Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Hysterektomie

Diskuze

anonym
| 7. 11. 2012 14:35
Natule souhlas ,tohle je o hysterektomii a mě dnes díky tomu pohodovému počasí bolí jizva jako,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,no prstě hodně,fuj,fuj,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a záda a srůsty,jejda to jsem si hekla
anonym
| 7. 11. 2012 18:17
TO chany: Haničko, vydrž bude líp
anonym
| 7. 11. 2012 18:18
TO July: nazdárek kočko a jak je tobě?
anonym
| 7. 11. 2012 18:18
TO chany: holka já taky na sobě pozoruju, že co začal podzim, tak se mi to vevnitř ozývá nějak často...my to ale vydržíme viď . Já jsem se ještě dala do dietění, protože se blíží Vánoce a to vždy tak 2 - 3 kilíčka přiberu, tak abych měla rezervičku. Přijdu z práce a furt se motám kolem sporáku a tůze mi to nebaví.
anonym
| 7. 11. 2012 19:03
TO chany: ahoj Hanko,dneska je fakt divný den,je mi špatně od žaludku,bolí mně břicho a kolem té operované ledviny.To nemluvím o křečích v nohách.Jsem prostě zralá jen do postele a spát.Takhle mi už dlouho nebylo .Zítra jedu na endokrinologii a uvidíme co dál.jdu si lehnout
anonym
| 7. 11. 2012 19:25
TO Martina: Ahoj Martinko, moc ti přeju ať už ti je lépe. Nemáš třeba nějakou střevní chřipajznu ? Zítra na tebe budu moc myslet. Pěkně se na to vyspinkej. Pápápápá
anonym
| 8. 11. 2012 14:40
TO Martina: Marti mně je taky pořád teď nějak divně od žaludku, ale přičítám to podzimu...moje deprese se mimo jiné týkají i zažívacího ústrojí...vždy mi dělali různá vyšetření, nikdy se nic nenašlo, tak už s tím ani nikam nechodím...ono to zase časem odezní. A hlavně nepanikařím, že by to mohla být nějaká uávažná nemoc...to jsem dřív dělala.
anonym
| 8. 11. 2012 15:20
TO Natule: Ahoj,tak jsem byla dneska na endokrinologii a doktorka mi říkala,že všechny ty potíže,které ted mám jsou důsledkem operace,protože ta druhá nadledvina ještě nepracuje jak má.Bude to trvat dlouho než se všechno upraví jak má.Dostala jsem navíc Hydrokortison a zatím nemůžu brát žádné estrogeny,tak to je hrozné.Přírodní přípravky jsem už zkoušela a nezabíraly.No budu to muset nějak vydržet,jen nevím jak dlouho.
anonym
| 8. 11. 2012 16:42
TO Martina: a zkoušela jsi Menoflavon? Ten na mě jako jediný zabírá...ne že bych byla úplně bez návalů, ale není to tak hrozné jako bez něj...občas se nával dostaví...cca 5x denně momentálně.
anonym
| 8. 11. 2012 16:46
TO Natule: tak, tak pd to se podepisuji. Mám stejný problém dokonce jsem byla asi 6x na šlauchách ( hadička do žaludku ). Taky je mě teď nějak divně od žaludku ale už taky nepanikařím.....
anonym
| 10. 11. 2012 09:04
TO July: July já jsem na hadici v žaludku taky byla xkrát...téměř každý podzim a jaro...teď už ale nechodím...nikdy se nic nenašlo a vyšetření ble ble...však víš.
anonym
| 10. 11. 2012 12:46
TO Natule: Přesně každé jaro 2x, každý podzim 2x, to jsem několikrát opakovala a taky nikdy nic nenašli a mě bylo zle, že jsem si myslela, že ani do práce nedojedu....taky jsem to zdala a říkám si, když jsem zdravá...Pěkný víkend
anonym
| 7. 11. 2012 13:12
Holky prosím tato diskuze je o hysterektomii a ne o léčitelství...pokud se chcete bavit o těchto věcech, tak jinde. Je to tu o operaci a následné rekonvalescenci. Děkuji
anonym
| 7. 11. 2012 14:30
TO Natule: Dobrá, a už ani písmenko....................
anonym
| 7. 11. 2012 12:55
Ten Anonym jsem já ,
anonym
| 7. 11. 2012 10:09
Zdravím vás
Jsem dokonalá ukázka toho jak fungují nervičky... byla jsem včera objednaná na kontrolní ultrazvuk a rozhodnutí ohledně operace v 15,30. V poledne jsem začala špinit a od 14 hod. menst. o týden dřív než normálně...
A to je mám po ostranění srůstů ( 4 roky ) na den přesně. ( neberu antikoncepci ani jiné hormony)
Stejně jsem tam jela, ať se děje co se děje..
Samozřejmě nic, pouze jsme si s primařem podali ruce a pozdravili Musím to začít brát s humorem..jinak to asi už nepůjde.. Takže za týden pozdě navečer...nebyl jiný termín..
screppycoc...
| 7. 11. 2012 09:25
Pěkný den vam přeji mile čtenařky.Tak konečně mi včera pani doktorka vytahla ty stehy a to až po 15 dnech.Rána je zcela klidna a bez sekretu což nas všechny strašně moc potěšilo.Co nás,ale nepotěsilo je to,že jsem musela ke ginekologovi na kontrolni prohlidku a on mi dělal ultrazvuk a našel mi nalez.Mam pravy vejcovod zduřily a mam cistu uz o velikosti 3 cm což nikdo nechape ze za necelich 8 tydnu po operaci se mi dokazala udelat tak velka cista.Zhruba mesic to bude pan doktor pozorovat a pokud se cysta nestahne čeka mě bohužel další oprace.Ja uz se v tomhle zacinam nenavidet nevim kde se stale dela chyba.Tak pekny den preji vam vsem Vladuska.
anonym
| 7. 11. 2012 10:31
TO GrigerkovaVLaduska@seznam.cz: Ahoj Vladuško,to je fajn,že ti vytáhli konečně stehy a je ti dobře.Cysta 3 cm je v pohodě,může se vstřebat.Mně narostla za 14 dnů na 10 cm a byla s krví,operace musela být hned.Měla jsem velké bolesti.Přeju ti jen to nejlepší.
anonym
| 7. 11. 2012 12:54
GrigerkovaVladuska to ještě nemusí nic znamenat,moje17 letá dcera měla velkou cystu a vztřebala se a já při třetím těhotenství cystu velikosti tenisového míče,strašili mě ,že praskne a potratím,praskla a mé dceři je 17......................takže se nestresuj nemusí to nic být a i kdyby cysta jde vzít laparoskopicky,ale bude to dobré uvidíš
anonym
| 7. 11. 2012 10:57
TO GrigerkovaVLaduska@seznam.cz: Ahoj,já měla zhruba za stejnou dobu od operace taky cystu na vaječníku..ale byla průhledná,čirá a za měsíc při kontrole byla pryč..tak Ti přeju hodně štěstí,ať Ti taky praskne..
anonym
| 6. 11. 2012 23:17
Milko,myslím,že mohu napsat k tomu o čem píšeš ,mám v rodině x špičkových lékařů a léčitelku nevl.dceru + léčitele s kterým spolupracuje.Taktéž diagnostičku.Ale například moji rakovinu do poslední chvíle neviděla ani ona,ani mi nepomohli léčitelé,ano pomůžou mi když mě bolí žaludek,atd.,ale vše se zdravým rozumem,jeden léčitel umí dobře kosti,druhý něco jiného.Ale myslíš,že by umíralo tolik hvězd,které mohou dát cokoliv za to ,aby žili,kdyby léčitelé byli tak dokonalí.Ne ,neumíralo.Vím o tom opravdu hodně,možná víc než se zdá,jsem s léčiteli v kontaktu tak 25let.Ano dokážou třeba člověku prodloužit život,když lékaři řeknou konec,zažila jsem i miminko u holčiny,která neměla na něj šanci.Znám i léčitele co spolupracují s lékaři,ale rozhodně to není onkologie,ani jiné vážné obory.A že to je dnes byznys na tom trvám,bohužel tonoucí se stébla chytá a v nejhorších chvílích nepřemýšlíme a dáme co máme i léčiteli.Já mám v rodině samé slušné lékaře ,kde uplatek neznají,jednak jsou věřicí,a zbytek je na tak těžkých oborech a mají charakter.Ale bohužel není to všude,a jáčasto dostávám vynadat,že něco dávám od lékařů v rodině.Ale věř mi,že kdybych věděla a je to smutné,že se ke mně budou na operaci hyster.chovat dobře a řekli mi zaplat,je to smutné,ale zaplatila bych.
Protože co mě ta operace stála sil a nervů,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,stále je to pro mě černá můra.

