Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Hysterektomie

Diskuze

všem
mirca1
| 28. 2. 2008 12:18
Ahojky tak jsem uschopněná ,tak jsem říkala doktorce že mě to břicho pobolívá ,zkoukla mě ultrazvukem a jsem v pořádku ..je to spíš jak jsem po dlouhé době něco víc dělala tak se musím zatáhnout...jinak to kolo říkala že ještě raději néééééé a když tak jen opravdu kousek a žádné kopce.....ale raději bez něho půl roku po operaci vydržet.tak se holky mějte moc hezky ..budu sem chodit stejně dál pokecat a držet palečky dál všem koho to čeká tak papa prdýlky a hezký den.
Ahoj Hani
Rosmarine
| 28. 2. 2008 11:30
Zajdi se podívat na to fórum - adresu máš v mé odpovědi - tam jsou fotky Chorvatska, až se srdce směje.

Tak všem krásný den.
Ahoj
Hana
| 27. 2. 2008 18:06
pro Rosmarinku, to Chorvatsko je fakt nádherný, napsala jsem Ti zprávičku asi před týdnem, abych tu neblokovala diskuzi. . Tak já ještě nemám tři měsíce po operaci a už lítám a trochu cvičím jógu. Fakt je, že jsem čekala, že budu dříve fit. Narkoza mi všechno rozházela..
Tak všem co na to teprve čekají nebojte se stach je horší než realita.
pru zulku
mirca1
| 27. 2. 2008 17:19
Ahojky ...hodně štěstíčka ,hodně zdravíčka a krásné narozeniny.....kytičku přikládám
pru zulku
mirca1
| 27. 2. 2008 17:19
Ahojky ...hodně štěstíčka ,hodně zdravíčka a krásné narozeniny.....kytičku přikládám
Pro JOJO
Rosmarine
| 27. 2. 2008 16:17
Nebooooj, nebooooj - já se taky bojim, tak na to budeme alespoň dvě, jo?

A pro potěšení Tvé i ostatních (a připomínku toho, že i letos se těšíme na léto a všechny, že?) posílám jednu krásně letní fotečku - vzpomínka na loňskou dovolenou v Černé Hoře - zátoka Kruče. Bylo asi tak něco po 22.00 hodině a zrovna jsem přišla z moře.
pro Rozmarínku
jojo
| 27. 2. 2008 15:27
Bojím, bojím... Chtěla bych to mít už za sebou, jedu v neděli Dnes mi doktorka oznámila, že se mi dutinky zlepšily Jen ještě tu menstruaci. Tobě také držím palečky a určitě musíme potom písnout naše pocity a dojmy... Jojo
P.S:"Vkládáš krásné fotečky, hned bych tam jela!!!"
Milá děvčátka čekající i hojící se...:-))
Rosmarine
| 27. 2. 2008 15:10
Tak na mamografii všechno O.K., na kontrolu zase až za dva roky, uff - však jsem si říkala, že snad osud nemůže být takový pes, aby mi ke starosti, co mám před sebou přihodil něco dalšího. Hezky pěkně vše za sebou, že?

Dano a Orlovanko, to víte holky, že se držím, ale je to jak na houpačce - každý den pohoda i strach v jednom pytlíku.

Zuliko, Ty jsi přímo příručka zdravé výživy . Když si představím, že mi dnes kamarádka dala "na zpevnění nervů" oříškovou bonbonieru - a kouká na mě tamhle na stolku (tedy ta bonboniera - a dokonce je ještě zavřená), tak nevím, nevím, jestli bych neměla raději odolat. Ale je fakt, že já jsem zase hodně na ovoce a zeleninu a tak každý den chroupu něco. Prý když sní člověk každý den 1 jablko, tak nemusí chodit k lékaři. Jím dvě i tři denně - co to se mnou asi udělá?

