Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dukanová dieta - Hubněme společně

Diskuze

anonym
| 7. 4. 2012 14:21
ahoj holky moje, jsem tu jen na skok, dobarvená vajíčka, navaříno, pro děti nadělané mufiny a ještě se asi vrhnu na beránka.......pak mě čaká úklid a zítra budem malovat........no nic, práce mi neva, hlavně že nemusím do práce a jsme všici doma pohromadě Akorát na vás nebudu mít moc času neva doženu příští týden
stistko12
| 7. 4. 2012 13:32
Ahoj, zlatušky moje! Teprv teď jsem se utrhla od kuchyně a to nádobí přenechávám myčce. Jajko** a ostatní miláčkové, ani nevíte, jak mi včerejší vybrečení na PC dukanovským rameni pomohlo!!!! Díky, díky Dneska jsem už zase jiný člověk, tedy ženská **Irísku, holčičko, poděl se se splínem, starostmi, nejen radostmi, to je normální život. Já jsem tady včera taky "opruzovala", ale v konečný fázi zjistíš, že jsou tu tak bezva holky, bez kterých už nemůžeme být. Přesto nebo možná právě proto, že se osobně neznáme, je nám tu tak dobře. Kdyby nebylo, nechodily bychom sem, ne? Mně táta zemřel dva dny před mými třicátinami (příští měsíc 27! let) a dodnes se mi po něm stýská. Když něco v baráku nebo na zahradě upravujeme, ptám se ho, co tomu říká Měli jsme se moc rádi. Už jak to píšu, se mi hrnou slzy do očí....to to počasí. Ráno bylo nádherně, před polednem se zatáhlo, ochladilo a dokonce spadlo i pár kapek. Zbudila se malá Eliška, jdu za ní. Zase přiběhnu. Mám vás ráda
verunika
| 7. 4. 2012 14:32
TO stistko12: Hurá ty naše ženská si zpátky .........holčička mi krásně naklidila, tak jenom něco navařit a hotovo na masáž nepůjdu je celý víkend v práci tak někdy příště co ty korálky dělá některá? já je chciiiiiii
JItka369
| 7. 4. 2012 15:47
TO stistko12: nejste v tom sami, já jsem sice realista, ale taky se dokážu vybrečet, to se všechno odplaví a je líp. Mě táta umřel před 12ti lety, těsně před maturou. Když jsem dostala vysvědčení, tak se rozbrečela a všichni mysleli, že mi ruply nervy. Ale já brečela kvůli tomu, že se toho nedožil, a jakou by měl radost (dělala jsem školu při práci, takže maturovala ve 42letech ) Za necelý měsíc to bude rok, co umřela máma. Je to smutné, ale tohle všechno k životu patří. S tím se musí každý vypořádat sám. Ale postěžovat, pobrečet si a občas se i politovat, člověk někdy prostě musí
anonym
| 7. 4. 2012 13:00
všechny zdravím z pracovního procesu obědváme Dknedlík s guláškem. Počasí v poho, ještě nekáplo, občas sluníčko. Asi se po práci pojedem s mlaďasama kouknout na chatu, jak přežila zimu. Tak zase pádám vytvářet hodnoty Mějte se ptu pěkně, a nezlobte
TO iirriss**: ne nadarmo se říká - sdělená starost, poloviční starostTO **recepce**: a z kolik mrkví jsi dělala? TO **Jajina: že to nic není viď? Já taky dělala prvně
Anaj1
| 7. 4. 2012 13:16
TO Jitka369: marmeládu- nevím,kolik bylo mrkve odhadem1,5kg.já ji kouila jen tak,že nastrouhám a pak jsem si vzpomněla na marmeládu jinak bych nakoupila víc.A vody tam bylo jen trocha,jsem ráda,že se podařila.
iirriss
| 7. 4. 2012 12:46
holčiny chtěla jsem vás ještě poprosit o tip jak nejlépe naložit s uzeným lososem, manžel mi chtěl udělat radost v tom mém smutném rozpoložení a včera mi ho koupil tak abych si na něm pochutnala, máte některá něco odzkoušeného, jinak jasnačka že se na netu najdou recepisy, no osobní doporučení je nejlepší :-\

děkuji předem
iirriss
| 7. 4. 2012 12:00
děvčata tak u nás začíná snad koukat i sluníčko

snad se tedy už pomalinku dokážu naladit na veselejší frekvenci zítra jsem plánovala po cestě k babičce nálet na Lídl, no bude zavřený, dnes se to nějak nehodí a tak holt přepadnu jen Penny a Expres Tesco, musím doplnit potraviny na DD a 100% se pěkně vrátit na dukanovskou cestu, dnes se snažím co to jde, na 80% držím lajnu :-\ musím se psychicky srovnat, nejsem žádná měkota, no je to náročné.....

