život v invaliditě není nuda - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Krásný
Bara
| 11. 7. 2009 10:07
den všem
Žádné trápení a bolístky

Raduš:vyprdni se na tchýni ta už jiná nebude radši nám pověz co vaříš dnes ,zítra a pozítří ať mám inspiraci
krásný den všem
anonym
| 11. 7. 2009 09:38
vypravecko,to víš,že zvykla,jenže v tu chvíli bych jí uškrtila ,hlavně má co dělat,když je tady od sestřenky kluk,je to trošku živější dítě,tak to si dva měsíce užije .Ona má hlavně dvojí metr,na sestřenici a na nás. .Viděla jsem jí po dlouhé době,tak holt,už jí není 18 no. .A ještě se zase k ní po několikátý vrátil od kluka táta,ta mu dá pěkně zahulit .
Všechny
anonym
| 11. 7. 2009 06:02
vás moc zdravím a přešji vám co nejhezčí prožití víkendu. Jak to vypadá dle předpovědi počasí, tak se asi toho deště přes prázdniny nezbavíme, hlavně, aby nepřišly další povodně.
Radko - myslela jsem si, že sis už na ty tchýniny úlety zvykla, nic jiného ti totiž nezbývá. Tak se snaž to přehlížet a netrap se s tím.
Baruško - docela ti ty borůvky zavidím, tady nerostou žádné, jinak bych již na nich byla také.
Regino - tak si užij té návštěvy, jak nejlépe můžeš, vždyť tady zase dlouho nebudou.
Reginko
anonym
| 10. 7. 2009 22:28
tak aspoň je u Vás veselo .Vím je to nezvyk,když máš ráda svoje pohodlí,ale to bys to u nás měla vidět,když přijel od sestřenice kluk .Ještě k tomu všemu je blbý počasí,pořád prší. .
Ahoj Baruško
anonym
| 10. 7. 2009 22:20
buď v tom lese opatrná,mimo klíšťat,je i nějaká nemoc,z těch lesních zvířat,tuhle to říkali v telce .Takže aby tam člověk do lesa nestrčil ani nos. .Tady moc nerostou škoda.My koukáme na H.Pottera a kocour v čudu.
Ahoj
Bara
| 10. 7. 2009 14:10
holky přeji pěkné páteční odpoledne a celý víkend.U nás zase prší a já bych tak ráda na vycházku .Včera jsme byli po delší době na borůvkách (měla jsem strach z klíšťat je jich letos opravdu hodně)a tak dnes byli k obědu knedlíky a včera jsem děla džem.Povedl se a doufám že bude i dobrý .
Krásný den a víkend -
Regina
| 10. 7. 2009 12:01
přeji vám všem - zde svítí, ale chvíli bude trvat než vyschnou všechny kaluže - Zatím
krásný den všem
anonym
| 9. 7. 2009 15:47
tak u nás opět prší,střídá se to se sluníčkem. ,tchýně má zase menévry,tak jí musíme usměrnit,už jí i jde o poštu,že ona jí večer rozdá i tu naší,ale to má teda smůlu.,občas si tady připadám jak pětiletej parchant,nebo nějakej nesvéprávnej člověk,oni dole ví všecko nelíp ,já ani nemůžu mít svůj názor,protože je jinej než jejich. ,tak doufám,že u Vás všech je líp,přeji pěkný den
Ahoj
Bara
| 9. 7. 2009 10:42
holky ,přeji vám všem pěkný den užívejte si kamarádů ,přátel ,známých ,dětiček a všeho krásného kolem a hlavně žádné ale opravdu žádné bolístky
zdravím
anonym
| 9. 7. 2009 10:34
všechna děvčata a přeji hezký den. Včera tady pršelo téměř celý den. Dnes již neprší, ale je dost chladno.
Regino, tak si návštěvy užij dle svých možností.
Dnes jsem měla návštěvu -
Regina
| 7. 7. 2009 16:18
přijel Richard a přinesl mi ukázat diplom - tak jsem si přečetla černé na bílém že je Ing. - metalurg-
za chvíli se objevila Ivka s Martinou a chvíli klábosily před domem - Matinu vzal Ríša na Bobry - /jinak bydlí v Ostravě/ -
Ivka jsště chvíli kecala a mám dojem, že zmrazené kuře, které si domů vezla bude pěkně téct
Pozdrav z Hlučína -
Regina
| 7. 7. 2009 16:11
udravím vás všecky. Jsem doma sama. Banda je na Bobrovníkách. Přijeli v neděli kolem 16 hodiny. najedli se a za ty 3 hodiny do přesunu jsem byla jak v "Jiříkově vidění" - Zdena měla dobrý odhad - už na to nemám- potřebuji svůj režim - ale mumraj mě značně rozhodí -
pěkné
anonym
| 7. 7. 2009 13:50
úterní odpoledne všem. Včera tady byl nesnesiteln ý pařák a dusno. Dnes je sice taky horko, ale přece jen je oproti včerejšku trochu chladněji. Dopoledne jsem sekačkou posekala zahrádku, tráva tam již byla dost vysoká. Ještě nevím, co podniknu odpoledne, ale pokud bude tak horko, tak si asi sednu s knižkou.
vypravecko
anonym
| 6. 7. 2009 15:14
jsem ráda,že je dcera i mimísek v pořádku .
krásné odpoledne všem
anonym
| 6. 7. 2009 15:08


