Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Hysterektomie

Diskuze

anonym
| 14. 4. 2014 21:19
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli tu je někdo po celkové hysterektomii (děloha, vaječníky, vejcovody) ve věku do 33 let?
anonym
| 12. 4. 2014 20:04
foto FULL HD MOVİE FREE

http://hd-filmsitesi.com/

- * - * - * - * - * - * - * - * - *
anonym
| 12. 4. 2014 20:00
anonym
| 12. 4. 2014 16:05
+18 Video :) http://cikcik.ace.st
http://hd-filmsitesi.com
anonym
| 12. 4. 2014 16:03
.
anonym
| 12. 4. 2014 10:34
Ahojky holky tak co se týká injechcí časem se to srovná. Já si píchám denně je fakt že když to byl fraxipar. tak ty zatvrdlinky byly víc. Když mne převedli na zibor bylo to lepší. Jenže já to ďobu už pár let. Jinak se to vstřebá. Pa
sušinka
| 11. 4. 2014 17:54
Ahojky , mam takovou prosbičku. Dnes a nebo zítra bych to měla jakoby dostat a pociťuji menzes bolesti. Vyskákalo mi i akné. Měla jste to některá ? Je to normální, že budu mít příznaky na menzes? Díky papa
anonym
| 11. 4. 2014 18:33
TO sušinka: Ahojky, tak to mas plne to same, co ja. Vzdy/poznam,kdybych menstruovala, prsa boli atd. A akne my vyskakalo fest, nikdy jsem ho nemela, az ted, kdy uz nemenstruuju.
Normalni to Susinko je
sušinka
| 11. 4. 2014 19:07
TO Anna: Tak to jsem ráda že to jen pocit menzesu. I když jsem si myslela, že budu mít už absolutní klid o všeho. To akné je děs Jeden z důvodů proč jsem brala antikoncepci bylo právě akné. Když jsem ji vysadila, tak jsem vypadala jako puberťák. Snad to teď tak nebude, ale pochybuji .
anonym
| 12. 4. 2014 07:11
TO sušinka: ahoj,já mám taky příznaky menses,akné nemám,ale prsa jak balony.Mám je tak dva dny a potom pokoj.Budme holky rádi,že nám tělo funguje.
sušinka
| 11. 4. 2014 17:54
Ahojky , mam takovou prosbičku. Dnes a nebo zítra bych to měla jakoby dostat a pociťuji menzes bolesti. Vyskákalo mi i akné. Měla jste to některá ? Je to normální, že budu mít příznaky na menzes? Díky papa
anonym
| 10. 4. 2014 00:32
Ahoj, prosím o radu. Mladší syn kterému je 16l nechce s námi bydlet,chce odejít z domu. Mám strach že se chytne špatné společnosti a já o něj přijdu. Jako dítě měl ve škole velmi dobré známky postupem času se začal zhoršovat a šli jsme do psychologické poradny kvůli učení a zjistili, že má poruchu učení. řekli nám taky, že je chytrý a v pohodě zvládne i vysokou. Při výběru povolání mu davaly učitelé i mi na výběr, umělecké, jazykové, školy i gympl,ale on si vydupal kuchař číšník. Učitelé se drželi za hlavu mi mu říkali že ho to nebude bavit.
Nedal si to vysvětlit a je na tomto oboru. Celí rok se nepodíval do knížek školu naprosto fláká nebaví ho to. Chodí si tam jak chce utíká z vyučování. řekla jsem mu několikrát, že i dospělí se spletou a jestli chce na jinou školu musí udělat znova přijímačky a jít jinam.
Ale to odmítl a že bude pokračovat ve škole. Ale žádná změna nenastala. Má spoustu hodin neomluvených
Jen je to s ním horší odsekává nebo nemluví a teď i začal odmítat jídlo od nás a že s námi bydlet nechce, že chce odejít z domu a učit se nebude.
