Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Hysterektomie

Diskuze

ahoj
zulika
| 13. 5. 2008 07:33
zrovna se chystám na vyšetření-mám z toho nějaké bobky...
už aby to bylo za mnou-venku je nádherně, tak snad i výsledky budou dobré...
paaa
LUDMILKO
Majka33
| 12. 5. 2008 18:58
držíme ti palečky a at´jsi brzo fit tak jako mi.Zítra mám výsledky z onkomarker.Doufám že budou dobré.A dozvím se i kdy půjdu na CT.JOJO radši si zajdi k dochtorovi.Aspoń budeš potom klidnější.Taky jsem měla na levé straně bolesti v podbříšku a nemohla jsem ani chodit.A víš asi jak jsem dopadla.Zajdi si to je největší jistota.Budeš potom klidná.Jinač všem holkám přejí hodně zdravíčka a pevné nervíky.Krásný večer vám přeje vaše Majka.
Ahoj děvčátka
Rosmarine
| 12. 5. 2008 17:34
Tak jsem si v pátek "lehce" zatančila na svatbě a hned mě potvora začalo bolet na levé straně. Ale snad se to zase uklidní, protože se chci nechat ve čtvrtek uschopnit. Fakt se jinak cítím dobře, ale asi to bude chtít ještě nějaký čásek nechat bez většího poskakování . Užívám si sluníčka, už jsem zasaila a přesadila kde co a jsem krásně opálená aneb "chytám základ" pro dovolenou.

Dnes vzpomínáme na Ludmilku - je její velký den! A držíme palečky, ať to má děvče brzy zdárně za sebou.

Všem vám posílám pozdravení a kytíííí
Ahojky holky
jojo
| 12. 5. 2008 13:26
Doteď jsem se cítila v pořádku, musela jsem i pracovat a starat se o malou naplno - manža byl a je pořád v práci
Od včera mě docela dost pobolívá na pravé straně v podbříšku, je to nejnepříjemnější hlavně při chůzi. Nemáte s tím některá zkušenosti? K mému doktorovi se mi moc nechce, je to blb! (pořád do mne rýpe, že jsem na té operaci byla zbytečně).
Díky a mějte se krásně, Jojo
všem holkám
Majka33
| 11. 5. 2008 10:31
krásnou a sluneční neděli a hodně moc zdravíčka .Majka.
klik
zulika
| 10. 5. 2008 08:36
na galeria - úplně nahoře
ahoj
zulika
| 10. 5. 2008 08:34
zítra jedu na výstavu azalek a rododendronu-musím abych se s vámi aspoň virtuálně o tu krásnu podělit
najeďte na www.azalia.pl a zítra já tam budu
krásný víkend všem holky statečný
mirca1
| 9. 5. 2008 23:24
mamograf
dobruska
| 9. 5. 2008 19:59
zdravím všechny Viktorky,které dávají nám všem rady a optimismus.Dnes jsem přišla z kontroly po půl roce.Operaci jsem měla v září minulého roku.Od října beru hormony a dnes mi lékař předepsal kvůli hormonům mamograf.Jaké bylo překvapení u objednání na mamograf?Musíte si zaplatit 650 kč za mamograf a 200 kč za ultrazvuk!!!Naposledy jsem byla V lednu 2007 a pojištovna hradí jen za dva roky.A lékař tvrdil,že při podávání hormonů je nutné chodit 1x za rok,to znamená,že každý ob rok budeme platit.Co tomu říkáte,máte někdo s tím také nějaké zkušenosti?Všem hodně zdravíčka a konečně i sluníčka přeje Eva
Zuliko
Majka33
| 9. 5. 2008 16:36
držím ti palečky.Bude to dobré uvidíš.Já budu mít výsledky z onkomarker v útery a řeknou mi kdy půjdu na CT.Ještě tohle přežít a mám na tři měsíce pokoj.Tak se drž,myslím na tebe.Pa pa.Majka.
zhoj všem ;o)
zulika
| 8. 5. 2008 09:12
zdravím vás holky-ty co jsou po i naše nové před...holky nebojte se všechno dobře dopadne

Majči ty už to máš za sebou-já jdu na vyšetření v úterý-a pak týden čekání na výsledky z krve...už zas to na mě padá-cítím se fajn,ale nervíky pracují...

