Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

holký dnes je MDŽ
rezama
| 8. 3. 2009 10:55
Ahoj
Bara
| 8. 3. 2009 10:30
holky klábosilky zlatíčka přeji krásný slunečný den.U nás sluníčko svítí ale mě začala bolet hlava a to dost tak si dávám Ibalginy chvála jim
Vypravěčko ještě jednou děkuji za přání (už jsem psala na 40)spolubydlící doufám dobré budou a když ne mě už je to jedno hlavně aby bylo líp zalezu když tak na postel do rožku.............. a budu pročítat Viktorku
Všechny moc a moc zdravím
Všem
anonym
| 8. 3. 2009 08:58
vám přeji hezký den. Tady je zamračeno, tak doufám, že již pršet nebude.Včera pršelo celý den, ale dle předpovědí počasí se ještě příští týden má ochladit, takže jarního počasí se ještě nedočkáme. Již by mohlo konečně přijít, již mám té letošní zimy plné zuby a myslím si, že nejsem sama.
Lumpíka jsem vzala včera odpoledne na chvíli do verandy, bylo mu to vzácné, již bývá venku, tak byl velmi hodný, ani jsme o něm nevěděli. Jen jsem mu pohrozila, když jsem jej pouštěla dovnitř, že když bude zlobit, tak už bude vždy venku a on tomu asi porozuměl, protože se choval opravdu vzorně, pěkně si hrál s Myškou a taky jsme si hráli s balonkem. Chvíli jsem si k nim sedla na schody a to se ke mě posadili, každý z jedné strany, a musela jsem je současně hladit, velmi se jim to líbilo a nechtěli mě pustit. Přitom je hladívám každý den, asi se jim to líbí. Myška se naučila spát s Lumpíkem v boudě, stejně jako to dělávala s Dorkou, jsou z nich opravdu kamarádi.
Juja se nám nehlásí, tak si myslím, že Nelinku již chová v náručí.
Raduško - jsem ráda, že ti je o něco lépe. Nemyslím si, že bych si od tebe zasloužila takovou pochvalu, jsem obyčejná ženská, která má také své stinné stránky.
Zdeničko - tvé výtvory, jako vždy, jsou perfektní a přeji ti, aby tě zádička již tolik nebolela.
Járinko - také ty jsi velká bojovnice, stejně jako ostatní děvčata. děti již jsou jistě svému pokojíčku rády.
Dorinko, doufám, že se ti nyní již budou další nemoci velkým obloukem vyhýbat.
Regina je nejen velká bojovnice, ale taky suprová kamarádka, jsem velmi ráda, že jsem ji poznala a že mnohé akce můžeme podnikat společně.
Baruško měj se na té rehabce dobře a hlavně aby to to pomohlo a měla jsi štěstí na dobré spolubydlící, stejně jako jsem měla já, když jsem měla na pokoji Regínu. Taky ti přeji, aby ti zítra na neurologii nějak pomohli a pacinka tě již pomalu přestávala zlobit, najednou to jistě nepřejde, ale jistě se doktoři budou snažit. Jistě se nám ozvi.

Všem vám přeji pohodový den a omlouvám se za dvojí poslední příspěvek, posílala jsem jej jen jednou.
Dorinko
anonym
| 7. 3. 2009 19:15
ten tvůj obrázek nevidím,akorát rámeček a nic ,tak nevím čím to je
Dorinko
anonym
| 7. 3. 2009 18:24
icq mám zrušenný,mám jenom skype,na icq mám náhradní program,ale to není nic moc ,počítač zatím jede,takže stejně nevíme čím to je ,asi tendle můj si vezme přítel,ten svůj střelí a mě koupí novej,už na to fakt nemám nervy.Dneska jsme uklízeli a vařili budeme mít slepovaný piškoty s pudingem a uvařili jsme gulášovku.Posílám Vám hodně sluníčkaa štěstíčka
....
Dorka
| 7. 3. 2009 16:46
Vypravěčko, moc děkuji za přání brzkého uzdraveníje to od tebe moc milé.
Děkuji i všem ostatním, že na mě myslítetaké vám posílám hodně pozitivní energie
přeji pěkný víkend
Dorka
| 7. 3. 2009 16:39
ahoj holky, taky jsem ráda, že vás mám jste všechny zlaté

