Diskuze
Zpět na výpis diskuze
mám milence - no a?
DiskuzePřidat názor
Nevěra
Linda
| 6. 9. 2007 09:24
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Asi bys s nimi měla trávit ještě více času, aby ses dozvěděla to podstatné, jestli nevěra zanechala šrámy. Protože pokud je tomu druhému nevěra lhostejná a dokáže nad ní mávnout rukou, tak podvádí taky. 
A souhlasím s každičkým tvým slovem 
Nevěra ať už jakákoliv, krátkodobá nebo dlouhodobá, vztahu jen ublíží. A není divu, že nevěra dokáže vztah rozbít, vždyť zničí úplně všechno co bylo budováno. Nevidím jediný důvod proč nejít do manželství s tím, že s láskou vyřešíme všechny problémy, v okamžiku kdy o tomto nejsem přesvědčená nemůžu jít do manželství. Špatné zážitky mi nic pozitvního do života nedaly, jen smutnou vzpomínku. 
pardon....
Věřím, že každý člověk by si měl svého partnera vybírat velmi pečlivě-už z tohoto důvodu. Ale nic nemůže být dokonalé, a proto když se objeví problémy je potřeba o nich mluvit. Ať už jde o nedostatek komunikace, nezaplacené složenky nebo problémy v ***u. Protože ten je důležitou, ale ne jedinou součástí vašeho společného života. Takže když je problém, řeším ho. Povídám si o něm a snažím se najít společné řešení, něco pro to udělat. To že si odskočím jinde, ukazuje jen na mou neschopnost pobývat v partnerském vztahu. a pokud je něco dlouhodobě nefunkční, nebudu v tom setrvávat, já bych to alespoň nevydržela. Protože přesně ty ženy, které manželům nevěry tolerují, protože si myslí, že jde jen o *** a bojí se,že když ho opustí, zůstanou už navždy samy, dávají můžum pocit, že vlastně opravdu o nic nejde. Můj názor je, že do manželství jdu s tím, že toho druhého miluju, chci s ním být i za cenu určitého "odříkání" - vnímá-li to tak někdo, potažmo věrnosti. Protože v tom jdou ruku v ruce další vlastnosti vašeho partnera-sobectví, neschopnost naslouchat, špatný charakter, nestálost, atd. Ulítnout někde na večírku může každý, jsme lidi. Ale opakovaně podvádět a lehat si večer vedle svého partnera může jen jen do jisté míry cynický člověk. Vím, že manželství je někdy těžké a stereotyp je zákeřný, ale je to vztah dvou lidí, a to jak dopadne je jen jejich vizitka. Ženu to doma nebaví, tak si odskočí jinam, muž to postupně vycítí a taky si najde bokovku. To je cesta k psychiatrovi a ne k vyřešení problémů. Nechci moralizovat, každý ať si vede život podle svého, ale už jako matka dětí, bych jim chtěla jít příkladem. Doufám, že na světě ještě jsou čestní a rovní muži, kteří mají charakter a dokáží být věrní a přínáší jim to potěšení... ale muži jsou nevěrní i proto, že jsou ženy (viz autorka této diskuze),které na tento pokřivený "vztah" přistoupí a berou to jako normální věc..Já myslím, že nevěra je vždy selhání. Má-lí někdo k tomu sklony a je v ***u nenasytný, ať si vybere partnera stejně ***uálně náruživého (já ho mám
) nebo prostě nevstupuje do svazku manželského. Ubližovat a zahýbat umí každý, ale něco vytvořit, udržet a každý den na vztahu s láskou "pracovat" to je mnohem, mnohem těžší..