Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Anální sex
DiskuzePřidat názor
											Jak jste na tom?

Miky

| 6. 10. 2007 13:04

0

0
						Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

příšte si tu mp3 vytahnu z uši a budu davat pozor
 příšte si tu mp3 vytahnu z uši a budu davat pozor
 ted me tu všici budou mit za blázna..
 ted me tu všici budou mit za blázna.. Už podle věty: " Ve škole nás neinformovali", mi to přišlo jako blbej vtip.
Už podle věty: " Ve škole nás neinformovali", mi to přišlo jako blbej vtip.  Myslím si, že tohle téma si nezaslouží takové hloupé příspěvky. Jsou tady ženy, které s tímto mají opravdu problém a potřebují radu, povzbuzení apod,
 Myslím si, že tohle téma si nezaslouží takové hloupé příspěvky. Jsou tady ženy, které s tímto mají opravdu problém a potřebují radu, povzbuzení apod,

Jinak my ženy víme určitě moc dobře, že se nesmí nic z análního otvoru vkládat do pochvy.
 Jinak my ženy víme určitě moc dobře, že se nesmí nic z análního otvoru vkládat do pochvy.

Takže se do ničeho nenutit, třeba si o tom v klídečku s přítelem promluv a počkej jestli to někdy navrhne.....Myslím, že začít nějakým hlazením a dráždením v oné oblasti je ok, poznáš, jaké to jsou pocity, jestli se ti líbí a přijmeš to jako normální věc, které není třeba se štítit...Tak držím palce a hlavně se do ničeho nenuť-my jsme si o tom třeba povídali rok, přítel přemlouval, já jsem odmítala, pak mě to začlo lákat, ale pořád jsem to odkládala a pak úplně nečekaně jsme to vyzkoušeli..No, hlavní je opatrnost-někdy stačí i na kousek pro začátek
 Takže se do ničeho nenutit, třeba si o tom v klídečku s přítelem promluv a počkej jestli to někdy navrhne.....Myslím, že začít nějakým hlazením a dráždením v oné oblasti je ok, poznáš, jaké to jsou pocity, jestli se ti líbí a přijmeš to jako normální věc, které není třeba se štítit...Tak držím palce a hlavně se do ničeho nenuť-my jsme si o tom třeba povídali rok, přítel přemlouval, já jsem odmítala, pak mě to začlo lákat, ale pořád jsem to odkládala a pak úplně nečekaně jsme to vyzkoušeli..No, hlavní je opatrnost-někdy stačí i na kousek pro začátek