Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Omlouvám se
anonym
| 10. 3. 2009 07:58
za namnoženío, ale posílala jsem to jen jednou.
Zdeničko - malá má velkou smůlu, co se týká nemocí, asi má oslabenou imunitu. Zkus po lékařce, jestli by ji neposlala k imunoložce, vždyt přece nemůže mít co chvíli antibiotika. A co tvoje zádička,zkoušela jsi si u vás najít tu ambulanci chronických bolestí, měla by být v nemocnici.
Ameli taky se přimlouvám za fotečku svatebních šatů, které sis pro tvůj velký den vybrala.
Dorinko - doufám, že už ti je lépe

Všem nemocným přeji brzké uzdravení, abyste blížící se jaro přivítaly zdravé a fit.
Zdravím
anonym
| 10. 3. 2009 07:49
vás všec hny, tady ráno ležel sněhový poprašek, tak doufám, že zase nemíní sněžit.
Dostala jsem na mail pěknou básničku, tak vám ji tady dávám.
K. J. Erben - Finančnice

U záložny lidé stáli,
z plna hrdla křičeli.
Kde jsou naše prachy, králi,
kam úspory zmizely?

Královy jim ruce kynou -
mlčte, dám vám svobodu!
Lid však kleje: piješ víno,
nás posíláš pro vodu!!!

Tady každá rada těžká
ve čtvrtek i v pondělí.
Zeptejte se Klause, Ježka,
kam se prachy poděly.

Král jim hází hračky z věže -
Klause, Ježka, Kohouta.
Všechno marno, Klaus i Ježek
bum bác letí do kouta.

Bude-li vám, lidi, zima,
bude-li se krátit dech,
chcete-li se míti prima,
čtěte si v mých dramatech.

Zase křičí, rudnou v líci -
čti si svoje kydy sám!
Že na vás, vy nezbedníci,
Koženého zavolám?

Pojď si pro ně, zbohatlíku,
pojď, vem si ty zlostníky!
A hle, kdosi bere kliku,
lodě, banky, podniky -

Jako stín se ruka plíží,
na co sáhne - otočí.
Z obýváků, ložnic, spíží
vybírá si obročí.

Již vztahuje černé ruce
po chlebě i po soli -
Sametová revoluce
dneska právě vrcholí.

Slyšte, první, druhá, třetí,
v poledne zvon udeří -
klika cvakla, dveře letí -
EU vchází do dveří.

Ve mdlobách tu národ leží,
na čele se perlí pot.
Pokladna je prázdná, temná -
zbudou prachy na důchod?

Raduško - já mám v noťasu Vistu home profesionál a ICQ verzi 6,5 a snášejí se velmi dobře, žádné potíže s tím nemám a co vím, tak Regina má Vistu home basic a ICQ taky verzi 6,5 a taky jí to jde bez problémů, takže si myslím, že to u tebe asi bude zaprášením uvnitř.
Zdravím
anonym
| 10. 3. 2009 07:49
vás všec hny, tady ráno ležel sněhový poprašek, tak doufám, že zase nemíní sněžit.
Dostala jsem na mail pěknou básničku, tak vám ji tady dávám.
K. J. Erben - Finančnice

U záložny lidé stáli,
z plna hrdla křičeli.
Kde jsou naše prachy, králi,
kam úspory zmizely?

Královy jim ruce kynou -
mlčte, dám vám svobodu!
Lid však kleje: piješ víno,
nás posíláš pro vodu!!!

Tady každá rada těžká
ve čtvrtek i v pondělí.
Zeptejte se Klause, Ježka,
kam se prachy poděly.

Král jim hází hračky z věže -
Klause, Ježka, Kohouta.
Všechno marno, Klaus i Ježek
bum bác letí do kouta.

Bude-li vám, lidi, zima,
bude-li se krátit dech,
chcete-li se míti prima,
čtěte si v mých dramatech.

Zase křičí, rudnou v líci -
čti si svoje kydy sám!
Že na vás, vy nezbedníci,
Koženého zavolám?

Pojď si pro ně, zbohatlíku,
pojď, vem si ty zlostníky!
A hle, kdosi bere kliku,
lodě, banky, podniky -

Jako stín se ruka plíží,
na co sáhne - otočí.
Z obýváků, ložnic, spíží
vybírá si obročí.