na zítra chci úpéci něco DD sladkého, abych přivezla k babičce a nemusela vysvětlovat proč si něco sladkého nedám, napsala jsem ji, že nemá nic péci, že sladké přivezeme, jsem to pěkně dukanovsky zakoulila, že? za každou cenu chce vyvařovat a tak jsem objednala vývarovou polévku a pečené kuře, bude sice klasický majonézový bramborový salát, no já si dovezu porci svého zeleninovajíčkového s jogurtem

no a jinak si povezu tvarohy, jogurty, aromata, chlebík a tvarůžky pažitku a ostatní drobnosti už u babičky najdu :-\
verunika
| 7. 4. 2012 11:45
Balíííím papa
jajka12
| 7. 4. 2012 11:09
upratané
verunika
| 7. 4. 2012 11:26
TO jajka12: Ajoj jajko už máš nabarvená jajka
verunika
| 7. 4. 2012 10:49
vy asi všechny uklízíte já jsem doma nechala seznam práce, kterou má dceruška udělat a šla radši do práce ale tady taky skoro nikdo nechodí ha už někdo jde
verunika
| 7. 4. 2012 10:40
Jsou až skoro dóóóle ty jsou krásný všechny bych je chtělaaaa http://www.tchibo.cz/…-t400006416.html?…
verunika
| 7. 4. 2012 10:34
Halóóó
verunika
| 7. 4. 2012 10:33
Holky koukaly jste jak tu běží ta reklama na Tchibo, tam mají korálky hned bych si objednala všechny barvičky a vytvářela náramky a korálky jen nevím jestli bych to zvládla nemáte některá zkušenost
meďouš
| 7. 4. 2012 10:36
TO verunika: nevidím žádnou reklamu
meďouš
| 7. 4. 2012 10:37
TO meďouš: už vidím
verunika
| 7. 4. 2012 10:41
TO meďouš: no vidíš že vidíš
verunika
| 7. 4. 2012 10:38
TO meďouš: Ted nééé vydrž za chvilku poběží nahoře, nebo dám link
meďouš
| 7. 4. 2012 10:47
TO verunika: korálky jsou fajn,dcera vyrábí všechno možný,určitě to zvládneš já nee já mám necitlivý prsty a papa už jsou tu
meďouš
| 7. 4. 2012 10:22
No holt život je jak na houpačce,jednou nahoře pak zas dole :-\
Mě je teď fajn,mužik se vrátil a chválil a chválil ....celou noc a ještě včera dnes jsme na domečku,za chvíli přijedou vichřičky - vnučky se synem,snacha pracuje a bude veselo se těšííím bude nás plno,peču kuřata k tomu rýži (já nee) a okurkovej salát,tak zatím
verunika
| 7. 4. 2012 10:25
TO meďouš:
verunika
| 7. 4. 2012 10:05
Krásné dopoledne holčičky Irriisku to mě mrzí pročpak se nám omlouváš :-\ jsme tady a přečteme si navzájem i ošklivá písmenka a bude zase líp myslím že každá z nás nechce vnášet ty blé věci co se dějou, ale uleví se na srdíčku a přijde lepší nálada mě jste také moc pomohly a jede se dál
anonym
| 7. 4. 2012 10:01
Zdravím všechny Dukanky,přeji krásný den a prosím o radu. Koupila jsem"Nízkoenergetický nápojový koncentrát se sladidly,s příchutí lesní směs.Obsahuje vodu,kyselinu citronovou,aroma,aspartam,sacharin,sorban draselný,benzoát sodný.Energie 4,7kcal na 100 ml hotového nápoje.Energetická hodnota na 100ml hotového nápoje 0,6kcal,bílkoviny 0,1g,sacharidy 0,1g,cukry 0,1g,tuky 0,1g.Myslím,že to bych mohla ne?Třeba místo sladidla do čaje nebo vody...
Anaj1
| 7. 4. 2012 09:04
Mám dotaz ,jedli jste včera maso?Držíte půst od masa na velký pátek?My ano,děckám jsem dělala sýr a já měla míchnici se šmakouna,žampiony,vejce.Malá chodí do náboenství a má za měsíc 1svaté příjmání,musí ted 4dny do kostela,jinak chodí každou neděli,můj je z katlol.rodiny,ale už moc nechodí,já jdu na Vánoce,ale pokřtění a u příjmání jsme byli všichni.Je to velká sláva,kamarádka mi půjčila kroj pro malou,ale prý už budou děcka většinou v šatech.Já mám jen klučičí,tak jsem jí ho půjčila loni.Za nás se chodilo v krojích.
jajka12
| 7. 4. 2012 10:01
TO recepce: my smä mäsko papali - rybičku a vo štvrtok nebol špenát, ale kuracie prsíčka, priznávam, že zvyky týchto sviatkov nejako moc nedodržiavame ... akurát na vianoce na štedrí deň sa cez deň oficiálne neje, len kto si čo tajne uchmatne
iirriss
| 7. 4. 2012 08:44