Jojo, neboj
Pro sportovkyně
Mahulena
| 27. 2. 2008 13:53
Ahojky,já jsem se ptala lékařky,kdy mohu začít chodit na cvičení a ona říkala za 3 měsíce od operace a někde tady v diskuzi někdo psal na kole prý za 2 měsíce.Ale pouze po laparoskopické operaci,protože prý nemáte rozřezanou svalovinu.Hrozně ráda bych cvičila,ale zatím se bojím. Přestože už 3 měsíce od operace mám ,stále nejsem OK.Potřebovala bych cvičit jako sůl.Mám pocit,že mám všechny svaly povolené.Mějte se všichni hezky.Pa
ahojky děvčata
darin
| 27. 2. 2008 13:18
Přesně za týden už mi snad bude líp!Musím se vám všem svěřit,že strach je fakt věc a to čekání,když nevíte do čeho lezete Pobavil mě slogan na nástěnce u mé gynekoložky ,,MÁTE STRACH Z PORODU!!ZBAVTE SE HO!!Jak vidím kolik žen tady píše,tak bych ho doplnila,,MÁTE STRACH Z HYSTEREKTOMIE?ZBAVTE SE HO!POMOCÍ VIKTORIE! Humor je kořením života a když jsem tak nad tím strachem přemýšlela,vybavilo se mi,že vlastně tam kde jsem před tolika lety v té nemocnici z dělohy vypadla,tak do té stejné nemocnice jdu tu svou odevzdat.Takovy je život.Ach jo.Přeji všem co mají bolístky,at´se rychle zahojí,co mají starosti,at´se rychle zase radují.
Ahoj holky
HT
| 27. 2. 2008 11:45
Zdravím ,
koukám co přibylo příspěvků.Psala jsem před týdnem ,to jsem akorát přišla z nemocnice .Mám 14 dní po operaci.Píšete taky o nachlazení já jsem druhý den po operaci dostala kašel a horečku. Bylo to nepříjemné ,protože při kašli se mi všechny stehy napínaly,ale dali mi sirup na kašel a pořádně jsem se zapotila a během dvou dnů se mi ulevilo .Udělali mi ještě vyšetření krve jestli nemám nějaký zánět, ale vše v pořádku. Když jsem nastupovala na operaci nic mi nebylo, ale asi jsem už něco měla v sobě .Týden před nástupem byla nemocná moje dcera.V nemocnici mě nic nebolelo,ale teď týden doma mě bolí okolo pupíku a na pravé straně.Budu to sledovat,protože nyní bych správně měla mít menzes.Jestli mě to přejde a bude mě to bolet jen jednou za měsíc tak to asi bude "odezva ". Máte stím někdo nějaké zkušenosti.? V nemocnici jsem měla větší ztrátu krve a teĎ beru železo.Jsem víc unavená,ale jinak O.K.snažím se nic nedělat ,ale nevydržím celý den jen tak ležet.
všem hodně zdravía pěkný den Hana T
Rosmarínko
Majka33
| 27. 2. 2008 10:38
držím palečky a dej vědět jak ti to dopadlo.
Zulika
Majka33
| 27. 2. 2008 10:36
ahojky a přeju k narozeninám hodně hodně zdravíčka,štěstíčka a hlavně drž se a bud´silná..
Milá Zuliko
Rosmarine
| 27. 2. 2008 09:38

VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM
hlavně hodně zdraví a štěstí

Napíšu později, utíkám na mamografii.

P.S. Růžičku jsem si dovolila ze své zahrádky
DNES JSOU TO
zulika
| 27. 2. 2008 09:09
TŘI TÝDNY PO OPERACI.
TEDY CÍTÍM SE NESROVNATELNĚ LÉPE NEŽ PŘED TĚMI TŘEMI TÝDNY

ZHUBLA JSEM ASI 2 KILA-i když jsem počítala s větší ztrátou, když mi tři dny nedali najíst a pak mě dalších sedm dní trápili nemocniční stravou+navíc ještě rozpárali a něco si nechali

JIZVU SI MAŽU ČISTÝM PANTENOLEM /ampulku mi prodala má kosmetička/ PAK TAKY MASÍRUJI NESOLENÝM SÁDLEM A BAMBUCKÝM MÁSLEM.
No hlavně se snažím chodit rovně, protože jsem zpočátku pořád chodila v ohnutém předklonu.

JO A TAKY JSEM SI KOUPILA BARLEY-MLADÝ JEČMEN -bohytý na vitamíny, detoxikuje tělo,působí příznivě při zácpě a je mimořádně vhodný při rekonvalescenci. TAK UVIDÍME JAK TO ZABERE.