posílám vám hrošíka pro štěstí
Rezamka je z nás nejstatečnějšítaky tě moc obdivuji kolik nám dáváš energiejsi naše sluníčko

samozřejmě myslím i na všechny, aby jste byly zdravé a nic vás nebolelo .
Reginko, to je super, že děláš takové pokrokyto určitě potěší i taková maličkost zvednout kolíček ze země zvlášť když ti to do teď činilo potíže. Jsi šikulka přeji, aby se nožičky brzo uzdravilya ty mohla běhat jako srnka .
Raduško, co ten tvůj PC noťas ještě zlobí nebo už seká dobrotu?. Jsem ráda, že je ti líp, určitě zabral i ten ACC long a ty čajíčky. Mně teda Mucosolvan nikdy pořádně nezabral ani jiné podobné sirupy . Ale jsem taky ráda, že je mně líp sice to není úplně onoale co bychom chtěly v tomto počasí, že? Už aby bylo venku teplo .
Zdeničko, až budeš dělat ty Himaláje tak se nám pochlubuž se mooc těším na malou ochutnávku určitě se ti řezy povedou o tom nepochybuji . Moc děkuji za recept na nádivku do kuřecí roládyzeleninu tam dáváš mraženou, že? Tak až zkusím, dám vědět jak jsem dopadla.
Majko, přeji pěknou oslavu. Jsi šikulka, že se ti řezy Raffaelo povedly a fotka by nebyla?. Jsem zvědavá, že? .

Všem ostatním také přeji pěknou sobotu a neděli, pa
Majko
anonym
| 7. 3. 2009 11:39
Ty jsi naše věčná inspirace s pečením,kdepak máme ostatní,Dorinku,Jitulku,Zdeničku,Amálku
vypravecko
anonym
| 7. 3. 2009 11:36
i já jsem ráda,že jsem poznala takovou supr ženskou ,protože ten kdo má rád zvířátka jako Ty,tak super být musí,přeji Ti ještě hodně chvilek a zábavy s Lumpíkem
rezamko
anonym
| 7. 3. 2009 11:33
děkuji moc za pomoc i Barušce,je mi líto,že rehabka nepomůže,ale i tak to určo nic hrozného nebude,bude po v pohodě uvidíš ,budu na Tebe myslet
krásnou sobotěnku všem
anonym
| 7. 3. 2009 11:27
holky jste moc hodné,že na mě myslíte já na Vás také,ale už je to o něco lepší jestli mi zabral ten Mucosolvan nebo Acc, nebo ten čaj Divizna,nevím,ale to samé měla prý známá,já včera skoro nemluvila .
a taky
Majka33
| 7. 3. 2009 09:26

vás tady mám všechny moooooc rádaa skáču radosti že jsem našla tak super kamarádky
vypravěčko
Majka33
| 7. 3. 2009 09:24
máš pravdu,nejstatečnější je tady REZAMA.Držím ji palečky aby to vše ve zdraví zvládla
ahoj holky
Majka33
| 7. 3. 2009 09:22

moje milované,přejí vám hezkou sobotu i když je uplakaná,pořád prší u nás už od večera.Tak jsem upekla ty řezy rafaelo a povedly se mi.Děti už mlsně chodily kolem pekáče.Něco jsem schovala i pro dnešní návštěvu,ještě chlebíčky musím udělat.