,dovolenou Vám holky moc přeju,,my letos nikam nepojedeme,budeme opravovat a pak odpočívat,až dole pojedou pryč .Dneska jsme natírali štít teda venku ze dvora,taky okno,co ho máme z chodby,takže jsem si zase mákla .Vzali jsme okna a záclony ,na chodbě.To nás čeká ještě zednický práce,to si zase máknu .
Pěkné
Bara
| 6. 7. 2009 08:45
sváteční pondělí všem
Marti :budete mít na dovolené veselo nezáleží kam se jede ale s kým se jede a když je dobrá parta
My už se taky pomalu chystáme zatím psychicky
Hezkou neděli
rezama
| 5. 7. 2009 11:17
přeju vám všem
Baru tak to my se už budeme z dovči vracet,toho prvního,tak se akorát tady vyměníme.
No ale my jedeme zase do jižních čech,na Osiku,jako obvykle,už máme zamluvené místo a tak 18 razíme,už se pomalu začínáme chystat,no spíš nakupovat,nějaké to jídlo sebou,to víš sarančata,ještě s dcerkou jede ten její a na prvních 5 dní i syn s přítelkyní,ten pak na pátek,sobotu a neděli odjede a pak se zase vrátí,ale zatím neví jestli sám a nebo zase oba.No a druhej týden za náma zase přijedou ostatní,co s náma jezdívaj.Původně měli přijet všichni až ten druhej týden,ale kámoš se rozhodl,že pojede už s náma,jen manželka nemá volno a tak v pondělí odjede a pak se s ostatníma vrátí.Tak nás tam zase bude jako much.No ale já budu mít odpočinkovou dovču,já ještě s těma mejma nohama daleko nedojdu a tak prý budu dělat hlavně ochranku našeho ležení,toť důležitá funkce,vzhledem k tomu,že nám loni odlítly dva altány,nám a kamarádům taky.
Ten novej nám jak moc začalo pršet trochu prolínal a tak jsem na něj koupila impregnaci,tak jsem zvědavá jak to bude fungovat,pak vám povím.
No tak doufám že všichni jste Ok a přeju krásnou neděli a ještě volné pondělí,papa
Přeji
anonym
| 5. 7. 2009 10:21
všem hezký dnešní den. Tady bylo včera šílené vedro a dusno. okna jsem otevírala až v noci, ale i tak jsem měla vevnitř téměř 30 stupňů, spalo se velmi špatně. v noci jsem byla s dcerou na pohotovosti, začla totiž špinit a jelikož má rizikové těhotenství, tak jsme jely raději hned. Jelikož to bylo jen velmi slabé špinění, tak ji paní doktorka po prohlídce pustila domů s tím, že v nemocnici by měla jen klidový režim a ten může mít i doma. Snad si dovedete představit, jak se nám oběma ulevilo, že to nebylo nic horšího. Dnes už je vše v pořádku, tak jsem tomu velmi ráda. Doufám, že nepřijde žádný prudký liják, zatím je tady zataženo, a že vás včerejší průtrž nezasáhla..
