Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Anální sex

Diskuze

anální sex
Lulu89
| 5. 3. 2008 16:51
Jak tak koukám, hodně z vás má s análním ***em zkušenosti..
Nám s přítelem to nejspíš nehrozí..Já po tom nijak netoužím, ale pokud by to probíhalo něžně a jemně, asi bych se nebránila...
Ale přítel má na tohle negativní názor..Říkal mi, že naprosto nechápe, jak někdo může někomu lízat zadek nebo provozovat anální ***..
Jednou, když mě hladil po zadečku, tak se omylem dotkl..no prostě tam..a hned ucukl a pak mě opatrně hladil, aby se to už nestalo
Říkala jsem, že se tam každý den mydlím a myju, že se nemusí bát..
ale mám takový trošku špatný pocit, že se toho štítí a že se tam třeba bude dívat při ***u ze zadu nebo tak..
slecnaxx
Pavelabc
| 5. 3. 2008 13:53
Ahoj, jestli chceš, zeptám se přítelkyně, jak se přesně jmenuje ta mastička a ta bylinková „koupel“ Oboje se dá koupit volně v lékárně. Musím říci, že to docela pomohlo. Důležitá je i ta „dieta“ a hodně tekutin… Jinak zážitek jeden z těch nejhorších v životě, kdyby jsi nás jen viděla u těch doktorů…to vysvětlování…prostě děs…
stejné...
slecnaxx
| 5. 3. 2008 13:03
ahoj Pavelabc.. nám se stalo něco podobného. akorát že my jsme k doktorovi nešli a to byla asi chyba .. hojilo se mi to nějaký ten měsíc a i teď to není v úplném pořádku.. jako zážitek hroznej...
Miky
Pavelabc
| 1. 3. 2008 08:20
Ahoj, jj by to již vnitřek konečníku (cca 4 cm hluboko) malá trhlinka na jedné straně. Operace by probíhala prý tak, že by ji v narkóze strčili do zadečku takový nafukovací balonek a ten by hodně nafoukli, ale víc si již nepamatuji, ani důvod proč by to tak dělali. Možná by jsi mi to mohla objasnit Ty...Diagnóza byla malá trhlinka uvnitř konečníku. Ta předepsaná mastička byla i na hemeroidy…to si taky pamatuji…
Pavelabc
Miky
| 29. 2. 2008 22:06
Ahojky a co jí tedy našli? pokud měla natržený řitní otvor, tak to by nemělo být ze špatného nebo prostě jiného směru při zasouvání. Nějak tomu nerozumím. Ze špatného směru by to nejspíš byl konečník, už vnitřek. Ty jo, no, vůbec nezávidím tu situaci, ale stane se...oni jsou zvyklí...Manžel dělá v nemocnici a měli tam na příjmu 14i letou holku, kteerá přišla s natrženým řítním otvorem a víte jak k tomu došlo? Dělala si to lahvičkou od spreje....Nebo kluka, kterýmu museli vyndavat, operativně, nějakej předmět ze střeva. Taky dobrý.....Dávejte si pozor, je třeba hodně vnímat partnerku a moc nemyslet na sebe, to jediné je asi při análku pro chlapy horší....Ona taky žena někdy neřekne hned úplně všechno, aby to partnerovi nezkazila, buď hódně vnímavý,.....vše bude ok.
nevím přezdívku :o)
Miky
| 29. 2. 2008 22:00
Neboj, ono to opravdu nemusí nic dělat. Je to hodně individuální, taky hrají roli geny jako konkrétně já mám funkční poruchu tlustého střeva a občas mám průjmy pak zase zácpu atd...( je to rodinná věc, včetně rakoviny tlust. střeva..) anál bych vůbec neměla provozovat,ale mám ho ráda a nemůžu si taky pomoct. Děláme ho oppatrně a když to nejde nebo mi to není příjemné, tak skončíme. Neděláme ho ale už tak často......někdy na něj mám vyloženě chuť.....manža se i diví...
Análek..
