Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Hysterektomie

Diskuze

Ahoj všem
Rosmarine
| 23. 4. 2008 12:22
Vypadá to, že mi začíná ta Mabelle zabírat, tak už se nepotím v kuse, ale jen občas . Zítra jdu na další kontrolu na gyndu, doufám, že už mi paní Dr. povolí koupání a .... *** . Ale asi víc se těším na tu vanu plnou vody s jablíčkem a knížkou alespoň hodinku. Už nenávidím sprchování Zůstala mi ještě taková mírná bolest, když jdu na malou - ale to je snad už v pořádku, nebo ne?
Začínám taky trošku pracovat u PC - spíš vyřizuju nashromážděné resty. Dlouho však nevydržím sedět, jak to máte vy ostatní? Ale cítím, že se to zlepšuje - ale sákryš děsně pomalu!!! No, když se nevyvrbí nic jiného, tak si říkám, že bych se nechala po květnových svátcích uschopnit. Už se mi po té práci stýská, vypadla jsem na strašně dlouho.
Orlovanko-Majči, drž se při všech kontrolách a přeji Ti, aby Tě všude jen chválili, jak se pěkně uzdravuješ.

Inuško, máš pravdu, že se přežije všechno a hodně těch trampot i je vinou psychiky. Měj se krásně.

Jojo a Helliso, moc zdravím a držím palečky, ať se pořád zlepšujete. To vlastně si přejeme všechny sobě navzájem, že?
Zuliko, Ty jsi ale, víš? Prý "babky" nad padesát! My jsme sice děvčata mírně odkvetlá, ale plná radosti ze života - že Padesátnice mezi námi??? Ale jinak jsi pro mě dobrá inspirace. Počkám na vyjádření paní Dr. a zkusím bazén taky. Možná ale spíš opět plavání. Chodívala jsem vcelku pravidelně 2x týdně a uplavala za hodinku kilometr. Teď mi ten pohyb hrozně moc chybí.

Tak se tu, kytičky , mějte pohodově. Venku vykouklo sluníčko, tak si jdu sednout na lavičku - abych to jaro náhodou neprošvihla.
Váš Rosmarínek
ahooj
zulika
| 23. 4. 2008 11:15
Maji - to je fajn, že je ti už líp - myslela jsem na tebe...

Teď zas nechodí Rosmarínka-ani Hanku není vidět...snad jsou v pořádku

Já byla včera na tom civčení - bylo to super-byly tam same "babky" přes padesát-sem tam nějaké mládě - jsme si s kámoškou připadaly jak dorostenky
Ale cvičitelka výborna-nabudila nás tak jsme makaly všechny o 106 - ve vodě se cvičilo výborně-bříško jsem šetřila - ale ruce a nohy dneska opravdu cítím-ale to je fajn
jo holky
Majka33
| 23. 4. 2008 10:08
a 30.4 ve středu jdu konečně na alergologií.Na půl dvanáctou jsem objednáná.Tak konečně dostanu léky.Ta alergie je hrozná.Pořád jen prskám a oči mě bolí.A toho kašle se nemůžu zbavit.Doufám že mi to pomůže.Pa......................
ahoj všem holkám
Majka33
| 23. 4. 2008 10:06
přejí krásný den.Já už jsem po operaci rok a čtyří měsíce a je to pořád lepší a lepší.Hlavně s psychikou.A jsem už 9měsíců po chemoterapií.Jen se ještě musím naučit žít ,že budu doživotně,každý rok chodit na ty další vyšetření a CT.Ale přežiju to.Zažila jsem horší věci.Musím,nic mi jiného nezbývá.Mám jít zachvilku na gyn kontrolu a na odběry a na ty rentgeny.Tak vám potom dám vědět kdy půjdu a jaké budou výsledky.A co vy ostatní,jak se vám daří?Zatím pa pa Majka.
Pozdrav
Hellisa
| 22. 4. 2008 17:53
Ahojky všichni , zítra na gyndu, v pátek do nemocnice na ultrazvuk a k rehabilitační doktorce(zeptám se na ten aquaerobik). Na to co vše mi dělali, se cítím v pohodě, doufám, že to tak zůstane a nepřipojí se nějaké problémy způsobené nedostatečným vytvářením hormonů. Přeji vám všem lepší zítřky. Napíšu v pátek nové poznatky
Ahojky
jojo
| 22. 4. 2008 10:06
Zdravím všechny "Victorky"
Nějak jsem se poslední dobou nedostala k počítači. Teď máme venku počasí děs-běs, tak jsem Vás chtěla všechny pozdravit a popřát Vám hodně štěstíčka a zdravíčka Jojo
nazdárek
zulika
| 22. 4. 2008 08:15
dneska je u nás nějaká zima-přemýšlela jsem sázení jiřin,ale asi je ještě nechám ve sklepě

