Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Hysterektomie

Diskuze

anonym
| 9. 1. 2012 11:52
Ahoj holky,tak jsem byla dneska na tom sonu a všecko je v pořádku.Jinak mi obvodní dr. u kterého mám vystavenou nemocenskou už přes rok řekl,že si mám zkusit požádat o ČID,no a protože se mi ted toho nakupilo moc a nějak to nezvládám asi to udělám,ale velké iluze si nedělám.Na jaře mám jít znovu na operaci s kolenem a pak ty lázně a k tomu ty srůsty.Na gyndě mi primář říkal,že se asi budou muset rozrušit.To se dozvím příští týden,tak uvidím.M.
anonym
| 8. 1. 2012 20:56
Ahojky všechny čeá mě odebraní dělohy řeší jak jí odebrat jestli v narkoze nebo umrtvením do páteře máte nědo naké zkušenosti. mám silné astma a jiné ještě priblémy narkozy se bojím. diky
anonym
| 7. 1. 2012 13:45
Strašně Vám všem děkuji za podporu. Je to od Vás moc hezký . Přidám něco pro pobavení. Je strašně málo věcí které dokážou manžela nadzvednout ze židle ale rozhovor na téma jmén pro adoptované díťátko to je taková jistota. Včera přišel z práce a já mu povídám. Jiříku tak jsem vymyslela jména pro naše potomky. Jsou takový zvláštní ale moc krásný. Když dostaneme holčičku tak to bude Jasmína a kluk Jasan . On se na mě podíval a povídá... Proboha proč? Proč zrona Jasmína? A já na to... No protože mě nic blbějšího než Jasmína nenapadlo. A Jirka povídá... No tak v tom případě se už neptám na toho Jasana.... A já no musíš uznat že Javor je ještě blbější . Tak uznejte že to se mnou vůbec nemá jednoduchý. Ale na druhou stranu se alespoň nenudí .
anonym
| 8. 1. 2012 13:26
TO Lenka:Leničko ty jsi dílo,no ono takový Narcis je také věc,,,,,,,,,,,,,,
hezky dej Jirku a táta se blahem počůrá.

Já ted týden zažívací potíže a to fuj,nadávala jsem,že jsem tlustá a už nejsem,tak raději tlustá a at mi nic není...................všechny zdravím
anonym
| 8. 1. 2012 20:48
TO chany: Ahoj Hani,nás ty zažívací potíže asi pronásledují,já už jsem zase 5 dní nebyla na velkou,nic nezabírá a když tak jde jenom něco málo.Připadám si jako balon.Podle dr.jsou tam srůsty ted nevím jestli na střevech nebo ve střevech,pokud se to neupraví chce mě poslat na kolonoskopii.Tam,ale nechci,bojím se toho.Zkoušela jsem už gutalax,fruktolax.laktulosu,čaj ze senny,glyc. čípky.Zítra jdu na to sono prsů,ale jsem v klidu,nemám žádné potíže a nic mě nebolí,tak to snad bude všecko ok.Přeju krásný večer,pa Martina
anonym
| 8. 1. 2012 21:26
TO chany: Narcis tak ten mě fakt nebere . Jinak ve jménech máme dávno jasno. Místo Jasmíny bude Terezka a místo Jasana samo Jiřík . To jsem opravdu řekla jen aby se nenudil . Pravda je že měl málem infarkt . Doufám, že už Ti bude brzy líp . Měj se moc krásně.
anonym
| 8. 1. 2012 20:40
TO Lenka: Ahoj Leni,ty jsi teda číslo,tvůj muž se s tebou asi nenudí?Ale je dobře,že to bereš s humorem,to je v dnešní době potřeba.S tím jménem je to přesně tak jak píše Hanka.Navíc Jirka je moc hezké jméno.Užij si hezký večer,pa Martina
anonym
| 8. 1. 2012 21:30
TO Martina: Kdepak. Jirka se semnou opravdu moc nenudí . Jak jsem psala ve jménech máme jasno. Měj se moc krásně a hezký večer . Ještě se omlouvám ale zapomněla jsem se podepsat u Chany. Jsem to taky já a ne anonym. Papa
anonym
| 9. 1. 2012 11:57
TO Lenka: Ahoj Leni,máte vybrané krásné jména.My máme dva kluky a holku, Kuba 17,Martin 15 a náše sluníčko Kačenka bude mít v květnu 10.
anonym
| 9. 1. 2012 14:47
TO **lENIČKO KRÁSNÁ JMÉNA,Jiří je moc hezké ,mám k tomu svůj citový vztah,byl to můj užasný děda,co mě vychoval a Terezku mám doma.Takže hlavně at je ti dobře