Zakázala jsem mu chodit ven a řekla jsem že chci vidět 1 hodinu denně jak se učí, ale nato kašle a klidně jde ven.
Na základku s ním chodila spolužačka z klokánku. Nikdy jsem neměla žádné problémy s těmito dětmi nebo s jíními dětmi nikdy nám to nevadilo naopak jsem byla ráda, že se tímto dětem neposmívá. Spolužačka z klokánku také chodí na tento obor se synem do třídy. Mám strach že má na něj špatný vliv. Jsou pořád spolu i když oba tvrdí, že spolu nechodí a že jsou kamarádi.
Manžel řekl, že neví co si o tom má myslet. Když jsem se ho ptala co bodem dělat tak mi řekl, že neví.
Nevím jestli mám zajít do psychologické poradny nebo co tedy dělat. Moc prosím o radu. Bojím se,že opravdu odejde.
anonym
| 10. 4. 2014 09:38
TO Kateřina: Kačko,jsi máma a on nezletilý syn.Já jsem po rozvodu zůstala s třemi školou povinnými syny.Já jsem se snažila být kamarádská,ale pokud šlo o problémy,byla jsem zásadová a tvrdá.Dokud prostě jsem je živila já i když byli plnoletí,museli poslouchat mě.A že mi ten nejmladší čtyři měsíce před vyučením chtěl z učení zdrhnout jsem taky ustála a dneska je rád,že ten papír má.S tím prostředním,jsem taky měla dost velké problémy,nechci to tu rozepisovat,ale doktorka mi řekla ať ho nechám padnout na dno,že jsem ho dobře vychovala a teď záleží na něm,jestli se vzpamatuje,ale jsem máma a nemohla jsem to dojít tak daleko,protože v té době se oběsil mé sestry syn a já sama mám zkušenost s tím,jak to bolí když máma přežije své vlastní dítě.Chce to všechno čas,dneska jsem ráda,že jsem jednala,tak jak jsem jednala a mám kluky na které se mohu spolehnout.Bohužel dneska je tak blbá doba,drogy,rychlá auta a špatní kamarádi.Ale zákazy vše zhorší.Chce to taktiku a pevný nervy.Oni z těch blbostí vyrostou.L
anonym
| 9. 4. 2014 23:36
foto Ahoj, narazila jsem na netu na tyto dřevěné sluneční brýle. http://www.woodfarer.cz/wild-zebras/ Vypadají zajímavě. Má s nimi některá z vás zkušenosti?
anonym
| 8. 4. 2014 18:23
Zdravim vsechny, potreboovala bych radu. Jsem 6 mesicu po vaginalni hysterektomii, v cetne vajecniku, pro rakovinu delohy. Je mi 36 let. Uz od operace jsem necitila kus tela. Neco se zlepsilo hned a zustalo necitlive jen bricho. To se ted pomalu probouzi. Uz par tydnu se citim vycerpana. V brise mam takovy pocit slabosti. Dnes jsme s dcerou jen prebehly k doktorce a chvili po dosednuti jsem pocitila v brise brneni. Tak jsem se tedy radeji zastavila na gynde. Stejne jsem tam mela jit pristi tyden. Pani doktorka me prohlidla, i ulltrazvuk,nabrala krev a moc. Pred 3 mesici mi nasla ze v rozku u pahylu mam kousek ''ziveho masa''. Pry se to obcas stava. To mi ale jinak dosud nevadilo. Pry to chce mensi zakrok, ale me se do 3 narkozy behem jednoho roku moc nechce. Podle toho,co jsem cetla v diskuzich jsem ledacos podcenila. Tak prvne asi pro necitlivost bricha,ktere mi zadne varovne signaly nedalo jsem 18 den umyla okno, pac mi bylo blbe, aby mi vsechny mila teta,co mi prijela pomahat. Pak jsem na konci 4 tydne mela ***, ale primar me ujistil ze to nevadi. Bremena typu nakup a vyprane pradlo jsem obceas nosila cca do deseti kil. Po 2 nmesicich jsem sla do prace, kterou nemam tezkou. Od te doby sechovam jako uz zdrava. Extremne tehkeho nic netaham. Minuly tyden jsem byla v bazenu. Uplavala jsem jen 6 bazenu a sedla jsem si na 15 minut do perlicky. V noci jsem se vzbudila s bolesti a slabosti v brise. Takhle hrozne mi bylo jen pri prevozu z nemocnice 120 km po operaci. Doktorka rikala, ze to brneni s nalezem spise nesouvisi. Stejne jsem z toho vykolejena. Asi jsem to prehnala ated jeste to brneni. Zdravim
anonym
| 7. 4. 2014 19:03
Ahojky vespolek všechny zdravím. Zatím je mi dobře polehávám. Jen tak přemýšlím zaváděla jsem si čípky na hojení a tak začínám uvažovat nebo spíše mam obavu co ***? Zdá se mi nějak krátká zda to vubec pujde? Mam ještě čas ale obavu. Vejde se? Co když to uřízly moc? Jak jste na tom?