hood-Danuško přeji ti spoustu sil a energie-ať jsi brzy fit

Rosmarinko já mám po operaci UŽ 2a1/2měsíce -citím se docela fajn a kdyby to byla jen ta operace-tak jsem úplně v pohodě-akorát mě trápí psychika-ale to je kvůli té další věci...

Hanko a Orlovanko a všechny ostatní posílám sluníčko a žádné pyly

Holky dneska jdu na ten aquaerobic-jsem zvědavá jak to zvládnu....ale moc se těším
Beníček
inuska
| 21. 4. 2008 20:36
je opravdu fešák.

Nejsem zakladající členka, naopak Viktorku jsem objevila na začátku tohoto roku, ale jinak jsem asi mezi vámi mazák Letos budu mít čtvrté výročí od operace.
To to letí. No, zvládla jsem to. Co mi jiného zbývalo?
Měla jsem i období, kdy jsem změnu snášela psychicky špatně. Čas je ale nejlepší lékař a tak jsem se se vším vyrovnala.
Taky to zvládnete a zas bude dobře.
Milá děvčátka čtoucí i píšící, i na operaci se chystající...
Rosmarine
| 21. 4. 2008 16:25
Hani, uhodla jsi!!! Jen takhle vypadal, když mu bylo asi půl roku. Od té doby se lehce zakulatil a "zmužněl" - přikládám fotečku.

Devilhood - kytičko, to je dobře, že se z toho už dostáváš . Těším se, že Tě tu brzy uvidíme častěji.

Vůbec mě tak napadlo, že bychom tímto měly vyzvat všechny zakládající pisatelky tohoto fóra. Jsou už po operaci delší dobu a tak by bylo fajn dozvědět se, jak se jim daří a jak se cítí, event. s jakými problémy se setkaly a jak se s nimi vypořádaly. TAKŽE, POKUD NÁS NĚKTERÁ ČTETE, NAPIŠTE.
pozdrav všem
devilhood
| 20. 4. 2008 17:42
Ahojky děvčátka!!!

Všechny Vás zdravím a taky se kaji,že jsem tu tak dlouho nebyla,ale nějak jsem se se svým zdravíčkem rozsypala.Ležela jsem doma skoro tři týdny v horečkách a nemohla se z toho nějak vyhrábnout,sice už chodím do práce,ale odpoledne po práci sebou praštím na postel a musím ,i když ani moc nechci ,odpočívat,což není nic pro mě.Jenom jsem Vás chtěla všechny moc a moc pozdravit,všem ,co jsou po operaci popřát vše bez problémů a ať už jste fit.
Těm,co jsou čekatelkami...hodně trpělivosti a držím pěstičky!!

až mi bude více Ok,ozvu se ..tak se Viktorky všechny držte a páček shledáček příště...pápá
Dana
Zuliko
Hana
| 20. 4. 2008 09:51
tak jsem koukla na ty stránky o tom léčiteli a asi o tom ví dost věcí tak by nemusel být špatný. Jinak já už byla taky u několika léčitelů a jedna paní od Plzně mi dost pomohla. Ona už byla stará a už umřela a ve stáří dostala prý tytul doktorka přírodních věd a ta zjišťovala nemoci podle moči.
léčitel
Hana
| 20. 4. 2008 09:38
Zuliko - L.Hay mám ráda. Někteří léčitelé jak se tak nějak vychvalují tak tomu taky moc nevěřím. Tak si užij oslavy a počasí ať třeba řádí. Já mám alespoň čas na počítač.
Rosmarinko je to Beníček?
ahoj v neděli
zulika
| 20. 4. 2008 09:27
venku je zima a pršivo, ale maminka dnes slaví narozeniny-přijede bratřík - tak ať si dělá počasíčko co chce

