Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

pozdravení
rezama
| 6. 3. 2009 13:27
posílám všem holkám.
Zdeničko ty plechy jsou super,že bych si je taky pořídila?No já mám jen na ty malý bagetky,to bylo přímo jako příslušenství k pekárně,takže dělám přímo v pekárně 4 menší bagety,ale jsou opravdu výborné,dnes už dělám druhé a ještě mám naplánované jedny,my je děláme plněné a sypané sýrem,po těch se dětičky můžou utlouct.

Dorinko moc děkuji že na mě myslíš kudy chodíš,ale vy jste všechny přeci taky holky šikovný a statečný a taky toho máte všeho až až,takže budeme myslet všechny a na všechny a bude to spravedlivé.Ty sama máš těch zdravotních starostí taky až nad hlavu,vím že některé jsou horší a některé méně,ale stejně nám dají zabrat všechny,takže si budeme pěkně držet pěstičky všechny a bude to!
Ostatním posílám velikananánský pozdravení a hlavně ať máte to sluníčko aspoň v dušičce,kdž už venku nesvítí
ahoj holky
Dorka
| 6. 3. 2009 13:17
Zdeničko, no to je nádherabagetky jsou přímo ukázkové a ta kuřecí roláda je teda fakt kouzelná . Jak jsi dělala tu náplň? Prosím, prosím smutně koukám.
Počasí je fakt na draka jen aby nehrozily další záplavy .
Raduš, pošli nám sem taky sluníčko . S tím kašlem něco udělejco třeba ten ACC long?? Já ho užívám a je to lepší ťuk ťuk ťuk, abych to nezakřikla. Zkoušela jsi Vincentku? Je levná, stojí jen pár korun a možná by ti pomohla.
Zdravím také Rozálii naší cestovatelku.
Rezamko, vlásky ti zas narostouneboj hlavně, aby ses uzdravila. Držím pěstičky myslím na tebe kudy chodím. Posílám kytičku.
Baruško, tvoje masová roládka taky nemá chybu jsi šikulka. Asi ji budu muset taky udělat . Myslím na tebe, aby jsi dneska dobře dopadla u doktora .
Copak dělá Kamma? Naše nová kamarádka doufám, že se za námi zase staví. Posílám kytičku

Všem ostatním také přeji co nejhezčí den a žádné bolístky ani splíny, pa
Ahojte!
Zdenicka
| 6. 3. 2009 13:03
Venku leje jako z konve!Byla jsem pro malou do školky,hurá !!! zítra můžu spát déle!
Nesu Vám ukázat moji kuř.roládu! Je dobroučká! Baruška mi na ni udělala chutě,tak jsem jí musela udělat.
Doufám,že počasí do 17.hod přestane blbnout a už nebude pršet,musím jít vybírat lidičky!
Tak se mějte zatím pa,pa
krásný den všem
anonym
| 6. 3. 2009 12:35

,tak jak je u Vás tady vykouklo sluníčko. Kocour spí na křesle,já večer nemůžu za boha zabrat,když už jsem konečně usínala,tak mi psala kámoška sms .Chřipka se mi teda drží pěkně,ten hnusnej kašel děsný
Zdravím
Zdenicka
| 6. 3. 2009 09:57
všechna děvčátka! Hurá !!!!!dnes už je pátek!
Baruško - ten plech jsem zkoušela sehnat u nás v obchodě,ale ty o tom nemají ani páru!Objednala jsem si to z Dámy!Mají tam svůj obchůdek,super zaplatila jsem za něj i s dovozem PPL 433,- ale je fakt bezvadnej! Najdeš ho i někde na internetu ,ale nevím jestli je stejnej a stojí přes 1000,-
Rozalii-ty teda cestuješ????!!!
Já jsem teďkom dožehlila,uvařím si kafčo a budu odpočívat,dnes jde malá ze školky po obědě!
Tak se mějte pěkně ahojky
Ahoj holky
Majka33
| 6. 3. 2009 08:16

hezký den všem přejí,tak jsme nakoupily co jsme chtěli.Dnes to pověsíme a bude konečně klid.Už mě to pomalu přestavalo bavit.