Martinko tak hurá,že máš sono ok,já jdu v pátek na sona a labor.,s tím mým zažíváním,no už se celá raduj,ale vím,že jsou tyto problémy z půlky nervy.
Já mám čid, 2 roky,nechtěla jsem ho,ale dr.mě dokopal,takže tak.
Holky at Vám je všem dobře a hlavně psychickou pohodu,protože psychika pak rozbourá vše.
anonym
| 9. 1. 2012 15:40
TO Chany: ahoj Hanko,já jsem původně ani o ten důchod žádat nechtěla,ale všichni okolo mi radí at to aspon zkusím,už proto,že mám záchvaty tetánie docela často a většinou se mi to stalo v práci u stroje a nekhorší je,že záchvat příjde většinou když si myslím,že je mi fajn.Pokaždé mně odvezla rychlá na neurologii a následovala dlouhodobá nemocenská.Vždycky mi dlouho trvá než se z toho dostanu.Poslední tři roky nějak neumím zvládat stres.Pak se přidalo to moje koleno a ted ještě ženské potíže a jsem z toho ůplně na dně.V práci mi moje problémy taky už nechtějí tolerovat,tak jsem po domluvě s manželem došla k tomu,že tu žádost podám a uvidím jak to dopadne.
anonym
| 6. 1. 2012 16:05
Příspévek dole je od Mumu,ne žádný anonym,zapom,jsem se přihlásit.
anonym
| 6. 1. 2012 15:58
Ahoj všechny holky tady.Občas si pročítám vaše vzkazy.Já mám za pár dní roční výročí po abdominální hysterektomii a musím poděkovat všem co mi tady pomohly/Rozalin ,Myšička,Dandula a mnoho dalších/ Byla jsem před operací totálně vyřízená a je moc fajn,že tato diskuze existuje.Nechci už znovu se rozepisovat o svých problémech/viz .moje starší příspěvky/.Dnes po roce jsem po gynek.stránce OK a totéž přeji vám všem tady.Kdo máte před operací,nebojte se,dá se to zvládnout,jsou horší věci a kdo už jste po operaci,držte se a ať jsme všechny v pohodě!!!
anonym
| 4. 1. 2012 12:48
Ahoj holky,chtěla jsem se vás zeptat,jestli máte některá po LAVH,potíže se srůsty.Byla jsem na kontrole u gynekologa,říkala jsem mu o bolestech břicha,které mám od operací v listopadu a o problémech s vyprazdnováním.Pan doktor mě vyšetřil a výsledek je hmatný ůtvar v oblasti vaječníku a pravděpodobně opět srůsty v břiše.A to mi je při té třetí operaci rozrušovali a už tam jsou znovu.Je možné,že se tak rychle vytvoří?Jsem z toho docela špatná,pořád to není v pohodě,jsem na marodce už rok,před LAVH jsem měla dvě operace kolena,doma je sice dobře,ale chybí mi lidi z práce.A podle doktora to vypadá spíš na další operaci.děkuju za rady a opatrujte se všechny.M.
anonym
| 4. 1. 2012 19:25
TO Martina: Martinko,no to snad néééééééééééééé,ty máš za sebou 3 operace?A ted zase srůsty,já se ptala dr,ta mi řekla ,že pkud srůsty vyloženě nebolí,nebo nehrozí zauzlení střev,je lepší to nechat v klidu,dělají se pak znovu,to se mi zdá hrozně krátká doba,ale ty máš vaječníky,že?
anonym
| 4. 1. 2012 19:48
TO Chany: Ahoj,já mám jenom kousek levého vaječníku,pravý už nemám 5 let.Z toho levého mi museli velkou část vzít ted v listopadu,protože jsem tam měla tu hemoragickou cystu.No a při tom mi museli rozrušit srůsty,které tam už byly.Dr. mi říkal,že ty srůsty mi asi dělají problémy i ted s tou zácpou a s močením.Jsem po těch třech operacích fakt už špatná a aby toho nebylo málo tak mám ten zbytek vaječníku zase zvětšený.Ale to prý může být tím,že převzal funkci za ten,který nemám,ale to se mi nezdá,když ho nemám už 5 let.Na kontrolu jdu zase za 14 dnů a uvidí se.Ptala jsem se ještě doktora na lázně a říkal,že mi napíše návrh a měla bych je dostat,když jsem měla tolik komplikací.Co já bych dala za to kdybych už byla v pořádku.Jsi hodná,že ses ozvala,pa Martina
anonym
| 4. 1. 2012 20:41
TO Martina:Martinko zatraceně to je život vid,,,,,,,,,no a nebylo lepší vzít ten vaječník celý?Se mnou se nepárali není mi 20 a pak .rakovina dělož.čípku a šlo vše,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,je to pěkná otrava ,ale Martinko ber to tak,že žijeme a to je oukej,co ty chuděry co se trápí s chemoškou a dalším,děkuju za každý den,i když stolici od operace nemám vůbec normální,utahaná jsem každou chvíli,ale je fakt,že se nešetřím,hormony blázinec,ale mám 16letou dceru a ještě se mi chce fungovat,takže si prostě nepřipouštím,že by to mělo být jinak než dbře.A ty také,neboj bude to dobré,ten vaječník se zvětšit může ,to měla kamarádka,také ji převzal funkci za ten druhý,,,,,,,,,,,,,,bude líp neboj
anonym
| 4. 1. 2012 21:14
TO chany: Jo to je fakt,hlavně,že to není nic horšího,kamarádka má rakovinu tlustého střeva a ted měla poslední chemošku,ale brala to sportovně.Já se dám taky dohromady jenom toho na mě za ten rok bylo moc.Ale mám tři super děti,hodného manžela a ti mi vždycky umí zvednout náladu,hlavně dcera ta má 9 a je to takové moje zlatíčko a mazlík.Vaječník mi nechali kvůli hormonům,teda spíš jenom ten zbytek.Přeju ti hezký večer,moc mi to tady pomáhá.
anonym
| 4. 1. 2012 22:45
TO Martina: Martinko mám také 3 děti,dvě dospělé,pomahá to nejen Tobě,prostě víme,že v tom nejsme samotinké,tak dobrou
anonym
| 3. 1. 2012 09:01
TO Lenka:ahoj Leničko,budu Ti držet palečky aby ti to dobře dopadlo a neměla jsi tolik komplikací jako já.Je to sice velká operace,ale dá se zvládnout.A hlavně tady máme obrovskou podporu našich kolegyněk,kterým tímto ze srdce děkuji a jsem ráda,že tady jsou a vždycky dobře poradí a utěší.Martina
anonym
| 5. 1. 2012 18:39
TO Martina: Doufám že budu brzy O.K. Nemám vůbec čas se nějak trápit protože jak budu alespoň trošku fit tak budeme žádat o tu adopci. To bude pěknej blázinec . Zcela upřímně... Pokud mi netrefí Pepka z operace tak z adopce zcela jistě . Je moc fajn že tyto stránky fungují. Alespoň vím co mě čeká, na co dávat pozor a čeho se úplně vyvarovat. Prostě na to nejsem sama. Tím nechci říct že bych na to byla sama ale určitě je lepší rada od někoho kdo ví o co jde než od někoho kdo nemá ani páru.
anonym
| 5. 1. 2012 19:10
TO Lenka: Hlavně,aby ti ta adopce dobře dopadla,přeju ti to ze srdce,já jsem to měla v rozhodování jednoduché,protože už děti mám.Nejhorší je to čekání na operaci,ale ono to rychle uteče a než se naděješ bude po všem.Mně se to sice pořád komplikuje,ale naštěstí to není rakovina a doufám,že časem si na to ani nevzpomenu.Budu na tebe myslet,aby všechno dobře dopadlo.Měj se hezky,Martina
anonym
| 5. 1. 2012 19:51
TO Martina: Moc Ti Martinko děkuji
anonym
| 5. 1. 2012 20:58
TO Lenka: Jsme obě ještě mladé,tak se musíme podporovat.Nemám okolo sebe žádnou kamarádku,která by byla po stejné nebo podobné operaci.Tak se tady můžu asponˇ vypovídat a vím,že tady to mně všechny chápou.Tak zatím pa.Martˇa
anonym
| 5. 1. 2012 21:45
TO Lenka:Leničko tak kolem adoce si užiješ to je jistá věc,ale dopadne to dobře,uvidíš,prognozu po operaci máš dobrou ne,tak hurá do vyřizování cipíska,doufám,že nám pak pošleš foto špunta.