BARUNKO-to je mi lítože ti rehabka na pacinku nezabírá.Tak radši běž za DR.aby ti pomohli. .Nic jsem o tom takovém neslyšela,tak ti neporadím,ach jo.Tak ti z celého srdíčka přejí aby jsi už měla konečně klid a měla už packu zdravou
Ahoj
Bara
| 7. 3. 2009 08:24
děvčata se se zlata
Jsem moc ráda že vás znám a že vás mám
Vypravěčko:máš pravdu největší bojovnice je Rezamka a ještě dodává sílu ostatním.
Rehabka na ruku asi nepomůže kdyby to bylo od páteře tak jo ale takhle...........no uvidím nemá cenu házet flintu do žita v pondělí jdu ještě na neurologii tak vám písnu přes něčí meilík co jsem se dozvěděla.
Hezký
anonym
| 7. 3. 2009 07:44
i když uplakaný den přeji všem . Včera mi to nejak blblo, nemohla jsem vložit příspěvek. Tady již od noci většinou prší, takže pokud bude i odpoledne, tak z procházky s Lumpíkem nebude nic.
Baruško, moc mě mrzí, že ti na tu pacinku nepomůže rehabka, ale kdo ví, zázraky se dějí.
Raduško, taky si myslím, že budeš mít pc zaprášené a na to je nejlepší servis. Taky mám Vistu a ICQ a nedělá mi to nic. Již si zkusila inhalovat vodu se solí? Dceři to na kašel hodně pomáhá. Přeji ti brzké uzdravení.
Rezamko, máš pravdu v tom, že každá máme nějaké zdr. potíže, ale myslím si, že ty jsi z nás všech nejstatečnější.
Dorinko, také tobě přeji brzké uzravení.
Regina je taky velká bojovnice, taky si zasluhuje můj obdiv.

Všechny vás mám moc ráda a jsem velmi ráda za to, že mohu za vámi chodit.
Hezký
anonym
| 7. 3. 2009 07:44
i když uplakaný den přeji všem . Včera mi to nejak blblo, nemohla jsem vložit příspěvek. Tady již od noci většinou prší, takže pokud bude i odpoledne, tak z procházky s Lumpíkem nebude nic.
Baruško, moc mě mrzí, že ti na tu pacinku nepomůže rehabka, ale kdo ví, zázraky se dějí.
Raduško, taky si myslím, že budeš mít pc zaprášené a na to je nejlepší servis. Taky mám Vistu a ICQ a nedělá mi to nic. Již si zkusila inhalovat vodu se solí? Dceři to na kašel hodně pomáhá. Přeji ti brzké uzdravení.
Rezamko, máš pravdu v tom, že každá máme nějaké zdr. potíže, ale myslím si, že ty jsi z nás všech nejstatečnější.
Dorinko, také tobě přeji brzké uzravení.
Regina je taky velká bojovnice, taky si zasluhuje můj obdiv.