Již vztahuje černé ruce
po chlebě i po soli -
Sametová revoluce
dneska právě vrcholí.

Slyšte, první, druhá, třetí,
v poledne zvon udeří -
klika cvakla, dveře letí -
EU vchází do dveří.

Ve mdlobách tu národ leží,
na čele se perlí pot.
Pokladna je prázdná, temná -
zbudou prachy na důchod?

Raduško - já mám v noťasu Vistu home profesionál a ICQ verzi 6,5 a snášejí se velmi dobře, žádné potíže s tím nemám a co vím, tak Regina má Vistu home basic a ICQ taky verzi 6,5 a taky jí to jde bez problémů, takže si myslím, že to u tebe asi bude zaprášením uvnitř.
tak koukám
anonym
| 9. 3. 2009 14:53
na stránky marykay.cz,hraju si s líčením a účesama,co by mě šlo,kdyžtak mrkněte
Zdeničko
anonym
| 9. 3. 2009 13:10

,těžko říct,icq zase chvilku jede,počítač se nevypnul,zatím takže těžko říct do kdy to vydrží.............. .Že by to fakt bylo tím sojením Visty a icq.......,já fakt nevím .Přítel má xp,tak po něm loudím,jeho pc,že bysme to vyměnili,ale nechce .
Ahojte !!
Zdenicka
| 9. 3. 2009 11:28
Tak jsem dorazila od doktorky,bylo tam lidí jako hrom!!!!Malá má angínu,takže máme zase antibiotika!!!!No co už,musíme to vyléčit!
Doruško - ty bagety jsou na Dámě č.1038,jestli nenajdeš tak ráda napíšu!Akorát tam je 200g pšeničné mouky a já dala žitné,a místo žitné jsem dala pšeničnou tam bylo myslím 100g,no prostě jsem to obrátila abych to měla zdravější!
Raduško - tak co pc,ještě zlobí???
Ameli- svatební šatičky by jsi nám mohla ukázat,prosím,prosím o fotečku
Rozalii- tak co ten kašel?už je lépe?zkoušela jsi tu majoránku s cibulí?
Tak já už běžím zase něco dělat,musím uvařit a je pondělí tak dovybírám lidičky a je vyúčtování! Nesnáším pondělky!!!
Mějte se pěkně ahojky
jinak
anonym
| 9. 3. 2009 11:07
Zdeni snad to bude s malou dobréMajko,je dobře že sis užila oslavu,Dorinko snad už je Ti líp.Jsi holka šikovná.Zdravím Reginku,Jitulku,Amálku,Barušku
takhle je u nás
anonym
| 9. 3. 2009 10:57
jinak
anonym
| 9. 3. 2009 10:52
icq už mám zase v pc,zkouškově co bude.Počítač se mi nevypínal,když to bylo vypnutý icq,takl už fakt nevím .Prý podle toho mýho,se nesnese tahle verze icq z Vistama ,jenže vyšší Visty ani xp,mi tam nejdou.To už bych se z toho vážně.....
rozálie
anonym
| 9. 3. 2009 10:42

