že vás ty deště tak postihly, ale hlavně, že toho není více. Hlavně ti přeji co nejlepší zdraví. není to v tvém případě nic jednoduchého, sama mááš co dělat se sebou a to čerpání vody ti jak fyzicky, tak ani psychicky nepomůže. Hlavně se snaž se tomu nepoddat, ale ty jsi velmi silná bojovnice, tak věřím, že zvládneš i toto. posílám ti na dálku energii a budu ti držet palečky, aby vás již voda nezaplavila. Myslím na tebe.
Ahoj
Bara
| 18. 7. 2009 18:18
holčiny přeji pěkné sobotní odpoledne. bohužel zase chčije a chčije u nás byla pořádná bouřka ale naštěstí žádné škody.
Naštěstí jsme byli na koncertě včera (dnes by nás voda neodnesla)koncert byl supr suprová atmosféra ,supr písničky,supr akustika až na to že se muselo stát a bolela mě nožka a záda
Doruško:doufám že dnes neplavete zase
Marta na dovolené taky snad neplave
Všechny moc zdravím a přeji jen a krásné dny
Dorinko
anonym
| 18. 7. 2009 13:19


,že máš takové problémy.Přeji Ti aby už to vyschlo a bylo už konečně líp..Copak to nikdy neskončí,máš sama zdravotní problémy a ještě takovádle práce .Tady u nás prší, máme špagety s omáčkou,takže si bužíruju..Na ten žlučník doporučují šťávu z jahod,to mi zas poradila z jiné diskuze,tak uvidíme.Jako scedit kompot.Jinak všem přeji hezkou dovolenou,pokud se někam chystají a pohodičku.
ahoj holky
Dorka
| 18. 7. 2009 11:43
všem přeji krásné léto a supr dovolenouužijte si to co nejlépe.
U nás taky byl pořádný pařák za to dnes se pěkně ochladilo a to chceme zítra grilovat tak snad se to zlepší. Jinak nám už po třetí chrstla voda do baráku a máme vytopený celý sklep! takže máme o zábavu postaránonejhorší jsou ty přívalový deště kdy kanály na ulici nestačí brát. Na podzim nám mají rozkopat celou ulic no to bude něco.
Já už nemůžu, pořád odsáváme čerpadlem vodu a přenášíme věci sem a tam. U nás se pořád něco děje to asi abychom se nenudili. Máme podmáčený barák, bojím se co bude dál. Já už nechci přívalový deště!!
Mějte se co nejlépe a ať se vám daří, pá
ahoj holky
anonym
| 17. 7. 2009 15:35
všem kdo někam jedou na dovolenou,aby si to užili ,zpátky se nám ve zdraví vrátili.Jinak u nás jsou pěkný pářáky,já jsem raděj zalezlá a uklízím,to je můj relax. .Protože tady máme tu zvannou návštěvu. .
ahojík
rezama
| 17. 7. 2009 07:31
Ahoj
Bara
| 16. 7. 2009 10:44
holky jen v rychlosti zdravím a přeji krásný víkend.Já se sem už nedostanu přijede mě kamarádka a zítra jdeme na koncert do jeskyní
Všem
anonym
| 16. 7. 2009 05:58
vám přeji hezký den. Včera tady bylo šílené vedro, byla jsem z toho jak mátoha, do ničeho se mi nechtělo. V noci sprchlo, už to bylo zapotřebí, země byla pořádně vyschlá. Doufám, že žádnou z vás nijak nepoškodily blesky a někde i vítr.
Všem
anonym
| 14. 7. 2009 07:58
přeji hezký den. Tady to vypadá opět na pěkný pařák, což moc nemusím.
Amálko
anonym
| 12. 7. 2009 21:35
co si vyguglit,nějakou diskuzi na netu,třeba jsou nějaké.ALE KAŽDOPÁDNĚ DRŽÍM MOC PĚSTIČKY
Baruško
anonym
| 12. 7. 2009 21:31
přitom je pangas rychlej a dobrej,po to rizotu se můžeme utlouct ,i přemýšlím,že koupíme větší pekáček,děláme to jen na vyšší pánvičce ,za půl hoďky je hotovo.
Amálko
Bara
| 12. 7. 2009 21:21

zdravím já nikoho bohužel neznám Ať dopadneš dobře u zubaře budu držet pěsti
Holky,
Ameli
| 12. 7. 2009 21:17
napadlo mě, jestli neznáte někoho, kdo prošel onkologickou léčbou a
pak plánoval první dítě? Vím, že budu muset podstoupit spoustu testů,
tak by mě zajímali zkušenosti...