Baruško - hlavně aby vám pak přálo počasí a aby sis odpočinula a načerpala nové síly.
ahoj holky
anonym
| 4. 7. 2009 15:34
tak u nás zase leje ,Baruško tak si u moře nahřeješ kosti ,moře je super,ale ta cesta ,hlavně aby ses nám vrátila v pořádku .Jinak všem přeji pěkný víkend
vypravecka
Bara
| 4. 7. 2009 12:15
Klidně se ptej na co chceš jedeme s dcerou na její velké přání do Chorvatska 1.srpna .Foťák samozřejmě sebou beru bez něj ani ránu ale jestli se tam neztratíme i s foťákem nevím
Zdravím
anonym
| 4. 7. 2009 10:01
vás všechny a přeji hezký počátek prodlouženého víkendu. Tady už je strašné vedro a dusno. Včera jsem byla na bolesťovce, paní doktorka mi napsala nové tabletky, tak doufám, že zase bude líp, prostě musí být. Jsem zvědavá, co řekne dceřin přítel, až přijde v pondělí a zjistí, že jeho snaha o nová vrátka, která si byl jist, že Lumpík nepřeleze, byla opět marná. Pokud nejme venku, musí být Lumpík uvázaný, protože by vše zdevastoval. Ale mu to zřejmě vůbec nevadí, klidně si počká, než jej uvažu a jde si lehnout za boudu.
Majko, přeji, aby ti to CT dobře dopadlo. budu ti v pátek pro štěstí držet palečky. To víš, že jsem na to naše plánované setkání nezapoměla, již se velmi na tebe těším. Švagrové blahopřeji k dvojčatkům a přeji ji, aby byli hlavně všichni zdrávi.
Baruško- tobě přeji hezky prožitou dovolenou, a mohu se zeptat, jestli to není tajemství, kam s dcerou jedete. Doufám, že foťák bereš s sebou. Taky aby vám přálo počasí.
Ahoj
Bara
| 4. 7. 2009 08:17
zlatíčka přeji pěknou sobotu u nás z rána svítí sluníčko ,je teploučko počasí akorát tak k rybníčku
rezamko
anonym
| 3. 7. 2009 18:00
koukala jsem na kytičky ze zahrádky ,jsou prostě nádherný. .Copak naše Dorinka,už je jí líp,Majulíku u doktora to bude určo dobré,uvidíš..Baruško neutopila jsem se,ale tady to na to topení občas je .
Ahoj
Bara
| 3. 7. 2009 15:55
holky přeji pěkný zbytek pátku a celý víkend v pohodě a pokud možno bez bolístek
U nás pořád bouří už mě to docela štve dnes jsem si byla pro pas a taky na nákup no a v neposlední řadě objednat slíbenou dovču i když bojím ,bojím cestovat sama s dcerou až kamsi.........ale kdo se bojí nesmí do lesa že jo?A taky nebezpečí na nás číhá všude
Majulíku:vy těch dvojčátek v rodině máte to musí být radosti gratuluji Na gyndě dopadneš určitě dobře já tam ještě nebyla
Raduška?se nám doufám neutopila
Reginka skvěle posnídala