BARUŠKO-jo je to ono,s ***em a ze šlehačkoudnes to upeču.Hodně jsem četla že je to moc dobré.U nás počasí je nanic.Je mlha a prší,takové hnusné počasí.
Baruško
anonym
| 6. 3. 2009 08:12
kompletní test antiviru jsme udělali,nic to nenašlo ,ono taky ten T-mobile bůh ví,jak to s těma počítačema má,tady už je druhá oprava asi bude ,může to být jen náhoda,nebo taky nee.
Dobrý večer
rozalie224
| 6. 3. 2009 00:06
chodím dlouho, tak si vždycky přečtu co děvčata dělaly celý den,jako vždy se vaří.
Zrovna říkají v rádiu stále bude pršet.Jen ať nejsou potopy,
to je plno neštěstí
Tak půjdu také spát,mám dny pro***né.Včera v Českých
Budějovicích a dnes v Prachaticích.Zlatě doma.
Pohodovou a klidnou noc !!!
Raduš
Bara
| 5. 3. 2009 22:04
já teda nevím nejsem odborník nemáš tam vir? To taky někdy dělává
Zdeni
Bara
| 5. 3. 2009 22:02
povídej kde jsi ho koupila za kolik fotečka by nebyla ?
Baruško
anonym
| 5. 3. 2009 22:01
tak jsme to asi zakřikli ,zase se vypnul,zkusíme to přeistalovat,uvidíme.
Dobrou noc!
Zdenicka
| 5. 3. 2009 21:56
Přeji Vám dobrou noc a krásné sny! Ahojte zítra!!!!!
Jo,ještě jsem dnes udělala roládu z kuřecího masenka,bude zítra na oběd!
Tak dobrou!!!!
Baruško
Zdenicka
| 5. 3. 2009 21:55
jo,jo to je z nového plíšku.Je úplně suprovej,bagetky z něho klouzají dolů,vajíčko které mě ukáplo při potírání jsem krásně utřela vlhkou houbičkou!No je prostě super!!!!
Zdeni
Bara
| 5. 3. 2009 21:45
bagety jsou úžasný to máš s nového plíšku?
Raduš
Bara
| 5. 3. 2009 21:44
hlavně aby to vydrželo
holky
anonym
| 5. 3. 2009 19:55
tak jsme to možná opravili ,zatím to nespadlo,byli jsme akorát v tom nastavení.kdyžtak mám ještě zálohu,to vyčištění pc.Holky moje jste šikulky
Zapoměla
Zdenicka
| 5. 3. 2009 16:07
jsem ty bagety!
Ahojte
Zdenicka
| 5. 3. 2009 16:05
holky,tak už jsem tu !!!!Dneska jsem náročnej den,už jenom odpočívám a nic nedělám!Převlékla jsem si postele a taky jsem si koupila záclonu tady do toho pokoje kde mám pc,tak jsem si ji musela hned vyprat,vyžehlit(záclony jinak nežehlím,ale tady ta se musí) a pověsit.Huráááá už to mám,ale bolí mě záda jako čert! Taky jsem pekla bagety,už mám konečně plech,pošlu fotečku!
Doruško - Tvé Himaláje jsou mňam,asi je taky udělám!
Baruško-Ty jsi mě pěkně navnadila tou roládou,už vím co budu dělat v sobotu na oběd!
Rezamko- ať si vlasy vypaj,hlavně že to bude zase dobrý,vlasy narostou a možná budou ještě kvalitnější než před tím( to moje známá říkala,že když ji potom narostly vlasy že byly lepší).
Raduško - s pc Ti nepomůžu,já jsem hotovej antitalent!
Ještě jsem dneska ujela na rotopedu 18.7km!
Tak holky ještě musím pověsit to co jsem vyprala a končím,teda aspoň dnes!Mějte se hezky ahojky
Raduš
Bara
| 5. 3. 2009 15:28
nevím mě ta nastavoval kluk ale když na delší dobu odejdu noťas se sám uspí.Ta doba se dá nastavit a taky se dá nastavit kdy se má vypnout pokud ho tedy nepoužíváš.Pokud jsi u něj ,hýbeš myškou nebo datluješ a vypne se bude to spíš tím jak píše Marta
rezamko
anonym
| 5. 3. 2009 15:22
to mám,ale je mi na dvě věci ,ale určo to vyzkouším,odprašnit počítač ,dík jste holky hodné
Baruško
anonym
| 5. 3. 2009 15:18
ono se to dá naštelovat to vypínání u pc jako televize?? Nevíš náhodou,kde to mám hledat,my prošli skoro všecko .Už to tady řešíme asi půl měsíce
Raduš
rezama
| 5. 3. 2009 14:36
vím že máš doma sice odborníka přes PC,ale nemáte ten noťas náhodou uvnitř zanešenej.My ho měli už po roce užívání a taky se nám právě sám vypínal,to prý je tím že se ten prach tam usadí a pak se tam něco přehřívá a on se vypne,tak třebas to bude taky něco podobnýho.
Raduš