asi máme stejnej bacil ,protože já si mohla a můžu vykašlat plíce,chce to fakt něco vzít,abys to začla vysmrkávat,pak Ti bude o trošku líp ,to mi pak rýma tekla skoro i ušima .
vypravecko
anonym
| 9. 3. 2009 10:36
mě nejvíc zarazilo na výměně manželek,že p.ředitel ani tu manželku neobjal,když výměna skončila Ani se s nima nechtěl pak mezi čtyřma očima vidět,dělal drahoty .Asi se u nich city moc nenosí..U těch rómů ten barák,jak šli na jídlo byl šílennej,asi bych tam nebyla schopná nic vzít do pusy,ale zase se rádi měli a moc.
Zdravím
anonym
| 9. 3. 2009 10:11
všechna děvčata. tady bylo včera odpoledne krásně, vypadalo to na jarní den. nedfalo mi to a šla jsem se s Lumpíkem projít, potkali jsme sousedku (taky byla se svým pejskem, mimochodem to je starší nevlastní sestra mé uhynulé Dorky), myslím tím sousedčina pejska, tak jsme se procházeli společně téměř 3 hodiny, skoro se nám nechtělo ani domů. Již jsme viděly kromě sněženek a bledulí také rozkvetlé krok,ury a taky sedmikrásky. Dnes jsme s dcerou na oběd samy, tak si uděláme čínu z kuřete s rýží, včera jsme mělykuřecíé nudličky s omáčkou anklbenc a spagety. nyní je tady zataženo, doufám, že nebude pršet.
Na výměnu manželek jsem se dívala a musím říct, že mít doma takového chlapa, jako byl ten p. ředitel, tak bych jej brzy poslala někam. U těch romů bych zase nesnesla celý den puštěnou televizi, v tom měla ta vyměněna manželka pravdu. Jak se ale musí cítit ten její syn, když té romce řekl, že se netěší na návrat své maminky. Celkově jsem ale měla lepší dojem z té romské rodiny. on měl , dle mě, pravdu, když řekl, že pan ředitel se rád povyšuje nad ostatními. Když mu výměna nic nedala, tak proč do ní svoji téměř neschopnou manželku hlásil? Prostě, už nevěděl, jak by se zviditelnil. To je můj názor na včerejší díl, vy možná máte jiný.
Než jsem to dopsala, již pršet začalo, tak jen doufám, že nebude pršet celý den.
Dobrý večer
rozalie224
| 8. 3. 2009 23:24
děvčata jste vynikající a dáváte rady ,když to všechno vyzkouším,že bych se toho kašle nezbavila ?
Zdeni majoránka s cibulí je hnus píšeš ,tak to musí určitě zabrat..Odpoledne jsem se potila v posteli
Děkuji za rady a mějte pohodovou noc
ahoj holky
Dorka
| 8. 3. 2009 23:08
také přeji vše nej k MDŽ my to doma neslavíme tak aspoň tady s váma jenom tak symbolicky .
Rozálko, to vypadá u tebe taky na nějakou chřipajznu zkus ten majoránkový čaj jak radí Zdenička, já ho piju taky a docela mi i chutná . Jestli máš doma kafrovou mast, natři si hrudník to by ti taky mohlo pomoct. Jestli je ti hoodně zle raděj zajdi zítra k doktorovi. Přeji, aby bylo brzo líp. Držím pěstičky .
Zdeničko, tak ty řezy Himaláje teda nemaj chybu děkuji za fotku, já tady úplně slintám hned bych se do nich zakousla . Jsem ráda, že chutnalo. Taky zkusím dát víc toho tvarohu to my můžem . Ty tvoje bagetky teda koukámty jsi úplná kouzelnice. Určitě jsou zdravé celozrnné, že? . Můžeš mi sem zase hodit receptmě je to už blbý, že pořád po tobě loudím, ale když oni se na mě tak smějou .
Moc mě mrzí, že je dcerka zase nemocná, chudinka malásnad to nebude nic vážnýho. Tak mě tak napadá, byly jste na vyšetření s imunitou?? Přeji malé brzké uzdravení a tobě pevné nervy. Asi lítala s děckama po venku a nachladila se jinak to není možný.
Ameli, tak co už máš na pevno vybrané svatební šaty?
Majko, to je fajn, že jste si užili oslavutak to má být .
My jsme byli dneska na chvíli venku fotit racky a kachny. Byla to hezká procházka, ale byla ještě zima.

Ostatní také zdravím a přeji dobrou noc, pa
Ahoj
Zdenicka
| 8. 3. 2009 21:53
Rozalii- vyzkoušej majoránku s cibulí,to hodně pomáhá je to teda hnus,ale.....
Malá má teploty,tak ráno valíme k doktorce,jen doufám že bude noc dobrá.Už dostává i rýmu,tak to jsem zvědavá co z toho vyleze!
Holky jdu spát(teda spíš hlídat malou),mějte se hezky ahojky!!!
Jen ještě přikládám dnešní bagety
tak co holky
anonym
| 8. 3. 2009 20:27
koukáte na výměnu manželek??
a oslava Majce
anonym
| 8. 3. 2009 18:30
omlouvám se
Já to zase napsala špatně
anonym
| 8. 3. 2009 18:29