Terinka56
| 29. 2. 2008 18:30
Jasně .. Díky za odpověď.. Teď jsem se začala trochu bát, ale asi si to odpouštět nebudu. I když ta rizika dvakrát příjemná nejsou. Možná jen snížím počet souloží ,jakože jednou za půl roku a víc nic...
angelwoman
Pavelabc
| 29. 2. 2008 14:39
Myslím, že v ten inkriminovaný okamžik jsem *** zasunul asi pod jiným úhlem než bylo příjemné nebo já nevím…Prostě jeden „zásun“ během probíhající soulože a už to bylo. Vše bylo provozováno pomalu a jinak šetrně a přítelkyně byla již uvolněná. S tím doktorem děs…i teďka jsem červený až na zadku. Rozhodně jsem nebyl jak „urvaný ze řetězu“!!!
Pavelabc
angelwoman
| 29. 2. 2008 14:23
Pavle, a co se vám teda vlastně stalo? Moc nechápu, jak se tohle mohlo stát, když píšeš, že jsi byl šetrný..Asi bylo něco špatně...Jedna holčina tu psala, že se jejímu partnerovi podařilo natrhnout jí konečník, ale ten byl asi hodně neurvalý a nepozorný...
My to teda provádíme hodně pomalinku a něžně, takže si nedovedu představit, že by se to stalo..pokud něco bolí nebo jen nepříjemné, přestanem..třeba to nejde někdy úplně hladce, ale to na chvíli přestaneme, přidáme gel, líp se uvolním, atd.
A u toho doktora teda věřím, že to muselo být šílené-vůbec si to nedovedu představit Byla bych červená až na tom zadku Směju se, ale moc sranda to není-nechtěla bych to zažít. Proto tohle doporučuju provozovat jen s milujícím a ohleduplným partnerem
Někdy to nemusí být moc sranda, jak píšeš...
anální sexík
Pavelabc
| 29. 2. 2008 14:13
Ahoj,

koukám, že diskuse nad análním ***em je ještě aktuální. Chtěl bych přispět naším ne příliš příjemným zážitkem. S přítelkyní jsme se asi před 5 roky rozhodli tento druh ***u také vyzkoušet. Připravili jsme se na to, koupili lubrikační gel, osprchovali a pomalu se chystali na věc. Vše pěkně pomalu, žádný spěch. První zkušenost dopadla výborně . Měli jsme oba po závěru příjemné pocity. Problém nastal asi o půl roku později, když jsme byli již v tomto „ostřílení“ jedinci . Použili jsme gel, nejdříve jsem partnerku dráždil prsty atd. Opět žádný spěch. Během soulože najednou přítelkyně vykřikla bolestí a hned jsme přestali . Na první pohled se nic nestalo, ale ráno nastaly komplikace. Velká bolest při stolici a také se objevilo trochu krve. Okamžitě jsme šli k lékaři. Nastal první problém, jak mu to vysvětlit. Přeci jenom říci „přítel mi natrhl zadeček“ je taková…no… né příliš příjemná interpretace problému. Nějak jsme mu to vysvětlili (no komedie… ) a ten přítelkyni prstem vyšetřil a poslal nás na chirurgii (mimochodem usmíval se jak měsíček na hnoji). Tam ten stejný problém (jak to vysvětlit). Opět vyšetření a pak nám předepsal takový bylinný lektvar a mastičku. Přítelkyni jsem 2 týdny koupal zadeček v této lázni a mazal mastičkou. Měla jíst také lehko stravitelné jídla a pít hodně vody. Modlili jsme se, aby se to do 14 dnů zlepšilo, protože jinak by musela na operaci, dokonce pod narkózou. Nakonec se to zahojilo. Dalo mně to ale hodně přemlouvání, abychom později zase tento druh ***u zkusili. Přesto si myslím, že jsem byl šetrný a pozorný, ale stalo se to. Občas si tento druh ***íku dopřejeme a vždy byl od té doby bez koplikací. Má někdo podobné zážitky?

Pavel
anál a rizika
Miky
| 29. 2. 2008 01:14
Ahoj, no, není to přirozený ***.....může to mít vliv na řítní otvor, konečník. Dělají se třeba hemoroidy ...není vyloženě dokázáno jestli z análního ***u, ale je to ze zvýšeného tlaku např. zácpa, průjem takový ten protrahovaný....možná i anální ***.....ale to je jako u všeh, může a nemusí...riziko tu je, ptala ses, tak odpovídám
První análni sex v 15 ti.. ????