Jinak, Marti, chválím dorty. Jsi moc šikovná.
Zítra ráno jdu k zubařce, bude mi vrtat dva kazy. To zas bude hrůza...
Tak hezký večer.
No
Bara
| 12. 7. 2009 21:14
vidíš Raduš dobrý nápad .Pan*** mám taky ráda.Ale zítra budou růžovky ,byli jsme dnes s mladým v lese a našli náhodou
ahoj holky
anonym
| 12. 7. 2009 21:08
Baruško my měli rybí rizoto,ještě jsme dělali rybí polívku.Pangásek je výbornej,kocourovi se dneska dělali boule za ušima. .Rezamko,tu dovču Ti přeju ,odpočineš si.Amálko,je dobře,že když si nachlazená,že si odpočineš. .Jinak přeji všem krásný zbytek neděle
ahoj holky
anonym
| 12. 7. 2009 21:06
Baruško my měli rybí rizoto,ještě jsme dělali rybí polívku.Pangásek je výbornej,kocourovi se dneska dělali boule za ušima. .Rezamko,tu dovču Ti přeju ,odpočineš si.Amálko,je dobře,že když si nachlazená,že si odpočineš. .Jinak přeji všem krásný zbytek neděle
no
rezama
| 12. 7. 2009 10:32
a ještě jsem dělala láhev piva v krabici,bylo to pro švagra,brácha od manžela,má taky teď 40 a ještě křtí jejich malou,narodila se 22.6.,maj 7 dítě
pozdraveníčko
rezama
| 12. 7. 2009 10:30
posílám vám všem
Já v týdnu a včera dělala dortíky,no a tak nějak jsem moc jako obvykle nestíhala a taky mám doma všechny dětičky,no a občas i přibudou a tak je pořád plnej barák.
Tak vás jdu pozdravit a popřát krásné a klidné dny plné pohody.
Ameli děkuji za přání krásné dovolené,ale i kdyby bylo škaredě,my se moc tešíme,člověk vypadne z té denní rutiny a hodně si odpočne,ten můj už se letos teší víc jak obvykle a už se nemůže dočkat.
Doufám že už tě to nachlazení přešlo a jseš jakž takž OK,taky přeji hezké letní dny a hlavně klidnej a pohodovej manželskej život.
Ostatním samozřejmě přeji taky krásné a klidné pohodové dny.
No na 40 dortíky sice mám,ale ukážu vám je taky,tak tady je mimčo
Samozřejmě
Ameli
| 11. 7. 2009 10:58
zdravím i všechna ostatní děvčata.
Pozdraveni
Ameli
| 11. 7. 2009 10:56
Ahoj Viktorky, po delší době jsem vás přišla pozdravit a mrknout se, jak se máte.
Já jsem od středy nemocná, takové silnější nachlazení. Normálně bych s tím chodila i do práce, ale je to poprvé od vyléčení, tzn. za dva roky, co jsem tak nachlazená, tak jsem si řekla, že radši zůstanu doma a nechala jsem si napsat neschopenku. Však se to beze mě v práci nezblázní a aspoň si trošku odpočnu. No, ale už se docela nudím, zvlášť když je manžel pořád v práci.
Baruš, mně přinesla borůvky včera mamka. Něco jsem si dala do krabiček do mražáku. V zimě se to hodí na buchty. A zbytek mám v lednici. Chtěla bych udělat knedlíky, ale nikdy jsem je nedělala, tak nevím, jak to dopadne.
Marti, na "čtyřicítkách" jsem četla, že už nebudeš chodit na chemo. To je výborná zpráva, moc ti to přeju a jsem za to ráda! Jo a užijte si dovolenou! Četla jsem, že vás tam bude pěkná parta, a to je vždycky fajn.

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Mariana
19. 4. 2024 19:29
70260
2112Hana
19. 4. 2024 18:33
11798
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video