Moc držím palce.

Marti a jak je?

Tady to dnes vypadá na konec světa a jak šílí počasí,pěkně řeže i moje jizva
anonym
| 6. 1. 2012 14:11
TO chany: Ahoj Hani,celkem to jde v rámci možností,ale žádná sláva.Dnes jsem byla na pravidelné kontrole u psych. a ten semnou moc spokojený nebyl,když jsem mu řekla co všechno se za poslední 2 měsíce stalo tak se ani moc nedivil.V pondělí jdu ještě na sono prsů,kam mě poslal gynekolog,protože jsem měla zvýšené ca125 a měla jsem často na vaječníku cysty.Prý je to jen preventivní.Sama bych se k tomu nedokopala pokud mě nic nebolí.Jinak u nás je počasí fakt hnusné,včera tady chumelilo a trochu to přimrzlo,takže ráno to šíleně klouzalo no a během dneška to začalo tát a je to tu sama břečka,k tomu ten šílený vítr.Já mám raději léto a říkám,že raději dvě léta než jedna taková škaredá zima.A když už zima tak atˇ napadne sníh a vydrží.Taky doufám,že to Lence s adopcí vyjde a že se pak pochlubí prckem.Co se týká počasí tak nejvíc se mi ozývá to operované koleno,hlavně tam kde mám šroubky v kostech,to je fakt síla.To už kolikkrát ani nevím kam tu nohu mám dát. :-\

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 6. 2025 15:11
14514
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53