VŠEM PŘEJI KRÁSNÝ DEN PLNÝ ZDRAVÍČKA
pro všechny
jojo
| 27. 2. 2008 08:56
Ahojky holky
Díky Vám za Vaše názory! Asi mi není souzeno momentálně na tu operaci jít a mít to už konečně za sebou, protože jsem to ani nedostala a gravi test je negativní... Tak uvidíme, jak to se mnou vůbec dopadne. Mějte se krásně a díky! Jojo
pro rosmarinku
zulika
| 27. 2. 2008 08:45
UŽ SE TĚŠÍM NA FOTEČKY S NOVÝM ÚČESEM

JÁ SE TAKY ZAŠLA PŘED OPERACÍ OSTŘÍHAT A NA KOSMETIKU-AŤ JSEM FEŠANDA
pro Danu
mirca1
| 26. 2. 2008 20:07
ahojky ...no myslím že máš povolání krásné ale asi taky náročné... se nedivím že si připadáš jak po fárání...jsem zvědavá co mi doktorka řekne ...už jsem se těšila že když půjdu do práce tak budu jezdit na kole ....ale to břicho pobolívá...ty se taky opatruj a já se ve čtvrtek ozvu co na to doktorka
vzkaz pro Mircu1
devilhood
| 26. 2. 2008 19:51
AhojčíkMirco!!
Koukám,že jsi vše přestála v pohodě a už se ti zapalují lýtka a myslíš si,že pojedeš na kole maraton....holka zlatá..to si ještě chvílu počkáš.!
Jinak já jsem nastupovala do práce už po 6 týdnech po operaci...sice jsem nebyla ještě Ok,ale já si pořád myslím,že to beze mně nejde a že jsem nenahraditelná ,ale byla to chyba.Jak Ty píšeš,taky mě pobolívá břicho a pořád nejsem ještě v pohodě.Sice chodím do práce,nemám těžkou práci,ale pracuji jako dětská sestra na obvodě a ono se to nezdá,někdy přijdu dom a mám pocit,že jsem byla někde fárat v dolech,jak jsem utahaná.
Taky mi bylo řečeno ať zapomenu na tahání těžkých věcí aspoň na půl roku a bez ježdění na kole a cvičení na Orbitreku,tak ten teď stojí v obýváku a je z něho docela slušný věšáček a lapač prachu .
Tak Ti přeji Mirco,..pokud půjdeš ,prímový vstup do práce,ať to zvládneš v pohodě a všem ostatním také krásné prímové uzdravování a čekatelkám pevné nervíky..tak pá.
Dana
pro Rozmarinku
devilhood
| 26. 2. 2008 19:18
Ahojky Maruško!!
Taky Ti blahopřeji ke krásnému výročí....mě to čeká příští rok.Měla jsi s manželem krásný dort a doufám,že sis to užila.
K tomu kadeřníkovi si dojdi...sice jsi čupr holka už teď,ale jak se říká..pořád je ,co vylepšovat .
Držím pěstičky...však to víš a neboj ,než se naděješ budeš doma po operaci a budeš obskakovaná rodinkou...máš se na co těšit.
Tak ať Ti to utíká bezstarostně a ať je vše OK.
Páček a pozdrav všem čekatelkám..páček
Dana
vzkaz pro jojo
devilhood
| 26. 2. 2008 19:12
Ahojky ,zdravím a přeji hlavně brzké uzdravení.
Pokud jsi nachlazená....nikam se na operaci nežeň..stejně by Tě nevzali.Musíš být zdravá už kvůli narkoze a potom kvůli dobrému hojení a uzdravování se.
Takže nakup vitamínky a zahaj potní kůry a ať se pěkně uzdravíš...k tomu ti držím pěstičky.
Tak pá pá a brzy se uzdrav.
Dana
pro rozmarínku
mirca1
| 26. 2. 2008 18:30
ahojky fotky pěkné a dárek ke stříbrné svatbě taky ...ted už ti to uteče ,hlavně se opatruj a t něco nechytneš ...počasí je krásné ale zrádnéééééé zatím papa
pro rozmarínku
mirca1
| 26. 2. 2008 18:30
ahojky fotky pěkné a dárek ke stříbrné svatbě taky ...ted už ti to uteče ,hlavně se opatruj a t něco nechytneš ...počasí je krásné ale zrádnéééééé zatím papa
Ahoj děvčátka
Rosmarine
| 26. 2. 2008 18:11
Děkuju všem za povzbudivé zprávičky. Dnes jsem byla na jednom z předoperačních vyšetření v Praze, na zítra mám posunuté (z března) vyšetření na mamografii - tak mi to docela začalo utíkat. Navíc si šéf vzpomněl, že by potřeboval v pondělí a v úterý příští týden udělat nějakou práci, ve středu si zajdu ke kadeřnici (to abych byla čupr, že? ) No a ve čtvrtek ráno nástup - jak mi to těch 14 dnů neutíkalo, tak teď mám pocit, že to snad ani nestihnu . Snažím se myslet pozitivně a pomáhá to. Když vidím, kolik je tu vás šikulek, tak se doufám (a ráda) zařadím do vašich řad.

