Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dukanová dieta - Hubněme společně

Diskuze

Hanka45
| 26. 2. 2012 12:55
Tak fajn,na vepřové ani nepomyslím.Já jen ,že hovězí je hodně drahé.Včera sem se dívala na lososa.Skoro 400 kč za kilo .To je pro mě moc,když vše táhnu z jednoho platu,dcera na škole.Ještě že mám aspon ryby zadara
Stamina
| 26. 2. 2012 12:53
Koukala jsem, že Broňa dělá z rebarbory dokonce i přesnídávku. Takže očividně rebarbora v DD není problém a ještě mám o recept navíc ... teď už jí jen sehnat :-\ Ale jsem se rozhodla, že si jí vypěstuju, aby byla hojnost do budoucna
Vivianka
| 26. 2. 2012 12:50
Rozcvička!
Vivianka
| 26. 2. 2012 12:53
TO Vivianka: Měla se hejbat, holka jedna a stojí jak opařená! No jasně! Zamrzla, když viděla, jak se nám daří a je nám fain!
Stamina
| 26. 2. 2012 12:55
TO Vivianka: hehe, ta je jako já ... taky zahlásím, že jdu cvičit a pak dál nehnutě pokračuju v gaučingu
stistko12
| 26. 2. 2012 12:57
TO Stamina: Tomu se říká klamání tělem
iirriss
| 26. 2. 2012 12:55
TO Vivianka: holka je v šoku kam jsi ji poslala
iirriss
| 26. 2. 2012 12:49
Kategorie 1: libové maso
Do libového masa, mám na mysli hovězí, telecí, libové vepřové maso, a hru.
Hovězí: Všechny peče nebo grilované hovězí maso jsou povoleny, a to, steaky,
panenka, svíčková a roštěná, musíte opatrně vyhnout všem
typy žeber, protože jsou příliš tučné.
Telecí: Doporučují se telecí kotlety a pečená telecí maso, telecí kotlety
jsou povoleny, pokud si zkrátit všechen tuk.
Buffalo a zvěřina jsou povoleny.
Vepřové maso: libové jsou povoleny, jako panenky, panenka pečená,
nebo dobře-zdobené centrum vystřižené kotlety.
Jehněčí není povoleno v útoku fázi.


přeloženo z Dukana jen překladač
Vivianka
| 26. 2. 2012 12:39
Jo, málem bych si to nechala pro sebe...včera jsem si dala hody, páč mi váha tvrdošíjně stojí už 3 týdny, možná více...zase to tak nehltám.
Takže dle rady jsem startovala metabolismus.
Dalo to hodně práce, vymyslet, co bych teda jako sežrala, to vám povím!