Bara
| 5. 3. 2009 14:34
já nejsem žádný odborník ale nemáš v noťasu nastavený aby se Ti sám vypnul?Ono to právě jde naštelovat jak telku já tady mám kolikrát nainstalovaný věci ani nevím že jsem je sem dávala hotová Šangaj
vypravecko
anonym
| 5. 3. 2009 14:24
máš obal na noťas,super,u nás to ženské když jsou doma sami,tak taky vezmou batoh a jdou ,,mě se zase ten můj milovanej noťas vypíná a nepřišli jsme na to proč,už jsem si dělala prču,že to přece není telka,která se našteluje a vypne se ,asi zase budu půl měsíce bez počítače ale Dell má opravu na místě,tak mám slíbeno,že možná příští rok koupíme,nebo HP.
rezamko
anonym
| 5. 3. 2009 14:18
vlasy zase narostou,hlavně aby Tobě bylo holka líp .Včera jsem koukala na paní s rakovinnou,kolik má optimismu,kolik toho prožila a zažila a je ráda za každý den.Měla dvě číčy a starala se i o ně i si uvařila kafčo.Zrovínka jsem si vzpoměla na Tebe,jak dokážeš druhé povzbudit,jsi naše sluníčko,tak Ti ho trošku posílám,tady
Zdravím
anonym
| 5. 3. 2009 13:45
všechna děvčata, sice až odpoledne ale přece. Ráno jsem jela pro pár věcí do Tesca a nakonec jsem toho měla plný batoh. Taky jsem si udělala radost, koupila jsem si brašnu n a noťas, byla ve slevě z 500 na 100, měla jsem navíc štěstí, brala jsem již poslední. Doma jsem zjistila, že se dá nosit i jako batoh, i když má jen popruh na nošení přes rameno. Dcera zatím doma přichystala pro všechny oběd, vytáhla z mražáku karbenátky a naškrábala brambory na brambor. kaši. Ještě se chci podívat na kobru a pak jsem chtěla jít s Lumpíkem na procházku, ale nevím, jestli z ní nesejde, před chvílí tady totiž začalo pršet, no a v dešti se mi ven nechce. Tak se asi pustím do zašívání, sice se mi do toho nechce, ale samo se to neudělá.
Rezamko, hlavně, že tobě není moc špatně, vlasy zase narostou.
ahojík
rezama
| 5. 3. 2009 13:20
holky moje Omlouvám se nějak mě to zkrátka nevycházelo,nejprve nám nechtěl jít,potvora jedna net a pak jsem zase já byla na prd,ale už je to lepší,i když pořád to není ono,asi jsem chytila nějakou chřipajznicu
Taky už nemám vlásky,teda nějaké ještě zbyly,ale už jsou na 2mm ježečka,to proto že padaly kudy jsem chodily a tak by jsme místo nudlí měli v polévce jen a jen vlasy no to by to vypadaloa tak holt už šly dolů.
Dorinko rajčátka ještě nemám,ale to zatím pořád nevadí,mají se správně sázet až na Josefa a to je 19.3.,takže máme čas.No papričky už měly být,ale já je i loni sázela zaráz s rajčatama a stačilo,u nás tady stejně je to jen na chuť a ne na žádné velké pěstování,to by jsme musely mít skleníky,na ty papriky myslím.
Tak já si půjčila ty vaše obrázky a trochu je přetvořila a ta vám taky nějakej posílám a všem přeju sluníčko v dušičce,když už není venku.
Ahoj
Bara
| 5. 3. 2009 11:55
holky přeji pěkné odpoledne
Majulíku:řezy Rafaelo dělám ,jsou moc dobré a jednoduché jestli tedy myslíš těsto,posypat ***em s cukrem a upečené polít šlehačkou
Dorko:recept jako vždy nemá chybu já se dívala na obrázek mě tam zelí vypadalo jak špenát jestli jsem se tedy dobře dívalajá zelí zahušťuji strouhaným syrovým bramborem

Mě včera Dous vyprovokovala upekla jsem kuřecí roládu s bramborem je moc dobrá
Majko
anonym
| 5. 3. 2009 11:40
máš samý akce ,super,zase se člověk trošku povyrazí,že,užij si to.
Dorinko
anonym
| 5. 3. 2009 11:38
éčka tam jsou,ale mě to chutnalo i s éčkama ,já mám hodně citlivej žaludek a sežrala jsem je skoro všecky sama .Majko,téda ty ses do toho dala ,super.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
15. 8. 2025 13:56
14882
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18