Rosmarínko ty už přemýšlíš o práci?Tak to jsi na tom určitě dobře...naše práce se má rušit-tak nevím na čem jsem...jednou se nám donese,že končím k 1.7.-pak zas tvrdí, že bude jen přestávka-a pak budeme pracovat dál....mě dokonce doporučil, že bych měla nejlepší být na marodce co nejdýl....ale tohle mě nějak nestresuje-hlavně být zdravá,práce se pak určitě najde...

tak se mějte hezky
Orlovance
Rosmarine
| 7. 5. 2008 20:19
To si taky myslím, že je dobře - když by Ti náhodou začalo něco zlobit, tak to zachytí mnohem dříve než u človíčka, který přijde na vyšetření jednou za rok. Tak ty palečky pro jistotu bude držet ještě i Beník, jo?

Já se cítím už vcelku dobře - přesazuju kytičky, zítra se chystám na zahrádce vyplít bylinkový záhonek. Dneska jsme grilovali - ještě se olizuju . 15. 5. jdu na kontrolu a pokud paní Dr. nenalezne nějakou nekalotu, tak bych se nechala od 19. 5. uschopnit.

Tak tedy krásné sváteční dny Tobě i všem čekatelkám a rekonvalescentkám.
Rosmarínko
Majka33
| 7. 5. 2008 18:26
ahoj,no tak na půl.Po gynekologické stránce jsem v pořádku.Vzali mi krev na onkomarkery a za týden budou výsledky.A za tři měsíce zase na kontrolu.Co tři měsíce budu chodit až do příštího roku,do léta.Gynekolog mě ještě pošle na magnetickou rezonanci,kvůli prsům.Mám v obou menší cysty a za tři měsíce mi ještě znovu udělají ultrazvuk.Jestli se ty cysty nezvětšujou..A ještě půjdu na CT,zkontrolovat mízní uzliny v břichu.Pořád něco.Ale jsem v klidu.Sledujou mě a to je hlavní.Kdyby něco tak v čas zasáhnou.....A co ty jak se cítíš?Už je ti líp?Už chodíš do práce?Tolik otázek najednou co?????Hlavně at´jsme pořád zdravé a šikovné.Přejí hezký den......Pa pa pa Majka.
odstranění dělohy
elan
| 7. 5. 2008 12:41
Ahoj Evo, děkuji ti za odepsání, i když ta tvá komplikace mě zrovna nepotěšila. Pěkně dlouhá operace. To tam asi museli něco pomotat. Přeji ti, aby nadále bylo vše Ok a vše se dobře zhojilo. Potom co píšeš mi přijdeš dost statečná. To mě teda chybí. Četla jsem, že v ÚVN mají na laparky nějakého robota, ale ten asi používají pouze pro vyvolené. V pátek 9.5. jdu opět na kontrolu, ještě mi nabízejí užívání nějakých hormonů (Provera), tak uvidím jak to dopadne. Ale myslím, že mě ten zákrok stejně nemine. Alespoň bych chtěla jít až po létě, celou dobu se těším na teplo a teď tohle. Měj se hezky. Stáňa
Orlovanko - Majčinko,
Rosmarine
| 7. 5. 2008 11:24
jak dopadla kontrola u Dr.?
přejí všem
Majka33
| 7. 5. 2008 09:39
nádherný a sluníčkovi den
odstranění dělohy
zdoban
| 5. 5. 2008 22:13
Ahojky,jmenuji se Eva je mě 49, byla jsem na odstranění dělohy i s vaječníkama pro myomy.Operovali mě 17.4. a pustili 25.4..Byla jsem v UVN ve Střešovicích,bydlím kousek ale sama jsem si tuto nemocnici vybrala.Měli mě to dělat laparoskopicky ale bohužel nastaly komplikace a tak mě to museli dělat řezem.Operace trvala 4 hodiny protože nastalo krvácení dávali mě transfuze ztratila jsem 2 litry krve.Jeden den jsem byla po operaci na JIP a pak na normálním pokoji.Nechci tě samozřejmě strašit.V UVN jsem byla naprosto spokojená ,super vybavení a naprosto báječná péče,sestřičky milý a doktoři super.Připadala jsem si jak v hotelu a ne v nemocnici.Vřele doporučuji.Neboj se měla jsem taky před operací strach ale představy jsou jiné než skutečnost. Mám jizvu stehy mě vyndali ještě v nemocnici ale jsem naprosto v pohodě.Každý den je znát.Nesmím nic těžkého tahat ale drobnější domácí práce zvládám už i uvařím. Já byla dost těžký případ tak se opravdu neboj a jestli ti to budou dělat laparoskopicky tak to budeš mít podstatně jednodušší.Po operaci to ani moc nebolelo mě spíš bolely všechny svaly okolo jak asi drželi ty háky.Kdyžtak ti dávaj injekci na bolest.Tak zatím ahoj a držím palce .Když budeš chtít tak se ozvi. Eva
Orlovance, Hance, Ludmilce a všem mnoho pozdravů
Rosmarine
| 5. 5. 2008 17:44
Tak jsem včera převzala první část svých pracovních povinností. Zatím jen zlehka, tak jak povolila paní Dr. A hned jsem dostala tolik milých mailíků, že jsou rádi, že už zase budu na PC, že mi vhrkly slzičky do očí. To je asi opravdu ta nejlepší medicína k uzdravování se.