Takže uvidíme, jak si s tím poradím, ale věřím, že to už zkrátka chtělo, páč dnes váha stejná, ani deko navíc!
Jdu vařit mládeži. Vydatně posnídali skoro v 11, tak to budou mít tak akorát
Já mám krůtí karboše a jdu si upéct chlebíček. Odpol bude s losůskem...čerstvý chlebík s uzeným lososem je totiž mňamkozní.
Aaaaa! navečer dorazí švagrůvka! Takže písnu, jak čučela, páč se jí do DD moc nechtělo, neb je spousta důvodů, proč nic nedělat, jen říkat, že bych potřebovala zhubnout...zkrátka zatím neuzrála. Hihihi, možná uzraje, až mě uvidí Jako už spousta bab u sestřeničky v salonu
Jupíííííí!!!
Hanka45
| 26. 2. 2012 12:33
Holky už jste některá četla,že můžeme vepřovou panenku?A ještě jedna otázečka.Dělal už někdo marmeládu s goji?Mám ji namočenou,a večer se do toho dám.Ale jestli to stojí za tu práci :-\
JItka369
| 26. 2. 2012 12:40
TO Hanka45: marmeládu jsem nedělala, s tím vepřovým nevím, psalo se tu o tom, za sebe jsem proti. Vem to z druhé stránky - hovězí je z býložravce, takže by mělo být i maso zdravější a málo tučné. Vepř je všežravec (jako my )takže i to jeho libové, je vlastně tučné. Spíš ti odpoví někdo, kdo by to zjistil u Dukana.
Vivianka
| 26. 2. 2012 12:40
TO Hanka45: Já si udělala z goji čaj a pak jsem ten "kompot" vdechla Mňamkózní!
Hanka45
| 26. 2. 2012 12:44
TO Vivianka: já sem si v létě napekla asi 10skleniček pečeného čaje.Mám ho taky ráda,hlavně to ovoce nakonec.No ale ted tam bude trčet nevím jak dlouho
Vivianka
| 26. 2. 2012 12:46
TO Hanka45: Váhu máš spočítanou od D, takže přesně víš, jak dlouho a do té doby si vyráběj čaj z goji. Moc mi chutnal a její účinky:
http://www.relaxuj.cz/…6100044AF6A.html
Stamina
| 26. 2. 2012 12:40
TO Hanka45: Hani tleskám Ti za Tvůj osmikilový úspěch jsi hvězda jasná a tiše závidím (ovšem ze srdce přeji). Marmošku z goji neznám. Dělala jsem jen z rajčat a to byla celkem rychlovka. Výsledek ucházející. Goju jsem koupila, ale teď vlastně ani nevím, co s ní... snad do buchty? A to se tedy namáčí a pak se to vysype na těsto či co?
Vivianka
| 26. 2. 2012 12:44
TO Stamina: Možná by byla dobrá po použití v čajíčku (zalít lžíci či dvě horkou vodou, nechat vyluhovat, vypít a pak....) hodit na dukankovy mufíny - dd těsto na chleba, jen na sladko a navrch či dovnitř (mezi dvě vrstvy) tvaroh s goji...to je jako rozinky
Jj. to dám
A chlebík taky nasázím do mufín, aspoň bude nadávkovaný, tak!
Stamina
| 26. 2. 2012 12:47
TO Vivianka: čajík je dobrý nápad. No na buchtu bych chtěla testnout rebarboru, jenže bohužel ani velké obchoďáky jí nemají
Hanka45
| 26. 2. 2012 12:47
TO Stamina: Díky a s tou goji nevím,ale na marmošku namočit,pak rozdrtit,přidat želírovací přípravek a aroma
Hanka45
| 26. 2. 2012 12:49
TO Hanka45: jo a pak dělat v pekárně na program marmeláda
JItka369
| 26. 2. 2012 12:47
TO Stamina: na stránkách sk. je rolada z goji v sekci sladkosti, dá se 1 a 1/2 lžíce, kterou přimícháš do náplně.
Stamina
| 26. 2. 2012 12:48
TO JItka369: díky za typ, mrknu tam.
JItka369
| 26. 2. 2012 12:42
TO Hanka45: jukni sem pro porovnání
http://www.nutritip.cz/view.php?…
iirriss
| 26. 2. 2012 12:19
TOJitka369: sím sím, hodila bys mi do vzkazů receptíka na chlebík, houstičky a karlovarskej knedlíček? bych si to na zítra nachystala
JItka369
| 26. 2. 2012 12:36
TO iirriss: jasan, myslela jsem, že už to tam někdo dal, jdu na to

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
1. 9. 2025 15:09
14980
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
1. 9. 2025 07:09
73763
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55
441
vlasta kandracova
5. 5. 2025 23:48
8780
ajax4502
19. 10. 2012 16:28
5
Dana Zummerová
15. 4. 2025 19:30
279
Marie77
1. 11. 2015 22:42
34
Zuki1
20. 3. 2025 06:40
440
Uivatel_5412851
16. 3. 2020 18:38
24
Killinka
28. 5. 2010 17:33
217
thatsme
25. 2. 2014 16:07
59
Pavol Szentivanyi
21. 2. 2025 09:48
21
DaTu
19. 2. 2025 19:56
100
Ka hov
7. 1. 2025 15:24
20
Libuse Pavlisova
1. 1. 2025 17:07
16832
strelenkalenka
22. 12. 2022 08:28
198