Jinak u kosmetičky balada-tvářičky mám jako nové ;o)
Hanko neodkládej návštěvu-člověk se pak hned cítí líp

a z návštěvy přednášky biotronika mám trochu rozporuplné pocity-mluvil hezky a zajímavě ve smyslu knížek L.HAY - být v harmonii s každým, rozdávat lásku - ale když říkal, co všechno umí a dokáže-jak navádí zbloudilé duše zpět do světla, každého vyléčí jen rukama - no nějak to na mě bylo moc...kdyby aspoň něco předvedl-ale nic....- tady jsou jeho stránky-odpovídá i na on-line dotazy- http://lecitel.***/autor/profil

jdu na nějakou tu mňamku ...
Krásné odpoledne všem
Rosmarine
| 18. 4. 2008 14:05
Nějak na mě padla únava a nic se mi nechce .
Pořád mě to bříško pobolívá a nevydržím moc dlouho u PC sedět - a když vidím co je práce na zahrádce a já na to nemám, tak mi to je líto. Já už asi opravdu potřebuju hodně sluníčka a tepla, abych se jako správný rozmarínek rozrostl .
Tak držím palečky při všech kontrolách, ať nám dopadnou dobře. Já jdu v pondělí na jaterní testy - Hin sa hukáže!
Pohodový víkend holky zlaté!
Zuliko
Majka33
| 18. 4. 2008 09:06
holka,ty se teda máš.Tak si to krásně užij,potřebuješ se trochu rozmazlit.A vyžeń s těla všechny neduhy.Já s léčitely,nemám žádné zkušenosti.Ani nevím kde bych je měla hledat .Tak si pěkně odpočiń a pak nám budeš vyprávět,jak sui se měla.........
Ahoj Hani
Majka33
| 18. 4. 2008 09:02
jééé to je pěkná beruška,děkují za milé slovíčka.To vždycky tak zahřeje u srdíčka.To se mi to rymuje co?.
Zuliko
Hana
| 18. 4. 2008 08:59
Tak to máš krásný programNa kosmetiku se už chystám půl roku a měla bych se taky na to jaro načinčat..Já taky chodím k různým léčitelům a většinou je to fajn jako doplněk léčby.Ale je tam vždy hodně pozitivní energie. Tak si to hooooodně užij a odpočiň si, zasloužíš si to.
krásný den
zulika
| 18. 4. 2008 08:42
přeji všem :o)

Kdepak se nám toulá Rosmarínka?

Hoooolky já mám před sebou dneska krásný den-dopoledne jdu ke kosmetičce, která mě krásně opečuje samýma voňavýma krémikama-pracuje s bylinkama-tak to u ní nádherně voní a já si tam krásně odpočinu a všechno vyženu z hlavy.

a odpoledne jdu na přednášku nějakého léčitele a biotronika Libicy - tak jsem docela zvědavá co to bude

Máte zkušenosti s takovýma léčitelama?

mějte taky krásný den
paaa
Orlovanko
Hana
| 18. 4. 2008 08:26
Majčíku
Na to vyšetření jdi. Uvidíš bude to dobré.Oni prostě mají jen volné termíny na to celé vyšetření. U nás v Praze je na CT skoro dva měsíce lhůta na objednání. Pak budeš mít už celé jaro a léto pohodu. Budu Ti držet moc palce, ale uvidíš, že je to takhle. O nic se nejedná
zuliko a halliso
Majka33
| 17. 4. 2008 18:55
holky děkují za podporu.Mám strach ale čím dřív tím líp že?Jak se říká.Tak půjdu už tento měsíc.Zavolám gynekologovi.Ale bojím bojím.... .Tak se mějte hezky a hlavně zdravíčko
Prohlídka
Hellisa
| 17. 4. 2008 18:10
Ahoj milá orlovanko, děkuji za přivítání a připojuji se k zulice s držením palců. Já vím, těžko se bere rada, neznepokojuj se do předu! To nejde zadržet, nemyslet na to a neobávat se! Své myšlenky budeš muset cíleně přesměrovávat na něco příjemnějšího. čauky
majenko-orlovanko
zulika
| 16. 4. 2008 10:30
jsem s tebou