Terinka56
| 25. 2. 2008 20:43
Myslíte, že když jsem s análním ***em začala v 15 ti letech - tak je to brzy? Nedokážu si to bez toho představit, asi už je to závislost. Přijde mi to lepší jak normální ***. Ted je mi 16 let. Četla jsem o tom, že to muže být nebezpečné. Chtěla bych slyšet vaše názory a možná i rady.. Tak prosím napiště. Díky Tera..
anonym
| 23. 3. 2014 03:15
TO Terinka56:

Ahoj, ja som si análne robila dobre už v ôsmich rokoch. Nejako som na to prišla, že sa mi to páči... Odvtedy stačí len pomyslieť si na to alebo čítať o tom a väčšinou ma to tak vzruší, že mám hroznú chuť niečo si dať do zadočku... Viacerí moji priatelia mi sami od seba chceli lízať zadoček a mne sa to veľmi páčilo. Tiež je pre mňa vzrušujúce, keď mi partner dáva prstík do zadočku. Ale po styku "tam " netúžim.
anonym
| 4. 6. 2014 21:57
TO Terinka56: fakt jo, napis mi číslo
ahoj
Miky
| 12. 12. 2007 15:16
Ahoj, tak to jo, už jsem se lekla....No, tak zkuste ještě jednou, ale opravdu si o tom pořádně promluvte a ať jde na to pomalinku a opatrně a kdyby tě to nějak moc bolelo, tak snad už ví, že musí skončit. Přeju vám, aby se to povedlo a abyste si mohli oba užívat takového druhu styku.
Miky
slecnaxx
| 12. 12. 2007 11:40
Když zlistil co mi udělal tak ho to mrzelo, objímal mne.. řekl, že už to po mě nebude chtít..no a onehdá přišel zas s návrhem to zkusit.. Asi bez toho opravdu nemůže být.. já nevím no, tak zkusím to opět, a když to nebude dobrý, tak se nedá nic dělat .. tak do toho
Kloa
slecnaxx
| 12. 12. 2007 11:36
jo, on mě miluje, teda vypadá to tak. Nevím no, proč na mě tak naléhá.. jsem z toho sama špatná.. no a on říkal ře to zkoušel on sám konečníkový otvor a že mu to tak strašné nepřipadalo.. no jo, ale rozdíl mezi jeho prstem a jeho vyvinutým ***em je trochu rozdíl...no a to nechápe taky.. strašnej chlap, uvidíme. Děkuji
ach jo
Miky
| 11. 12. 2007 23:02
Tak tohle opravdu nechápu. Jak můžou být někteří chlapi tak nechápaví? Pokud jsi cítila bolest a řekla mu to a on stále pokračoval, je to bezcita....jak se potom zachoval, když zjistil, co ti udělal?
Já nevím, mě se tohle hodně osobně dotýká, tak se nezlob za můj ostrý postoj, ale mít takového chlapa, tak přemýšlím o tom, jestli vůbec s takovým člověkem chci sdílet svoje city, chvíle ***u a vůbec jestli s ním mám žít.
slecnaxx
Kloa
| 11. 12. 2007 14:57
Nejdříve by sis o svých obavách měla s partnerem promluvit a vysvětlit mu, aby na tebe nenaléhal. Taky bys více měla myslet na sebe a na své uspokojení, nedělat to jen proto, že on se bez toho nemůže obejít, když to tobě dělá takové problémy, v tom případě mě až napadá, že tě nemiluje. A pokud nepochopí, tak bych mu taky natrhla konečníkový otvor, pak snad pochopí Hodně štěstí a chápavého partnera
dotaz
slecnaxx
| 11. 12. 2007 14:47
ahoj, já mám takový problém. Partner chtěl po mě anální *** už tak před půl rokem. Byla to moje první zkušenost, tak jsem to chtěla zkusit.. no bolelo to, a celkově nic moc. Partnerovi se to hodně líbí a nutil mě k tomu i přesto že mě to bolelo i s gelem a to tam nebyl jeho *** celý.. no a stalo se, že mi konečníkový otvor natrhl, a já se nemohla tak dva měsíce vyprázdnit bez bolesti a tekoucí krve. Už se to zpravilo a přítel to chce zkusit znovu... ale já nevím, jestli mi to za tu cenu stojí.. nechtěla bych ho ale nějak omezovat, ještě když mi tvrdí, že se mu anál líbí snad víc než normální ***ík.. já nevím co dělat.. poraď něco prosím
Nea
Miky
| 24. 11. 2007 23:48
No jo, ale tohle na mne nezabírá. Nemám žádné představy. Co se týká partnera, tak je v tomhle skvělej....Asi to holt u někoho samo o sobě nepřijde, ale to nevadí, i tak je to krásný.....