P.S. A zase jedna fotka - město Stari Bar v Černé Hoře v roce 2007.
Ahoj Mirco
Rosmarine
| 26. 2. 2008 17:56
No jo, byla to oslava stříbrné svatby a syn nám dal udělat dort s jedlou fotkou z naší svatby - bylo to krásné překvapení.
pro jojo
mirca1
| 26. 2. 2008 17:34
ahojky ..já to musela o týden posununout operaci taky jsem chytla rýmu a teplotu a v nemocnici mě s rýmou nechtěli tak mi posunul termín o týden.....nemůžou dát narkózu......CalciumC,ACC100,česnek,cibulový čaj s medem ,Ibalgin,paralen...všechno co mi kdo poradil jsem do sebe prala a tak nevím co mi pomohlo ale šla jsem tam po týdnu zdravá ,strepsil a nevím co všechno..držím palečky at to vyhajáš jestli chodíš do práce tak si řekni už o neschopenku a pořádně se vypot....ono není oco stát to zbytečně prodlužovat a odkládat...tak papa
hysterektomie
darin
| 26. 2. 2008 15:19
Vzkaz pro jojojá osobně mám zkušenosti se svou dcerou co se týče nachlazení před operací,bytˇ sebemenší,nikdy ji neoperovali a čekali jsme znovu na den H.Myslím si,že se přístup nezměnil,je to kvuli narkoze a to musí být bez rýmy,kašle atd.Kéž bych se mýlila!Venku je tak krásně,sluníčko hřeje,byla jsem na chvíli se provětrat,ale nechci si to zkomplikovat,abych to už měla také za sebou.Beru nějaké vitamínky-tabletky a čekám do úterý.Včera jsem si byla pro vstupní papíry a marodku,jo a koupila jsem si na doporučení těch co to mají za sebou,že je moc dobrá na stolici bez problémů jablečná št´áva,čistá,bio,v kauflandu ve sklenici za53.90,holky to pili hned druhý den po operaci.Zatím ahoj a drž se!
nachlazení
jojo
| 26. 2. 2008 12:11
Ahojky,
v neděli mám nastoupit do nemocnice na hyster. a jako na potvoru jsem malinko nachlazená. Máte někdo zkušenosti s tím, zda to vadí? Už to chci mít za sebou... Díky
pro Rosmarine
Majka33
| 26. 2. 2008 09:26
Rosmarinko,budu na tebe myslet a neboj uvidíš že to bude dobré.Taky jsem byla po velké operaci sama na pokoji.Pro mě to bylo lepší.Měla jsem na pokoji wc i sprchu,tak jsem daleko nemusela chodit.3patně se mi chodilo a žaludek jsem měla jak kámen,tak i těžko dýchalo.A nikdo mě takhle neviděl.Koukala jsem na televizi,poslouchala rádio a s jednou jsem se seznámila,tak mě chodila navštěvovat na pokoj.Byla fajn.Vše možné jsme probraly.Uvidíš že ti to uteče a ani se nenaděješ a budeš doma a napíšeš nám.Tak se drž a držím palečky.
Ahojky
Majka33
| 26. 2. 2008 09:16
všem holkám,prázdniny byly super.Odpočinula jsem si a od všech starosti odreagovala.Ale se nějak moc dobře necitím.Pár dní mě pobolívá celé břicho a včera se mi zničeho nic objevila na noze velká modřina.Mám ztoho všeho takový zvláštní pocit.Nevíte z čeho to může být?Někde jsem četla že bud´praskla mi nějaká žilka,nebo to může být předzvěst nějaké nemoci.Já už si zase všechno namyšlím .Jinak k těm prázdninám....počasí bylo proměnlivé ale se cestovalo dobře.Moc lidí nebylo.Nechtělo se mi moc domů ale povinnosti volají.Holky šetřete se a Mirko nic těžkého nezvedej.Mě taky dochtor, řek že ještě ted´nesmím nic těžkého zvedat a namahat se a to jsem po operaci rok a skoro tři měsíce.Přejí všem moc moc hoodně zdravíčka a držte se .Páááá Majka.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
10. 6. 2025 12:24
14483
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
10. 6. 2025 17:57