Vím jaké to je představovat si a ptát se dokola proč - neboj se nic to bude mít určitě nějaký jednoduchý důvod.
Držím moc palečky a nepřemýšlej o ničem negativním-všechno bude dobré-zjistili prostě, že jsi úplně v pořádku-tak si to potřebují ověřit
ahoj holky
Majka33
| 16. 4. 2008 09:54
a zároveń zdravím mezi náma novou viktorku hellisu.Holky včera mi volal můj gynekolog,že už mám přijít na kontrolu tento měsíc,že mě na celý den bude hospitalizovat.Půjdu na rentgen,ultrazvuk a mamograf a pak mě převezou sanitkou do Ostravy na CT.Bolí mě z toho břicho.Ale já nevím proč už mám přijít tento měsíc,když chodím pořád co 3měsíce a naposledy jsem byla v únoru.Tak bych správně měla přijít až v květnu.Mám z toho strach.Toto vyšetření už budu podstupovat napořád a jednou ročně.Ach jo.Nic moc že?Moc se mi tam nechce.Ale musím.Uvažují že tam půjdu až příští měsíc.Nevím co mám dělat.Přejí hezký den.Pa Majka.
hellisa
zulika
| 16. 4. 2008 08:45
tak dej potom vědět, co ti na to řekli /aqua/ - on totiž každý doktor doporučuje něco jiného
Aquaerobik
Hellisa
| 15. 4. 2008 18:59
Ahoj Zuliko, no to je asi docela dobrý nápad, to by mohlo vše urychlit, myslím, že se s tím dá začít celkem brzy. Zkusím se poradit v nemocnici
joo
zulika
| 15. 4. 2008 18:44
a od příštího týdne se chystám na aquaerobic-ale trošku mám obavy jestli to zvlánu
no kdyš tak mě pod vodou nebude vidět a budu trošku šidit
ahoj
zulika
| 15. 4. 2008 18:42
holky
nějak nám to tady usíná
čímpak to bude? asi tím hezkým počasím a zahrádkama?

Helliso zdravím a vítám mezi náma. Jsem po operaci přes 2 měsíce-a stejně když něco víc udělám, tak mě bříško pobolívá...jak říkal doktor-po dvou měsících jsou větší rány zhojené-ale ty malé buňky se budou hojit nejméně rok...
Hysterektomie
Hellisa
| 15. 4. 2008 15:49
Dobré odpoledne všem, dnes jsem začala hledat na internetu něco o rehabilitaci po hysterektomii a našla váš diskuzní kroužek(klub) operaci jsem prodělala31.3. a cítím se celkem v pohodě až na maličkost, takovou hadičku na dovypuštění močového měchýře , ale den ode dne to jde lépe, myslím, že v pátek už mi to vyndají. Když tak tu čtu, co vše a jak dlouho se nesmí, je mi z toho smutno a asi se mnou bude problém, dnes jsem zkusila vyluxovat a až na trochu tlaku břiše zatím nic necítím. No snad to nebude takový problém, ale dám tedy při příštím nápadu něco dělat, na rady zde. Jestli máte někdo zkušenost, jak se co nejdříve navrátit k předešlé fyzické kondici, prosím napište, hlavně kdy začít a s čím. (kolo, inliny, posilování..atd) dík
Taky se přidávám
Majka33
| 15. 4. 2008 11:02
a at´nám všem zdravíčko slouží a posílám pro štěstí.Pa Majka.
SRDEČNÉ BLAHOPŘÁNÍ
Rosmarine
| 14. 4. 2008 18:31
VŠEM ZAKLADATELKÁM A PISATELKÁM TOHOTO DISKUZNÍHO FÓRA
MÁME 100 STRÁNEK

Tak nechť nám i do budoucna přináší radost i rady.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
13. 6. 2025 13:40
14495
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
13. 6. 2025 14:32