Všechny vás mám moc ráda a jsem velmi ráda za to, že mohu za vámi chodit.
Raduško
rezama
| 6. 3. 2009 21:26
nedá mě to,ale Vistu mám taky,ze začátku jsme se sice nějak nemohly shodnout,ale teď na ní nedám dopustit,no a ICQ mám taky a nic to nedělá,tak tím to asi nebude,spíš to fakt vidím na to zaprášené,nám to dělalo úplně stejně a taky jsme i přeinstalovávali a nic,je pomohlo vyčistit,tak přeju aby to bylo brzo Ok
sranda
anonym
| 6. 3. 2009 21:15
kytí
anonym
| 6. 3. 2009 20:54
Ahojte!
Zdenicka
| 6. 3. 2009 20:31
Tak už tu máme zase večer! Venku je mlha,prší no to je nádhera! Doufám,že to přestane chci jet za rodičema!
Doruško - ta náplň do rolády je jednoduchá je tam šunka,na tom je vajíčko,hrášek,pórek,mrkvička a sýr!
ještě mě kynou rohlíky,tak je ušoulám a nechám je do rána kynout apak je upeču,teploučké rohlíčky na snídani,to bude super!!!!
Holky mějte se hezky jdu koukat na telku,dobrou noc pa,pa
rezamko
anonym
| 6. 3. 2009 20:26
jsem ráda,že je Ti lépe ,teď ještě aby se člověk mohl vyvalit na sluníčko,že ,Reginko super,jsi šikula.
s tou pacinkou
anonym
| 6. 3. 2009 18:42
mě to mrzí,že by tomu rehabko nepomohlo??
Baruško
anonym
| 6. 3. 2009 18:39
díky moc jsi hodná,on to přítel přeinstaluje a uvidí se ,před tím ještě zkusíme odinstalovat icq,hodit tam něco podobnýho a uvidíme ,ale každopádně,to bude nářez
Raduš
Bara
| 6. 3. 2009 17:44
Já se ptala kluka a on říkal že je tolik možností od viru ,přes špatný kontakt,větráček zkus jestli nemáš zaprášený ale nejlepší prý na to je servis
Dorinko
anonym
| 6. 3. 2009 16:54
snažím se na hleny mám mucosolvan,večer si beru coldrex.Acc taky můžu zkusit uvidíme co zabere ,děkuji jsi hodná,že máš starost,taky jsem se dozvěděla,že by teoreticky ten počítač mohlo vypínat icq,že se nesnesou Visty,i icq,tak už fakt nevím.
Zdravím
anonym
| 6. 3. 2009 16:27
vás všechny a přeji hezký zbytek dne. Byla jsem tady již ráno, ale nešel mi napsat příspěvek, nevím, čím to bylo.
Zuliko- prosím tě, můžeš mi tu tvoji dnešní zprávičku poslat přes e-mail? Tady to nemohu otevřít, hlásí mi to, že je na stránce chyba.
Ahojky
Bara
| 6. 3. 2009 16:02
holky posílám pozdraveníčko
Zdeničko:moc děkuji za tip na plýšek na bagetky budu o něm hodně uvažovat.Tvoje roládka nemá chybu dala jsi tam ještě zeleninku já ji dělala poprvé měla jsem strach aby se mě nerozjela příště ji taky ještě vylepším
Raduš:tož teda nevím čím by to mohlo být
Reginko jsi dobrá a opravdu cvičení dělá hodně i kdyz zázraky taky ne
Já dnes moc dobře nedopadla karpál nemám ale nějaký špatný nerv v lokti.Mám hned v pondělí přijít za dok.na ambulanci.Na tohle mě rehabka asi nepomůže nevíte?Neslyšela jste nohodou některá o tomhle ?
obrázek
rezama
| 6. 3. 2009 14:59
holky pro vás
Ahojky berušky -
Regina
| 6. 3. 2009 14:06
Zdravím vás všechny. Dnes jsem si udělala pracovní den- tedy vyprala jsem 2 pračky prádla - světlé i tmavé - nějak se mi to nastřádalo .
Od včera jsem měla kuřecí polévku s noky a tak jsem nemusela vařit
Když jsem věšela drobnosti na sušák u radiátoru spadl mi na zem dřevěný kolíček a mě se podařilo jej 3x zvednout prsty levé nohy nad zem.
Pro zdravého nic podstatného, ale já jsem měla před předešlými vánocemi zlomené záprstní kůstly 3 a 4 prstu a ukopnutý malíček - tedy 9 neděl v ortéze levou tu lepší nohu a od té doby jsem jí měla jako kopýtko - a to je přece báječná věc dokázat to ještě vpravo bylo ty to nádherné. Budu to muset cvičit, abych byla na srazík "šikovnější" - protože před tím úrazem jsem chodila občas jen o jedné holi. Druhou skládací jsem nosila jen pro "sichr"
Již jsem nedoufala ve zlepšení. ale cílené cvičení mi opravdu pomohlo.já se nedám!!!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
15. 8. 2025 13:56
14882
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18