Ale tahle diskuze není o léčitelích,ale hysterektomii,měj se moc fajn
anonym
| 7. 11. 2012 12:59
TO chany: Přeji pěkný den a omlouvám se, že ještě jednou odbočím od tématu hysterektomie, jenom bych ráda něco dodala k tomu co jsi napsala. I já mám v rodině lékaře (i gynekologa), zdravotní sestřičku a dalšího odborníka v této oblasti a velmi si jejich práce vážím. Ale také mám možnost už skoro 20 let vidět dosti zblízka práci někoho kdo léčí "neklasicky" prokazatelně i těžké případy včetně nádorového onemocnění, tak přece nebudu lhát a říkat, že to není možné když to vidím na vlastní oči a znám už dost lidiček, kterým bylo takhle pomoženo, včetně mne samotné.............. Skutečnost, že těch, kteří jsou ve svém oboru takhle schopní je bohužel zatím velmi málo přece neznamená, že vůbec neexistují. Četla jsem i lékařské zprávy, které potvrzovaly výsledky této léčby, žádné "jedna paní povídala", ale ověřená fakta a jsem moc ráda, že takováhle možnost je, byť zatím v omezeném měřítku....................... Nevím jakým způsobem pracuje tvoje dcera, píšeš, že je diagnostička, nechci a ani nemohu zpochybňovat její schopnosti, protože ji neznám a neměla jsem možnost poznat výsledky její práce, ale co vím, tak těch opravdu špičkových jasnovidných diagnostiků u nás momentálně mnoho není, jestli vůbec nějaký................ Říkáš, že kdyby byli léčitelé tak dokonalí tak by neumíralo tolik hvězd, které mohou dát cokoliv za to, aby se uzdravily . Jenže tohle není jen otázka dokonalosti, či spíše skutečné způsobilosti k té léčbě, ani peněz, tady se za léčbu neplatí ani koruna. Ale tak jako ve všem i tady platí určitá pravidla. Například tento obor, se kterým se setkávám vyžaduje jako jednu z podmínek léčby rakoviny, aby dotyčný přestal kouřit, pít kávu a jíst pražené a smažené věci, protože tím práci léčitele kazí tím, že si neustále dál dodává do těla látky, které rakovinu podporují, takže není možné úspěšně trvale pomoci. A tak, i když někteří naši známí umělci měli tuhle možnost léčení, nebyli ochotni vzdát se svých milovaných cigaret.............. Ani sebelepší léčitel nemůže pomoci když my sami nechceme pro to také něco udělat a nedodržíme co je potřeba. To je stejné jako v klasické medicíně.................

