Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Anální sex
DiskuzePřidat názor
											Pokud je člověk zdravý

Tatu

| 6. 4. 2011 11:44

0

0
						Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Jenže ouha,bylo tam trochu zašpinění,přitom jsem se předtím vyprázdnila a umyla,ale stejně..Cítila jsem se dost trapně,partner byl sice uplně v pohodě a ještě mě potom pomalu utěšoval ať si z toho nic nedělám ale stejně...
  Jenže ouha,bylo tam trochu zašpinění,přitom jsem se předtím vyprázdnila a umyla,ale stejně..Cítila jsem se dost trapně,partner byl sice uplně v pohodě a ještě mě potom pomalu utěšoval ať si z toho nic nedělám ale stejně...
 . Chtel jsem to zkusit, ale mel jsem vzdycky zabrany. Doporucuju to zkusit s nekym s kym se citis dobre a jsi uvolnena. Staci normalni lubrikant..
. Chtel jsem to zkusit, ale mel jsem vzdycky zabrany. Doporucuju to zkusit s nekym s kym se citis dobre a jsi uvolnena. Staci normalni lubrikant.. A můžu se zeptat,ty s tím máš zkušenosti??
 A můžu se zeptat,ty s tím máš zkušenosti??

Nezáleží na tom, jak je to vážné, ale vždycky je to riziko, kromě toho, to přece pro dotyčnou osobu musí být velmi nepříjemné, i pokud nedojde k nějakému zranění. Jako se nemilujeme, když máme kvasinkovou infekci, tak mi přijde logické neprovozovat anální ***, když má někdo hemeroidy  To už mi přijde opravdu dost křečovité - jako že lidé už neví "co by"
 Nezáleží na tom, jak je to vážné, ale vždycky je to riziko, kromě toho, to přece pro dotyčnou osobu musí být velmi nepříjemné, i pokud nedojde k nějakému zranění. Jako se nemilujeme, když máme kvasinkovou infekci, tak mi přijde logické neprovozovat anální ***, když má někdo hemeroidy  To už mi přijde opravdu dost křečovité - jako že lidé už neví "co by"  Snad není pro dva lidi co se mají rádi problém vyčkat, až bude žena zdravá...
  Snad není pro dva lidi co se mají rádi problém vyčkat, až bude žena zdravá...

Od té doby jsem se análek prostě odsuzovala!!! Se současným partnerem jsme se o tom před ňákým časem bavili,on ví jaký jsem měla zážitek a chápe,že se mi do toho moc nechce,on s tím zkušenosti už má a opravdu mu věřím,že bude opatrný a něžný!!!
 Od té doby jsem se análek prostě odsuzovala!!! Se současným partnerem jsme se o tom před ňákým časem bavili,on ví jaký jsem měla zážitek a chápe,že se mi do toho moc nechce,on s tím zkušenosti už má a opravdu mu věřím,že bude opatrný a něžný!!! Abych to neprotahovala,jak jsem tady četla vaše názory,zalíbili se mi a chtěla bych to zkusit,jenže jak už tady zmiňuje víc lidí mám hrozný strach z "ušpinění" nemáte prosím zaručenou radu?? Nebo nestačilo by projímadlo (guttalax)?? předem děkuju za odpověď
  Abych to neprotahovala,jak jsem tady četla vaše názory,zalíbili se mi a chtěla bych to zkusit,jenže jak už tady zmiňuje víc lidí mám hrozný strach z "ušpinění" nemáte prosím zaručenou radu?? Nebo nestačilo by projímadlo (guttalax)?? předem děkuju za odpověď ale mnoha párům se to líbí. Je to další zkušenost, která ale vyžaduje důvěru a není bez nabezpečí.
 ale mnoha párům se to líbí. Je to další zkušenost, která ale vyžaduje důvěru a není bez nabezpečí.

ale neni to u mě naposled...Jen to chce vic vlhkosti..
ale neni to u mě naposled...Jen to chce vic vlhkosti..