,Zdeničko,ta Echinacela měla být Tobě.
Zdeničko
anonym
| 8. 3. 2009 18:26
je super,že jsis užila oslavu,Majko co třeba dával malé Echinaceu,na imunitu ,Amálko jsem ráda,že ses stavila,až bude sluníčko,bude líp uvidíš ,copak naše Dorinka jakpak se má??? Jinak zdravím všecky vypravecku,Reginku,Barušku,Jitulku doufám,že se staví
rozálie
anonym
| 8. 3. 2009 18:17

,o tom mi povídej,já piju čajíky Šípek,Mateřídoušku,Diviznu,Heřmánek,nebo na kašel zabírá i Majoránka čaj,nebo čaj z cibule.Střídám Acc,nebo Mucosolvan prášky,večer dám Coldex,zvlhčím místnost kousem namočeného hadru,nebo inhaluji,mám olejovou směs na dýchání.
byla jsem
Majka33
| 8. 3. 2009 17:57
s dětma nachvilku venku se projít.Nakouklo sluníčko,tak jsme to hned využily.Manžel mi už odjel do práce.Tak zase sama.Oslava se vydařila,byla taková pohoda .

DORKO-fotečka by byla ale už je vše snězeno,jen se potom zaprášilo ,ale děti se toho dožadují abych to upekla přes týden.Já ještě na to dětem dala šlehačku,tak se olízovali mojí malý mlsouni.
holky
Majka33
| 8. 3. 2009 17:52
přejí všem k MDŽ hodně lásky a zdravíčko
Ahoj holky,
Ameli
| 8. 3. 2009 15:10
všechny vás zdravím. Ani nemám dočteno. Celý týden sedím v práci před počítačem a o víkendu už se mi ani nechce zapínat. Jsem nějaká otrávená, asi už mi chybí sluníčko.
Doufám, že se máte dobře a nejste nemocné.
Myslím na vás a přeji pěkný zbytek neděle.
Krásný den
rozalie224
| 8. 3. 2009 13:59
vaříte, pečete. Šikovný děvčata.
Postihla mě chřipka od pátku , klouby bolí ale co mě nejvíc štve je kašel.Vykašlat to nejde a při kašli to bolí na prsou,sucho v krku.
Piju čajčky s medem. Dejte radu ,třeba babskou,
nebo mě hlava upadne
Hodně štěstí , zdraví a radosti k MDŽ !!!
Krásnou neděli
Zdenicka
| 8. 3. 2009 12:25
přeji všem!!!!U nás krásně svítí sluníčko,prádlo se suší pomocí větýrku,to se bude dobře žehlit!To mám nejraději,ale jenom když je takové počasí to prádlo tak krásně voní!
Pekla jsem ty Himaláje,ale až večer když jsme přijeli od rodičů,fotečku přikládám.Doruško - dala jsem tam tři tvarohy a nemá chybu,je skvělá!!!!!!Tu zeleninku do té rolády jsem dávala čerstvou,kromě hrášku ten byl z mražáku!
Tak já jedu teďkom pro penízky a pak budeme obědvat,dnes jsem vztávala v 9.30 to bylo žůžo!
Jinak malá má zase teploty,chodily jsme týden do školky!!!Já se z toho picnu děs a hrůza!!!
Mějte se hezky ahojky
Raduš
Bara
| 8. 3. 2009 12:03
děkuji
Přinesla jsem vám všem kytičku k MDŽ
a ještě jedna vyberte si
anonym
| 8. 3. 2009 11:58
tulipánky
anonym
| 8. 3. 2009 11:55
kytičku všem k mdž
anonym
| 8. 3. 2009 11:47
krásnou neděli všem
anonym
| 8. 3. 2009 11:27
vypravecko myslím,že si pochvalu zaslouží každá z nás,kór dneska na mdž,že .Když píšeš o těch Tvých zvířátkách jsi jako já,pořád bych to šmudlala Oni se to velice dobře naučí,kdo je má rád a hladí je .Baruško i já se přidám,ať se Ti tam líbí a přijdeš pak zas mezi nás. .Budeš nám tu scházet a budeme na Tebe myslet..Dorinko,snad je už líp,že .Zdravím všecky ostatní

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Dana51
15. 8. 2025 09:57
14881
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18