Miky
nea
| 24. 11. 2007 17:33
Ahoj i já jsem tohle měla a nemohla jsem dojít j orgasmu z prvu bez dráždění,ale časem jsem se k tomu dopracovala.Přiznám se musela hodně hodně zapracovat i představa. A myslím si ,že i sem tam nějáká věta od partnera neškodí Takl hodně úspěchu.
Orgasmus pouze análním stykem
Miky
| 23. 11. 2007 18:47
My to právě máme podobně. Určuji si vše sama, pohyby, polohou atd....ale vždy tam nějak cítím tu nutnost dráždění klitorisu, bez toho jsem se k orgasmu ještě touto technikou nedopracovala. Jinak je to ale teda, pro mne, nejkrásnější ***....dříve jsem o hodně přicházela.
Orgasmus
nea
| 21. 11. 2007 12:49
Ahoj no ograsmus jen z análního ***u mám ,ale má to hodně pokud: Nemusí tam draždění putně patřit. Jen bych řekla asi ten správný pohyb, rychlost a soulad. Doma to vypadá (když ,náhodou něco) Partner je dost opatrný a moc to ještě nevyzkoušel tak je to vlastně se mnou ˇˇpoprvé- proto když,se něco takového děje je to většinou zezadu a já si sama určuji jak. A potom ano -jde dojít k orgasmu bez dráždění.
análek bez dráždění poštěváčku
Miky
| 21. 11. 2007 01:11
Tak jak, Slunko, nějaká změna?
Já se chtěla zeptat, jestli máte některá *** pouze a vyloženě z análního styku, bez dráždění...:????
Díky moc...
:)
slunko
| 1. 11. 2007 06:42
Tak na tom jsme tak trochu podobně, mně by se to občas i líbilo,ale můj přítel pořád tvrdí, že se (promiňte za ten výraz) "nebude přetahovat s hov..." . Já si ale myslím, že občas by to i zkusit chtěl. Mám proto v plánu nalákat ho vyčištěným střevem apod. a myslím, že se mu to bude líbit :).
Znám takové muže
Miky
| 31. 10. 2007 20:19
Ahoj. Znám takové muže. Prostě to někteří nemají rádi nebo to nepreferují na 1 místo. Jako nám se nelíbí vše, tak u nich to může být podobné. Zkus mu o tom říct jako že bys byla ráda, kdybyste to zopakovali častěji nebo při styku se sama přibliž tam, kam chceš a uvidíš, jak se zachová.
Jo jo jo jo .
nea
| 22. 10. 2007 10:49
Ahoj mě by více zajímalo jestli je tu někdo -Žena co má anální *** ráda a nemá ho kvůli tomu ,že nechce partner.Jsme s partnerem v ***u na pohodu.Není problém dokáže mi udělat co mi na očích vidí jen tohle jsem za poslední dva roky zažila asi jen dvakrát.Přitom já to tak miluji.PA
anální sex
mastan1
| 20. 10. 2007 23:01
moje partnerka moc na to není, ale je mezi náma předehra kdy se otočí ke mně zády a já se pomalu tlačím k análnímu otvoru bez vniknutí , hodně mne to vzrušuje a pak dojde k normální souloži.
anální sex
mastan1
| 20. 10. 2007 22:21
mohu přispět troškou do mlejna ?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
6. 7. 2025 15:01
14635
Ondrej Prikryl