Orlovanko - Majčinko, tak se zítra předveď co nejlépe, ať Tě Dr. chválí - hlavně ať jsi v pořádku. Moc Ti to přeju a držím palce.

Ludmilko, umím si představit, čím procházíš - a vlastně všechna děvčata tady. Všechny jsme tím procházely. A když si vzpomenu, jak jsem byla vyděšená a jak jsem hledala každé slovíčko povzbuzení - vím, jak Ti je. Určitě sis v historii této diskuze přečetla průběh operace a uzdravování. Příjemné to není a hlavně u každé z nás byla operace, pocity i léčení se jiné, ale určitě to zvládneš. A my tu na Tebe budeme myslet, držet Ti palce a těšit se na Tvou zprávičku, až se dostaneš k PC.

A pokud se tu objeví Dana - Devilhood, (kterou tímto zdravím), tak Ti pošle i uzdravující energii jako anděl strážný nad námi všemi.

Hani, a co Ty - jak se máš?

Tak se děvčátka zlatá ničeho nebojte - naše "klubíčko" se kolem nás semkne a přinese alespoň radost a víru, že?

Zdraví vás váš Rosmarínek
Hani
Majka33
| 5. 5. 2008 16:44
děkují že na mě myslíš.Jsi moc hodná.Napišu hned jak budu moct.Jsem ráda že vás mám.Tak mi držte palečky a zítra napišu.
Orlovance
Hana
| 5. 5. 2008 16:27
Majčíku, zítra jdeš na vyšetření, tak já Ti budu moc a moc držet palce a myslet na tebe, aby jsi to co nejlépe zvládla a moc se nebála.
A hned nám napiš.
Jak to vše probíhalo.
Lidi, jak se mám asi uklidnit ?
Ludmila
| 5. 5. 2008 11:30
Mám být klidná a v pohodě, no jo, ale jak to udělat ? Odpoledne zase k internistce, ve středu rozdat výplaty (doufám, že zase polezu za chlapama nějak na střechu - dělám u stavební firmy...) a v pátek 9.5. na ten podivuhodný papírový příjem. Když jsem volala do špitálu, dozvěděla jsem se jenom, že se všechno potřebné v ten pátek dovím. To jsou mi vyhlídky....Ještě že tu není šéf a já můžu na internet, aspoň něco....
Ahoj Ludmilo
Rosmarine
| 3. 5. 2008 17:39
Nevím, kolik Ti je let. Mě to totiž gynekolog taky nepoznačil, ale obvodní Dr. mi řekl, že když se mi blíží padesátka, tak je dobře udělat i rtg. plic a srdce.
Tak jsem z toho poněkud magor...
Ludmila
| 3. 5. 2008 07:07
Gynekolog mě poslal k internistce na odběry a že ona mě prý pošle na rentgen plic. Odběr cca kýblu krve jsem zvládla, aniž bych se složila, ale na rentgen mě neposlala, prý jí to gynekolog nepoznačil . Tak teda nevím...
hezké ráno
Hana
| 3. 5. 2008 06:20
Ahojky já zase nemohu spát, tak alespoň, že je ten internet.
To jsme rádi, že se nám ozvala zakladatelka diskuze Mária, děkujeme Ti za založení tématu. Mně osobně to moc pomohlo a pomáhá.
Rosmarinko ty buchtičky jsou k nakousnutí a Beníček jakbysmet.
Zuliko ta třešinka je nádherná, taky sedím u třešně a mám z ní radost.
Majčíku - Orlovanko - vyšetření dopadne dobře a oddychneš si a budeš se radovat ze života uvidíš..

