Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
pro Rosmarine
Majka33
| 26. 2. 2008 09:26
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
všem holkám,prázdniny byly super.Odpočinula jsem si a od všech starosti odreagovala.Ale se nějak moc dobře necitím.Pár dní mě pobolívá celé břicho a včera se mi zničeho nic objevila na noze velká modřina.Mám ztoho všeho takový zvláštní pocit.Nevíte z čeho to může být?Někde jsem četla že bud´praskla mi nějaká žilka,nebo to může být předzvěst nějaké nemoci.Já už si zase všechno namyšlím
.Jinak k těm prázdninám....počasí bylo proměnlivé ale se cestovalo dobře.Moc lidí nebylo.Nechtělo se mi moc domů ale povinnosti volají.Holky šetřete se a Mirko nic těžkého nezvedej.Mě taky dochtor, řek že ještě ted´nesmím nic těžkého zvedat a namahat se a to jsem po operaci rok a skoro tři měsíce.Přejí všem moc moc hoodně zdravíčka

Tedy ale fakt to čekání je hrozné a nekonečné.
.

.Páááá.
V Motole říkali, že bych měla začít brát hormony a tak 3-5 let je brát, kvůli osteopor. a ostatnímu. Moje doktorka na gyn. mi předepsala Estrofem 1 mg a řekla, že některé ženy to berou obden, tak ať to zkusím také, když tak ať začnu brát každý den. Moc se mi do těch hormonů nechtělo, tak jsem si řekla, že to zkusím obden.. a zatím mi to stačí, návaly přestaly - nebo přijde jen občas malý..jinak jsem v pohodě a hlavně, NEZTLOUSTLA jsem a ani mi nenarostla prsa