Ale i když máme každá rozdílné zkušenosti v tomto směru a naše názory se různí nic to nemění na tom jak se věc ve skutečnosti má. Jestli opravdu pomáhá je to jenom dobře, každá možnost úlevy a pomoci je vítaná a kdo se s ní má potkat ten ji nemine. No a jestli je to podvod nemůže trvat věčně a lidé časem sami poznají co je a co není pravda............. A já bych jenom moc a moc přála, aby se všem potřebným dostalo té nejlepší pomoci a péče, ať už to bude ta klasická nebo jiná, o které se toho zatím v širší veřejnosti moc neví.

Měj se moc hezky a držím palečky, aby jsi zvládla všechny ty nelehké věci, které tě potkávají co nejlépe. Vím, že toho máš hodně, jak jsem si tu tak průběžně četla.
anonym
| 7. 11. 2012 13:08
TO Milka: já léčitelé v žádném případě neodsuzuju, ale opravdu mám nejednu špatnou zkušenost...dokonce před rokem se jeden z nich, ke kterému jsem jezdila s dcerou asi 150 km od nás, radši zasebevraždil /proběhlo to i v tv v pořadu Soukromá dramata/...vybíral nekřesťanské peníze /a co by člověk pro svoje dítě neudělal/ a nic, ale vůbec nic se nedělo...nebyla jsem u něj jednou, ale víckrát...pořád to chtělo čas a dopadlo to, jak to dopadlo. Manželovi jsem musela slíbit, že už peníze za léčitelé vyhazovat nebudu a to jsem taky dodržela. Tobě přeji jenom pevné zdraví a pokud máš někoho, kdo ti dokáže pomoci, tak proč ne.
anonym
| 7. 11. 2012 14:28
TO Natule: Tak to je opravdu smutné jakou máte zkušenost, a bohužel ale ne ojedinělé, že se někdo takhle chová. Kolikrát žasnu čeho všeho jsou někteří jedinci schopní, aby vydělali na trápení druhých. :-\ Proto jsem moc ráda za osvědčenou možnost, kterou mám. Děkuji za přání pevného zdraví a i já přeji to samé.
anonym
| 7. 11. 2012 18:23
TO Natule: Ahojky Natulko, jak je ? Já jsem začala pomalounku tento týden chodit do fitcentra a cítím se moc dobře. Cvičím velmi opatrně. 3 doktoři mě to dovolili dokonce doporučili, tak snad vědí, co se může . Dneska jsem zaplatila wellness pobyt pro mě a manžela. Pojedeme do Luhačovic od 30.11.,tak se docela těším Měj se pěkně .
anonym
| 7. 11. 2012 19:32
TO July: fakt už fitko? To já jsem srabík...pořád se bojím...hm wellness bych si taky nechala líbit...určitě si to užijete.
anonym
| 8. 11. 2012 08:17
TO Natule: No já se taky bojím ale jsem moc opatrná. Budu podávat informace jak to jde
anonym
| 6. 11. 2012 18:22
Didi ahoj to je fajn,že dobře funguješ a je Ti fajn ,mám radost,jsi šikula.Ty jsi byla U Apolináře ,ale ne na G1,vid????????????

Bylinky blbost nejsou,např.Konryhel hodně pomahá na ženské problémy,silnou menstruaci,tedy mně pomáhal
EFT je taková berlička,ale umím si díky ní odstranit téměř bolest,a v podstatě to nic není je to vlastně na bázi akupresury,,,,,,,,,,,,,,bohužel také solidní byznys,ale já ani nevím co dnes není,,,,,,,,,,,,,,,,chodila jsem kdysi na akupnkturu,akupresuru,po autonehodě a hodně mi pomohla

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
26. 7. 2025 19:29
14741
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
26. 7. 2025 15:22