A copak dělá Mirka. Devilhod, Jojo a další holky co jsou po operaci a copak holky čekatelky nějak málo píšou.
hysterektomie
MSEB
| 2. 5. 2008 22:11
Zdravím všechny!
Před rokem a něco, přesně 15.2. jsem se jako první zeptala jestli má někdo zkušenosti s hysterektomii, a díkybohu se našlo dost milých osůbek , které mi poradili. Po operaci jsem byla trochu vyplašená ale přešlo to. Jednu dobu jsem občas na Victorku vlezla a četla si, ale pak jsem nastoupila do práce a nějak si nenašla čas. Je fajn, že to funguje dál a všem přeji hodně štěstí a hlavně zdraví
Mária
Orlovanko - Majčinko,
Rosmarine
| 2. 5. 2008 17:41
mám výbornou (o dost více starší) kamarádku a ta taky za života posbírala všechny možné nemoci a trápení. A její heslo je. "Nestahuj kalhoty, když je brod ještě daleko!"
Když jsem ve svých starostech schopná reálně myslet, tak si to její heslo vždycky připomínám a fakt na tom něco je.
A Ty navíc máš tady nás na svěření se a vypovídání a taky držení palečků.
Tak věř v dobré a nesmutni napřed.
oprava
Majka33
| 2. 5. 2008 15:56
na alergologií ne na aergologií a nebyla jsem tam ve čtvrtek ale ve středu ráno.Jsem to ale popleta
a zítra
Majka33
| 2. 5. 2008 15:45
jdeme s dětma odpoledne do cirkusu.Já se snad víc těším než ty děti .Aspoń se trochu odreagují .
Jinač holky
Majka33
| 2. 5. 2008 15:42
byla jsem ve čtvrtek na aergologií a mám náběh na astmu.Dal mi tabletky FLONIDAN a kapky a 22.7 mám přijít na kontrolu.Musela jsem foukat do takového přístroje.A když mě ten kašel nepřejde než příjdu na kontrolu,tak mi dá i tabletky na průdušky.Já už snad posbírám všechno.Přiští týden jdu na gyn.kontrolu a na další vyšetření.Holky já mám strach.Zas bude celý den zabitej.Na půl dne mě budou hospitalizovat.Mám už přijít brzo ráno.A hlavně se toho mamografu bojím.Co když mi něco najdou?Vím že vaječníky a prsa jsou nějak spojené.Měla jsem rakovinu vaječníků,tak co když se v těch prsech něco najde? Holky já už doslova blbnu.Hrozně se bojím.....Přejí krásný den .pa pa pa Majka.
Rosmarinko
Majka33
| 2. 5. 2008 15:33
tak ten tvůj Beníček nemá chybu .Jak oddaně se na ty buchtičky dívá

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
14. 6. 2025 09:04
14498
Ondrej Prikryl