Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Dukanová dieta - Hubněme společně
DiskuzePřidat názor
michaela130
| 11. 5. 2012 09:37
0
0
Reagovat!
Stamina
| 11. 5. 2012 08:20
zabicka76
| 11. 5. 2012 09:00
jajka12
| 11. 5. 2012 09:28
Jaruna57
| 11. 5. 2012 07:30
stistko12
| 10. 5. 2012 21:58
Stamina
| 10. 5. 2012 22:01
JItka369
| 10. 5. 2012 20:40
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Mno... tak jsem si postěžovala a jdu vařit pro rodinku. Zase se tu na víkend všichni sejdeme, tak udělám zelačku, buchty a naložím masko na gril. Zatím pápá a budu ráda za nějaké připomínky k mému zdánlivě neřešitelnému problému slabé vůle 

TO **Jajka12** O těch 10kilech to není, tabulky teď vůůůůbec neřeším (sakryš, možná jestli to právě není z části můj problém, že nevidím ten bič :-\ ) Chtěla jsem přejít na 3F, ale ještě jsem to ani nepročetla. Zatím tak z části dukaním a z části jím "normálně". Hlavně tedy vůůůůbec necvičím, jen pracuji na zahradě. Asi jsem fakt pohodlná. Fotečky nějaké vyblejsknu, až nabiju foťák. Jako není to vyloženě děs běs, ale těch 5kileček a zpevnit by to chtělo.... no do plavek to ještě není (a do mé vysněné váhy-fotky to má hoooooooodně dááááááleko :' Ale zkusím si teď opakovat dle pravidla 3M - **jsem krásná a sebevědomá, mám sílu zvládnout všechny problémy a úskalí, jsem schopná posílit svojí vůli a přiblížit se svému cíli. Mám se ráda a proto dám tělu jen potřebnou energii a zdravé jídlo, žádné cukry navíc.** Tohle musí zafungovat!!! TO **Michaela130 Míšo je fakt,že ty obdivné pohledy na začátku mi dodávaly hodně energie a síly pokračovat. Hledám impulz, něco by to chtělo :-\
TO Stamina: Stami já ti asi neporadim páč jsem na tom podobně. Všechno mi leze krkem a to doslova, ani tvaroh který jsem měla moooc ráda nemůžu a sladidlo ? Taky všude cítím jeho příchuť. Přemýšlela jsem nad dietou Pettar : dopoledne ovoce a odpoledne zelenina a maso/ryby. Vim není to úplně po dukanovsku, ale mohlo by to zabrat a hlavně ukojit chutě na sladký ovocem 

No a pak jsem začala znovu od začátku a nšelo to dolu tak jsem začala sem tam porušovat ze stresu že to nejde a pak poctivě dodržovala a pak zase porušovala a tááák dokola