anonym
| 9. 4. 2014 00:07
TO pa.tj: No vidíš zvládla jsi to super,jsi skvělá,vše bude ok,neboj šetři se avýsledky budou dobré neboj
anonym
| 9. 4. 2014 10:43
TO chany: Ahojky šetřim se šetřim. Těšim se až budu vpohodě teď jen teď vydržet v klidu. Na kontrolu popádím až 24 to už budou určitě výsledky. Taky věřím že to bude v pohodě. Pa
anonym
| 7. 4. 2014 11:03
Ahojky, chtěla bych se zeptat, zda jste měl někdo podobný problém. Při LAVH mi odebrali pouze dělohu. Jeden vaječník jsem neměla a druhý jsem neměla celý. Prostě takový "pahýl. Po operaci vše OK, s tím, že bude zbývající část vaječníku vytvářet hormony i nadále. Jenže po 3.týdnech návaly horka, ale pouze v noci. Někdy, že se budím mokrá a musím se jít převléct. Ve středu jdu na kontrolu, tak asi požádám o odběr krve.
sušinka
| 4. 4. 2014 19:14
Ahojky , včera jsem byla na gyndě. Kontrola po 3 týdnech od operace. Prý se skvěle hojim a část stehů už vypadalo a něco tak ještě zůstalo. Za dva až tři týdny můžu dělat pomalu věci co jsem dělala před tim. Řikala jsem jim že, občas musim malou vytáhnout z postýlky a zase ji tam dát, nebo venku do kočárku. Má 11 kilo a řikali, že to prý nevadí, pokud ji nemam dlouho na ruce. Tak jsem ráda, protože to fakt jinak nejde. Je mi krásně, žádné problémy nemám. Už i pomalu uklízím. Akorát bych potřebovala udělat okna, ale na ty si netroufnu
anonym
| 5. 4. 2014 18:36
TO sušinka: Susinko, ja te obdivuju, po trech tydnech a uz uklizis...Vim,ze kazdajsme na tom jinak , ikdyz operace stejna, ale stejne, jsi dobra! Ja mam za sebou treti prac.tyden a unava je znat, obcas poboliva bricho.No, kdyz to neni nic horsiho, tak snad dobry.
Bud i tak na sebe opatrna a nic neprehanej!!!
anonym
| 4. 4. 2014 17:51
Ahojky vespolek tak jsem konečně doma. Napřed operace 20-tého a 25 překlad na rehábko.Ještě že tak nezvládala jsem. Super že mi pomohli, sice ať zustanu ještě týden ale otrnulo mi a znáte to hurá domu. Jsem tedy utáhlá, ale jinak se cítím fajn. Ale byli moc hodní. Jinak se šetřím aslíbyla jsem že budu . Příští týden jak dopadne histologie. :-\ . Papa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
11. 11. 2025 09:14
15500
Petu La
15. 10. 2025 17:29
3
Ivan Zeman
3. 10. 2025 16:40