Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
anonym
| 6. 11. 2012 16:59
0
0
Reagovat!
anonym
| 6. 11. 2012 12:20
anonym
| 6. 11. 2012 11:46
anonym
| 5. 11. 2012 13:36
anonym
| 6. 11. 2012 17:15
anonym
| 6. 11. 2012 17:27
anonym
| 8. 11. 2012 22:24
anonym
| 9. 11. 2012 15:17
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
A nedá mi, abych nenapsala něco k tématu alternativní medicína, se kterou mám možnost se už hezkou řádku let setkávat, která mi nejednou pomohla a pomáhá a mám tak možnost vidět na vlastní oči její nezpochybnitelné výsledky. A nejedná se zdaleka jenom o rýmu nebo kašel, ale většinou i o hodně těžké zdravotní problémy včetně nádorů. Nechci tu dělat nikomu reklamu, protože tam kam si chodím zdravíčko vylepšovat já mají opravdu plné ruce práce a nic takového není potřeba. Ani nechci tvrdit, že nemáte chodit k lékařům, to v žádném případě!!! Jenom bych ráda poukázala na to, že zdaleka ne všemu zatím rozumíme a dokážeme pochopit jak některé "netradiční" způsoby léčby vlastně fungují. Ano, tak třeba bylinky, akupunkturu nebo homeopatii ještě docela chápeme, ale o některých dalších metodách, jako je například cílené používání energií, toho zatím opravdu málo víme. Ale je to důvod k tomu tento druh léčby zavrhnout a vysmívat se mu místo abychom se snažili dozvědět víc? Zvlášť, když jsou tu i prokazatelné kladné výsledky jejího používání... :-\ Osobně znám lidičky, kteří měli být podle vyjádření klasické medicíny již dávno po smrti, lékaři jim dávali pár měsíců, a oni jsou tu už kolik let "navíc" a v pohodě žijí dál. Samozřejmě, ani alternativní, stejně jako klasické, způsoby léčení nedokáží uzdravit a beze zbytku vyléčit naprosto každého, ale to přece není důvod, aby nemohly být využívány tam, kde mohou zkvalitnit život a ušetřit bolest. A proto je mi smutno a přijde mi velmi nerozumné, když šmahem, aniž bychom vlastně opravdu věděli o co se jedná, zavrhneme i takový druh pomoci, který je skutečně dobrý a účinný. Opravdu si to můžeme v dnešní době, kdy narůstají nejrůznější nemoci někdy až závratnou rychlostí, dovolit? .......................... Oba způsoby - klasická i alternativní medicína má v našem životě své nezastupitelné místo, protože každá pracuje jinak a dokáže léčit tu "svoji" oblast, pro kterou je určená. A proto by se měli vzájemně respektovat a doplňovat............. Ano, je tu, bohužel, kromě těch dobrých alternativních léčitelů i spousta těch, kteří se jenom snaží vydělat na trápení druhých. Ale ani to přece není důvod zavrhnout šmahem všechny. A další nemalý problém dnešní společnosti je mimo jiné i v tom, že na prvním místě je právě "byznys", vydělat za každou cenu, a ne skutečný zájem o člověka a svět vůbec. Potom není samozřejmě v drtivé většině zájem, aby byla nějaká pomoc "zadarmo", s využitím "čehosi" co je samozřejmou součástí okolního světa i nás samých, něčeho, co nemusíme kupovat a tudíž ani prodávat, co se nedá zabalit do krabiček a tudíž na tom nelze nijak vydělávat................ Snad časem zmoudříme a pochopíme, že udílení "bludných balvanů" nám moc nepomůže, že je potřeba odhodit namyšlenost, že už máme patent na všechno a všechno víme, a začít dopravdy hledat a zajímat se o to co nám leží celou dobu přímo u nohou jenom musíme chtít vidět a slyšet....