ahojky holky, všem přeji krásnou sobotu úplně jsem sešla z cesty jak jsem ve čtvrtek došla na zahrádku tak jsem zjistila, že se soused oběsil, neměla jsem ho ráda, byl to opravdu zlý a zapšklý člověk, ale zasáhlo mě to, navíc touto dobou prožívám smutné období kdy zemřel můj táta, zítra má výročí, je to ani né měsíc co se oběsil náš bývalý kolega v práci a včerejší počasí mi též nepřidalo, takové ponuré a demotivující, bolí mě hlava už třetí den a tak mě přepadla taková depresivní nálada, vím že si pomáháme, ale nechtěla jsem vám vnášet do diskuse hřešení a negativní energii a navíc takto ani nechci začínat náš diskuzní den a večer už nemám sílu a jen plaču nebo jen tak bez energie bloumám od ničeho k ničemu, jsem chtěla psát hnedka ráno, no nic veselého a velikonočně svátečního mi nešlo vyloudit z klávesnice a tak jsem to raděj nechala být, no teď jaksi cítím, že už to bez vás nemůžu vydržet a že vás potřebuji, takže se omlouvám za to negativní co se line z mých písmenek a slibuji, že se už budu snažit být pozitivní, nakonec moje životní kréda jsou tato: důležitý je výsledek – tím nemyslím že se má jít přes mrtvoly, ale že se není co stydět když se něco podaří né hnedka, ale až na podruhé či potřetí a že je potřeba myslet pozitvně, mít pozitivní přístup k životu, protože ty *** si nás kdyžtak vždycky najdou samy, no tak jsem si vylila srdíčko a snad už bude lépe, zítra jedeme na sváteční dny za babičkou aby nebyla sama neb nám v listopadu zemřel dědeček, máme tam i hroby kam zajdu a zase si s nima se všema povykládám, dělám to tak o všech svátcích a výročích, asi jsem blázen, ale tak jsem se to zkrátka naučila a jsou to fajn vycházky, poplakat si a zasmát se, být tam skrytá kamera tak mě asi vedou rovnou k Chocholouškovi
a vůbec, safrgló, to by stačilo a teď se už veseleji a lépe dobaštím sváču, vypadá to že se počasí přeonačí a bude nakonec celkem pěkný den, tak narazím čepicu na hlavu, ať k bolení hlavy nechytnu ještě uši neb pořádně fouká ledárna a půjdu se vyvětrat na zahrádku za těma kříkama a kytkama – holkama jedněma barevnýma a dát jim potřebnou jarní péči
Anaj1
| 7. 4. 2012 08:56
TO iirriss: Ahoj Iris,to mě mrzí,že máš takový smutek ,Jsme tu taky od toho,aby jsme vyslechli i poplakání i veselé zprávičky ,nejen ohledně dietování.Jinak by to nešlo.Já myslím,že na mašli je občas každý v dnešní době...kdo en život hůř zvládá .jámám období smutku 1.9.kdy mi zemřela babička 14.30 se pro mě vždy zastaví svět a je to už 18roků.byla jsem sama u toho,když naposledy vydechla
Jaruna57
| 7. 4. 2012 09:04
TO iirriss: Je dobře že jsi napsala co tě trápí,každý máme své smutky a bolesti,mě zemřela mamka v říjnu,umírala u mě doma měsíc,nechci už na to myslet,ale svátky,napřed vánoce a teď velikonoce jsou nejhorší.
Kdyby aspoň bylo ***i,taky bych vyrazila na zahradu,máme ji 50km daleko,antibio.jsem dobrala,tak uvidíme jak bude,láká mě to ven a asi zítra vyrazíme,jestli to počasí jen trochu dovolí.
iirriss
| 7. 4. 2012 09:21
TO Jaruna57**: TO **recepce: holky moc děkuji za podporu, velmi si toho vážím duben je pro mne zkrátka těžký, je to už 23.rok ale je to pořád velmi bolestivé, táta totiž umřel když se narodil můj nejmladší bráška, přijel pro mamku do porodnice, přes okamžitou pomoc lékařů se nedalo nic dělat a tak jeden bráška dostal k narozeninám druhého a já tak vlastně dva jsou jen o jeden den a já šla na svoje osmnácté narozeniny tátovi na pohřeb přes slzy nevidím ani na klávesnici, půjdu se chvíli vydýchat na terásku, sice málem v kulichu, ale při pohledu do lesů v dáli to kapet vydejchám....

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
19. 9. 2025 18:43
15100
Anna Vodičková
15. 9. 2025 07:55
36
Alena Davidová
13. 9. 2025 17:29