Marta má překrásné kytičky
Doruška pořád nějaké trápení ale bude líp musí



M
A holky ještě něco
Majka33
| 3. 7. 2009 15:04
dnes se mojí druhé švagrové narodily dvojvaječná dvojčata kluk a holka.Narodily se o měsíc dřív ale jsou v pořádku i švagrová.
ahoj holky moje
Majka33
| 3. 7. 2009 15:00
hezký den přejí,je mi už líp,asi jsem se stím zžila a říkám si co má přijít tak příjde a tomu neuteču.Musím bojovat dál kdyby se náhodou potvrdilo to nejhoší,hlavně at´se to zase podchytí včas.Břicho mě malinko pobolívá,můžou to být i srůsty,na ultrazvuku nebylo nic vidět.Mírně mě tam i pálí,příští pátek 10.7 jdu na CT.Už v 7.30 tam musím být.Děti dám k mojí mamince a půjde semnou moje sestra.Manžel už v neděli jede do práce,tak nebude doma.Ve středu jsem byla ještě na odběrech na gyndě a i na rentgen jsem si zašla,tak ještě to CT a budu to mít za sebou

DORINKO to je mi líto že tě zas tak dochtoři trápí a proč musíš na operaci?Držím ti palečky at´to taky vše zvládneš,to aby jsme se asi nenudily co?

JInak zdravím vvšechny holky.

VYPRAVĚČKO- REGÍNKA má vydatnou snídani,to bych taky nespapala a když bude vše v pořádku tak bych se potom chtěla stebou sejít i s REGÍNKOU,doufám že jsi na to nezapoměla

Tak holky moje zatím papa a potom dám vědět jak to vypadá semnou
Nějak se to zdvojilo -
Regina
| 3. 7. 2009 12:35
zase nějaký můj šotek "Naschválníček" - - ruce jsou již pohyblivější a já také / neb lítám na onu místnost/ - dnes nikam nejdu a budu se " léčit" -
Fifina je na balkoně a Vůbec se jí nelíbějí " sekačky" - jsou tu 2 traktůrkové a dělají dosti velký rámus, ale přesto tam zůstává - "na kontrole" .
Zdravím z Hlučína -
Regina
| 3. 7. 2009 12:29
- teda středu jsme si vypravěčkou užily, ale včera jsem se několikrát zamotala a nějak jsem měla pocit, že mám ruce jak hrábě, ldyž jsem si oblékala tenisky, zjistila jsem , že mám na nártech otokové "bochánky" - zmáčkla jsem a zůstal důlek - jsem převidněná - sice beru Anicloton, ale jen 1/2 denně- Volala jsem na internu / lékařka je zárovwň naše rodinná/ - tak jsem si po konzultaci zvýšila na 1x1v - a přidává mi nějaký prášek pro " 6aludeční pohodu" - již mi je Zdena vyzvedla a dnes dopoledne mi volala, že mi je přiveze Jitka zítra ráno - zároveň nakoupíme, aby bylo "něco doma" - ale hlavně mi sdělilq, že si Kladeňáky stáhne k nim a já je budu mít jen na návštěvu nebudou u mě spát a tím pádem budu mít svůj klid - tak jsem si odechla
Zdravím z Hlučína -
Regina
| 3. 7. 2009 12:29
- teda středu jsme si vypravěčkou užily, ale včera jsem se několikrát zamotala a nějak jsem měla pocit, že mám ruce jak hrábě, ldyž jsem si oblékala tenisky, zjistila jsem , že mám na nártech otokové "bochánky" - zmáčkla jsem a zůstal důlek - jsem převidněná - sice beru Anicloton, ale jen 1/2 denně- Volala jsem na internu / lékařka je zárovwň naše rodinná/ - tak jsem si po konzultaci zvýšila na 1x1v - a přidává mi nějaký prášek pro " 6aludeční pohodu" - již mi je Zdena vyzvedla a dnes dopoledne mi volala, že mi je přiveze Jitka zítra ráno - zároveň nakoupíme, aby bylo "něco doma" - ale hlavně mi sdělilq, že si Kladeňáky stáhne k nim a já je budu mít jen na návštěvu nebudou u mě spát a tím pádem budu mít svůj klid - tak jsem si odechla
ahoj holky
anonym
| 3. 7. 2009 12:04


,přeji pěkný víkendík.Dorinko,zlatíčko,je mi to líto,čím musíš procházet,ale snad vyšetření pomohou a zase bude líp .Vypravecko,jsem ráda,že jste si s Reginkou užili ,ta snídaně mě dostala .Taky bych si dala.Jinak všecky moc zdravím,přeji pěkný den i víkendík

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
19. 4. 2024 10:17
11796
jizerka
18. 4. 2024 22:39
70248
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video